Kohun aiheuttaneet TIS-Janne ja -Jonna muuttavat erilleen: ”Tarvitsen aikaa itselleni”

iltalehti 19:31 16.01

Temptation Island Suomi -ohjelman viidennellä kaudella keväällä 2019 toisensa löytäneet Jonna ja Janne muuttavat erilleen. Jonna kertoo Instagramissa muuttaneensa pois pariskunnan yhteisestä kodista. Hän kertoo, että suhteessa on jo pitkään mennyt todella huonosti. Pariskunta aiheutti aikoinaan kohun, sillä Janne oli Temptation Island Suomi -ohjelmaan saapuessaan suhteessa Tian kanssa, mutta suhde päättyi nopeasti, kun Janne löysi yhteisen sävelen Jonnan kanssa. – Kävin tänään kirjoittamassa uuden vuokrasopimuksen Kampissa, Jonna kirjoittaa.


Temptation Islandin jenkkiversion tähden suhdekuviot ovat uskomatonta kuultavaa: ”Kaikki tiesivät, että näin tulee käymään”

iltalehti 19:21 14.01

Jenkkien taannoinen Temptation Island -tähti Evan Smith on aikamoinen pelimies, mitä miehen rakkauselämän käänteisiin tulee. Suomessakin Temptation Island -sarjassa on kaudesta toiseen saatu seurata värikkäitä käänteitä, kun ikuista rakkauttaan ennen ohjelman kuvauksia vannoneet parit ovat päätyneet pettämään toisiaan. Sarjan suomalaisversion edellisen kauden yllättävimmät käänteet tapahtuivat vasta kuvauksien päätyttyä ja näin on myös Yhdysvalloissa – mikäli sarjaan vuonna 2018 osallistuneen Evan Smithin rakkauselämän käänteitä kuuntelee. Evan saapui Temptation Islandille pitkäaikaisen tyttöystävänsä Kaci Campbellin kanssa. Pariskunnan oli tarkoitus ottaa selvää suhteensa kestävyydestä, ja Kaci toivoi kovasti saavansa Evanilta kihlasormuksen. Pariskunta oli yhdessä kymmenen vuotta ennen kuin he lähtivät mukaan ohjelmaan.


Uskovainen TIS-Josefin herätti myrskyn alkaessaan seurustella islaminuskoisen Karimin kanssa: ”Tullut tosi paljon viestejä”

iltalehti 12:23 11.01

Temptation Island Suomessa rakastuneet Karim ja Josefin ovat uuden luvun edessä. Temptation Island Suomessa parisuhdettaan testannut Josefin on löytänyt ohjelman kuvausten jälkeen uuden rakkaan. Uusi kumppani löytyi samasta ohjelmasta - sinkkuna ohjelmaan osallistunut Karim on nykyään Josefinin avopuoliso. – Meille kuuluu hyvää. Muutimme vähän aikaa sitten yhteen ja elämä rullaa, Karim iloitsee.


TIS-pari Josefin ja Karim ottivat rakkaustatuoinnit ensimmäisenä seurustelupäivänä – näin pari perustelee ratkaisua

iltalehti 06:38 09.01

Temptation Island Suomen kuvauksissa tutustuneet ja rakastuneet Karim ja Josefin elävät avoliitossa Helsingissä. Temptation Island Suomessa suhdettaan testannut Josefin ei seurustele enää Leevin kanssa, vaan viereltä löytyy nykyään hyvillä keskusteluilla sydämeen jo saarella vähitellen uinut Karim. Viimeisen iltanuotion jälkeen Josefin ja Leevi erosivat. Suomessa Josefin alkoi viettää aikaa saarella tapaamansa Karimin kanssa. Pari vaihtoi ensimmäisen suudelmansa Temptation Island Suomessa myös nähdyn Viivin kotona. Viivi osallistui ohjelmaan Lancen kanssa.


Yllätyspaljastus: TIS-Karimista tuli isä vain 17-vuotiaana - uusi rakas Josefin ei koe olevansa äitipuoli

iltalehti 15:02 08.01

Temptation Island Suomesta tuttu Karim on muuttanut Josefinin kanssa yhteen ohjelman kuvausten jälkeen. Arki on pallottelua monen liikkuvan osan kanssa. Josefin osallistui Temptation Island Suomeen pariskuntana yhdessä Leevin kanssa. Pari poistui viimeiseltä iltanuotiolta yhdessä, mutta erosi pian Suomeen palattuaan. Nyt Josefin seurustelee onnellisesta Karimin kanssa. Karim osallistui ohjelmaan sinkkuna ja iski silmänsä heti kauniiseen Josefiniin. Myös keskustelunaiheita riitti, ensimmäisestä päivästä alkaen.


TIS-Mari ja Väpä erosivat

iltalehti 12:15 06.01

Temptation Island Suomeen pariskuntana osallistuneet Mari ja Eero eli Väpä ovat eronneet. Temptation Island Suomesta tunnetut Mari ja Väpä ovat eronneet. Molemmat vahvistavat asian Iltalehdelle. Suhde kesti kaksi vuotta. – Kyllä ollaan erottu, Eero eli Väpä kertoo Iltalehdelle. Hän ei halua avata eron syitä.


TIS-Vilma julkaisi hehkeän raskauskuvan itsestään – kertoo saaneensa rajua palautetta: "Voin maksaa sun abortin"

mtv 13:04 29.12

Temptation Island Suomi -sarjan kaunotar odottaa ensimmäistä lastaan.


TIS-Vilma ja Juuso antavat pyyhkeitä Sami Kuroselle: ”Vähän on ote löystynyt”

iltalehti 08:07 28.12

Tuorein TIS-kausi pöyristytti Vilman ja Juuson ronskiudellaan. Temptation Island Suomi -ohjelmassa kahdella kaudella nähty pariskunta Vilma ja Juuso katsoivat epäuskoisina uusinta kuudetta TIS-kautta kotisohviltaan. Meno äityi tällä kaudella roisimmaksi kuin koskaan. Vilman mukaan sitä teki pahaa jopa katsoa. – Jäin toivomaan sitä enemmän, että olisi seurattu suhteitten kehittymistä, Vilma kommentoi.


Temppareista tutut Vilma ja Juuso saavat vauvan – laskettu aika toukokuussa

stara 16:00 27.12

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen odottaa ensimmäistä lasta


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 27.12

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen odottaa ensimmäistä lasta


Raskaana oleva TIS-Vilma saa karmivaa vihapostia: ”Voin maksaa sun abortin”

iltalehti 10:01 27.12

Temptation Island Suomesta tutuksi tullut Vilma kertoo Instagramissaan ja blogissaan järkyttävistä viesteistä, joita hän on raskausuutisensa jälkeen saanut. Temptation Island Suomesta tuttu pari, Vilma ja Juuso, kertoivat joulun Iltalehdessä vauvanodotuksestaan. Vilma julkisti raskautensa myös sosiaalisessa mediassa jouluna. Vaikka kyse on iloisesta asiasta, Vilma on saanut myös negatiivista palautetta. Siitä hän kertoo Instagramissaan:


TIS-Vilma yritti piilotella raskautta - avautuu kiusallisesta tilanteesta ravintolassa: ”Kun nousin penkistä ylös...”

iltalehti 18:12 25.12

Temppareista tuttu Vilma ja Juuso odottavat esikoislastaan. He peittelivät raskautta sen puoliväliin asti. Alkuraskaudesta Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma ja Juuso halusivat vielä pitää vauvauutisen salassa. Sitä oli kuitenkin vaikeaa peittää, koska huhumylly pyöri somessa. Vilma kertoo eräästä kerrasta Subway-ravintolassa, jossa ihmisten silmäily kävi ahdistavaksi.


Joulun jättiyllätys! TIS-Vilma ja Juuso saavat lapsen - raskauden alku oli shokki rasvaimun jälkeen

iltalehti 07:18 24.12

Temppareista tuttu pariskunta odottaa ensimmäistä lastaan. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutun pariskunnan Vilman, 25, ja Juuson, 30, vuoteen on mahtunut monenlaisia käänteitä. Onnellisin käänne tapahtui syyskuussa, jolloin Vilman raskaustesti näytti positiivista. Helsinkiläisessä kahvilassa istuva pariskunta on onnesta soikeana. He ovat jo tovin tehneet mielessään matkaa tulevaan vanhemmuuteen.


TIS-pari Josku ja Karim tekivät yllätyspaljastuksen: Muuttivat yhteen

iltalehti 22:43 23.12

Temptation Island Suomi -ohjelman kautta toisensa löytäneet Josefin ja Karim ovat muuttaneet yhteen. Josefin ja Karim paljastavat Instagramin Stories-osiossa muuttaneensa ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa. Kumpikin heistä on julkaissut materiaalia muuttokiireiden keskellä. – Koko päivän muutettu, Karim toteaa Instagramissa julkaisemansa kuvan ohessa.


Sami Kuronen perusti yrityksen – nimi viittaa Temptation Island Suomeen

iltalehti 14:30 21.12

Sami Kuronen hoitaa jatkossa juontopestejään toimitusjohtajana. Juontaja Sami Kurosella on pitänyt kiirettä. Mies on tiivistänyt hektisen vuotensa Instagram-päivitykseen: – Täytyy vain ihmetellä, miten nuppi on kaiken keskellä pysynyt näinkin hyvin kasassa. Temppareita kuvattiin vuoden aikana (extrat mukaan lukien) peräti 69 jaksoa. Toisenlaisia teiniäitejä 12. Kymmenet juontokeikat veivät ympäri Suomea ja jossain ihmeen välissä kirjoitin elämäni ensimmäisen kirjan!


TIS-Lancen kanssa saarella pussaillut Rebecca ystävystyi Viivin kanssa ja pokasi Grönan

iltalehti 22:42 19.12

Temptation Island Suomen viimeisessä Extrassa käydään läpi koko kauden kuvioita. Temptation Island Suomessa on nähty tälläkin tuotantokaudella pettämistä, radikaaleja käänteitä ja kyyneleitä. Sami Kurosen luotsaamassa Temptation Island Suomi Extrassa nuoret pääsevät kertomaan kuulumisiaan ohjelman kuvausten päätyttyä. Temptation Island Suomeen osallistunut Petteri eli Grönä kertoo Sami Kuroselle ja Harri Moisiolle ihastuneensa kuvausten päätyttyä Rebeccaan. Saarella Grönä viihtyi Viivin kanssa, joka puolestaan seurusteli ohjelman kuvausten aikaan Lancen kanssa, joka puolestaan ihastui kuvauksissa samaiseen Rebeccaan.


Avoimella suhteellaan kohauttanut pariskunta kohtaa viimein toisensa Temptation Islandilla – Santeri pamauttaa ilmoille todellisen yllätyksen

iltasanomat 20:38 19.12

Varo juonipaljastuksia! Temptation Islandilla kokoonnutaan tänään viimeiselle iltanuotiolle, jossa Santeri ja Eve joutuvat juontaja Sami Kurosen piinapenkkiin.


TIS: Sami Kuronen tivaa tunnustusta pettämisestä – Santerilta pysäyttävä vastaus: ”Se oli välipäivän hairahdus”

iltalehti 18:51 19.12

Temptation Island Suomi -ohjelman viimeisellä iltanuotiolla välejään puivat Santeri ja Eve. Juontaja Sami Kurosen käsittelyyn kuuluisalle iltanuotiolle joutuvat Temptation Island Suomi -ohjelman kuluneen kauden viimeisessä jaksossa Santeri ja Eve. Pariskunta kertoi ennen kauden alkua elävänsä vapaassa suhteessa, mutta loukkaantumisilta ei ole viime viikkoina tästä huolimatta vältytty. Santeri on lähentynyt kauden aikana Annikan sekä Marinan kanssa. Eve on ollut puolestaan läheisessä kontaktissa Rassen kanssa koko kauden ajan.


YleX: TIS-pari Mari ja Väpä ovat suhteestaan tauolla – ”Mari otti ja lähti”

iltalehti 12:01 19.12

YleX:n haastattelussa vieraillut Väpä kertoi hakevansa apua omiin ongelmiinsa. Temptation Island Suomen kuudes kausi on viimeistä iltanuotiota vaille taputeltu. Tänään torstaina Sami Kurosen grilliin joutuvat vielä Eve ja Santeri. Jo viime viikolla istuttiin Väpän ja Marin viimeinen iltanuotio. Sen lopputuloksena pariskunta lähti Suomeen yhdessä, vaikka molemmat olivat tahoillaan rikkoneet kaikkia sovittuja rajoja.


TIS: Viivi ja Lance erosivat – keskustelu käänteistä käy kuumana

iltalehti 07:49 19.12

Temptation Island Suomi -ohjelman käänteet puhuttavat sosiaalisessa mediassa. Eilisessä Temptation Island Suomi -ohjelman jaksossa nähtiin odotettu hetki, kun pariskuntana saarelle saapuneet Viivi ja Lance tekivät päätöksen suhteensa jatkosta. Lance löysi saarelta hyvin pian ihastuksen, kun hän lähentyi Rebekan kanssa. Kaksikon ensimmäinen suudelma taltioitiin videolle ja tämä sai Viivin murtumaan. Sittemmin Viivi lähentyi itse Grönan kanssa ohjelmassa. Iltanuotiolla Viivi ja Lance olivat yhtä mieltä siitä, että pariskunnan etukäteen sovittuja rajoja oli rikottu.


eivät hevin unohdu hintaa – Miten lentokentälle, soitti pommiuhkauksen

Hot topics