Näin ilmeikästä väkeä Sohvaperunat ovat: Katso hilpeät kuvat!

iltalehti 06:56 24.01

Sohvaperunat palaavat tänään ruutuun kera parhaiden palojen. Sohvaperunat palaavat uusin, 9. tuotantokauden jaksoin ohjelmistoon viikon kuluttua. Tänään TV2:lla hekotellaan edelliskauden parhaille paloille. Tuttuun tapaan nauruhermoja kutittelevat erinäiset kaksimieliset jutut. Helsingissä Jari avautuu Sannalle karvakammostaan, joka aiheuttaa koskemishämminkiä hirveän monissa elämäntilanteissa. Monna puolestaan ihastelee maajussien isoja vehkeitä, ja joutuu selventämään Irikselle puhuvansa traktoreista.


Markus Kuotesaho hämmentyi Venla-ehdokkuudestaan - saapui gaalaan tutussa lookissa: ”Vähän otan kaljaa, jos voitan”

iltalehti 20:38 17.01

Transvestiitti Markus Kuotesaho saapui hyvillä mielin Kultainen Venla -gaalaan. Transvestiittina ja entisenä romukauppiaana tunnettu Markus Kuotesaho saapui Kultainen Venla -gaalaan tutussa asussaan. Kuotesaho oli pukeutunut pinkkiin minihameeseen ja mustaan nahkatakkiin. Kuotesaho on ehdolla Kultainen Venla -gaalassa kategoriassa Paras ohjelma -yleisöäänestys. Hänen vetämänsä Markus vastaan kansa -ohjelma on pyörinyt TV2:lla.


Minna teki neljää työtä ja otti 10 000 euroa lainaa, jotta lapset saivat pelata jääkiekkoa

iltalehti 05:28 07.01

Kouvolalainen Minna tarvitsi vähintään 2 000 euroa kuussa, jossa yksinhuoltajaperheen arki rullasi. Järjettömästi töitä, jääkiekkoa – ja jääkiekkoseuran talkoita. Monen vuoden ajan kouvolalaisen Minnan, 49, elämässä ei ollut mitään muuta. Tuhkimotarinoissa TV2:lla tarinansa kertova Minna palasi Suomeen vajaa vuosikymmen sitten ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen. Avioeron jälkeen mukana seurasi kaksi poikaa. Äiti oli antanut Markukselle ja Joonakselle pyhän lupauksen: veljesten ei tarvitsisi luopua jääkiekon pelaamisesta.


Transvestiitti Markus Kuotesaho: Homoille ei oikeutta kirkkohäihin

iltalehti 08:59 11.12

Markus Kuotesaho on seksuaalivähemmistöjen puolella, tiettyyn pisteeseen asti. Moni asia tässä yhteiskunnassa vaatisi oikaisua. Tätä mieltä on isänmaalliseksi suvakiksi itseään kuvaileva Markus Kuotesaho. Hän kertoo näkemyksistään illan Markus vastaan kansa -ohjelmassa TV2:lla. Jakso löytyy jo Areenasta. Esimerkiksi vilkkua käytetään ohitustilanteessa Markuksen mielestä turhaan, kun palataan omalle kaistalle. Käytännöstä tulisi hänestä luopua. Hyvästit voisi sanoa myös perintätoimistoille.


Koulukaveri kuvasi, kun Kiia kävi vessassa: Kiusaaminen vei suljetulle osastolle

iltalehti 07:33 10.12

Salolainen Kiia Virtanen, nyt 19, ei saanut olla rauhassa edes oppitunneilla. Kun salolainen Kiia Virtanen kävi koulussa vessassa, joku hänen kiusaajistaan kiipesi viereisen kopin pöntön päälle ja otti valokuvia. – Sen seurauksena lopetin kokonaan käymästä koulussa vessassa, nyt 19-vuotias Kiia kertoo karmeista kouluajoistaan illan Tuhkimotarinoita-ohjelmassa TV2:lla.


Useampi ohjelma jää tänään esittämättä TV1:llä ja TV2:lla

iltalehti 07:59 08.11

Illan ohjelmisto menee uusiksi Nenäpäivän vuoksi. Nenäpäivä valtaa tänään tv-kanavat sillä seurauksella, että ykkösellä ja kakkosella ei nähdä kaikkia perjantai-illan suosikkeja. TV1:llä ei esitetä tänään lainkaan Hyvän karman sairaalaa, Mittatilaustyönä-sarjaa eikä Sannikkaa \& Ukkolaa.


Milla, 20, oli keskeyttää armeijan rasistisien kommenttien takia: ”Pari alikersanttia, joille oli ongelma tämä ihonvärini”

iltalehti 07:34 21.10

Suomeen lapsena adoptoitu Milla Knutsson, 20, oli lähes keskeyttää armeijan ikävien haukkujen takia. Ylen suosittu Naissotilaat-sarja saa jatkoa, kun sarjan toinen kausi alkaa maanantaina Yle TV2:lla kello 21.00. Inttielämää seurataan viiden nuoren naisen matkassa: Anni Niemelä, Milla Knutsson, Anne Isokorpi ja Henna Kaski jättävät tutun ja turvallisen arjen taakseen ja aloittavat kurinalaisen elämän Upinniemen rannikkoprikaatissa.


Krista Kosonen tänään tv:ssä yökerhotanssijana

iltalehti 07:42 16.10

Angela on Amazing Angels -tanssiryhmän perustaja ja tähti. Krista Kosonen on tänä syksynä runsaasti esillä töittensä puolesta. Tänään hänet nähdään vuonna 2017 valmistuneessa Miami-elokuvassa TV2:lla. Kosonen näyttelee Angelaa, Amazing Angels -tanssiryhmän perustajaa ja impulsiivista tähteä, joka tekee keikkaa erilaisissa yökerhoissa ja klubeilla. Hartolassa esiintyessään hän tapaa pikkusiskonsa Annan, tosin aluksi tietämättään. Naisilla on sama, nyt jo edesmennyt isä, mutta heidän äitiensä huonot välit ovat estäneet siskosten suhteen muodostumisen. Ennen kuin ujo Anna huomaakaan, hän harjoittelee kylmällä bensa-asemalla tanssikoreografiaa. Pian pikkusisko panee siivet selkäänsä ja nousee muiden tanssijoiden kanssa riitoihin ajautuneen isonsiskonsa rinnalla kälyisen baarin esiintymislavalle humalaisen ja ruokottomuuksia huutelevan yleisön eteen. Pienimuotoinen esiintymiskiertue saa kuitenkin nopeasti tummia sävyjä, kun siitä muodostuu pakomatka. 30 000 euron veloissa olevan Angelan perässä on hämärämiehiä, jotka haluavat saatavansa.


Taas evakkoon urheilun tieltä: Miksi Pikku Kakkosta ei jätetä rauhaan?

iltalehti 12:58 27.09

Tänään käynnistyvät Yleisurheilun MM-kisat panevat TV2:n ohjelmiston uuteen uskoon. Pikku Kakkonen nähdään seuraavan kerran tutusti TV2:lla vasta viikon kuluttua perjantaina. Tänään pikkuväen ohjelma siirtyy urheilun tieltä rinnakkaiskanavalle, kun Yleisurheilun MM-kisat Qatarissa alkavat. Miksi sama toistuu vuodesta toiseen, Ylen suunnittelupäällikkö Ari Savinen? Eikö Pikku Kakkosta voisi jättää rauhaan ja esittää urheilua Teemalla \& Femillä, kuten moni Iltalehden lukija on toivonut?


Tänään tv:ssä: Parikymppiset suomalaisnaiset pitivät Pillupäiväkirjoja

iltalehti 07:39 16.09

Neliosaisessa dokumenttisarjassa Ella, Iitu, Alice ja Mikaela avautuvat elämästään. Parikymppiset suomalaisnaiset ovat ottaneet Docstopissa mallia naapurimaasta. Hyvää seksiä -sarjassa ruotsalaiset Isabelle, Anna ja Amanda käsittelivät himojaan, halujaan, vartaloitaan ja mitä milloinkin. Nyt asialla ovat Mikaela, Ella, Alice ja Iitu – pääasiassa. Muutama muukin Pillupäiväkirjoissa vilahtaa. Tänään kokonaisuudessaan TV2:lla esitettävässä, Docstopin neliosaisessa dokumenttisarjassa käsitellään muun muassa naisten karvaisuutta, vulvodyniaa, sitomista, suuseksin vastaanottamisen vaikeutta, kehonkuvaa ja muunsukupuolisuutta.


Tänään tv:ssä: Anne seurustelee nyt intiimisti WTC-tornien kanssa, mutta ihastuksia on ollut muitakin: Lietesäiliö, mitali ja laskettelurinne

iltalehti 05:31 11.09

Yhdeltä ihastuksen kohteelta, muodoiltaan ja väreiltään viehättävältä jyrsimeltä Anne ei saanut vastakaikua. Suomalainen Anne nousi puheenaiheeksi toissapäivänä, kun Iltalehti kertoi hänen intiimistä suhteestaan WTC-kaksoistorneihin. Tänään Tuukka Hoikkalan ohjaama, vain netissä katseltavissa ollut Rakkaani WTC -dokumentti esitetään myös perinteisen television puolella TV2:lla. Anne on objektiseksuaali, jonka rakkauden kohteet ovat ihmisten sijaan esineitä. Pitkäaikaisin suhde Annella on ollut juuri WTC-kaksoistorneihin, joihin hän ihastui 14-vuotiaana vuosi sen jälkeen, kun tornit tuhoutuivat terrori-iskussa vuonna 2001. Anne aloitti seurustelun vuonna 2013.


Tänään tv:ssä: Äänekäs voihkinta oli tuoda häädön - ”Naapurini mukaan kuulostin siltä kuin tekisin pornoelokuvaa”

iltalehti 06:42 05.09

Naapurit lähettivät myös kirjeen Isabellen vuokranantajalle. Ruotsalainen Hyvää seksiä -sarja esitetään tänään kokonaisuudessaan uusintana TV2:lla. Anna Dahlbäck, Isabelle Wahlf ja Amanda Colldén puhuvat kaikkiaan kuudessa jaksossa asioista niiden oikeilla nimillä eivätkä suostu häpeämään himojaan, halujaan tai vartaloitaan.


Irlantilainen tv-juontaja oli viimeisillään raskaana, kun nettikiusaajat iskivät - haukuttiin läskiksi

iltalehti 07:11 03.09

Kiusaajat toivoivat myös, että 8. kuulla raskaana ollut Vogue Williams olisi tehnyt abortin. Irlantilainen Vogue Williams pureutuu tänään TV2:lla sosiaalisen median ongelmakohtiin. Kuka auttaa somen noitavainojen uhreja, hän kysyy, ja kertoo itse kohtaamastaan nimettömästä nettikiusaamisesta. – Minua suututti todella, kun minun käskettiin abortoida vauvani. Se on kuvottavaa, Some-tuomitut-dokumenttia tehdessään viimeisillään raskaana ollut Vogue sanoo.


Tänään tv:ssä: Valentina, 18, harrastaa namupappojen kanssa seksiä rahasta - ”Koulutytöksi pukeutuminen on hauskaa”

iltalehti 06:30 01.09

Brittiläisellä Valentinalla on seitsemän namupappaa. Hän ei koe tekevänsä mitään väärää. Brittiläinen Valentina, 18, tapailee itseään puolet vanhempia miehiä rahasta. Hän kertoo valinnastaan avoimesti ja omilla kasvoillaan illan Sokerideittailun salat -dokumentissa TV2:lla. Valentina ei koe tekevänsä mitään väärää. Hän haluaa löytää riittävästi namupapoiksi kutsuttuja varakkaita miehiä saadakseen luotua oman muotibrändin. Hän opiskelee muotisuunnittelijaksi.


Sohvaperunoiden parhaat palat tänään tv:ssä: ”Oh my God, tämä menee liian pitkälle!”

iltalehti 06:25 30.08

Sohvikset pyörittelevät silmiään etenkin Bachelorille ja Temptation Islandille. Sohvaperunoiden odotetut uudet osat alkavat viikon kuluttua TV2:lla. Ennen kahdeksannen tuotantokauden alkua viihdytään tänään yhden erikoisjakson verran edellisen kauden parhaiden palojen parissa. Niissä Jari antaa itselleen pimputushoitoa, Salli ja Teemu – ja melkein kaikki muutkin – pyörittelevät silmiään Temptation Island Suomen iskulauseille, ja Sanna kauhistelee Bachelorin saamaa ihokosketusta. – Oh my God, tämä menee liian pitkälle! Nelli huokaisee saman sarjan allaskohtaukselle.


Raskaana oleva nainen tänään tv:ssä: Ansaitsee nettiseksillä - ja pian imetysfetissillä

iltalehti 08:35 27.08

Yhdysvaltalainen Karrie Kellie kertoo uravalinnastaan tänään TV2:lla. Nettiseksi on paisunut isoksi bisnekseksi. Yksi sen harjoittajista on Texasissa USA:ssa asuva Karrie Kellie. Hänet esitellään illan Seksiä nettikamerassa -dokumentissa nettikameratytöksi, mutta yhtä hyvin hänestä voisi käyttää nimitystä nettikameraäiti. Hän on viimeisillään raskaana. – Raskauteni oli suunniteltu. Tiesin jo ennen striimaamisen aloittamista, että perustaisin pian perheen. Se olikin yksi syistä, miksi valitsin alan, Karrie kertoo TV2:lla.


Tänään tv:ssä: 27 000 eurolla valmentaja ohjailee salaa treffien kulkua – ”Ole naisellisempi!”

iltalehti 08:09 11.08

Stephanie haluaa sijoittaa hänen ja hänen aviomiehensä tulevaisuuteen. Aviomiehen henkilöllisyys ei ole kuitenkaan selvillä. 30?000 dollaria ei ole summa eikä mikään amerikkalaiselle Stephanielle, joka haluaa tavata sen oikean. Sen verran maksaa treffipalvelun jäsenyys, jonka pitäisi taata onnellinen avioliitto juuri oikeanlaisen miehen kanssa. – Pidän hintaa sijoituksena. Sijoitan minun ja mieheni yhteiseen tulevaisuuteen. Raha ei merkitse tässä mitään, sillä se tuo minulle kaiken, Stephanie avaa ajatusmaailmaansa illan dokumentissa Rakkautta ja seksiä Yhdysvalloissa -dokumentissa TV2:lla.


Tänään tv:ssä: Tuure Boelius imitoi Tarja Halosta - ”Upeaa!”

iltalehti 06:17 09.08

Laulaja Tuure Boeliuksen imitointi tekee vaikutukseen Jenspa Poikelukseen. 14?000-päinen juhlaväki bailasi Joensuun torilla alkukesästä YleXPopissa. Tänään TV2:lla muistellaan koululaisen kesäloman ensitunteja Tuure Boeliuksen tahdissa. Energinen artisti saapuu lavalle valkoiseen muovihameeseen sonnustautuneena ja taustatanssijoidensa kantamana. Yleisö lähtee heti lauluun mukaan. Ilmoille kajahtavat muun muassa Naiivi, AA-paristo, Oh Boe, Ihan sama mä elän, Eikö sua hävetä ja tietysti Lätkäjätkä-Ville. Kesken keikan nähdään Jenni ”Jenspa” Poikeluksen toimittama haastattelu. Hänen pyynnöstään Tuure imitoi Tarja Halosta.


Tänään tv:ssä: Brittipari paljastaa pedofiileja - ”Näytin riettaat viestit miehen vaimolle”

iltalehti 06:33 30.07

Katie ja Neil Ivall kuvaavat kohtaamisensa pedofiilien kanssa. Pätkiä materiaalista nähdään illan dokumentissa. Pedofiili lähestyi Katie Ivallin 12-vuotiasta tytärtä netissä. Kun asia paljastui äidille ja hänen uudelle puolisolleen Neil Ivallille, pariskunta otti ohjakset omiin käsiinsä. He perustivat Facebookiin valetilin ja ryhtyivät itse esiintymään 12–14-vuotiaina tyttöinä. Brittipari kertoo taistelustaan hyväksikäyttäjiä vastaan tänään irlantilaiselle tv-toimittajalle Vogue Williamsille TV2:lla. Netin seksiuhat -dokumentti on jo katsottavissa Yle Areenassa.


Tänään tv:ssä: Bonnie, 38, on ollut prostituoitu 20 vuotta – näin kaikki alkoi

iltalehti 07:14 05.06

Tanskalaisen Bonnien asiakkaat tuntevat hänet Patriciana. Asiakkaat tuntevat tanskalaisen Bonnien Patriciana. Häneltä voi ostaa tyttöystäväseksiä, jalkaseksiä, useampia eri tyylilajeja yhdistelevän cocktailin – ja paljon muuta. 38-vuotias Bonnie on työskennellyt prostituoituna 20 vuotta. Ammattina prostituutio -dokumentissa TV2:lla hän muistelee, kuinka kaikki alkoi.


abortinvastaisessa mielenosoituksessa Washingtonissa alle tunnin, EU muutti karjalanpiirakan kolme pistettä Kupittaalta Pentti Salmi muistaa

Hot topics