EK2: Kalle Rovanperä jäi kärjen vauhdista – Teemu Suniselle iso pettymys

MTV 00:14 24.01

Monte Carlon MM-rallin toisella erikoiskokeella Hyundain belgialaiskuljettaja Thierry Neuville latasi hurjan pohja-ajan. Neuville pesi selvästi muut kärkikuskit yhteensä 25,49 kilometrin taipaleella. Suomalaisista Teemu Suninen sai huonoja uutisia.


Kuva kertoo kaiken: Suomalaiskuskeilla erikoinen lehtiongelma Monte Carlossa – ”Ei hyvältä näytä!”

iltalehti 23:25 23.01

Esapekka Lapin ja Teemu Sunisen urakka Monte Carlon MM-rallissa alkoi nihkeästi. M-Sportin suomalaiskaksikko Esapekka Lappi–Teemu Suninen jäi kauaksi kärjestä Monte Carlon MM-rallin ensimmäisellä erikoiskokeella. Suomalaisilla oli yhteinen ongelma: puista tippuneet lehdet. Ne tukkivat autojen keulassa olevat ilmanottoaukot niin totaalisesti, että miesten moottorit alkoivat käymään ylikuumina.


Suomalaiskuskien tiimille tyrmistyttävä alku rallin MM-sarjassa! Katso videolta, miten lehdet hidastivat kisaamista – Suninen joutui lopulta keskeyttämään

yle 22:49 23.01

Teemu Sunisen ja Esapekka Lapin autoissa paloivat varoitusvalot heti Monte Carlon MM-rallin avauserikoiskokeella.


Suomalaiskuskien tiimille tyrmistyttävä alku rallin MM-sarjassa! Katso videolta, miten lehdet hidastivat kisaamista

yle 22:49 23.01

Teemu Sunisen ja Esapekka Lapin autoissa paloivat varoitusvalot heti Monte Carlon MM-rallin avauserikoiskokeella.


Miksi Teemu Pukin maalia ei nähty suorana lähetyksenä? ”Kyllä se meitäkin harmitti” – katso kauden yhdestoista osuma tästä jutusta

iltalehti 11:26 23.01

Viasat näytti keskiviikkona valioliigaottelun Tottenham–Norwich jälkilähetyksenä. Katso Pukin kauden yhdestoista valioliigamaali tästä videosta. Valioliiga katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Viasatin jalkapallotuottaja Antti Salo kertoo, miksi ottelua ei näytetty Suomessa suorana lähetyksenä.


Teemu Pukilla huima saldo Valioliigassa – yksikään pelaaja ei ole yltänyt vastaavaan tällä kaudella

MTV 06:57 23.01

Norwich Cityn maalitykki Teemu Pukki on ollut parhaimmillaan silloin, kun vastus on ollut kovinta mahdollista A-luokkaa.


Teemu Pukilla huima tilasto Valioliigassa – yksikään pelaaja ei ole yltänyt vastaavaan tällä kaudella

MTV 06:57 23.01

Norwich Cityn maalitykki Teemu Pukki on ollut parhaimmillaan silloin, kun vastus on ollut kovinta mahdollista A-luokkaa.


Sirpa Selänne halusi näyttelijäksi, mutta jännitti liikaa Ville Virtasta

iltalehti 06:18 23.01

Sirpa Selänteellä meni luu kurkkuun, kun hänen piti esiintyä Ville Virtasen edessä. Sirpa Selänne saattaisi hyvinkin olla koko kansalle tuttu, vaikka hänestä ei olisi tullut ammattikiekkoilijan vaimoa – ja vaikka hän ei olisi seurannut Teemu Selännettä USA:han. Ennen huippu-urheiljan puolison vaativaakin elämää Sirpa haaveili esiintymislavoista. – Näyttelijän ura kiinnosti minua, hän paljastaa toimittaja Marja Hintikalle tänään Villa Hintikka -ohjelmassa MTV3:lla.


Teemu Pukki maalasi taas pilkulta – Norwichille silti tappio

iltasanomat 23:35 22.01

Teemu Pukin kauden 11. maali ei riittänyt pelastamaan Norwichia tappiolta.


Teemu Pukki osui jälleen rangaistuspotkusta – suomalaishyökkääjän kauden 11:s osuma jäi laihaksi lohduksi, Mourinhon Tottenhamille vuoden ensimmäinen voitto Valioliigassa

yle 23:28 22.01

Norwich hävisi Tottenhamille 1–2 jalkapallon Englannin Valioliigassa.


Teemu Pukilta makoisa temppu! Rokotti Valioliiga-jättiläistä

MTV 23:01 22.01

Jalkapallon Valioliigassa Teemu Pukki rokotti jälleen yhtä sarjan jättiläisjoukkuetta – tällä kertaa Tottenhamia.


Teemu Pukin maali oli laiha lohtu – Tottenham vei pisteet onnekkaalla voitto-osumalla

iltalehti 22:13 22.01

Tottenham voitti Norwichin 2–1 Valioliigassa. Katso videolta Teemu Pukin rankkaritasoitus. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Norwich City matkasi keskiviikkona historiansa ensimmäisen kerran uudelle Tottenham Hotspur -stadionille. 62 000 katsojaa vetävä kattila oli vaikuttava ilmestys ainakin vieraskannattajille, mutta alkuminuuttien perusteella myös Norwichin puolustuslinja taisi keskittyä ihastelemaan arkkitehtuuria.


Teemu Pukki tasoitti – Norwich on kiinni tasuripisteessä Tottenhamin vieraana

iltalehti 22:13 22.01

Teemu Pukki tasoitti Tottenham-matsin rankkarilla. Katso videolta Teemu Pukin paras maalipaikka avausjaksolta. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Norwich City matkasi keskiviikkona historiansa ensimmäisen kerran uudelle Tottenham Hotspur -stadionille. 62 000 katsojaa vetävä kattila oli vaikuttava ilmestys ainakin vieraskannattajille, mutta alkuminuuttien perusteella myös Norwichin puolustuslinja taisi keskittyä ihastelemaan arkkitehtuuria.


Norwich hakee tasoitusta - Teemu Pukin sihti pahasti hukassa

iltalehti 22:13 22.01

Teemu Pukki ei ole saanut laukauksiaan Tottenhamin maalipuiden väliin. Katso videolta Teemu Pukin paras maalipaikka avausjaksolta. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Norwich City matkasi keskiviikkona historiansa ensimmäisen kerran uudelle Tottenham Hotspur -stadionille. 62 000 katsojaa vetävä kattila oli vaikuttava ilmestys ainakin vieraskannattajille, mutta alkuminuuttien perusteella myös Norwichin puolustuslinja taisi keskittyä ihastelemaan arkkitehtuuria.


José Mourinho huolestui Teemu Pukista - Tottenham 1–0-johdossa tauolle

iltalehti 22:13 22.01

Teemu Pukki ei ole saanut laukauksiaan Tottenhamin maalipuiden väliin. Norwich City matkasi keskiviikkona historiansa ensimmäisen kerran uudelle Tottenham Hotspur -stadionille. 62 000 katsojaa vetävä kattila oli vaikuttava ilmestys ainakin vieraskannattajille, mutta alkuminuuttien perusteella myös Norwichin puolustuslinja taisi keskittyä ihastelemaan arkkitehtuuria. Alex Tettey putsasi Lucas Mouran puskun lähes maalilinjalta jo parin minuutin pelin jälkeen, ja kippari Grant Hanley oli suurissa vaikeuksissa nopeiden Spurs-hyökkääjien kanssa.


José Mourinho huolestui Teemu Pukista - Tottenham iski johtomaalin

iltalehti 22:13 22.01

Tottenham johtaa Norwichia 1–0 avausjakson lopulla. Norwich City matkasi keskiviikkona historiansa ensimmäisen kerran uudelle Tottenham Hotspur -stadionille. 62 000 katsojaa vetävä kattila oli vaikuttava ilmestys ainakin vieraskannattajille, mutta alkuminuuttien perusteella myös Norwichin puolustuslinja taisi keskittyä ihastelemaan arkkitehtuuria. Alex Tettey putsasi Lucas Mouran puskun lähes maalilinjalta jo parin minuutin pelin jälkeen, ja kippari Grant Hanley oli suurissa vaikeuksissa nopeiden Spurs-hyökkääjien kanssa.


Tappara-pakki munasi nolosti, yleisöltä sarkastinen reaktio – Pelicans jymy-yllätykseen

iltalehti 20:45 22.01

Pelicans voitti vieraskaukalossa Tapparan 3–0. Kun Tapparan ja Pelicansin välistä matsia oli pelattu 51 minuuttia, Tapparan puolustaja Teemu Suhonen sutaisi kiekosta ohi oman siniviivan päälle. Hän yritti avata peliä pystysyötöllä. Hudin jälkeen toinen yritys tuotti paremman lopputuloksen.


Auschwitzin vapauttamisen 75-vuotispäivän muistotilaisuudet alkavat Jerusalemista – Puolan presidentin boikotti aiheutti särön

yle 17:25 22.01

Yli 40 valtionjohtajaa osallistuu torstaina foorumiin, jonka teemana on taistelu antisemitismia vastaan. Tutkija Teemu Tammikon mukaan väkivaltainen antisemitismi on yleistynyt viiimeisen 20 vuoden aikana.


Emiliano Buendian puuttuminen syö Kanarialintujen tehoja – Norwich entistä enemmän Teemu Pukin varassa

iltalehti 14:17 22.01

Keskiviikon kiinnostavin Valioliigakoitos on Tottenhamin ja Norwichin välienselvittely Lontoossa. Tottenham–Norwich-ottelulle luo taustaa joukkueiden kolmen viikon takainen kohtaaminen Norwichissa. Tuolloin Tottenham joutui tyytymään 2–2-tasapeliin, vaikka oli itse ottelussa pelillisesti selvästi parempi osapuoli. Toki Tottenham saa siinä mielessä olla tulokseen tyytyväinenkin, että pisteen tuonut tasoitusmaali syntyi aivan pelin lopussa Harry Kanen lapikkaasta rangaistuspotkusta. Myöhäinen Tottenhamin maali myös aavistuksen vaikuttaa ottelun tilastollisiin tunnuslukuihin Norwichin vetäydyttyä lopussa vain puolustamaan ja Tottenhamin päästessä myllyttämään.


hyökkäsi Greta Ilveksen SM-liigan ja Greta Thunbergin nousi voittoon Sami

Hot topics