Ferrarilta painetta Kimi Räikkösen talliin päin – syynä Mick Schumacher

MTV 19:42 13.12

F1-piireissä saksalaislegendan Michael Schumacherin poika Mick Schumacher on äärimmäisen mielenkiintoinen nimi. 20-vuotiasta Schumacheria on viety kovaa vauhtia kohti kuninkuusluokkaa. Nyt Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto otti kantaa nuoren saksalaisen tilanteeseen.


Ferrari veti maton Valtteri Bottaksen pomon jalkojen alta – valmis käyttämään kaikki keinot kuningastien tukkimiseen

iltasanomat 19:28 12.12

Ferrari ei hyväksy, että Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff nousee koko F1-sarjan johtoon.


Ferrari-pomo paljasti totuuden ”Lewis Hamilton -neuvotteluista” – Max Verstappenin tulevaisuudesta uutta tietoa

MTV 16:55 12.12

Ferrarin johtoporras otti avoimesti kantaa villeihin kuljettajahuhuihin, jotka pyörivät muun muassa Lewis Hamiltonin yllä. Ferrarin toimitusjohtaja Louis Camilleri ja tallipäällikkö Mattia Binotto puhuivat myös Max Verstappenista ja Fernando Alonsosta.


Ferrari jyrähti: Mercedes-pomon turha unelmoida huippuluokan F1-pestistä – ”Se ei olisi hyvä asia”

iltalehti 16:50 12.12

Toto Wolffista ei näillä näkymin tule uutta F1-pomoa. Toto Wolff on johdattanut Mercedeksen ennätykselliseen kuuden tuplamestaruuden putkeen vuosina 2014–19, ja on hyvin mahdollista, että talli pääsee juhlimaan jompaakumpaa mestaruutta vielä ensi kaudellakin. Wolff on paitsi Mercedeksen tallipäällikkö myös F1-tallin toimitusjohtaja. Tällaisen menestysputken jälkeen on luonnollista, että ihminen alkaa kaivata uusia haasteita, ja Wolffia onkin viety pitkin tätä vuotta erilaisissa huhuissa toinen toistaan kovempiin F1-pesteihin. Wolffin Mercedes-sopimus umpeutuu ensi kauden päätteeksi.


Ferrari ehti ensimmäisenä – tallipomo paljasti F1-auton julkaisuajankohdan ja syyt erikoisratkaisulle

MTV 13:51 12.12

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto paljasti, että ensi kauden F1-auto julkaistaan 11. helmikuuta.


Ferrari ehti ensimmäisenä – tallipomo paljasti F1-auton poikkeuksellisen julkaisuajankohdan

MTV 13:51 12.12

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto paljasti, että ensi kauden F1-auto julkaistaan 11. helmikuuta.


F1-tallipomo vetää maton kuumien siirtohuhujen alta: ”Miksi he vaihtaisivat tallia?”

MTV 06:15 11.12

Kuljettajastaan Max Verstappenista kiinni pitävä Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ei usko F1-sarjan isojen nimien tarvitsevan maisemanvaihtoa uusiin tiimeihin kaudella 2021.


Ott Tänak perusteli kohuloikkaansa Tommi Mäkisen tallista – ”En halua tyytyä yhteen mestaruuteen”

iltalehti 19:09 09.12

Rallin maailmanmestari Ott Tänak kertoi siirtonsa syistä FIA:n palkintogaalan yhteydessä viikonloppuna Pariisissa. Tallipäällikkö Tommi Mäkisen alaisuudessa Toyotalla tänä vuonna rallin maailmanmestaruuden voittanut Ott Tänak vaihtaa leiriä ensi kaudeksi. Kuten julkisuudessa on aiemmin kerrottu, Tänak hyppää kilpailevaan Hyundain rallitiimiin.


Ferrari-pomo antoi tylyn arvionsa päättyneen F1-kauden virheistä – "Hävisimme mestaruuden jo suunnitteluvaiheessa"

MTV 09:10 05.12

F1-sarjan valmistajien MM-taulukossa toiseksi sijoittuneen Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto uskoo tallin hävinneen mestaruustaistelun jo ennen kauden alkamista.


Ferrarin outo rangaistus herättää kysymyksiä - suojellaanko italialaistallia?

iltalehti 11:53 03.12

Epäilykset Ferrarin vilunkipelistä kasvoivat F1-kauden päätöskisassa. Abu Dhabin päätöskisassa nähtiin erikoinen episodi, joka jättää F1-salaliittoteoreetikoille paljon tyhjiä aukkoja täytettäväksi. – En näe mahdollisena, että häntä ei diskattaisi. Kyse on teknisestä säännöstä, Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoi Sky Sportsille.


Iivo Niskasen suksista erikoinen kiista – ex-pomo hämmästelee mestarin käytöstä, Iivo iskee takaisin: ”Aika outo väite”

iltalehti 08:14 03.12

Rossignolin tallipäällikkö Simon Caprini kertoo, että Iivo Niskanen olisi saanut kultasuksensa takaisin. Suomalaisen loikka ranskalaistallista verivihollisen leiriin on yhä arka asia. Iivo Niskasen entisen suksitiimin Rossignolin tallipäällikkö Simon Caprini on hämillään suomalaisen puheista. Kun Niskanen vaihtoi viime kauden jälkeen ranskalaistallista sen itävaltalaisen verivihollisen Fischerin riveihin, Rossignol pyysi Niskasta palauttamaan kaikki suksensa. Se on yleinen käytäntö talliloikkatilanteessa.


Lewis Hamilton villien huhujen keskellä – Mercedes-pomo löi nyt raa’at todennäköisyydet pöytään

MTV 14:01 02.12

Jatkaako F1-sarjan kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton Mercedeksellä vai tekeekö hän dramaattisen vaihdoksen Ferrarin puolelle? Tämä spekulaatio pyörii nyt kuumana F1-ympyröissä. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff jakoi asiaan liittyen varsin mielenkiintoisia paljastuksia.


Ferrarin uudessa tutkinnassa erikoisia piirteitä: bensaa ei ollutkaan liikaa, mutta rangaistus tuli silti

MTV 11:16 02.12

Ferrari sääntörike Abu Dhabin F1-kisan polttoainemäärissä kohdistui enemmän tallin ilmoitukseen kuin sallitun ylärajan ylittämiseen. Tallipäällikkö Mattia Binotton mukaan italialaistiimi selvittää nyt mittausvirheensä syytä.


Valtteri Bottas saa jo uuden haastajan: ”Näemme hänet tulevana Mercedes-kuljettajana”

MTV 09:38 02.12

Mercedeksen päätöksellä antaa nuorelle George Russellille peräti kolme testipäivää kauden päätteeksi ei ole tekemistä sen kanssa, että F1-tiimi miettisi brittikuskin nostamista pikaisella aikataululla kisakuljettajakseen, vakuuttaa tallipäällikkö Toto Wolff.


Tässä ovat F1-kauden 2019 lampaat: Ferrari-tallipäällikön sanat kertovat kaiken

iltalehti 07:24 02.12

Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto poimi kauden 2019 kolme suurinta epäonnistujaa, lammasta. Suurin ja selkein epäonnistuja oli historian menestynein F1-talli, Ferrari. Kovin odotuksin kauteen lähtenyt talli jäi valmistajien MM-sarjassa toiseksi, ja Charles Leclerc voi olla kuljettajien MM-sarjassa korkeintaan kolmas. Ferrarin viimeisin kuljettajien MM-titteli on vuodelta 2007, viimeisin valmistajien MM-titteli vuodelta 2008. Tallipäällikkö Mattia Binotton sanoin: kakkossija ei vain riitä.


Mercedes-pomo ei häkeltynyt Lewis Hamiltonin Ferrari-huhuista – "Tämä on vapaa maailma"

MTV 20:20 30.11

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff suhtautuu tyynesti tähtikuljettajansa Lewis Hamiltonin ympärillä pyöriviin Ferrari-huhuihin.


Lewis Hamilton mykistyi Ferrari-pomon ylistävistä sanoista, brittimestari kuittasi siirtohuhut tyynesti – "En muista heidän koskaan maininneen minua"

MTV 19:07 30.11

F1-kauden päätösviikonlopun aikana huhuissa Ferrarille viety Lewis Hamilton mykistyi italialaistallin tallipäällikkö Mattia Binotton avoimista kehuista.


Ferrarin tarkoituksellinen uhkapeli kolahti tylysti omaan nilkkaan – "Olimme tietoisia riskeistä"

MTV 17:39 30.11

Ferrarin taktiset ratkaisut epäonnistuivat jälleen karulla tavalla, kun Charles Leclerc ei ehtinyt lainkaan viimeiselle kierrokselleen Abu Dhabin aika-ajojen päätösosiossa.. Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotton mukaan kyseessä oli tietoinen riski.


Mercedes-pomolta kovaa vihjailua: F1:ssä ensi kaudella uusi kärkitalli?

MTV 12:52 30.11

F1-kausi 2019 saadaan pakettiin tänä viikonloppuna Abu Dhabissa. Eri talleilla katseet ovat olleet jo tovin ajan ensi kaudessa, jonne Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff povaa varsin merkittävää käännettä.


Mercedes-pomo tuntee Valtteri Bottaksen erotuskan omasta kokemuksesta – ”He ovat kypsiä ja älykkäitä ihmisiä”

MTV 07:01 30.11

Valtteri Bottaksen ilmoitus hänen ja vaimonsa Emilian erosta varjostaa varmasti myös huippukeskittymistä vaativaa F1-ajamista, uskoo tallipäällikkö Toto Wolff.


Jukurit katkaisi Nato järjestävät Ruotsin ulkoministeriö toimijat saatava TUTOn,

Hot topics