Jalokiviryöstö ei pahasti pieleen – uskomaton video julki

stara 20:40 21.01

Kaikki ryöstäjät eivät tule suunnitelleeksi rikoksia niin tarkkaan, kuin onnistumisen


Viihdelehti Stara.fi

stara 20:40 21.01

Kaikki ryöstäjät eivät tule suunnitelleeksi rikoksia niin tarkkaan, kuin onnistumisen


Jouni Hynynen paljastaa syyt, miksei lähtenyt mukaan Vain elämää -ohjelmaan: "Se porukka ei tuntunut oikealta"

yle 19:52 21.01

Lappeenrantalaislähtöinen muusikko harkitsee tarkkaan, millaisiin projekteihin lähtee mukaan.


Kotiteollisuuden Jouni Hynynen ei lähde mukaan Vain elämään – "Siitä tuli ällö olo"

yle 19:52 21.01

Lappeenrantalaislähtöinen muusikko harkitsee tarkkaan, millaisiin projekteihin lähtee mukaan.


Fitnesspäiväkirjoistakin tuttu Pernilla Böckerman toi Urheilugaalaan omat eväät: ”En mä voi sinne ruokaboksia ottaa mukaan...”

iltalehti 14:06 19.01

Pernilla Böckermanilla oli mukanaan omat eväät. Urheilugaalaan yhdessä Janni Hussin kanssa saapunut Pernilla Böckerman ei nauttinut muiden juhlavieraiden tapaan perinteistä juhlaillallista - hänellä oli mukanaan omat maissikakut. Hän kertoo asiasta Youtubessa. Böckerman noudattaa tarkkaa ruokavaliota valmistautuessaan bikini fitness -kilpailuihin.


Asiantuntija: Venäjän hallituksen ero tarkkaan harkittu – "Halutaan luoda vaikutelma muutoksesta"

yle 17:04 15.01

Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Jussi Lassila arvioi, että hallituksen eroaminen petaa perustuslain muutoksia.


Asiantuntija: Venäjän hallituksen ero tarkkaan harkittu

yle 17:04 15.01

Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Jussi Lassila arvioi, että hallituksen eroaminen petaa perustuslain muutoksia.


Koira matkusteli omin päin bussissa Turun seudulla – tarkkaa tietoa ei ole, missä koira nousi kyytiin ja missä se jäi pois

iltasanomat 19:00 09.01

Suurikokoinen koira matkusteli yksikseen linja-autossa Turun seudulla torstaina.


Suomalaisjoukot pysyvät Irakissa – Ilkka Kanerva: Rauhanturva­historian vaarallisin tilanne

iltasanomat 14:02 09.01

Irakin tilanteesta pitää ottaa opiksi, seuraavia päätöksiä on harkittava tarkkaan, sanoo Ilkka Kanerva.


Suomalaisjoukot pysyvät Irakissa – Ilkka Kanerva: ”Tästä tilanteesta on otettava opiksi”

iltasanomat 14:02 09.01

Irakin tilanteesta pitää ottaa opiksi, seuraavia päätöksiä on harkittava tarkkaan, sanoo Ilkka Kanerva.


Australialaiseläintarhan eläimet saivat paketteja – katso kuvat lahjojaan ihmettelevistä otuksista

iltalehti 14:42 04.01

Etelä-Australiassa sijaitsevassa Adelaidessa muistettiin eläimiä jouluna. Adelaiden eläintarha järjesti eläimille joulujuhlan. Eläimet saivat erilaisia muistamisia hoitajiltaan. Tässä kilpikonnat pääsevät avaamaan pakettejaan. Paketista pilkistää porkkana. Eläintarhan vapaaehtoiset keräsivät ja miettivät tarkkaan yllätyksiä eläintarhan erilaisille eläimille. Kilpikonnia kuvassa ruokkii Daniel Saliba.


Jos Ossi tekee pienenkin virheen työssään, sähköt katkeavat koko kaupungilta

iltalehti 07:28 04.01

Uusi pohjoismaisena yhteistyönä toteutettu neliosainen dokumenttisarja taustoittaa jääkauden aikaansaannoksia Pohjolassa sekä ihmisille karttuneita erityisiä taitoja selvitä pakkasen ja lumen armoilla. Snowhow – Pohjolan talvi -ohjelman ensimmäisessä jaksossa esitellään, kuinka pohjoisen ihmiset valmistautuvat talven tuloon. Suomen osuudessa esitelmöidään, kuinka lumivaurioita voidaan ennaltaehkäistä. Helikopterimetsuri Ossi Lukkarilalla on vaativa työ, jossa pienikin virhe voi viedä sähköt kokonaiselta kaupungilta. Hän ohjastaa helikopteria, josta roikkuu massiivinen, yhdeksän pyörivän sirkkelin moottorisaha. Mies raivaa voimalinjojen läheisyydestä metsää, jotta puut eivät kaatuisi talvella lumen painosta voimalinjojen päälle. Ohjelmassa hän raivaa 50 kilometrin mittaista sähkölinjaa Ranualla. Helikopterimetsuri tekee ilmasta käsin saman työn, joka veisi monta viikkoa maastossa tarpoen. Tuuli ja vaihtuvat sääolosuhteet vaikeuttavat pikkutarkkaa työtä. – Se on vähän kuin videopeliä ajelisi tuolla ylhäällä. Se on tosi nastaa. Ehkä sen suola on tuossa sahaamisessa, kun se on niin vaikeaa, Lukkarinen kuvailee työtään.


Suomalainen ilouutinen mäkiviikolta! Antti Aalto leiskautti karsinnasta jatkoon

iltalehti 16:18 03.01

Aalto hyppäsi 123 metriä Innsbruckin karsinnassa. Antti Aalto selvitti ainoana suomalaisena mäkihyppääjänä Innsbruckin karsinnan. Aalto hyppäsi mäkiviikon kolmannen kilpailun karsinnassa 123 metriä ja sijoittui 26:nneksi. –?Tietysti ilahduttaa että sai asiallisen hypyn.?Tiesin aika tasan tarkkaan, mitä pitää tehdä. Sen takia pystyin parantamaan harjoituksista, Aalto kertasi Ylen lähetyksessä.


Nuorten Leijonien riveissä oma "salainen agentti" – tarjolla tarkkaa tietoa USA:n joukkueesta

MTV 06:03 02.01

Nuorilla Leijonat saa hyvää dataa USA:n pelaajista MM-kisojen puolivälierään. USA:n yliopistosarjassa pelaava Sampo Ranta tuntee hyvin vastustajat. 


Kärppien tehomies Julius Junttila toimi jälleen ratkaisijana joukkueensa voitossa, kiittelee valmennusta vastuusta – "Hienoa on pelata kun valmennus uskaltaa laittaa kentälle"

jatkoaika.com 09:30 01.01

Maanantai-iltana Oulun Raksilassa pelattiin tarkkaa ja puolustusvoittoista jääkiekkoa. Ottelun ratkaisuja ja ensimmäisiä maaleja saatiin odottaa aina viimeiseen erään saakka. Voiton kotijoukkueelle varmisti jälleen tuttu mies, hyvässä iskussa läpi kauden ollut Julius Junttila.


Innolla alkanut painonpudotus törmää herkästi arkeen – Kolme naista kertoo, miten kävi: “Stressaantuneena tästä ei tule mitään”

yle 11:26 28.12

Laihduttaminen vaatii usein valtavasti voimavaroja. Painonhallintalääkäri kehottaa pohtimaan tarkkaan, onko niitä riittävästi pysyvään muutokseen.


Nuoret Leijonat haastajana puolustamaan MM-kultaansa, Suomella tarkkaan harkittu etu mestaruustaistossa – "Iso filosofinen valinta"

MTV 16:31 25.12

MM-kultaansa tapaninpäivänä käynnistyvissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa puolustava Nuoret Leijonat lähtee vahvan haastajan asemassa. C Moren kiekkoasiantuntija Karri Kivi uskoo joukkueen leveyden toimivan Suomen etuna.


Tällainen oli Ensitreffit alttarilla -Anniinan ja Villen toinen häämatka: ”Ylitti odotukset”

iltalehti 12:23 25.12

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Ville ja Anniina asuvat nykyään yhdessä Loimaalla. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rakastuneet Ville ja Anniina olivat alkusyksystä yhdessä Lontoossa. Kumpikin on asunut siellä – Ville lähes koko aikuisikänsä ja Anniina muutamia kuukausia lukion jälkeen. Lontoossa käyminen oli molemmille erittäin mieluisa kokemus. Pari tapasi Villen vanhoja työkavereita ja ystäviä ja katseli maisemia ilman tarkkaa aikataulua. Ville pääsi kertomaan itselleen merkityksellisistä paikoista ja Anniina pääsi toteuttamaan erään unelmansa.


Kuningatar Elisabetin joulupotretissa pistää silmään heti yksi seikka – kohuja aiheuttaneet hovin jäsenet loistavat poissaolollaan

iltasanomat 13:02 24.12

Oliko kuningatar Elisabetin joulupotretin etualalla tarkkaan harkittu yksityiskohta vai puhdas sattuma?


Sara Siepin joulu on hyvin erilainen kuin voisi kuvitella – Helsingin-kodissa jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty

iltasanomat 18:58 22.12

Sara Siepin hienostunut Helsingin-koti on joulun alla kuin kiiltokuvasta, mutta oikea joulu löytyy pohjoisen lumisista maisemista. –?Lapsuuteni joulut olivat tosi onnellisia.


puheenvuoro kuohuttaa Rantaan kellui suoritus, että

Hot topics