Suomalaisesta NHL-pelaajasta tuli isä – äidin julkaisema kuva sulattaa sydämet: ”Hello! Nimeni on Sami”

iltalehti 16:19 01.11

Sami Niku sai perheenlisäystä. Winnipeg Jetsin suomalaispuolustaja Sami Niku ja hänen kanadalainen Ashley-rakkaansa ovat saaneet lapsen. Ashley kertoi iloisen perheuutisen Instagramissa. Uutisen ovat vahvistaneet Iltalehdelle myös Nikun taustajoukot.


Torilla tavataan: KuPS järjestää mestaruusjuhlat viikonloppuna

MTV 14:29 20.10

Jalkapallomestaruuden 43 vuoden tauon jälkeen vallannut Kuopion Palloseura juhlii seuran kuudetta mestaruutta ensi perjantaina torijuhlassa. Juhlan pääesiintyjät ovat keltamustassa peliasussa menestyksekkäästi esiintyneet pelaajat ja mestaruuden taustajoukot.


Tuulennopea Hiioppi hamuaa voittamattoman Landen Paukun päänahkaa – "Kyllä se vastuksen antaa"

iltasanomat 16:47 23.08

Startti startilta parantaneen Hiiopin taustajoukot ovat tosimielellä mukana taistelemassa Derbyn voittopokaalista.


Derby-ässällä ei viimeistelystartissa himmailla – "Ajetaan niin aggressiivisesti kuin mahdollista"

iltasanomat 14:01 14.08

Taustajoukot eivät lähde Sahara Sandstormilla jarruttelemaan keskiviikkona Vermossa.


Kuningatarsuosikin taustajoukot levollisina: ”Mahdollisuudet mihin vaan, mutta paineita ei oteta”

iltasanomat 18:14 30.07

Juliette Lax on kohonnut tasaisen ja mielenkiintoisen kuningatarkilpailun ennakkosuosikiksi.


Päivän ravivihje: Toto4, Seinäjoki 25.7.

iltalehti 10:39 25.07

Juniori kiertää kaikki. Seinäjoen torstairavien Toto4-vihjesysteemi rakennetaan päätöskohteen Bond Eaglen varaan. Vasta kolmevuotias kilpurinalku on aloittanut uransa niin hyvin, että taustajoukot ovat päättäneet kokeilla suojattinsa kykyjä "aikuisten" ravureiden seurassa.


Ensimmäisen autonsa rippilahjarahoilla hankkinut 19-vuotias Eetu Latvala haluaa päästä rallissa pitkälle – kipinä syttyi 3-vuotiaana Jyväskylässä

yle 17:55 14.06

Vahvat taustajoukot voivat viedä taitavan kuskin pitkälle, mutta ilman rahaa tie menestykseen tyssää helposti.


Kansanjuhlan ihmismeri veti Marko Anttilan hiljaiseksi – aiemmin kultaa juhlineet taustajoukot valmistivat maailmanmestarit tulevaan

MTV 06:54 29.05

Leijonat juhlivat maailmanmestaruutta seuraavaksi keskiviikkona kansanjuhlassa Tampereella. Ennen maanantain juhlaa Helsingissä Leijonien päivä oli Helsinkiin laskeutumisen jälkeen pitänyt sisällään omaisten näkemistä, ruokailua ja juhliin valmistautumista.


Tiesitkö tätä? Marco Bjurström teki hartiavoimin töitä Lauri Tähkän vuoksi - taustajoukot eivät ensin hyväksyneet: ”Tämä on kova jätkä”

iltalehti 10:10 26.05

Juontaja kertoo, että BumtsiBum!-ohjelmaa kaivataan edelleen takaisin televisioon. Juontaja Marco Bjurström palasi viime syksynä tv-ruutuihin, kun Ylen Hyvät katsojat -ohjelma käynnistyi. Nyt ohjelmasta kuvataan jo uusia jaksoja. Tällä kertaa kilpailijat pääsevät kokeilemaan piirtämistaitojaan. – Vanhan ihanan Kylli-tädin kunniaksi kilpailijat saavat piirtää ja se heijastetaan padilta valkokankaalle. Osa kilpailijoista haluaa kilpailla niin tosissaan, että yritän vähän toppuutella, Bjurström kertoi Iltalehdelle ohjelman kuvauksissa.


BBCn toimittaja rakastui luotto tämän nollille stadionottelussa perisynti rampauttaneet lakot voitti taitoluistelun Suomen

Hot topics