Suomesta NHL:ään ponnistanut kulttipelaaja sai järkyttävän diagnoosin – mutta lääkärin viesti ei mennyt perille, koska aivot olivat jo niin hajalla

iltalehti 07:35 13.12

Suomen mestari ja Stanley Cup -voittaja Tim Thomas muutti uransa jälkeen luonnon läheisyyteen ja kertoi tarinansa nyt, useita vuosia myöhemmin. Ex-jääkiekkomaalivahti Tim Thomasin, 45, nimen voi lisätä vakavista aivovammoista kärsivien jääkiekkoilijoiden pitkään listaan. Vuosia julkisuutta ja ylipäätään vilkasta yhteiskuntaa vältellyt Thomas kertoi karun tarinansa uutistoimisto AP:n haastattelussa. Vaikka Thomas pelasi maalivahtina, hän sai kauteen 2013–14 päättyneen uransa aikana useita iskuja päähänsä. Thomas kertoi avoimesti, miten se näkyy hänen jokapäiväisessä elämässään.


Tim Thomas paljasti järkyttävän tarinan lopettamisestaan – palasi kyynelsilmin julkisuuteen pahan aivovamman pakotettua hänet täysin sivuun lajista

MTV 07:18 13.12

Viisi vuotta lopettamisensa jälkeen täysin jääkiekon ulkopuolella pysytellyt entinen NHL-maalivahti Tim Thomas kertoo saaneensa uransa loppuvaiheessa vakavan aivovamman, joka on vienyt häneltä toimintakyvyn loppuelämäksi.


Tim Thomas paljasti järkyttävän tarina lopettamisestaan – palasi kyynelsilmin julkisuuteen pahan aivovamman pakotettua hänet täysin sivuun lajista

MTV 07:11 13.12

Viisi vuotta lopettamisensa jälkeen täysin jääkiekon ulkopuolella pysytellyt entinen NHL-maalivahti Tim Thomas kertoo saaneensa uransa loppuvaiheessa vakavan aivovamman, joka on vienyt häneltä toimintakyvyn loppuelämäksi.


Paljastus: Näin valtavia summia MM-rallit maksaisivat Jari-Matti Latvalalle – "He ovat satsanneet varsin paljon"

MTV 05:47 13.12

Jari-Matti Latvala pyrkii ajamaan tulevalla MM-rallikaudella yksittäisiä kisoja yksityisellä rahoituksella. Suomalaiskuskin managerin työt jättänyt Timo Jouhki selvittää, että kasaan vaaditaan satoja tuhansia euroja kisaa kohden.


Tanja Valanne paistaa jättimäisiä pizzoja, joihin uppoaa kilo juustoa – sukupizzan on pystynyt ahtamaan nopeasti vain kaksi ihmistä

iltasanomat 02:00 13.12

Siilenpesän massiivisia pizzoja tilataan yleensä jaettavaksi esimerkiksi polttareihin tai muihin juhliin. Neljästä viiteen kiloa painavan kokonaisuuden hallinta vaatii myös kokilta paljon.


Kommentti: Britannian vaalikamppailu on ollut täynnä valheita

iltasanomat 22:46 12.12

Mikä on totuus? Kehen voi luottaa ja kuka puhuu totta? Nämä kysymykset ovat jälleen Britannian poliittisen keskustelun ytimessä, kirjoittaa erikoistoimittaja Jouko Juonala.


Pitkän linjan rallivaikuttaja ylistää kovin sanoin Kalle Rovanperän poikkeuksellista ominaisuutta – "Kukaan ei ole ollut lähellekään samalla tasolla"

MTV 22:25 12.12

Timo Jouhki suitsuttaa manageroimaansa suomalaista rallilupaus Kalle Rovanperää poikkeuksellisesta kypsyydestä 19-vuotiaaksi.


"Vielä alkusyksystä näytti hyvältä" – manageri avaa Jari-Matti Latvalaan vaikuttaneita yllätyskäänteitä

MTV 22:15 12.12

Mestarikuski Ott Tänakin siirtyminen Toyotalta Hyundaille laittoi MM-rallissa hyrrän toden teolla pyörimään, ja lopulta Jari-Matti Latvala jäi ilman vakituista tallipaikkaa. Suomalaiskonkarin managerin työt jättänyt Timo Jouhki paloittelee nyt nyt koko ruljanssin ja ulkopuoliset tekijät, jotka Latvalan tilanteeseen vaikuttivat.


Turvaa Meksikosta hakenut Bolivian syrjäytetty presidentti päätyikin lopulta Argentiinaan

yle 21:46 12.12

Evo Moralesin kerrotaan halunneen lähemmäksi kotimaataan.


Valioliigasta löytyy iso nippu yli- ja alisuorittajia – tältä sarjataulukon pitäisi peliesitysten perusteella näyttää

iltalehti 19:56 12.12

On tullut jälleen aika tarkastella, miten suuria eroja Valioliigan sarjataulukon, maaliodottamiin perustuvan xG-taulukon ja Timo Branderin varjosarjiksen väliltä löytyy. Vedonlyöjä kiittää. Valioliigakausi lähestyy puolivälin krouvia kovaa vauhtia. Edellinen sarjataulukkoraportti tehtiin kauden alkupuolella, joten nyt on korkea aika päivittää tilanne. Muistutellaan kuitenkin alkuun, miksi tällaisesta vertailusta on vedonlyöjälle hyötyä.


Triplan vessan intimiteettisuoja-aukko tukitaan perjantaina – kauppakeskus­johtaja ei vahvista villiä väitettä

iltasanomat 18:56 12.12

Ei tietoa vilautteluseksistä. Kauppakeskusjohtaja kiittää tarkkasilmäisiä kansalaisia.


Puolueet eri linjoilla al-Hol-kotiutuksista: "Lakihan on selvä, presidentin kanta erikoinen, aikuisten avustaminen olisi poikkeuksellista"

yle 18:21 12.12

Yle kysyi kaikista eduskuntapuolueista, pitäisikö suomalaiset naiset ja lapset tuoda kotimaahan al-Holin leiriltä.


Ukrainan poliisi on pidättänyt epäiltyjä vuoden 2016 journalistimurhasta

yle 18:10 12.12

Sisäministeri kertoi asiasta Twitterissä. Toimittaja Pavel Šeremet murhattiin autopommilla Kiovan keskustassa.


Tässä on Leijonien tuntemattomin pelaaja – vaatimaton kuin Raimo Helminen, fysiikkahirmu tykkäsi punnertaa penkistä ja bilettää

iltalehti 17:33 12.12

KalPan puolustaja Mikael Seppälä tekee debyyttinsä A-maajoukkueessa Venäjän EHT-turnauksessa. Leijonien tuntemattomin pelaaja EHT-turnauksessa tulee Kuopiosta. Hän ei ole ennen ollut A-maajoukkueessa, rooli on puolustava ja persoona perisuomalainen. Mikael Seppälä ei pidä itsestään meteliä, ja kommentit ovat vaatimattomuudessaan samalla levelillä kiekkolegenda Raimo Helmisen kanssa.


Amerikkalainen urheilutähti onnistuttiin houkuttelemaan Rovaniemelle – ”Husky- ja porokortit lyötiin heti pöytään”

iltasanomat 14:04 12.12

Tim Tetrick on ajanut palkintorahoja 200 miljoonaa euroa. Ellei ohjastaja olisi ihastunut lapsena hevosiin, hän luultavasti vahtisi bensapumppua jossain Amerikan preerialla.


Amerikkalainen urheilutähti onnistuttiin houkuttelemaan Rovaniemelle – ”Huskey- ja porokortit lyötiin heti pöytään”

iltasanomat 14:04 12.12

Tim Tetrick on ajanut palkintorahoja 200 miljoonaa euroa. Ellei ohjastaja olisi ihastunut lapsena hevosiin, hän luultavasti vahtisi bensapumppua jossain Amerikan preerialla.


Lauri Tähkälle sateli Emma-ehdokkuuksia: Katso muut Emma-ehdokkuudet tästä

iltalehti 13:47 12.12

Emma-gaala järjestetään jälleen helmikuussa, silloin palkitaan Suomen menestyneimmät artistit ja yhtyeet. Suomalaisen musiikin suurinta juhlaa Emma Gaalaa vietetään Hartwall Arenalla lauantaina 8.2.2020. Järjestyksessään 34. Emma Gaala tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä vuoden 2019 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet esiintymässä saman illan aikana.


Prime Time: "Ossin olohuone" tarjoaa leppoista keskustelua NHL-huippujen kanssa

jatkoaika.com 12:00 12.12

Entisen NHL-puolustaja Ossi Väänäsen isännöimä “Ossin olohuone” -sarja tarjoaa katsojille mielenkiintoisia keskusteluja ja kommentteja NHL-tähdiltä. Seitsemän jaksoa käsittävä sarja on katsottavissa Viaplay-palvelussa.


Greta Thunberg valittiin Time-lehden vuoden henkilöksi

stara 11:20 12.12

Yhdysvaltalainen Time-lehti valitsee vuosittain vuoden henkilön. Titteli myönnetään henkilölle, jonka


Viihdelehti Stara.fi

stara 11:20 12.12

Yhdysvaltalainen Time-lehti valitsee vuosittain vuoden henkilön. Titteli myönnetään henkilölle, jonka


nappasivat pudotuspelipaikat Euroopan seuraa Johnsonin konservatiivit Täällä olisi aloitettu viime kauden paras

Hot topics