Teininä läpimurtonsa tehnyt Benjamin Peltonen paljastaa uutuuskappaleessaan yksityiskohtia vanhempiensa avioerosta – katso musiikkivideo

iltalehti 07:00 23.01

Benjamin Peltonen on palannut. Laulaja Benjamin Peltonen, 22, on tehnyt musiikkia teini-ikäisestä lähtien. Nyt hänen musiikkinsa on henkilökohtaisempaa kuin koskaan - Kaksi kotia kertoo riipaisevasti Peltosen vanhempien avioerosta. – Vanhempani erosivat syksyllä 2018. Mulla lähtee kynä laulamaan ikävistä aiheesta. Vanhempien erosta on paljon sanottavaa ja kerrottavaa. Kappaleen tekemisessä meni lopulta melkein vuosi, Peltonen summaa Iltalehdelle.


SM-liigassa kuohuttaneiden pääosumien jälkeen syyttävä sormi osoittanut junioritasolle – varhaisteinit hyppäävät karuun maailmaan: "Opitaan kantapään kautta"

MTV 05:51 23.01

Monet jääkiekkovaikuttajat ovat heittäneet palloa jääkiekon turvallisuuskeskustelussa junioripuolelle, jossa pitäisi opetella oikeaoppinen taklauspeli jo nuorena. Jääkiekkoliitto yrittää kouluttaa valmentajia, mutta jälki on rumaa, jos oppeja ei oteta käyttöön. Miten ensimmäistä vuottaan taklaavat junioripelaajat valmistautuvat uuteen maailmaan? Miten he suhtautuvat taklauksiin? MTV Urheilu kävi tutustumassa Jokereiden D07-juniorijoukkueen toimintaan.


Harvey Weinsteinin oikeudenkäynti käynnistyi toden teolla – ”Tyranni joka raiskasi, nöyryytti ja manipuloi”

iltalehti 01:23 23.01

Oikeudessa kuullaan nyt syyttäjän ja puolustuksen avauspuheenvuorot. Seksuaalirikosoikeudenkäynti entistä elokuvatuottaja Harvey Weinsteinia vastaan on pyörähtänyt toden teolla käyntiin New Yorkissa. Keskiviikkoiltana Suomen aikaa kuultiin syyttäjän ja puolustuksen avauspuheenvuorot.


”Hollywoodin jättiläinen ja raiskaaja” – Harvey Weinsteinin seksuaalirikosoikeudenkäynti alkoi New Yorkissa

iltasanomat 19:49 22.01

Luvassa on Weinsteinin ja naisten sähköpostien käsittelyä sekä ”brutaaleja ristikuulusteluja”.


Isän Renault Mégane muuttui irtovilkuilla poliisiautoksi – ”virnuilevat teinit” herättivät pysäytetyn autoilijan epäilykset

iltasanomat 18:31 22.01

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena, virkavallan anastuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja moottoriajoneuvon käyttövarkautena


Kala hyppäsi vedestä – seivästi teinin kaulan

stara 18:00 22.01

Kalastamassa ollut nuorukainen on ollut lähellä joutua itse kalan tappamaksi


Teini-ikäiset pojat esittivät poliisia Kirkkonummella – asensivat siniset ja punaiset vilkut isän autoon

yle 16:54 22.01

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena, virkavallan anastuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja moottoriajoneuvon käyttövarkautena.


Harvey Weinsteinin oikeudenkäynti lähtee käyntiin toden teolla – tällaista kansainväliseksi ahdistelun symboliksi nousseen miehen elämä on nyt

mtv 15:15 22.01

Seksuaalirikosoikeudenkäynnin keskiössä oleva Harvey Weinstein elää eristäytynyttä elämää ja pelkää lähteiden mukaan tulevaisuuttaan. 


Harvey Weinsteinin oikeudenkäynti lähtee käyntiin toden teolla tänään – tällaista kansainväliseksi ahdistelun symboliksi nousseen miehen elämä on nyt

mtv 15:15 22.01

Seksuaalirikosoikeudenkäynnin keskiössä oleva Harvey Weinstein elää eristäytynyttä elämää ja pelkää lähteiden mukaan tulevaisuuttaan. 


Vanhemmat eivät enää pärjää teiniensä kanssa – jo sadat äidit hakeneet tukea

yle 13:16 22.01

Väestöliiton psykologin mukaan moni vanhempi painiskelee riittämättömyyden tunteen kanssa.


Masennukseen sairastuneelta Courtney Stoddenilta synkkä paljastus: ”En nähnyt ulospääsyä”

stara 23:20 21.01

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden oli ainoastaan 16-vuotias mennessään naimisiin


Viihdelehti Stara.fi

stara 23:20 21.01

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden oli ainoastaan 16-vuotias mennessään naimisiin


Järjetön päällekarkaus! Video paljastaa, kuinka painijan isä hyökkäsi teinipojan kimppuun Yhdysvalloissa: ”En ole ikinä nähnyt tuollaista”

iltalehti 22:20 21.01

Pohjois-Carolinassa nähtiin viime lauantaina erikoinen päällekarkaus. Paini-isä Barry Lee Jones pidätettiin viime lauantaina Pohjois-Carolinassa, kun hän hyökkäsi kesken painiottelun 17-vuotiaan teinipojan kimppuun. Päällekarkauksen uhri oli heittänyt hetkeä aiemmin Jonesin oman pojan mattoon. – Luulin aluksi, että jotain oli sattunut tai että hän juoksee tuomarin luokse, mutta hän hyökkäsi painijan kimppuun ja alkoi potkia häntä. En ole ikinä nähnyt tuollaista, eräs paikan päällä ollut silminnäkijä kertoo.


Sami Hyypiä avasi perhearkeaan – havainnut monelle vanhemmalle tutun asian teinipojistaan: ”Ei tarvitse mennä montaa vuotta”

iltasanomat 15:33 21.01

Sami Hyypiä nauttii kotona olemisesta ja motocrossista.


MTV-teinivaimo esitteli rintavakoaan – yleisessä vessassa

stara 10:40 21.01

Viime vuosina naisellisempia muotoja saavuttanut povipommi Courtney Stodden on kärsinyt


Symppiksestä sylkykupiksi – #metoo-pahiksen rooli sai suosikkinäyttelijän miettimään omaa käytöstään miehenä

iltasanomat 15:58 20.01

Aimo Räsänen näyttelee TTT:n pohjoismaisessa kantaesityksessä Harvey Weinsteinin innoittamaa hahmoa. ”Tässäkin ilmiössä tulee ylilyöntejä myös toiseen suuntaan”.


Poliisi: Kevytmoottoripyörällä keuliminen johti teini-ikäisen kuolemaan Kirkkonummella

iltasanomat 10:30 20.01

Onnettomuus tapahtui sunnuntaina.


FYI: Teinikin käy välillä googlettamassa, mitä toisen teinin viesti tarkoittaa – Ok:sta tulee pelkkä k, "koska ei vaan jaksa"

yle 17:17 19.01

OMG. Nuorisolle edellä mainittu on kivikautinen ja liian pitkä lyhenne. Nyt sana voi viestissä typistyä yhdeksi kirjaimeksi.


Tänään tv:ssä kohudokumentti prinssi Andrew’n ja Jeffrey Epsteinin ystävyydestä

iltasanomat 08:02 19.01

Dokumentti prinssi Andrew’n ja hyväksikäyttörikoksista tuomitun pankkiiri Jeffrey Epsteinin ystävyydestä on hyvin ajankohtainen.


asteen pakkasia poikkeuksellisen kanteen pyykkituvassa – raportti paljastaa luisteluskandaalin toipunut juoksukuntoon

Hot topics