Nainen tuomittiin elinkautiseen murhasta: Mies oli kehunut Therese Johaugia, avovaimo iski veitsellä – vuoden päästä tappavasti

iltasanomat 15:34 09.07

”Lukuisat veitsellä lyönnit ja niillä aiheutetut vammat osoittavat määrätietoista surmaamispyrkimystä.”


Marit Björgen kokeili voimiaan Therese Johaugia vastaan – ”Minulle näytettiin kaapin paikka”

iltasanomat 19:43 29.06

Aktiiviuransa lopettanut Björgen harjoittelee kohti ensi talven pitkää Vasaloppet-kisaa.


Therese Johaug ja Marit Björgen ottivat mittaa toisistaan – kyyti oli kylmää entiselle hiihtokuningattarelle

iltalehti 16:47 29.06

Marit Björgen tekee paluuta hiihtoladuille. Marit Björgen paljasti toukokuun lopussa palanneensa systemaattiseen harjoitteluun ja ottaneensa tavoitteekseen pitkän matkan kilpailut. Tuoreessa Norjan yleisradion NRK:n haastattelussa Björgen kertoo kokeilleensa rahkeitaan viime viikolla Therese Johaugia vastaan. Siinä testissä selvisi, että maastohiihdon entisen ja nykyisen kuningattaren välille on syntynyt tauon aikana vissi ero.


Therese Johaug ei ole käynyt dopingtestissä kevään ja kesän aikana – suomalaisasiantuntija: ”Tilanne on sama lajissa kuin lajissa”

iltalehti 10:42 23.06

Suomen maajoukkuehiihtäjiä on testattu alkukesän aikana. Viikonloppuna Norjan yleisradioyhtiö NRK kertoi, että Kansainvälinen hiihtoliitto (FIS) on vähentänyt dopingtestaustaan merkittävästi koronakevään aikana. NRK:n mukaan testimäärät ovat pudonneet 90 prosenttia maalis–toukokuun välillä verrattuna viime vuoteen. Esimerkiksi Norjan hiihdon supertähti Therese Johaugia ei ole testattu koko kevään aikana.


NRK: Ennätystuloksia takonutta Therese Johaugia ei ole testattu moneen kuukauteen

iltasanomat 14:54 20.06

Kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n dopingtestaus on vähentynyt Norjan yleisradion mukaan jopa 90 prosentilla maalis-toukokuun aikana.


NRK: Hiihdon kansainvälinen dopingtestaus on vähentynyt koronan aikana lähes 90 prosenttia – Therese Johaugia ei ole testattu kuukausiin

yle 12:12 19.06

Maalis–toukokuussa FIS on tehnyt kaikissa lajeissaan yhteensä 38 dopingtestiä.


Syyte: Mies väitti Therese Johaugia maailman parhaaksi hiihtäjäksi, avovaimo iski veitsellä – vuoden päästä tappavasti

iltasanomat 10:31 17.06

Keväällä Ylöjärven Kurussa tapahtunutta henkirikosta edelsi vaarattomampi veriteko. Nyt naista syytetään murhasta.


Miesten ampumahiihdon ykköstähdeltä hyinen kommentti mahdollisuuksistaan Therese Johaugia vastaan: "Se juna"

MTV 18:56 16.06

Ampumahiihdon maailmancupin miesten kokonaiskilpailun kahtena viime kautena voittanut Johannes Thingnes Bö ei usko, että hänellä olisi mahdollisuuksia juoksukilpailussa Therese Johaugia vastaan.


Ruotsi ei päästä Therese Johaugia huippukilpailuun - norjalaistoimittaja kiehahti: ”Tietämättömyyttä ja tyhmyyttä”

iltalehti 14:59 12.06

Therese Johaug osallistui Bislettillä järjestettyyn Timanttiliigan kilpailuun. Maastohiihdon supertähti Therese Johaug osoitti torstai-iltana Oslon Bislettillä kuuluvansa Timanttiliigan kilpailuihin kellottamalla 10 000 metrillä uuden ennätyksensä 31.40,69. Hän sai suoritukseensa vetoapua valonsäteellä, joka auttoi häntä pysymään tavoitevauhdissaan. Tämän kauden tilastokärjeksi mennyt noteeraus rikkoi ensi vuoden MM-kilpailuihin vaaditun rajan.


Therese Johaug huomautti valokuvaajaa turvaväleistä – rikkoi itse niitä aiemmin: ”Eikös se ollutkaan kaksi metriä?”

iltalehti 14:09 06.06

Therese Johaug ohjeisti valokuvaajaa koronavirusohjeistuksissa. Valokuvaaja pyysi Therese Johaugia, Helene Marie Fossesholmia ja Pål Gunnar Mikkelsplatsia tiivistämään valokuvaa varten. Kolmikko olisi joutunut olemaan metrin päässä toisistaan. – Eikös se ollutkaan kaksi metriä?, Johaug kysyi Dagbladetin mukaan.


Marit Björgenille kaikkien aikojen tili tyrkylle – tuskin tyytyy vain siihen: ”Ei tarvitse vetää metriäkään Therese Johaugia vastaan”

iltalehti 18:35 27.05

Asiantuntija Toni Roponen povaa, että paluun laduille tekevä Marit Björgen nähdään myös maailmancupissa. Pitkillä matkoilla on tarjolla miljoonaa dollaria, mutta raha tuskin vaikutti paluupäätökseen. Pitkien matkojen hiihtosarjassa Visma Ski Classicsissa on ensi kaudella tarjolla ennätysmäisesti miljoona dollaria, noin 910 000 euroa, jos sama urheilija voittaa kaikki Grand Slam -kilpailut: Vasaloppetin, Marcialongan, Jizerskan ja Birkebeinerrennetin. – Marit Björgenin ei tarvitse rahan tai gloorian vuoksi hiihtää yhtään kilpailua. Hän on tienannut ja tienaa yhä niin hyvin, että raha ei ole houkutin. Hän kaipaa tavoitteellisuutta ja elämyksiä, joita ei työelämästä saa, sanoo Iltalehden asiantuntija Toni Roponen.


Frida Karlsson nöyryytti Therese Johaugia Holmenkollenilla – latasi nyt kovaa tekstiä kaudestaan: ”Olin pohjalla”

iltasanomat 20:05 29.03

Karlsson uskoo, että kaudesta ”paskan” tehneet ongelmat ovat takanapäin.


Krista Pärmäkoski nöyränä Therese Johaug -arvionsa edessä: "Kylmä fakta, kaksi prosenttia"

MTV 06:02 02.03

Krista Pärmäkoski ylsi lauantaina Salpausselän kisoissa jo suhteellisen lähelle maastohiihdon maailmancupin normaalimatkoja hallinnutta Therese Johaugia. Pärmäkoski on silti edelleen nöyränä norjalaistähden kykyjen edessä.


Marit Björgen puolustaa Therese Johaugia – lähettää tiukan viestin kritisoijille: ”Muiden pitää tehdä parempaa työtä”

iltalehti 19:32 28.02

Therese Johaugin ylivoima ei ole kaikkien mieleen. Therese Johaug on naisten maastohiihdossa täysin omalla tasollaan. Norjalainen on voittanut tällä kaudella yhteensä 17 maailmancupin normaalimatkan kilpailusta 15. Norjalaistähti on kertonut saavansa paljon vihapalautetta. Häntä puolustamaan on kuitenkin noussut urallaan 18 maailmanmestaruutta ja kahdeksan olympiakultaa urallaan voittanut Marit Björgen.


Petter Northug löi rahoiksi Therese Johaugilla – norjalaistähti tyrmistyi kuultuaan muhkeasta vetovoitosta

MTV 20:46 18.02

Entinen maastohiihtotähti Petter Northug nettosi komean summan veikattuaan Therese Johaugia Åren maailmancup-sprintin voittajaksi. 


Ensi vuoden Tour de Skistä tulossa täysi pannukakku? Therese Johaug lataa suorat sanat FIS:n kaavailemista muutoksista

iltalehti 15:50 06.01

Therese Johaugia tuskin nähdään Tour de Skillä, jos FIS:n erikoinen ohjelma menee läpi. Therese Johaug oli Tour de Skin päätösetapilla Alpe Cermisin loppunousussa täysin ylivoimainen. Norjalainen tuli maaliin 50 sekuntia ennen kakkoseksi hiihtänyttä Heidi Wengiä ja vei koko Tourin voiton. Voitto oli Johaugille uran kolmas.


Tour de Skin sprinttiladuilla ilahduttava suomalaispilkahdus, Therese Johaug sysättiin sivuun kiertueen kärkipaikalta – Isometsä: "Hänellä on vielä valttikorttinsa"

MTV 18:12 29.12

MTV Urheilun hiihtoasiantuntija Jari Isometsä pitää Therese Johaugia edelleen Tour de Skin suurimpana voittajasuosikkina, vaikka sunnuntainen sprinttikisa pudottikin norjalaistähden kiertueen kärkipaikalta.


Tour de Skin ennakkosuosikilta käsittämätön moka: ”Idioottimaista”

iltalehti 22:15 28.12

USA:n Jessica Diggins ja Sadie Bjornsen pilasivat kiertueensa pölhöllä taktiikalla. USA:n Jessica Diggins sortui käsittämättömään taktiikkaan Tour de Skin avausetapilla lauantaina Sveitsin Lenzerheidessä 11 kilometrin vapaan yhteislähdössä. –?Diggins ja Sadie Bjornsen peesasivat reilut kaksi kilometriä Therese Johaugia. He menivät aivan ylivauhtia, kunnes katkesivat. Idioottimaista, linjaa Iltalehden asiantuntija Toni Roponen.


Isometsä: Therese Johaugin voitossa "mielenkiintoinen" ero – suomalaisen mönkiminen vaihtui kauden parhaaksi hiihdoksi

MTV 17:49 28.12

MTV Urheilun asiantuntija Jari Isometsä jakaa ylistystä Anne Kyllöselle naisten Tour de Skin avanneesta 10 kilometrin vapaan hiihtotavan yhteislähtökisasta. Kyllönen sivakoi 21:nneksi, minuutin kisan voittanutta Therese Johaugia hitaampana.


Hot topics