Työttömäksi jäänyt Esapekka Lappi järkyttyi, tallin lopettamispäätös yllätti: "En tietenkään odottanut tällaista"

yle 14:24 20.11

Esapekka Lapille Citroenin päätös vetäytyä rallin MM-sarjasta tuli huhuista huolimatta yllätyksenä. Uran tulevaisuudelta putosi hetkessä pohja.


Huhuille vahvistus - Harry ja Meghan eivät vietä joulua Elisabetin kanssa

iltalehti 23:01 13.11

Herttuapari ja Archie-vauva viettävät joulun Yhdysvalloissa. Harry ja Meghan ovat tuoneet brittihovin raikkaan tuulahduksen nykyaikaa, kun he toistuvasti, erityisesti Meghan luopuvat perinteistä ja rikkovat ajoittain kummallisia etikettejä, kuten sitä, ettei autonovea ole soveliasta avata itse. Mitään järkevää perustetta oven avaamiskiellolle ei tietenkään ole. Tällä kertaa kyytiä saa jouluperinteet. Sussexin herttuapari ei vietä joulua kuningatar Elisabetin luona vaan joulunvietto sujuu Yhdysvalloissa, Meghanin äidin Doria Raglandin huomassa.


Huuhkajien Liechtenstein-otteluun kaupataan lippuja törkyhinnoilla – Palloliitto: ”Eihän se tietenkään kiva juttu ole”

iltasanomat 14:45 11.11

Perjantaina pelattavan Suomi-Liechtenstein ottelun lipuista saa pulittaa verkossa jopa 797 euroa.


"Jos joku koettiin pehmoksi, häntä homoteltiin" – Alpo Suhoselta tyly arvio jääkiekon äijäkulttuurin synkästä puolesta

iltalehti 20:53 28.10

Janne Puhakan avoin haastattelu Helsingin Sanomissa nosti tärkeän teeman jälleen pinnalle. – Kun joku väittää, ettei homoseksuaalisia kiekkoilijoita ole olemassa, se ei tietenkään pidä paikkaansa – mutta on siinä totuuttakin. Nimittäin jos nuorena, puberteetin jälkeen pelaat kiekkoa ja tiedostat, että seksuaalisuutesi on erilainen kuin pelikavereilla, se on johtanut siihen, että suurin osa (homoseksuaaleista kiekkoilijoista) on lopettanut. Näin arvioi Alpo Suhonen, kaiken kiekkomaailmassa nähnyt ja kokenut ajattelija.


Ratkeaako Veikkausliigan mestaruus tänään? KuPSilla tuhannen taalan paikka – IL seuraa huimaa lopputaistoa

iltalehti 15:57 06.10

Kansaa valuu Kuopion Keskuskentän kahdelle kattamattomalle sivulle. KuPS–Honka ei myydä loppuun, koska ylärajaa ei ole. Tunnelma on kuin vuosikymmenten takaa. Vuoden 1993 Jazzin ja MyPan kliimaksiin, 11 193 katsojan huimiin lukemiin, ei tietenkään ylletä, mutta kuusituhantista väkimäärää odotetaan.


Suihkussa käyviä ulkomaalaisia valvotaan eristyshuoneessa kameralla ennen kotimaahan palauttamista: "Tarkoitus ei ole tietenkään tirkistellä"

yle 07:21 14.08

Oikeusasiamies ei ole vakuuttunut säilöönotettujen ulkomaalaisten laajan kameravalvonnan tarpeellisuudesta.


Suihkussa käyviä ulkomaalaisia valvotaan kameralla ennen kotimaahan palauttamista: "Tarkoitus ei ole tietenkään tirkistellä"

yle 07:21 14.08

Oikeusasiamies ei ole vakuuttunut säilöönotettujen ulkomaalaisten laajan kameravalvonnan tarpeellisuudesta.


Työkaverit valittavat Lindsay Lohanin mielialavaihteluista: ”Hänestä on kiva raivota”

iltalehti 01:53 13.08

Näyttelijä Lindsay Lohanin paluu televisiomaailmaan ei ole sujunut täysin ilman ongelmia. Lindsay Lohan on uusi tuomari Australian The Masked Singer -ohjelmassa. Lähipiirilähteen mukaan Lohanin uusi työ ei ole mennyt täysin suunnitelmien mukaan. The Sydney Morning Heraldin mukaan Lohan on saanut kuvauksissa raivokohtauksia. – Hän rakastaa sinua yhtenä hetkenä ja seuraavana hän on valmis irtisanomaan sinut. Tietenkään hän ei tarkoita sitä, hänestä on kiva raivota, lähipiirilähde sanoo The Sydney Morning Heraldin mukaan.


"Hän ei tietenkään ole yksi niistä, jotka tulevat luoksesi ja auttavat" – Tallikaveri paljastaa, minkälainen tiimipelaaja Kimi Räikkönen on 

MTV 18:08 09.07

Kimi Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi puhuu suhteestaan suomalaiskuskiin.


"Hän ei tietenkään ole yksi niistä, jotka tulevat luoksesi" – Tallikaveri paljastaa, minkälainen tiimipelaaja Kimi Räikkönen on 

MTV 18:08 09.07

Kimi Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi puhuu suhteestaan suomalaiskuskiin.


Asiantuntija: Matkan peruminen helleaallon takia ei ole yksinkertaista – ”Matkanjärjestäjä ei tietenkään voi vaikuttaa säätilaan”

iltasanomat 07:35 26.06

Asiantuntijan mukaan korvausta voisi hakea matkavakuutuksen kautta, mutta silloinkaan rahoja ei välttämättä saa takaisin.


Palloliiton pomo vaatii selvityksen kultajuhlien pippurisumute­tapauksesta, Suek asialle – ”Ei tuollainen tietenkään ole ok”

iltasanomat 15:47 16.06

Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande haluaa Suekin selvittävän, miksi cupin finaalin jälkeen Ilveksen kannattajien päälle suihkutettiin pippurisumutetta.


Red Bull -pomo voimaton rengastilanteen edessä – "Mercedeksen satelliitit eivät tietenkään voi sanoa mitään"

MTV 12:25 13.06

Red Bull -talli ei saa taakseen riittävästi tukea vaatiakseen muutosta F1-sarjan nykyisiin renkaisiin, myöntää itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.


Red Bull -pomo voimaton rengastilanteen edessä – "Mercedeksen satelliittit eivät tietenkään voi sanoa mitään"

MTV 12:25 13.06

Red Bull -talli ei saa taakseen riittävästi tukea vaatiakseen muutosta F1-sarjan nykyisiin renkaisiin, myöntää itävaltalaistallin neuvonantajana toimiva Helmut Marko.


Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira sai palautetta pituudestaan - kuittasi takaisin hulvattomalla kuvallaan kollegansa vierellä: "Toi kaippari on tosi pitkä"

iltalehti 21:19 09.06

Energinen uutisankkuri Kirsi Alm-Siira poseeraa yhteiskuvassa juontaja Jan Anderssonin kanssa. Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira julkaisi Instagram-tilillään hupaisan kuvan, jossa hän poseeraa kollegansa, toimittaja Jan Anderssonin kanssa. Kaksikko juontaa usein yhdessä MTV3-kanavan uutisia. Yhteiskuva paljastaa, miten suuri pituusero kollegoilla on: – Sain äsken oikein mailia, että ”oot muuten tosi lyhyt”. Mikään uutinen se ei tietenkään ittelleni ole. Eikä muuten sekään, et toi kaippari on toooosi pitkä, Alm-Siira kirjoittaa kuvatekstissä.


Suomelle jälleen tappio lentopallon Kultaisessa liigassa, tällä kertaa Ukraina parempi – "Häviäminen ei ole tietenkään kivaa"

MTV 21:53 08.06

Joe Banksin valmentama Suomi on hävinnyt kaikki neljä otteluaan lentopallon miesten Kultaisessa liigassa. Lauantaina Ukraina voitti Zaporizhzhjassa Suomen erin 3–0. Banks korvasi aiemmin keväällä Tuomas Sammelvuon maajoukkueen päävalmentajana.


Suomi-Ruotsi-ottelussa on maistuva pelikohde, eikä se mairittele Leijonia lainkaan: "Ei pysty haastamaan"

iltalehti 11:41 23.05

Jääkiekkoilun MM-kisat ovat edenneet pisteeseen, kun otteluiden tuloksilla alkaa olla jo merkitystä. Vedonlyönnin kannalta tämä selkeyttää voimasuhteiden arvioimista. Suomalaisten näkökulmasta illan jännittävin MM-peli on kello 21.15 alkava Suomi-Ruotsi. Otteluun lähdetään ihan yleisestikin ottaen erittäin mielenkiintoisista asetelmista. Peruskuva on Daavid ja Goljat; henki vastaan materia. Ruotsi on materiaaliltaan "hirmuinen" ja Suomi "EHT". Aivan näin yksi yhteen ottelun voimasuhteet eivät tietenkään kuitenkaan mene ja Suomen valmennusjohto onkin jo kiitettävän aktiivisesti yrittänyt mm. hämmentää ottelun henkisiä lähtökohtia. Sillä saralla positiivinen ero onkin tehtävä, sillä turnauksen alussa Suomella oli useisiin muihin huippujoukkueisiin nähden selvä valmistautumisetu (mikä näkyi esimerkiksi Kanadaa vastan). Pitkän turnauksen aikana tuo valmistautumisetu on nyt syöty pois, kun muut joukkueet alkavat lähestyä pelillisesti parastaan. Suomen kohdalla edellinen Saksa-peli antoi jo viitteitä jopa päinvastaisesta - turnausväsymyksestä. No tähän peliin uskon Suomen kuitenkin tulevan pelaamaan parasta peliään toistaiseksi.


brexitin vastustajat halusivat huippusuositulle Johnsonin konservatiivien murskavoitto murskavoiton Britanniassa sitä ei saa – sukupizzan

Hot topics