Fitness-kaunotar Eevi Teittinen bikineissä – Dubain loma tekee tehtävänsä

stara 08:40 07.12

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa taannoin


Ole Einar Björndalen elää dopingpelkojen keskellä – norjalaislegendalta avointa tekstiä

MTV 07:23 07.12

Ole Einar Björndalen hyppäsi hiljattain Kiinan ampumahiihtojoukkueen valmennustehtäviin vaimonsa Darja Domratshevan kanssa. Norjalaislegenda joutui tosin harkitsemaan tehtävän vastaanottamista maan likaisen dopinghistorian vuoksi, kertoo NRK.


Sdp:n eduskuntaryhmä valitsi Antti Rinteen hallitus­tunnustelijaksi – Rinne ei kommentoinut ministeri­halukkuuttaan

iltasanomat 16:35 05.12

Hallitustunnustelijaksi on Sdp:n eduskuntaryhmän kokouksessa valittu pääministeritehtävän jättänyt puolueen puheenjohtaja Antti Rinne.


Sdp:n eduskuntaryhmä valitsi Antti Rinteen hallitustunnustelijaksi – Rinne ei kommentoinut ministeri­halukkuuttaan

iltasanomat 16:34 05.12

Hallitustunnustelijaksi on Sdp:n eduskuntaryhmän kokouksessa valittu pääministeritehtävän jättänyt puolueen puheenjohtaja Antti Rinne.


SDP:n eduskuntaryhmä valitsi Antti Rinteen hallitustunnustelijaksi

iltasanomat 16:29 05.12

Hallitustunnustelijaksi on SDP:n eduskuntaryhmän kokouksessa valittu pääministeritehtävän jättänyt puolueen puheenjohtaja Antti Rinne.


Marin tulehtuneista väleistä keskustaan: Paljon on työtä tehtävänä – Kulmuni: Keskusta ei halua muuttaa pilkkuakaan hallitusohjelmasta, Yle seuraa politiikan superpäivää

yle 08:29 03.12

SDP:n Ville Skinnari ja Krista Kiuru tukevat Sanna Marinia seuraavaksi pääministeriksi.


Marin luottamuksesta keskustaan: Paljon on työtä tehtävänä – SDP:n Lindtman mittelöstä Marinin kanssa: Tulee tiukka kisa, Yle seuraa politiikan superpäivää

yle 08:29 03.12

SDP:n Ville Skinnari ja Krista Kiuru tukevat Sanna Marinia seuraavaksi pääministeriksi.


Iso poliisioperaatio Kiimingissä: 29-vuotias mies otettu kiinni

iltasanomat 19:38 01.12

Useat poliisipartiot lähtivät hoitamaan hälytystehtävää sunnuntai-iltana Kiiminkiin. Tehtävän päätteeksi poliisi otti kiinni 29-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen.


Heittävätkö F1-huipennuksen järjestäjät kymmeniä miljoonia kankkulan kaivoon? ”Ei heille ole niin väliä”

iltalehti 13:24 01.12

F1-kauden päättävään Abu Dhabin -viikonloppuun liittyy mielenkiintoinen ristiriita: se on elämyksellisesti yksi kauden parhaista, mutta kilpailullisesti tilanne on toinen. Öljyrahoilla rakennettu Yas Marinan rata isännöi sunnuntaina F1-osakilpailua 11. kerran. Rata-alue on kiistatta yksi F1-sirkuksen näyttävimmistä, mutta lajin kannalta on sääli, että sen tehtävänä on isännöidä enemmän tai vähemmän panoksetonta GP-viikonloppua.


Maltan varakkaimpiin kuuluvaa liikemiestä syytetään osallisuudesta journalistin murhaan – pääministeri jättää tehtävänsä

yle 23:12 30.11

Poliittiseen kriisin ajautuneen pääministeri Joseph Muscatin on määrä jättää tehtävänsä tammikuussa.


Onko Lewis Hamiltonin jatko Mercedeksellä sidottu muihin sopimuksiin? Tallipomo kertoo, mistä mestaritiimin sisällä nyt puhutaan

MTV 08:58 30.11

Mercedeksen F1-tallia jo seitsemän vuotta luotsannut Toto Wolff kertoo yhä nauttivansa tallipäällikön tehtävän armottomasta raakuudesta, mutta hän kertoo jatkopäätöksensä koostuvan monen muun tekijän yhteissummasta.


Sota, jossa aseena ovat keittiöveitsi ja turpa - tältä näyttää Kokkisota-ohjelman kulisseissa

iltalehti 11:39 29.11

Eivätkö Kokkisodan kokit todellakaan saa tietää raaka-aineita ennen kuvausta? Se ja paljon muuta selviää Kokkisodan kuvauksissa. Ilmassa leijuva ruoantuoksu paljastaa, että päivän ensimmäinen jakso on jo kuvattu. Luvassa on toinen päivän kolmesta Kokkisodan nauhoituksesta. Kokit, tekniikka ja kuvaajat ovat tauolla, mutta keittiötiimillä on kiire. Samoin tiskaajalla, joka ahertaa studion invavessaan rakennetulla tiskilinjastolla. Keittiötiimi siistii punaisen ja vihreän keittiön tasoja, asettelee astiat ja maustehyllyjen purkit riviin ja tuo keittiöihin puiset leikkuulaudat. Niillä on pikatehtävän raaka-aineet keittiöpyyhkeellä peitettynä.


Matti Nykäsen perhe pettyi Jyväskylän muistomerkin vaihtoehtoihin – kaupunki saattaa vetää ässän hihasta

iltalehti 16:20 26.11

Matti Nykäsen kunniaksi tehtävä muistiomerkki saattaa olla erilainen kuin luonnoksissa esiteltiin. Helmikuussa 55-vuotiaana kuolleen mäkikotkan Matti Nykäsen kunniaksi Jyväskylään tehtävän muistomerkin projektissa on uusia käänteitä. Jyväskylän kaupunki julkisti lokakuun lopussa kuusi luonnosta, joista Nykäsen muistomerkki oli tarkoitus valita. Kun luonnoksista kysyttiin Nykäsen omaisilta, tuomio oli, että yksikään muistomerkkiehdotuksista ei ollut mieluisa. Nykäsen omaiset toivoivat näköispatsasta, jollaista ei luonnoksissa ollut.


Prinssi Andrew joutuu isoveljensä prinssi Charlesin tiukkaan puhutteluun seksiskandaalista

iltalehti 14:13 26.11

Prinssi Charles palaa tänään tiistaina edustusmatkaltaan Lontooseen. Hovin lähteiden mukaan hän vaatii pikkuveljeltään selontekoa seksiskandaaliasiaan. Prinssi Charles, 71, on ollut yhdeksän päivän edustusmatkalla Uudessa-Seelannissa ja Salomoninsaarilla. Sillä välin brittihovissa on kuohunut, sillä hänen pikkuveljensä prinssi Andrew, 59, astui syrjään hovin työtehtävistä. Hän lopetti yhteistyön kaikissa hyväntekeväisyysjärjestöissään ja kaikki hänen edustustehtävänsä peruttiin. Andrew’n maine sai suuren kolauksen hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Yksi Epsteinin uhreista kertoo joutuneensa myös prinssi Andrew’n hyväksikäyttämäksi vasten tahtoaan. Prinssi antoi asiasta ympäripyöreitä vastauksia BBC:n televisioimassa haastattelussa. Sittemmin prinssi on kutsuttu Yhdysvaltoihin antamaan lausunto Epsteiniin liittyen.


Erikoinen väite: Juonitteliko prinssi William setänsä pois hovista?

iltalehti 11:00 25.11

Prinssi Andrew joutui jättämään tehtävänsä toistaiseksi seksiskandaalin myötä. Nyt myös prinssi Williamin kerrotaan nousseen setäänsä vastaan. Viime viikon keskiviikkona jysähti uutispommi. Prinssi Andrew joutui jättämään tehtävänsä sen jälkeen, kun yksi Jefrey Epsteinin uhreista kertoo joutuneensa myös prinssi Andrew’n kanssa seksiin vasten tahtoaan. Prinssi Andrew antoi tv-lähetyksessä haparoivia selityksiä ja nousi päiväkausiksi brittilehdistön ykkösuutiseksi.


Sydämensä särkenyt brittimies leikkii vapaa-ajallaan Juliaa – auttaa esimerkillään muita

iltalehti 00:29 24.11

Juliet Club tuo Martin Hopleyn elämään romantiikkaa. Martin Hopley tietää sydänsurujen uppoavan syvälle. Siksi hän haluaakin auttaa muita sydänsuruista kärsiviä. 41-vuotias mies vastaa aktiivisesti tuntemattomien lähettämiin rakkauskirjeisiin monien muiden vapaaehtoisten lailla. Hän yrittää neuvoa sydämensä mukaan. – Minun tehtäväni on auttaa ihmisiä avaamaan silmänsä ja sydämensä rakkaudelle, Hopley taustoittaa työtään Juliet Clubissa BBC:lle.


Sportin uusi päävalmentaja Risto Dufva tietää tehtävänsä haasteellisuuden: "Ei se Narvan marssi kovin nopeasti Jääkärimarssiksi taivu edes Vaasassa"

yle 16:50 23.11

Kokeneen jääkiekkovalmentajan ensisijaisena tavoitteena on nostaa Vaasan Sport uralle, jolla voittoja tulee useammin.


Venäjän yleisurheilupomo erosi dopingruuvin kiristyessä

MTV 14:13 23.11

Venäjän yleisurheiluliiton Rusafin puheenjohtaja Dmitri Shljahtin ilmoitti lauantaina jättävänsä tehtävänsä, kertoi uutistoimisto Tass.


Tehtävänsä hovissa jättäneelle prinssi Andrew’lle jälleen raju takaisku – joutui luopumaan ”silmäterästään”, kun tukijat tekivät joukkopaon

iltasanomat 22:39 22.11

Prinssi Andrew joutui jättämään perustamansa järjestön, joka toimii bisnesmaailmassa.


Risto Dufva jätti tehtävänsä Katowicessa, kiistää väitteet sairaudesta: "Olin väärä mies tehtävään"

yle 16:27 21.11

Suomen liigan kokeneimpiin valmentajiin kuuluva Risto Dufva ehti valmentaa Katowiceä elokuun alusta lähtien.


hyökkäys Tolvajärvellä johti kaksoisveljensä odotetaan seksuaalisuuden heräämistä voittoon päättyneessä ottelussa

Hot topics