Jukka Hildén paljastaa treenanneensa tanssiaan kaksi päivää intensiivisesti: "En päässyt enää omin jaloin kotiin"

mtv 19:01 21.09

Jukka Hildén nappasi illan parhaimmat yhteispisteet Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan kolmannessa livessä. 


Virpi Sarasvuon asu repesi kesken dramaattisen Tanssii tähtien kanssa -esityksen – kertoo nyt, mitä tilanteessa todella tapahtui

iltasanomat 22:52 20.09

Virpi Sarasvuon tanssiasu repesi aivan viime hetkellä.


Jare Brandilta ja tanssiopettajalta intiimi ja sensuelli esitys – tuomareilta kylmää kyytiä: "Enemmän poseerausta kuin tanssia"

mtv 20:12 20.09

Räppäri Jare Brand esitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kolmannessa livelähetyksessä sensuellin rumban.


Shirly Karvinen satutti kylkensä TTK-treeneissä: ”Se on todennäköisesti murtunut”

iltalehti 09:56 17.09

Shirly Karviselle sattui haaveri tanssiharjoituksissa. Radiojuontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen tähdittää tänä syksynä supersuosittua Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa. Suurella innolla tanssia treenaavalle radiojuontajalle sattui viime viikolla pieni onnettomuus, jonka myötä treeneissä on joutunut ottamaan hieman tavallista rauhallisemmin. – Pikku haaveri on käynyt, mutta ei se onneksi ole menoa haitannut! aurinkoinen Karvinen toteaa.


Ensitreffit alttarilla: Tommin tanssi mykisti morsion – ”Siinä oli tarina ja tunne”

iltalehti 22:04 15.09

Tommin ja Juuditin hääjuhla huipentui sulhasen tanssiesitykseen. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa nähtiin liikuttava hetki, kun modernia tanssia harrastava Tommi oli valmistellut tuoreelle vaimolleen esityksen. – Toivon, että se vähän yllättää ja ehkä vähän kertoo musta ihmisenä. On siinä tietynlaista viestiäkin mukana, Tommi avasi kameroille ennen estradille astumistaan.


Mmiisasin tanssiasu sai Jorma Uotisenkin lumoutumaan: ”Ei voi ainakaan rohkeuden puutteesta syyttää”

iltalehti 20:42 13.09

Mmiisas ja Marko Kerälä tanssivat vauhdikkaasti jiveä. Sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessa kilpailijat tubettaja Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Kerälä heittäytyivät jiven vauhtiin. Rotola-Pukkilan päällä nähtiin rohkea ihonvärinen kokovartalopuku, jota paikoin koristivat valkoiset tupsut. Kaksikon tanssi keräsi tuomaristolta runsaasti kehuja ja yhteensä 23 pistettä. Myös Rotola-Pukkilan asu herätti kommentteja erityisesti Jorma Uotiselta. Uotinen ei malttanut kommentoida itse tanssia juurikaan, sillä hänen huomionsa oli kiinnittynyt hapsupukuun.


Niklas Hagmanin tanssi kerää ylistystä, ex-jääkiekkoilija vaatimattomana: "Ehkä isi jotain osaa"

iltalehti 23:39 06.09

Tanssii tähtien kanssa pyörähti sunnuntaina upeasti käyntiin. Ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman ja hänen parinsa Kia Lehmuskoski kuuluivat illan yllättäjiin. Tuomarit Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen ylistivät kaikki Hagmanin suoritusta ennen pisteiden antamista. Myös somessa Hagmanin ja Lehmuskosken tanssia on ylistetty. – Kommenteista tuli tietynlainen terve itseluottamus. Arvelin, että jos onnistutaan, niin voidaan saada hyviä pinnoja, Hagman kommentoi Iltalehdelle kuvausten päätyttyä vaatimattomasti.


Näiden kappaleiden tahtiin tanssitaan ensimmäisessä Tanssii Tähtien Kanssa -jaksossa!

mtv 20:55 05.09

Tanssii Tähtien Kanssa -kauden ensimmäisessä livessä nähdään 12 upeaa tanssia.


Karlie Kloss halusi oppia suositun tanssin – TikTok-tähti saapui auttamaan

stara 11:20 24.08

Addison Rae on 19-vuotias kaunotar ja tanssia harrastava nuori nainen,


Viihdelehti Stara.fi

stara 11:20 24.08

Addison Rae on 19-vuotias kaunotar ja tanssia harrastava nuori nainen,


Netflix-elokuvan mainoksesta kovia syytöksiä – yhtiö pyysi anteeksi

stara 18:00 22.08

Netflixin tulevan Cuties-elokuvan mainoksista on syntynyt kohu. Tanssia harrastavista tytöistä


Kahdelle valmentajalle varoitus epäasiallisesta käytöksestä – tanssiurheiluliiton puheenjohtaja: ”Tässä on koettu suurta vääryyttä”

iltalehti 17:22 20.08

Kaksi tanssiurheiluvalmentajaa on saanut kirjallisen varoituksen epäasiallisesta käytöksestä. Tanssiurheiluliiton kurinpitovaliokunta on antanut kirjallisen varoituksen kahdelle tanssiurheiluvalmentajalle epäasiallisesta käyttäytymisestä tanssiurheilun ja valmentamisen parissa. Liitto tiedotti asiasta torstaina verkkosivuillaan. Tanssiurheiluliiton puheenjohtajan Leena Liusvaaran mukaan valmentajat edustavat samaa seuraa. Valituksen ovat tehneet seurassa tanssia harrastaneet aikuisurheilijat.


Jukka Hildén treenaa tanssia isovarvas murtuneena – myös kroppa on kovilla: "Olen ollut viikon jääsammiossa, kun joka paikkaa kolottaa"

mtv 12:45 18.08

Helsinkiin muuttanut Jukka Hildén vietti hiljattain 40-vuotissyntymäpäiviä.


Taiteilijatalon katolla voi lenkkeillä, tanssia sambaa ja kasvattaa tomaatteja – yhteisöllisyys on asumisen kasvava trendi

yle 16:40 03.08

Yhteisöllisyys muutti kerrostaloon ja keskiluokkaistui. Taiteilijatalo Ars Longa on uusin lisä isoon trendiin.


YouTube-tähti yllätti Addison Raen – lahjoitti 19-vuotiaalle kustomoidun Jeepin

stara 19:20 26.07

Addison Rae on 19-vuotias kaunotar ja tanssia harrastava nuori nainen,


Toisenlaiset äidit -ohjelmasta tuttu Suvituuli, 37, pettyi puolisoon ja lääkitsi oloa tunnesyömisellä – näin hän selätti kiloihin liittyvän häpeän

iltalehti 12:53 12.07

Talent Suomi ja Toisenlaiset äidit -ohjelmista tuttu laulaja-lauluntekijä Suvituuli Siikasaari, 37, on oppinut kantapään kautta hyväksymään kurvinsa ja haluaa nyt viedä eteenpäin kehopositiivista sanomaa. Sinä viikonloppuna piti olla afrobeat-tanssin klubi-iltamat, mutta Suvituuli Siikasaarta, 37, ahdisti. Hän on aina rakastanut tanssia ja afrobeat-musiikkia, mutta nyt koko ajatus tanssimisesta muiden nähden pelotti.


Katso nyt: Koko Suomen kevätjuhla ISTV:ssä – laulua, tanssia, puheita...

iltasanomat 08:00 30.05

Ei hätää, vaikka perinteiset kevätjuhlat jäivät pitämättä! Nyt voit seurata Ilta-Sanomien koko Suomen kevätjuhlia, jossa on luvassa muun muassa laulua, nokkahuilumusiikkia ja tanssia. Yritysvalmentaja Jari Sarasvuo puhuu vastavalmistuneille, lisäksi ammattiin valmistuva ja ylioppilas pitävät puheen.


Prinsessa Beatricen häitä oli tarkoitus tanssia tänään, mutta korona sotki suunnitelmat – Sarah Ferguson: "Olen hyvin surullinen"

mtv 13:15 29.05

Sarah Ferguson kommentoi podcastissa tyttärensä prinsessa Beatricen häiden peruuntumista.


Hot topics