"Nyt mä tiedän, mitä sä teit" – Rantabaari-hahmon salaisuus on paljastunut

mtv 20:30 03.12

Rantabaari-draamasarjassa eläydytään nuorten päähenkilöiden villiin ja draamantäyteiseen kesänviettoon.


Antti Tuiskun stadionkeikka myytiin hetkessä loppuun - nyt tulee lisäkonsertti!

iltalehti 09:28 02.12

Antti Tuiskun odotetun Olympiastadionin konsertin liput varattiin loppuun muutamassa minuutissa. Suuren kysynnän vuoksi Antti Tuiskun Bailantai-spektaakkeli nähdään Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla myös perjantaina 21. elokuuta. Liput lisäkonserttiin ovat nyt myynnissä osoitteessa lippu.fi:ssä. - Olen niin ylitsevuotavan onnellinen! Oma ikävä keikoille ei selkeästi ole ollut yksipuolista ja se jos mikä tekee nöyräksi ja onnelliseksi. Kaksi keikkaa Helsingin Olympiastadionilla on jotain sellaista mistä en ole osannut edes haaveilla. Tiedän, että elokuussa tehdään historiaa ja jokainen yleisössä saa kokea jotain todella ainutlaatuista. En malta odottaa, Antti Tuisku fiilistelee.


Hovin pelko kävi toteen - katso video haastattelusta, jossa nainen syyttää prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta: ”Hän tietää, mitä tapahtui”

iltalehti 10:35 29.11

Prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta syyttävän Virginia Giuffren BBC-haastattelu lähetetään ensi viikolla, mutta jo ensimmäinen klippi siitä on hyytävä. BBC on julkaissut ensimmäisen klipin Virginia Giuffren haastattelusta. Video on kuvattu ennen prinssi Andrew’n paljon julkisuutta saanutta BBC-haastattelua, jota kuvattiin jopa katastrofaaliseksi. – Hän (prinssi Andrew) tietää, mitä tapahtui ja minä tiedän, mitä tapahtui. Ja vain yksi meistä kertoo totuutta, Giuffre sanoo klipissä.


Antti Rinne postikiistasta: Tiedän, että päivän mittaan on haettu ratkaisua –”Mutta ei ole kelvanneet neuvot”

iltasanomat 18:09 25.11

Pääministeri Antti Rinne toivoo, että kiistaan löydetään väyliä, joissa ei vahingoiteta Suomen talouskehitystä.


Rinne postikiistasta: Tiedän, että päivän mittaan on haettu ratkaisua

iltasanomat 17:33 25.11

Pääministeri Antti Rinne (sd) sanoo tietävänsä, että postikiistaan on päivän mittaan haettu neuvotteluratkaisua, mutta hän ei sen kummemmin kommentoinut tietoja siitä, että ratkaisu olisi löytymässä.


Eläköitynyt rikosetsivä: ”Tiedän kuka ampui Tupac Shakurin”

stara 16:40 25.11

LAPD:n eläköitynyt rikosetsivä Greg Kading on kuulustellut urallaan useita jengiläisiä.


Game of Thrones -tähdeltä järkyttävä paljastus – painostettiin suosikkisarjan alastonkohtauksiin

iltalehti 21:52 19.11

Game of Thrones -tähti Emilia Clarke teki paljastuksen Armchair Expert -podcastissa. 33-vuotias Game of Thrones -tähti Emilia Clarke kertoo, kuinka hänet painostettiin esiintymään suosikkisarjassa alasti, koska ”muuten hänen GOT-faninsa pettyisivät”. –?Tunnen itseni ja tiedän, mitä minun on miellyttävä tehdä, Emilia Clarke sanoo.


Postin työriitaan sovintoesitys – PAU:n Nieminen: ”Tiedän kyllä meidän vastauksen”

iltasanomat 07:04 19.11

Osapuolia pyydetään antamaan vastaus esitykseen tiistaihin klo 11 mennessä.


Postin työriitaan sovintoesitys yöllä – PAU:n Nieminen: ”Tiedän kyllä meidän vastauksen”

iltasanomat 06:34 19.11

Osapuolia pyydetään antamaan vastaus esitykseen tiistaihin klo 11 mennessä.


”Tiedän etten näe Namien elpymistä” – IS:n jättireportaasi kaupungista, jonka ydin­turma tyhjensi viimeistä asukasta myöten

iltasanomat 09:01 17.11

Fukushiman ydinvoimalaonnettomuus muutti Namien aavekaupungiksi. 20 000 asukkaasta on palannut takaisin tuhat.


Steven Gerrard paljasti: Huuhkajien tähden perässä on useita seuroja – ”Ai, mistä tiedän vai?”

iltasanomat 16:02 09.11

Glasgow Rangersin manageri Steven Gerrard ylisti suomalaista keskikenttäpelaajaansa Glen Kamaraa The Scottish Sunin haastattelussa.


Me Naiset: Maisa Torppa vahvistaa romanssin Mikon kanssa

iltalehti 07:36 07.11

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat suuren kohun saattelemana lokakuussa. Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä hänen ja Jari-Matti Latvalan erosta. Samalla hän vahvistaa suhdehuhut Mikkoon. Hänen mukaansa uusi rakas ei kuitenkaan ollut syy eroon. – Tiedän, että minut tuomitaan, kun vaihdan läpsystä toiseen, Torppa sanoo lehdessä.


Me Naiset: Maisa Torppa kertoo uudesta suhteesta ja keskenmenosta – syyttää Jari-Mattia pettämisestä

iltalehti 07:36 07.11

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat suuren kohun saattelemana lokakuussa. Seurapiirikasvo, lähihoitaja ja lentoemäntä Maisa Torppa kertoo tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä hänen ja Jari-Matti Latvalan erosta. Samalla hän vahvistaa suhdehuhut Mikkoon. Hänen mukaansa se ei kuitenkaan ollut syy eroon. – Tiedän, että minut tuomitaan, kun vaihdan läpsystä toiseen, Torppa sanoo lehdessä.


Samu Haber ottaa avoimesti kantaa nimissään liikkuviin nettihuijauksiin - pyytää ihmisiä jättämään alastonkuvat lähettämättä

iltalehti 13:04 06.11

Muusikko Samu Haberin nimissä haetaan rahoitusta esimerkiksi hyväntekeväisyyskohteille. Haber ei itse ole kuitenkaan julkaisujen takana. Sunrise Avenuen laulaja Samu Haber on julkaissut Instagram-sivullaan tärkeän julkaisun. Hän muistuttaa netissä liikkuvista huijauksista ja varoittaa huijauksiin uskovia. Näet kuvan ja tekstin myös täältä. – Tiedän, ettei tämän pitäisi olla uutinen, mutta muistutan teitä parista asiasta, koska olen kuullut kaikenlaista paskaa viime päivinä.


Bottas: ”Tiedän, että voin voittaa Hamiltonin” – Nico Rosbergia epäilyttää

iltasanomat 07:43 04.11

–?Lewis petraa aina ja tuhoaa hänet useiden kisojen ajan.


Teemu Selänne löi vetoa ja hävisi Audin omalle pojalleen: ”Sanoin, että minä tiedän”

iltalehti 17:30 02.11

Teemu Selänne ei uskonut Los Angeles Kingsiin keväällä 2014. Englanninkielinen elämäkerta Teemu Selanne: My Life (Triumph Books) pitää sisällään tarinoita, joita ei 2014 julkaistussa Teemu-kirjassa ei ollut. Molemmat kirjat on kirjoittanut media-alan monitoimimies Ari Mennander. Uutuuskirjassa kerrotaan, miten Teemu Selänne seurasi 2014 keväällä Los Angeles Kingsin ja San Jose Sharksin pudotuspelisarjaa televisiosta kotonaan Coto de Cazassa yhden poikansa kanssa.


Jatkuuko painilupaus Arvi Savolaisen kultaputki nuorten MM-kisoissa viikonloppuna? ”Tiedän, että voin hyvänä päivänä voittaa kaikki”

yle 10:19 01.11

Arvi Savolainen hakee jo yhdeksättä nuorten arvokisamitaliaan alle 23-vuotiaiden MM-kisoissa Budapestissä.


Tiesitkö? Sarah Michelle Gellarin ja Freddie Prinze Juniorin ensitreffit olivat vahinko - yhteistä taivalta takana jo 20 vuotta

iltalehti 15:56 29.10

Näyttelijäpariskunnan rakkaus on kestänyt jo useita vuosia. Näyttelijät Sarah Michelle Gellar ja Freddie Prinze Jr. ovat olleet naimisissa jo yli 17 ja yhdessä noin 20 vuotta. Tuleva puoliso löytyi jo vuonna 1996 Tiedän mitä teit viime kesänä -elokuvan kuvauksissa, mutta vielä tuolloin seurustelu ei alkanut. Freddie Prinze Jr. on kertonut E!Onlinen haastattelussa ystävystyneensä Gellarin kanssa ennen kipinöiden sinkoilua.


Jalonen kiitti Puhakkaa avoimuudesta ja vakuutti, että Leijoniin ovi on kaikille auki: "Jos tiedän, että joku on homo, en varmasti jätä häntä sen takia valitsematta"

yle 15:04 28.10

Maajoukkuevalmentaja Jukka Jalonen uskoo Janne Puhakan avoimuuden helpottavan homoseksuaalien asemaa jääkiekossa.


kovan maineensa tapaavat Pariisissa Saksan

Hot topics