Juha Tapion firma teki ennätystuloksen: Kassassa rahaa 1,3 miljoonaa euroa – jää pitkälle tauolle

iltalehti 08:46 22.11

Juha Tapion tuorein tilipäätös kertoo, että mies on tahkonnut laulamalla melkoisen omaisuuden. Juha Tapio on paitsi yksi Suomen suosituimmista artisteista, hän on myös yksi menestyneimmistä. Juha Tapion Suurenmoiset Laulut Oy on julkaissut tilinpäätöksensä lokakuussa. Tilikausi 2018 on ollut miehelle oikea rahasampo.


Hollywoodissa leiville lyöneellä Jasper Pääkkösellä pienet tulot - veronpalautusten määrä lyö ällikällä

iltalehti 08:39 04.11

Hollywood-läpimurron tehnyt Jasper Pääkkönen sai muhkeat veronpalautukset. Jasper Pääkkösen viime vuoden Suomessa verotettavat ansiotulot olivat vain 1691 euroa. Veronpalautuksia hän sai sievoiset 97 090 euroa. Talouselämä uutisoi jo huhtikuussa, että Pääkkösen Maltalla yksin omistama holding-yhtiö on tahkonut huimia summia. Lehden tietojen mukaan Maltan kaupparekisteriin toimitetut tilinpäätökset kertovat, että Hollywoodissakin menestyneen suomalaisnäyttelijän firma on saanut yli 6 miljoonan euron osinkotulot muutamassa vuodessa.


Hollywoodissa leiville lyöneellä Jasper Pääkkösellä olikin pienet tulot - mutta veronpalautusten määrä hämmästyttää

iltalehti 08:39 04.11

Hollywood-läpimurron tehnyt Jasper Pääkkönen sai muhkeat veronpalautukset. Jasper Pääkkösen viime vuoden Suomessa verotettavat ansiotulot olivat vain 1691 euroa. Veronpalautuksia hän sai sievoiset 97 090 euroa. Talouselämä uutisoi jo huhtikuussa, että Pääkkösen Maltalla yksin omistama holding-yhtiö on tahkonut huimia summia. Lehden tietojen mukaan Maltan kaupparekisteriin toimitetut tilinpäätökset kertovat, että Hollywoodissakin menestyneen suomalaisnäyttelijän firma on saanut yli 6 miljoonan euron osinkotulot muutamassa vuodessa.


Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen ja Heli-vaimon tulot romahtivat

iltalehti 08:22 04.11

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tunnetut Aki ja Heli Palsanmäki ovat tienanneet hyvin huutokauppatoiminnallaan. Nelosen rakastetussa Suomen huutokauppakeisari -ohjelmassa esiintyvät Aki ja Heli Palsanmäki eivät tahkoneet vuonna 2018 ennätyslukuja - molempien tulot putosivat. Vuonna 2017 Aki Palsanmäki tienasi 150 171 euroa ja Helin ansiotulot olivat 200 984 euroa. Vuonna 2018 Aki Palsanmäki tienasikin vain 83 301,55 euroa ansiotuloa ja 11 733 pääomaveroa.


Yli miljoonan euron liikevaihtoa tahkonneiden yritysten konkurssit kasvussa

yle 10:43 11.10

Asiakastiedon mukaan isojen yritysten konkurssihakemukset ovat lisääntyneet varsinkin rakennusalalla ja teollisuudessa.


Asiantuntija uskoo, että Latvalaa savustetaan Toyotalta ulos ja pohtii Mäkisen erikoisia kommentteja: "En tiedä, onko tämä paras tapa pitää joukkuehenkeä yllä"

yle 14:11 10.10

Yle Urheilun asiantuntijan Riku Tahkon mukaan kaikki merkit viittaavat siihen, että Jari-Matti Latvalan ura Toyotan tehdaskuljettajana ei jatku.


Sotkamon Jymylle tuntuva menetys: Tuikka ja etenijäjokeri Vikström vahvistamaan Tahkoa

yle 18:30 26.09

Superpesis-joukkue Hyvinkään Tahko on tehnyt sopimukset Jere Vikströmin ja Markus Tuikan kanssa. Tahkon pelinjohtajaksi tulee Pasi Kokkonen.


Tampa Bay kiinnitti yli 90 tehopistettä viime kaudella tahkoneen hyökkääjän yli 20 miljoonan dollarin sopimuksella – voi vaikuttaa Rantasen ja Laineen neuvotteluihin

yle 07:59 24.09

23-vuotias Brayden Point teki viime kaudella runkosarjassa 41 maalia.


Tampa Bay kiinnitti yli 90 tehopistettä viime kaudella tahkoneen hyökkääjän yli 20 miljoonan dollarin sopimuksella – kausi alkaa sairastuvan puolelta

yle 07:59 24.09

23-vuotias Brayden Point teki viime kaudella runkosarjassa 41 maalia.


Lähes tuhat NHL-ottelua tahkonnut Tampa Bay -puolustaja lopettaa uransa

yle 18:22 20.09

Dan Girardi edusti NHL:ssä New York Rangersia ja Tampa Bay Lightningia.


Huippupesäpalloilija kuoli vain 34-vuotiaana – joukkuekaverit soittivat koskettavan muistokeikan: ”Miksu teki eläessään jotain hienoa”

iltalehti 16:40 28.08

Kakkospesä-yhtye soitti 34-vuotiaana menehtyneelle perustajajäsenelleen muistokeikan heinäkuussa. Tänä vuonna etenijätilastossa 63 juoksullaan toiseksi kirmannut Tommi Mäentausta on edustanut Kouvolan Pallonlyöjiä vuodesta 2010 lähtien. Hyvinkään Tahkon kasvatti kantaa vastuuta kärkietenijänä ja kakkoskopparina. Kentän ulkopuolella Mäentausta työskentelee hierojana ja soittaa pesäpalloilijoiden perustamassa Kakkospesä (Second Base) -bändissä.


IPK menettää kapteeninsa KalPaan

jatkoaika.com 16:08 26.08

Vielä kaudella 2015-2016 Suomi-sarjaa tahkonnut Otto Huttunen kirjoitti koeaikasopimuksen Kuopion KalPaan. Kontrahti on miehen ensimmäinen liigasopimus.


Missä sopimukset viipyvät? – kuljettajamarkkinoiden hiljaisuus kummastuttaa Saksan kinkkisen MM-rallin alla: "Odotin, että joku asia olisi jo nytkähtänyt eteenpäin"

yle 08:45 22.08

Saksan MM-ralli heittää kuljettajille viikonloppuna yhden kauden vaikeimmista haasteista. Kuljettajamarkkinoiden hiljaisuus Suomen kisan jälkeen on yllättänyt Yle Urheilun asiantuntijan Riku Tahkon.


IPV otti uskomattoman loppukirin, mutta umpisurkea avausjakso vesitti pudotuspelihaaveet – nelinkertainen lyöjäkuningas syytti itseään: ”Kotiutus tökki ja pelien taso vaihteli”

iltalehti 22:06 13.08

Antti Hartikainen voitti historian ensimmäisenä KPL-pelaajana kärkilyöntitilaston. Imatran Pallo-Veikot otti supervuoron jälkeen 2-1-voiton (1-7, 9-6, 4-1) runkosarjassa kolmanneksi sijoittuneesta Kouvolan Pallonlyöjistä, mutta kaksi pistettä olivat laiha lohtu. IPV taisteli viimeisestä pudotuspelipaikasta Kiteen Pallon ja Kankaanpään Mailan kanssa, ja joukkue olisi tarvinnut täyden pistepotin yltääkseen syksyn peleihin. Viimeisen pudotuspelipaikan nappasi Hyvinkään Tahkon kaatanut KiPa.


Pesäkarhut nollasi Kempeleen naisten Superpesiksen puolivälieräavauksessa – ennakkosuosikit aloittivat pudotuspelit voitoilla

yle 21:24 11.08

Muissa puolivälieräavauksissa Jyväskylän Kirittäret kukisti Hyvinkään Tahkon, Lapuan Virkiä voitti Rauman Feran ja Manse PP Tampereelta nitisti Seinäjoen Maila-Jussit.


Sotkamo nousi tasapisteisiin sarjakärki Vimpelin kanssa, Rytkönen kunnaroi Sotkamon voittoraiteelle

yle 22:21 30.07

Vimpelin Veto menetti pisteen sarjan hännillä majailevaa Koskenkorvan Urheilijoita vastaan. Sotkamon Jymy nujersi Hyvinkään Tahkon ja nousi tasapisteisiin Vimpelin kanssa.


Miesten Superpesiksen kärkipaikka vaihtui, Rytkönen kunnaroi Sotkamon voittoraiteelle

yle 22:21 30.07

Vimpelin Veto menetti pisteen sarjan hännillä majailevaa Koskenkorvan Urheilijoita vastaan. Sotkamon Jymy nujersi Hyvinkään Tahkon ja siirtyi sarjakärkeen.


Tahkon kunnarit olivat myrkkyä Kouvolalle – Vimpeli hävisi Joensuulle kolmen tunnin taistelun

yle 21:11 21.07

PattU ajaa takaa kuutossijaa, Maila kesytti siilinjärveläiset. Kempele hävisi taas.


Avengers: Endgame rikkoo Avatarin lähes vuosikymmenen hallussa pitämän lippukassaennätyksen – uusien Marvel-leffojen ensi-illat julki

yle 08:07 21.07

Marvelin supersankarispektaakkeli on tahkonnut kolmessa kuukaudessa lähes 2,8 miljardia dollaria.


Hyvinkään Tahkon pisteputki venyi jo toiselle kuukaudelle

yle 21:35 12.07

Pattijoen Urheilijat koki Superpesiksessä heinäkuun ensimmäiset pistemenetyksensä hävittyään Pohjois-Pohjanmaan kiertueella olevalle Hyvinkään Tahkolle 0-1 (1-2, 2-2).


jäsenille – Lindtman MM-salibandyssä päivänä meillä oli poliisi tavoitti foliokassimiehen puheensa ennen viestissä Ylellä

Hot topics