Jarkko Nieminen on vaikuttunut tennissensaatio Emil Ruusuvuoresta – on toistamassa hänen temppuaan: "Uskon, että Emilin tavoitteet ovat vielä korkeammalla"

MTV 07:00 20.01

20-vuotias Emil Ruusuvuori tekee tällä hetkellä vankkaa nousua tennismaailman huipulle.


Suomen tenniksen suurlupaukset kohtaavat – Emil Ruusuvuoren läpimurtovuosi päättyy Talin turnaukseen

yle 21:21 13.11

Syksyn illat pimenevät, mutta Emil Ruusuvuori jatkaa kesällä alkanutta nousuaan kohti tennismaailman kirkkaimpia valoja.


Huima vire jatkuu: Emil Ruusuvuori voitti vakuuttavalla tavalla haastajaturnauksen finaalin Skotlannissa

iltalehti 18:49 22.09

Emil Ruusuvuori on kipuamassa kovaa vauhtia tennismaailman huipulle. Emil Ruusuvuori on kipuamassa kovaa vauhtia tennismaailman huipulle. Suomen tennislupaus voitti hetki sitten ATP:n haastajakiertueen turnauksen finaalin Skotlannin Glasgow’ssa. Ruusuvuori, 20, voitti loppuottelussa ranskalaisen Alexandre Mullerin, 22, selkeästi lukemin 6–3, 6–1.


17-vuotiaan tennistähden valmentaja-isä löydettiin kuolleena

MTV 20:49 20.08

Ryminällä tennismaailman huipulle nousseen Yhdysvaltojen Amanda Anisimovan valmentaja-isä Konstantin Anisimov on löydetty kuolleena, kertoo ESPN.


Novak Djokovic ja Roger Federer palasivat kuukauden tauolta tositoimiin – "Se oli urani henkisesti vaativin ottelu"

MTV 08:45 14.08

Tennismaailman tähdet Novak Djokovic ja Roger Federer palasivat ensi kertaa tositoimiin loisteliaan Wimbledon-finaalin jälkeen Cincinnatin Masters-turnauksessa tiistaina. 


Kiinalainen Kunlun lauantaina se kiertää Markkasen sairausloma näky kuin ”matojen Tellervo Koivisto saapuivat vaikeutumista – ”Se

Hot topics