Liikuttunut Anna Abreu paljasti kesken festarikeikan: ”Tämä on ollut mun elämäni paskin vuosi, monessa asiassa”

iltalehti 20:59 01.08

Anna Abreu sai Aurafestin yleisön tanssimaan ja laulamaan. Festivaalien odotus on ollut pitkä koronapandemiasta johtuen. Vauhtiin päästiin kuitenkin heti elokuun alussa, kun rajoituksia purettiin ja isojen yleisötapahtumien järjestäminen on jälleen mahdollista. Jos on yleisö odottanut keikkoja, niin ovat myös artisti. Elämänsä ensimmäisen festarikeikan vetänyt Behm itki lavalla eivätkä kyyneleet olleet Anna Abreultakaan kaukana Turun Kupittaanpuiston Aurafestien lavalla.


Reindeerspotting saa jatkoa: Mitä tapahtui väkivaltaisesti Kambodžassa kuolleelle Janille?

iltalehti 08:11 31.07

Rovaniemen narkomaaneista kertova dokumentti saa odotetun jatko-osan. Kymmenen vuotta sitten ensi-iltansa saanut narkomaanidokumentti Reindeerspotting saa jatkoa. Lost Boys saa ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa 25. syyskuuta — kymmenen vuotta todellisten tapahtumien jälkeen.


5- ja 7-vuotiaita ruotsalaisveljeksiä syytettiin murhasta – 20 vuotta myöhemmin epäilyistä luovuttiin, mutta ilman korvauksia

iltasanomat 05:54 30.07

Oikeuskanslerin mukaan korvausvaatimus oli vanhentunut, sillä tapahtumista oli yli 10 vuotta aikaa. Syyttäjä oli vapauttanut pojat epäilyksistä vasta 20 vuotta tapahtumien jälkeen.


Tänään tv:ssä: 22-vuotiaan koripallotähden äkillinen kuolema järkytti Yhdysvalloissa – läheiset palaavat traagisiin hetkiin

iltalehti 07:01 29.07

Koripalloilija Len Biasin kuolema järkytti rajusti vuonna 1986. MTV3-kanavalla nähtävässä dokumentissa läheiset avaavat tapahtumien taustoja. 22-vuotiaan koripallotähden, Len Biasin, yllättävä kuolema järkytti Yhdysvalloissa vuonna 1986. Tänään MTV3:lla nähtävässä yhdysvaltalaisen ESPN-kanavan dokumentissa tähden läheiset palaavat traagisen yön tapahtumiin ja kertovat, mitä tuona yönä todella tapahtui. – Len Bias oli supersankari, kaikki halusivat olla hänenlaisiaan koristähtiä. Hän oli Boston Celticsin (koripallojoukkue) seuraava stara, joka jatkaisi joukkueen mestaruusperinnettä, yksi ystävistä kertaa dokumentissa.


Räppäri Megan Thee Stallionia ammuttiin jalkoihin – tapahtumien jälkeinen video julki

iltalehti 13:12 26.07

Amerikkalaisräppäri Megan Thee Stallion, 25, sai välikohtauksessa ampumahaavoja jalkoihinsa. Savage-hitistä tunnettu amerikkalaisräppäri Megan Thee Stallion, eli Megan Pete, 25, joutui hiljattain ampumavälikohtaukseen Los Angelesissa. Osumia jalkoihinsa saanut räppäri kuljetettiin sairaalaan, mutta säästyi vakavilta vammoilta. Pete kertoi Instagramissa tapahtumista vain vähän. Hän sanoi kuitenkin uskovansa, että hyökkäyksen tarkoituksena oli satuttaa häntä.


Veljensä surmanneelle 7 vuoden tuomio taposta – ”Älä tee mitään harkitsematonta”

iltasanomat 13:33 23.07

Tapahtumien taustalta paljastui syvä perhetragedia. Läheiset pyysivät WhatsApp-ryhmässä, ettei veli tekisi mitään harkitsematonta.


Onnettomuus Vaasan keskussairaalan rakennustyömaalla – poliisi selvittää tapahtumien kulkua

yle 13:09 23.07

Pohjanmaan poliisin kertoman ensitiedon mukaan työntekijä on loukkaantunut onnettomuudessa melko vakavasti.


Jälkihien asiantuntijat skeptisiä suurtapahtumien järjestämisestä: "Epäilen, että tässä saattaa jäädä kahdet olympialaiset kisaamatta"

yle 09:27 20.07

Jälkihiessä puitiin Formula ykkösiä, urheilutapahtumien järjestämistä ja urheilijoiden sosiaalisen median käyttöä. Katso maanantaiaamun keskustelu jutun pääkuvaa klikkaamalla.


Alfa Romeon fanitililtä naseva tylytys FIA:lle - kuvassa torkkuva Kimi Räikkönen

iltalehti 12:11 18.07

Racing Pointin copygateen odotetaan ratkaisua kuluvan viikonlopun aikana. Formula ykkösten suurin ratatapahtumien ulkopuolinen puheenaihe on Racing Pointin copygate, jossa tallia syytetään Mercedeksen etujarrujen jäähdytysjärjestelmän kopioimisesta. FIA:n suorittamasta tutkinnasta odotetaan päätöstä Unkarin kisaviikonlopun aikana. Racing Pointille sääntörikkomukseen syylliseksi toteaminen voisi olla kohtalokasta, sillä se joutuisi kasaamaan uuden auton epäinhimillisellä aikataululla pysyäkseen mukana kilpailuissa.


Uusi mustan huumorin minisarja alkaa: Veljekset ajavat vanhuksen yli ja salaavat töppäyksensä

iltalehti 06:30 17.07

Tänään Ylellä alkaa Britanniassa viime vuonna paljon kehuja saanut, Skotlantiin sijoittuva tummanpuhuva draamakomedia. Minisarjassa seurataan kahta hyvin erilaista ja siksi toisistaan etääntynyttä veljestä Jakea (Jamie Sives) ja Maxia (Mark Bonnar). Aloitusjaksossa veljekset ovat pitkästä aikaa yhdessä liikkeellä, sillä he ajelevat Edinburghin kaduilla hääjuhlista kotiin. Pikkutunneilla, pienessä pöllyssä ja keskustelun tiimellyksessä reaktiokyky ei ole parhaimmillaan. Äkkiä auton eteen ilmestyy kuin tyhjästä ihminen, ja tömähdys kuulostaa pahalta. Veljekset nousevat autosta toteamaan karmean tilanteen: autoon osumaa ottanut vanhempi mies retkottaa kadulla ja vaikuttaa kuolleelta. Toinen veljeksistä saa älynväläyksen salata tapaus, koska poliisi tuskin tulisi katsomaan hyvällä tapahtumien kulkua. Keinoksi keksitään kiikuttaa hengetön mies läheiseen, tyhjältä vaikuttavaan taloon. Vähitellen veljeksille selviää, että yliajetulla uhrilla ei ollut paljonkaan menetettävää. Toisin on veljillä, jos pelkurimaisesti salattu yliajotapaus paljastuu. Onneksi kukaan ei nähnyt heidän pimeitä puuhiaan. Vai näkikö sittenkin?


Urheilutapahtumien järjestäjät ovat kyselyn mukaan ratkaisseet ns. pöytäongelman: "Ohjeistus ei ole helppoa ja toteutus on kirjavaa"

yle 15:55 13.07

Ylimpien sarjatasojen jalkapallo- ja pesäpalloseuroissa katsojien palvelut on pystytty kuitenkin järjestämään poikkeusolosuhteissa.


Tänään tv:ssä: Pyjama-asuinen nainen joutui henkirikoksen uhriksi Helsingissä – monivaiheinen tutkinta paljasti tapahtumien yllättävän kulun

iltalehti 08:35 11.07

Olgaksi nimetyn naisen kohtaloa käsitellään tänään Arman ja Suomen rikosmysteerit -ohjelmassa. Syksyllä 2014 itähelsinkiläisen lähiön edustalta löydettiin naisen ruumis. Koska rantavedestä löytyneessä ruumiissa oli havaittavissa merkkejä ulkoisesta väkivallasta, käynnisti poliisi välittömästi massiiviset tutkinnat. Haasteita tutkintaan toi kuitenkin se, ettei vainajalla ollut löytöhetkellä mukanaan henkilöpapereita, eikä kukaan tuntunut muutenkaan kaipaavan tuntomerkkeihin sopivaa naista.


Espoon Suurpellon ampumisesta epäillyllä taustaa Helvetin enkeleistä – poliisilla on jo käsitys tapahtumien kulusta

yle 10:46 10.07

Molempia miehiä vaaditaan vangittavaksi tänään.


HJK:n kotiavauksessa kioski­palvelut pyörivät normaalisti – poikkeuksena vain alkoholi

iltasanomat 10:29 09.07

Ottelutapahtumien ruoka- ja juomapalvelut nousivat pinnalle alkuviikosta, kun FC Lahti ilmoitti, ettei sen kotiotteluissa ole tarjolla lainkaan kioskipalveluita koronarajoitusten vuoksi.


Mystisten tapahtumien sarja Iranissa ei hidasta ydinaseen kehittämistä, arvioi Iranin ydinlaitoksia kymmeniä kertoja tarkastanut Olli Heinonen

yle 08:32 09.07

Israelin on epäilty olleen ydinlaitokseen tehdyn mahdollisen iskun takana.


Festarikesä tulee sittenkin: katso lista kesällä järjestettävistä festivaaleista

iltasanomat 08:00 09.07

Tapahtumien järjestäjät vakuuttavat, että festareista pääsee nauttimaan turvallisesti.


Pelien jatkuminen kuulosti utopistiselta, mutta nyt Suomen ykköspassari Eemi Tervaportti pyörittää jälleen Kreikassa Olympiakosin peliä – "Kaikkien näiden tapahtumien jälkeen olisi hienoa kruunata kausi mestaruuteen"

yle 06:45 09.07

Eemi Tervaportti haluaa siirtyä Puolan kivikovaan lentopalloliigaan Kreikan tuplamestarina. Puolassa maajoukkueen ykköspassari joutuu haastajan asemaan.


FC Lahti joutuu keskeyttämään ottelutapahtumien oheismyynnin: "Meidän tulisi käytännössä järjestää jostain huomiseksi 2 000 pöytää ja tuolia stadionille"

yle 16:52 07.07

Tällä hetkellä seura ei voi myydä ottelutapahtumissa edes makkaraa.


FC Lahti joutuu keskeyttämään ottelutapahtumien oheismyynnin: "Meidän tulisi käytännössä järjestää jostain huomiseksi 2000 pöytää ja tuolia stadionille"

yle 16:52 07.07

Tällä hetkellä seura ei voi myydä ottelutapahtumissa edes makkaraa.


Jenkkiseura taipumassa paineen alla – tekee "perusteellisen selvityksen" nimestä, jota pidetään rasistisena

iltalehti 11:05 05.07

Washington Redskins taipui sisäiseen tutkintaan julkisen paineen kasvettua. Tärkeimpien sponsoriensa paineen alle joutunut NFL-seura Washington Redskins on ilmoittanut aloittavansa sisäisen tarkastelun seuran nimestä. – Viimeaikaisten tapahtumien ja yhteisöltämme tulleen palautteen valossa ilmoitamme, että teemme perusteellisen selvityksen seuramme nimestä.


Hot topics