Raksamiehet Tapio ja Niko pystyttivät joulukuusen 60 metrin korkeuteen Tikkurilassa – näin puu saatiin huimaavalle paikalleen

iltasanomat 07:12 13.12

Vantaan Tikkurilassa sijaitsevassa torninosturissa seisoo valaistu joulukuusi. Se on todennäköisesti Tikkurilan näkyvin puu – ainakin jonkin aikaa. Katso videolta, miten kalustopäällikkö Tapio Kaikkonen ja rakennustyömies Niko Dahl SRV:stä pystyttivät joulukuusen torninosturin takasillalle.


Toistuvasti rikkoutuva hissi kiusaa asukkaita Tikkurilassa: Vanhukset eivät uskalla poistua kotoaan, koska sinne ei välttämättä pääse enää takaisin

iltasanomat 11:56 13.09

Tikkurilassa Lummetiellä VAV:n asunnossa asuva Saija Lönnqvist kertoo, että hänen rappunsa hissi on temppuillut enemmän tai vähemmän vuoden alusta lähtien. Viime kuukausina tilanne on huonontunut.


Kirvestä kantanut häiriköi Tikkurilassa – repussa 29 pussia huumeita

stara 14:00 28.08

Huumeveikko häiriköi Vantaan Tikkurilassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa tiistaina iltapäivällä kello 15:00


Viihdelehti Stara.fi

stara 14:00 28.08

Huumeveikko häiriköi Vantaan Tikkurilassa sijaitsevassa kauppakeskuksessa tiistaina iltapäivällä kello 15:00


Huumetuomion saanut Jori Lehterä käveli median ohi – "Ei kiitos"

MTV 21:37 14.08

Jori Lehterä syötti voittomaalin, kun SKA Pietari kukisti Jokerit KHL-joukkueiden harjoitusottelussa Tikkurilassa 2–1. Haastattelusta Lehterä sen sijaan kieltäytyi.


Mörkö-Marko kohautti – Jokerien jätti sai neljä SKA-pelaajaa kimppuunsa!

MTV 20:46 14.08

Jokerien Marko "Mörkö" Anttila sai SKA Pietarin pelaajilta kiivaan vastaanoton, kun pietarilaiset nappasivat KHL-joukkueiden harjoitusottelussa Tikkurilassa 2–1-vierasvoiton.


Jokerit paljasti kauden ensimmäiset ketjukoostumukset – MM-kapteeni Marko Anttila nelosketjussa

iltalehti 13:42 29.07

Jokerit pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa perjantaina. Helsingin Jokereiden valmistautuminen tulevaan KHL-kauteen on täydessä vauhdissa. Joukkue hyppää tositoimiin jo perjantaina, jolloin Tikkurilassa pelattavassa harjoitusottelussa vastaan asettuu Neftehimik Nizhnekamsk. Jokerit aloitti joukkueharjoitukset maanantaina ja paljasti ensimmäiset ketjukoostumukset Twitterissä.


päätyi jälleen Vihreä aatteen musta

Hot topics