Norjan nuori hiihtolupaus tulistui tappiosta Suomelle – katso dramaattinen kaatuminen juuri ennen loppusuoraa: "En ymmärtänyt, mitä tapahtui"

yle 13:42 08.12

Tiril Udnes Weng olisi halunnut voittaa loppukirissä Suomen ykköstähden Krista Pärmäkosken.


Suomalaisten raivoisa hyökkäys Tolvajärvellä johti tilanteeseen, joka yllätti puna-armeijan, muun maailman – ja jopa suomalaiset itsensä

iltasanomat 08:30 08.12

Talvisodan toisella viikolla tapahtui käänne: Suomen armeija taisteli ja jopa voitti hyökkääjän.


Huomasitko? Tekniikka petti täysin kesken Club for Fiven Linnan juhla -esityksen: laulaja kertoo nyt, mitä tilanteessa oikeasti tapahtui

iltasanomat 07:54 08.12

A cappella -yhtye Club for Five esiintyi eilen Linnan juhlissa, kun yksi mikrofoneista lakkasi yllättäen toimimasta.


Kaksi alkuperäiskansan jäsentä on kuollut ammuskelussa Brasiliassa

yle 03:47 08.12

Välikohtaus tapahtui keskellä moottoritietä Maranhãon osavaltiossa.


Ässät urakoi Tampereella alivoimaa ? Peter Tiivola: "Linjatuomari myönsi, että siinä tapahtui hänen virheensä"

jatkoaika.com 20:59 07.12

Peter Tiivola peräänkuulutti Ässiltä parempaa hyökkäyspelaamista, kun porilaiset kärsivät Ilvekselle Tampereella 0?2-tappion. Tiivola paljasti myös, että linjatuomari myönsi tehneensä virheen Ässien toisen erän joukkuerangaistuksen suhteen.


Matin ja Tepon julkisuutta karttavat vaimot paljastavat, millaista elämä laulaja­veljesten rinnalla on – nyt arjessa tapahtui iso muutos

iltasanomat 18:24 07.12

Matin ja Tepon puolisot ottivat ilon irti Linnan juhlista sillä aikaa, kun laulajaveljekset antoivat haastatteluja ja poseerasivat kuvissa.


Matin ja Tepon julkisuutta karttavat vaimot paljastavat, millaista elämä laulajaveljesten rinnalla on – nyt arjessa tapahtui iso muutos

iltasanomat 18:24 07.12

Matin ja Tepon puolisot ottivat ilon irti Linnan juhlista sillä aikaa, kun laulajaveljekset antoivat haastatteluja ja poseerasivat kuvissa.


Dopingtutkija Timo Seppälän elämä pysähtyi mökkireissulla – kertoo halvaantumisestaan HS:lle: ”Tulevaisuus on hankala kysymys”

iltalehti 16:20 07.12

Pitkän uran antidopingtyön parissa tehnyt Timo Seppälä, 68, on antanut Helsingin Sanomille ensimmäisen ison haastattelun runsaat kolme vuotta sitten sattuneen onnettomuutensa jälkeen. Televisiosta ja lehtien sivuilta aiemmin kovin tuttu Timo Seppälä on ollut poissa julkisuudesta hänelle sattuneen onnettomuuden jälkeen. Nyt haastattelun Helsingin Sanomien Kuukausiliitteelle antanut Seppälä kertoo, mitä 17. syyskuuta 2016 tapahtui.


Dopingtutkija Timo Seppälän elämä pysähtyi mökkireissulla – kertoo onnettomuudestaan HS:lle: ”Tulevaisuus on hankala kysymys”

iltalehti 16:20 07.12

Pitkän uran antidopingtyön parissa tehnyt Timo Seppälä, 68, on antanut Helsingin Sanomille ensimmäisen ison haastattelun runsaat kolme vuotta sitten sattuneen onnettomuutensa jälkeen. Televisiosta ja lehtien sivuilta aiemmin kovin tuttu Timo Seppälä on ollut poissa julkisuudesta hänelle sattuneen onnettomuuden jälkeen. Nyt haastattelun Helsingin Sanomien Kuukausiliitteelle antanut Seppälä kertoo, mitä 17. syyskuuta 2016 tapahtui.


Oma valmentaja löi Ville Leinoa päähän – NHL:ää piiskaava myrsky nostatti hämmentävän videon uudelleen pinnalle

iltalehti 12:17 07.12

Ville Leinolla ja Peter Laviolettella on keskenään hyvin samanlaiset näkemykset siitä, mitä Philadelphia Flyersin vaihtopenkillä tapahtui helmikuussa 2011. Pohjois-Amerikassa puhaltaa tällä hetkellä kovan luokan myrsky, joka on nostanut julkiseen keskusteluun muun muassa NHL:n valmennuskulttuurin vaiettuja, varsin kyseenalaisia ominaispiirteitä. Oman osansa ovat tähän mennessä saaneet muun muassa Mike Babcock ja Bill Peters, mutta nyt julkisuuteen on noussut myös suomalaisittain melko mielenkiintoinen tapaus.


Antidopingguru Timo Seppälä halvaantui kolme vuotta sitten – kertoo nyt HS:ssa ensimmäistä kertaa, kuinka kohtalokas onnettomuus tapahtui

iltasanomat 11:30 07.12

Suomalaisen antidopingtyön legendan Timo Seppälän elämä mullistui kolme vuotta sitten, kun hän halvaantui.


Kuvat paljastavat, mitä Linnassa tapahtui kulissien takana – tätä et nähnyt tv:ssä

iltasanomat 07:40 07.12

Linnassa juhlittiin taas itsenäisyyspäivää näyttävin menoin. IS kokosi 11 kuvaa kulissien takaa.


Hirvittävä kohtalo odotti omalla kotipolulla – aavistiko Elli Immo, mitä oli tulossa?

iltasanomat 07:15 07.12

Päivälleen 64 vuotta sitten Kemissä tapahtui kauheita.


Tuore kansanedustaja Marko Kilpi rikkoi etikettiä: Suuteli vaimoaan otsalle heti kättelyn jälkeen

iltalehti 20:37 06.12

Kansanedustaja, poliisi ja dekkaristi Marko Kilpi teki näyttävän eleen heti käteltyään Sauli Niinistöä ja Jenni Haukiota. Ensimmäisen kauden kansanedustaja Marko Kilpi moiskautti vaimonsa otsalle suukon Linnan punaisella matolla. Poliisin juhlapukuun pukeutuneen Kilven ylättävä hellyydenosoitus tapahtui heti presidenttiparin kättelyn jälkeen. Julkisia hellyydenosoituksia ei ole totuttu näkemään Linnan kättelyn yhteydessä.


Antti Ketosen kirkkokeikka Kauhajoella peruttiin – taustalla kiista neljästä kappaleesta: kirkkoherra latasi suorat sanat Facebookiin

iltasanomat 14:55 06.12

Antti Ketosen kirkkokonsertti Kauhajoella on peruttu. Kirkkoherralla ja Ketosella on eriävät näkemykset siitä, mitä tapahtui, mutta tilanteeseen vaikutti pyyntö neljän kappaleen vaihtamisesta ohjelmistosta.


Raviohjastaja joutui hengenvaaralliseen kolariin Porissa, molemmat kädet ja selkäranka murtuivat – "Kuukauden makaaminen vie hirveästi voimia"

iltalehti 13:47 06.12

Porin raveissa kolariin joutunut ohjastaja Juha-Pekka Ahonen on edelleen sairaalassa, eikä tietoa kotiutumisesta ole. Porin Toto75-raveissa tapahtui 2. marraskuuta vakava onnettomuus, jonka seurauksena ohjastajat Antti Ala-Rantala ja Juha-Pekka Ahonen lensivät radalle ja kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Ala-Rantalan ohjastama Eikfaksen kaatui radalle, ja takaa tullut Ahosen Jyllätys ajoi päälle. Ala-Rantalalta murtui viisi kylkiluuta ja solisluu, mutta hän kommentoi Iltalehdelle pian onnettomuuden jälkeen, ettei hengenhätää ole.


Reijo Ruokasen kolumni: Tiistaina tapahtui oikeasti isokin asia

iltasanomat 08:08 05.12

Muutaman vuoden päästä Rinteen erolla ei ole mitään merkitystä, kirjoittaa Reijo Ruokanen.


Paljastus: NHL-huippuseurat jahtasivat Jesse Puljujärveä – suomalaislupaus halusi Kaapo Kakon joukkueeseen

MTV 06:30 05.12

Sportsnetin NHL-luottotoimittaja Elliotte Friedman kertoi taustaa siitä, mitä Jesse Puljujärven kohdalla tapahtui viikonlopun yhteydessä.


Kuninkaalliset kestitsivät Nato-johtajia Buckinghamin palatsissa – mutta mitä tapahtui kuningattaren ja prinsessa Annen välillä?

iltasanomat 21:28 04.12

Buckinghamin palatsin juhlavastaanotolla kuvattu video on herättänyt maailmalla huomiota. Moni on tulkinnut sillä näkyvän tilanteen niin, että prinsessa Anne olisi kieltäytynyt tervehtimästä Yhdysvaltain presidenttiparia.


Tämä tapahtui ensimmäistä kertaa ikinä Tempparit-historiassa: 24 tunnin treffeille jouduttiin hälyttämään varamies

iltalehti 18:25 04.12

Temptation Island Suomessa startataan tänään koko kauden huipentavat vuorokauden kestävät unelmatreffit. Tänään Temptation Islandilla seurataan Josefinin ja Leevin sekä Marin ja Väpän vuorokauden kestäviä unelmatreffejä. Väpä valitsee treffikumppanikseen Adelinan, jonka kanssa hän on viihtynyt miesten resortilla lähes kauden alusta lähtien. Yllättäen Väpä herkistyy kyyneliin kesken hyväntuulisen illallisen.


kohtalosta äänestetään – valinnasta tulevaksi

Hot topics