”Lapsi nostettiin alasti volttivöissä salin kattoon ja muut nauroivat” – telinevoimistelun MM-mitalisti Jari Mönkkönen purkautuu nuoriin urheilijoihin kohdistuvista kauheuksista

MTV 12:26 21.01

Entinen telinevoimistelija Jari Mönkkönen kirjoittaa tiukkaan sävyyn urheiluun pesiytyneistä käytösmalleista. Mönkkönen kommentoi asiaa blogikirjoituksessaan.


Voimistelun olympiavoittaja kuoli 44-vuotiaana – tytär kuoli käsiin, parantumaton sairaus alkoi oireilla pian sen jälkeen

iltalehti 07:24 06.11

Telinevoimistelun olympiavoittaja Dmitri Vasilenko kuoli 44-vuotiaana ALS-tautiin. Mikäli upotus ei näy yllä, voit katsoa sen tästä linkistä (Instagram). Telinevoimistelun joukkuekilpailussa olympiakultaa vuonna 1996 Atlantassa voittanut venäläinen Dmitri Vasilenko kuoli 44-vuotiaana. Venäjän lajilegenda, Vasilenkon joukkuetoveri Aleksei Nemov kertoi asiasta Instagramissa. Vasilenko sairasti ALS-tautia.


Puomilla ja permannolla taiteillut kullat nostivat Simone Bilesin MM-kisojen mitaliennätykseen

iltasanomat 17:51 13.10

Telinevoimistelun supertähti Simone Biles nousi sunnuntaina kaikkien aikojen MM-mitalitilaston kärkeen.


Tätä on dominointi: voimistelun supertähti Simone Biles teki kaikkien aikojen ennätyksen MM-kisoissa

MTV 17:46 13.10

Telinevoimistelun supertähti Simone Biles nousi sunnuntaina kaikkien aikojen MM-mitalitilaston kärkeen. Hän voitti kultaa puomilla ja permannolla Stuttgartin MM-kisoissa. Yhdysvaltalainen Biles, 22, on nyt voittanut 25 MM-mitalia.


Biles on nyt kaikkien aikojen menestynein voimistelija! Katso täydellisyyttä hipovat esitykset puomilla ja permannolla

yle 15:25 13.10

Simone Biles siirtyi telinevoimistelun MM-mitalien määrässä yksin johtoon, kun hän voitti ensin puomin MM-kultaa ja hetkeä myöhemmin vielä permannon mestaruuden.


Biles on nyt kaikkien aikojen menestynein voimistelija! Katso täydellisyyttä hipova puomiesitys

yle 15:25 13.10

Simone Biles otti Stuttgartissa 24. MM-mitalinsa ja siirtyi telinevoimistelun MM-mitalien määrässä yksin johtoon.


Yhdysvaltain voimistelutähti Biles säkenöi MM-telineillä

yle 23:00 10.10

Yhdysvaltain voimistelutähti Simone Biles rohmusi pääosan torstaina Stuttgartissa jatkuneissa telinevoimistelun MM-kilpailuissa.


Flunssainen Oskar Kirmes jäi ilman olympiapaikkaa telinevoimistelun MM-kisoissa: "Todella harmittava päivä"

yle 18:24 07.10

Suomen miehet eivät saavuttaneet finaali- tai olympiapaikkoja telinevoimistelun MM-kisoissa Stuttgartissa. Kova flunssa hyydytti kuusiottelun olympiapaikkaa jahdanneen Oskar Kirmeksen.


Emil Soravuon olympiaunelma heräsi, kun Oskar Kirmes teki Riossa suomalaishistoriaa – jahtaavat nyt yhdessä kisalippuja Saksan MM-kisoissa

yle 10:59 07.10

Telinevoimistelun MM-kisoissa Stuttgartissa jaetaan iso osa Tokion olympiapaikoista. Parhaat mahdollisuudet kisalippuun ovat ottelija Oskar Kirmeksellä ja permantospesialisti Emil Soravuolla. 


Telinevoimistelun supertähti Simone Biles oli omaa luokkaansa jo karsinnassa – suomalaisten olympiaunelma kaukana

yle 01:42 06.10

Suomalaisnaiset jäivät kauas finaali- ja olympiapaikoista telinevoimistelun MM-kisoissa Stuttgartissa. Riossa neljä olympiakultaa voittanut USA:n Simone Biles oli karsinnan ykkönen. 


Rion olympiavoittaja Simone Biles ja suomalaisnaiset kisaavat rinta rinnan telinevoimistelun MM-areenalla: "Pitää olla itsevarma ja näyttää, että minäkin olen tosi hyvä!"

yle 09:48 05.10

Suomalaisnaiset tavoittelevat ottelu- ja telinefinaalipaikkoja telinevoimistelun MM-kisojen karsinnassa lauantaina. Suomi kisaa samassa ryhmässä USA:n tähtisikermän kanssa. 


Rion olympiavoittaja Simone Biles ja suomalaisnaiset kisaavat rinta rinnan telinevoimistelun MM-areenalla. Maija Leinonen ottaa tilanteesta kaiken irti: "Pitää olla itsevarma ja näyttää, että minäkin olen tosi hyvä!"

yle 09:48 05.10

Suomalaisnaiset tavoittelevat ottelu- ja telinefinaalipaikkoja telinevoimistelun MM-kisojen karsinnassa lauantaina. Suomi kisaa samassa ryhmässä USA:n tähtisikermän kanssa. 


Olympiavoittajan suurin mahdollinen suru: 7-vuotiaan pojan vatsa kasvoi yllättäen – kuoli neljä päivää myöhemmin

iltalehti 17:17 22.08

Isä ei olisi kyennyt arvaamaan, että matkalla sairaalaan he söivät viimeistä kertaa yhdessä poikansa kanssa. Kiinalaistaustainen, mutta Sveitsiä koko uransa edustanut ex-urheilutähti Donghua Li kohtasi tragedian. Hänen seitsemänvuotias poikansa Janis menehtyi tiistaina syöpään, kertoi sveitsiläinen Schweizer Illustrierte. Janis-pojan kunto laski järkyttävän nopeasti yhä huonommaksi. Telinevoimistelun olympiavoittaja Li huomasi viime perjantaina, että hänen poikansa vatsa oli kasvanut epätavallisen nopeasti.


Onko Simone Biles maailman ylivoimaisin urheilija? Suomalaisasiantuntija: ”Omaa luokkaansa myös vertailussa miehiin – kultamitali todennäköinen myös epäonnistumisella”

MTV 19:00 13.08

Telinevoimistelun ihmeurheilija Simone Biles, 22, teki Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa viikonloppuna hämmästyttävää historiaa. Bilesin ällistyttävät teot herättävät myös pohdinnan, onko nainen tällä hetkellä maailman ylivoimaisin urheilija? 


Historiaa tehnyt Simone Biles on omassa luokassaan – suomalaisasiantuntija ylistää: ”Näen tällaista ensimmäisen kerran”

iltasanomat 06:55 13.08

Telinevoimistelun lajipäällikkö Satu Murtonen kertoo Ilta-Sanomille, miten kovan suorituksen Simone Biles teki viikonloppuna.


Kultaa pukkaa! Emil Soravuo jatkoi upeaa suomalaispäivää Euroopan kisoissa

MTV 13:50 30.06

Suomen Emil Soravuo on voittanut kultaa Minskissä järjestettävien Euroopan kisojen telinevoimistelun permantofinaalissa.


Minskin Euroopan kisat – Soravuo säväytti permannolla

yle 20:53 27.06

Miesten telinevoimistelun karsinnassa suomalaisilonaiheet tulivat permannolta. Emil Soravuo sai suorituksestaan huippupisteet 14,600 ja oli telinekohtaisen karsinnan ykkönen


Permantotaituri Soravuon silmissä siintävät jo Tokion olympialaiset

yle 17:09 26.05

Telinevoimistelun SM-kilpailut huipentuivat telinekohtaisiin finaaleihin Turussa.


Kasakstaniin kuohuva suurseura

Hot topics