Euroopan huippuseurassa pelannut koripalloilija kuoli äkillisesti 27-vuotiaana – lysähti maahan harjoituksissa

iltalehti 19:19 07.08

Michael Ojo kiidätettiin sairaalaan, mutta ei enää elpynyt. Belgradin Punainen tähti tiedotti perjantaina, että seurassa pelannut koripalloilija Michael Ojo, 27, on kuollut. Serbialaismedian mukaan Ojo harjoitteli itsekseen perjantaina. Kesken treenin hän lysähti tajuttomana maahan.


THL: Kymmeniä suomalaisia altistui koronalle Virossa – samoilla laivoilla olleita kehotetaan tarkkailemaan vointiaan

iltasanomat 17:30 07.08

Kymmeniä suomalaisia on altistunut koronavirukselle Virossa pidetyssä yksityisyystilaisuudessa, kertoo THL tiedotteessaan.


Yleisurheilumaaottelusta ei saatu lopullista päätöstä – järjestämisen ehtona iso kynnyskysymys

iltalehti 16:45 07.08

Päätös Suomi–Ruotsi-maaottelun järjestämisestä venyy elokuun loppupuolelle. Suomen Urheiluliitto on tiedottanut tänään, että 5.-6. syyskuuta Tampereella pidettäväksi suunniteltu Ruotsi-maaottelu järjestetään, jos sisärajatarkastukset Suomen ja Ruotsin väliltä poistuvat. Urheiluliiton hallitus päätti perjantaina, että maaottelu perutaan, jos sisärajatarkastukset eivät poistu Suomen hallituksen seuraavassa maahantulorajoituksia käsittelevässä kokouksessa viikolla 34.


Yleisurheilun Ruotsi-ottelu järjestetään, mikäli yksi ehto täyttyy: "Olen todella tyytyväinen, että löysimme selkeän ratkaisun"

MTV 16:21 07.08

Suomen Urheiluliitto SUL tiedotti perjantaina, että yleisurheilun Ruotsi-ottelu järjestetään, jos sisärajatarkastukset Ruotsin ja Suomen välillä poistuvat.


Yleisurheilun Ruotsi ottelu järjestetään, mikäli yksi ehto täyttyy: "Olen todella tyytyväinen, että löysimme selkeän ratkaisun"

MTV 16:21 07.08

Suomen Urheiluliitto SUL tiedotti perjantaina, että yleisurheilun Ruotsi-ottelu järjestetään, jos sisärajatarkastukset Ruotsin ja Suomen välillä poistuvat.


Perhokalastaja hukkui Tenojokeen Utsjoella

iltasanomat 16:15 07.08

Pohjois-Lapissa mies löytyi hukkuneena Tenojoesta Utsjoella perjantaiaamuna, poliisi ilmoittaa tiedotteessa.


Perhokalastaja löydettiin hukkuneena Tenojoesta

yle 15:37 07.08

Mies löydettiin perjantaiaamuna. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.


Pieni merenneito jatkaa Kaupunginteatterin ohjelmistossa koronatauon jälkeen

iltalehti 14:35 07.08

Pieni merenneito on palannut koronatauolta. Helsingin Kaupunginteatteri on avaamassa jälleen oviaan koronaviruspandemian suljettua ovet keväällä. Koronavirukselta yleisöä suojellaan esimerkiksi rajaamalla katsomokoot puoleen ja panostamalla hygieniaan. Turvaväleistä pidetään huolta, käsidesiä on saatavilla ja aulapalvelun työntekijät käyttävät kasvomaskeja. Ensimmäinen esitys tauon jälkeen on jo 8. elokuuta. – Olemme onnellisia, että pääsemme jälleen kohtaamaan teatteriyleisön ja aloittamaan esityskauden jopa näin ennätysaikaisin. Olemme tehneet ja teemme kovasti töitä sen eteen, että yleisövoi tulla Kaupunginteatteriin turvallisin mielin ja nauttia esityksistä, teatterinjohtaja Kari Arffman toteaa perjantaina julkaistussa tiedotteessa.


Nico Hülkenberg jatkaa Racing Pointilla Silverstonessa – Sergio Pérezin koronatestin tulos edelleen positiivinen

iltalehti 11:51 07.08

Sergio Pérezillä todettiin COVID-19 viime viikon torstaina. F1-sarjassa ajava Racing Point kertoo tiedotteessaan, että Nico Hülkenberg ajaa myös tulevan viikonlopun Britannian GP:ssä. Hülkenberg korvasi Sergio Pérezin jo viime viikonloppuna ensimmäisessä Britannian GP:ssä, kun meksikolaisella todettiin koronavirus ennen kisaviikonloppua.


Valtteri Bottaksen tilanne selvisi, mitä tapahtuu Lewis Hamiltonille? – "Ei tunnu oikealta"

MTV 21:21 06.08

Mercedes tiedotti tänään torstaina suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen jatkosopimuksesta. Täten F1-sarjaa dominoivan Mercedeksen kokoonpano on puolittain täytetty. Mutta mitä kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton meinaa tehdä?


Valtteri Bottaksen tilanne selvisi, mitä tapahtuu Lewis Hamiltonille? – "Nyt ei ole oikea aika"

MTV 21:21 06.08

Mercedes tiedotti tänään torstaina suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen jatkosopimuksesta. Täten F1-sarjaa dominoivan Mercedeksen kokoonpano on puolittain täytetty. Mutta mitä kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton meinaa tehdä?


Lentopalloliitto purki valmentajan sopimuksen epäasiallisten viestien takia

yle 20:05 06.08

Lentopalloliitto tiedotti asiasta torstaina.


Sergio Perezin koronakaranteeni ohi pikavauhtia – F1-viikonloppuun osallistumisen tiellä enää viimeinen este

MTV 17:15 06.08

Viikko sitten karanteeniin koronavirustartunnan takia asetettu F1-kuski Sergio Perez on suorittanut eristyksensä loppuun, tiedottaa hänen tallinsa Racing Point.


Iso muutos Suomen koronatilanteessa: Suuri osa tartunnoista nyt nuorilla – R-luku nousi yli yhden ensi kertaa kevään jälkeen

iltasanomat 16:05 06.08

Sosiaali- ja terveysministeriö ja THL pitivät koronaan liittyvän tiedotustilaisuuden torstaina aamupäivällä.


Hot topics