Kaikki Venäjän maajoukkueet joutumassa ulos arvokisoista - hävytön dopinghuijaus paljastui Wadan tutkijoille

iltalehti 12:33 26.11

Maailman antidopingtoimisto Wada kertoi vuonna 2015 Venäjän valtiojohtoisesta dopingohjelmasta. New York Timesin mukaan jälkipyykkiin kirjoitetaan iso luku vajaan kahden viikon kuluttua. New York Times uutisoi, että Wada aikoo sulkea Venäjän maajoukkueet ulos arvokisoista seuraavan neljän vuoden ajaksi. Samana ajanjaksona Venäjä ei myöskään saa toimia arvokisojen isäntämaana.


Asiantuntijat: Koalakannan tulevaisuus on vaarassa – puheet sukupuutosta kuitenkin ennenaikaisia

iltasanomat 03:25 26.11

New York Timesin mukaan Australian maastopalojen vaikutusta on vielä vaikea arvioida.


Yhdysvallat ja kurdit jatkoivat Isisin-vastaisia operaatioita Syyriassa – siviilit pakenevat Turkin hyökkäystä

iltasanomat 19:51 25.11

New York Timesin mukaan amerikkalaisjoukot ovat lyöttäytyneet jälleen yhteen kurdien kanssa Isisin-vastaisessa taistelussa.


Michael Jordan myy hulppeaa ökykotiaan – kartanossa golfsimulaattori ja elokuvateatteri, hinta lähes seitsemän miljoonaa euroa

iltalehti 07:22 18.10

Talo sijaitsee Utahin osavaltion vuoristoisissa maisemissa. NBA-legenda Michael Jordan on laittanut Yhdysvalloissa Utahin osavaltiossa sijaitsevan hulppean kartanonsa myyntiin. Los Angeles Timesin mukaan omaa tilaa riittää, sillä pinta-ala on noin 900 neliömetriä. Hintalappu on noin 6,8 miljoonaa euroa. Kolmikerroksisessa kartanossa on viisi makuuhuonetta, kahdeksan kylpyhuonetta ja oma elokuvateatteri. Ulkona on reunattomalta näyttävä infinity pool -uima-allas.


Kuohuttaako Trumpin ydinase­lipsautus suurvalta­politiikkaa? – Asiantuntija: ”Selittyy toden­näköisesti ajattelemattomuudella”

iltasanomat 20:04 17.10

New York Timesin mukaan Yhdysvaltain sisä- ja energiaministeriöiden virkailijat ovat Pohjois-Syyrian konfliktin myötä pohtineet ydinaseiden palauttamista Turkista Yhdysvaltoihin.


Kuohuttaako Trumpin ydinaselipsautus suurvaltapolitiikkaa? – Asiantuntija: ”Selittyy todennäköisesti ajattelemattomuudella”

iltasanomat 20:04 17.10

New York Timesin mukaan Yhdysvaltain sisä- ja energiaministeriöiden virkailijat ovat Pohjois-Syyrian konfliktin myötä pohtineet ydinaseiden palauttamista Turkista Yhdysvaltoihin.


Apple poisti mielenosoittajien suosiman karttasovelluksen kaupastaan Kiinan painostuksesta

yle 18:05 10.10

Apple on aikaisemmin poistanut sovelluskauppansa kiinalaisversiosta muun muassa New York Timesin ja viimeisimpänä Quartz-median sovellukset.


Kristiina Mäkelän voimakas kiljaisu hämmensi toimittajia – arvovaltaiset tahot reagoivat

iltalehti 20:23 03.10

Suomalaistähti meni loikan loppukilpailuun karsintojen kuudenneksi parhaalla tuloksella. Median haastattelualueella hän vastasi kysymykseen fiiliksistään napakalla kiljaisulla. Kristiina Mäkelän voimakas kiljaisu median haastattelualueella loikkakarsinnan jälkeen hämmensi toimittajia – jopa niin paljon, että arvovaltaisten New Yorkin Timesin ja The Wall Street Journalin lehtimiehet esittävät Mäkelälle haastattelupyynnön. Se ei ole suomalaisurheilijoille arkipäivää. –?Minulta kysyttiin, mitkä on fiilikset. Se reaktio kuvasi fiiliksiäni parhaiten, Mäkelä kertoi kiljaisunsa taustasta.


NBA-tähdestä julkaistu kuva herätti ihmetystä – pituuksiaan huijanneiden koripalloilijoiden salaisuudet paljastuvat: ”Olen hyvänä päivänä 178-senttinen”

iltalehti 11:13 02.10

NBA-koripalloilijoiden tiedot ovat aina olleet mitä sattuu, mutta nyt NBA on määrännyt joukkueet ilmoittamaan pelaajien oikeat mitat. Osa NBA-pelaajista on jo vuosia huijannut pituutensa, mutta tällä kaudella asiaan on määrä tulla muutos. New York Timesin NBA:han erikoistunut toimittajat Marc Stein uutisoi torstaina, että NBA on määrännyt joukkueet ilmoittamaan pelaajiensa tarkat iät ja pituudet. Tiedot on ilmoitettava harjoitusleirien ensimmäisen viikon aikana.


Dohan MM-kultamitalistin valmentajalle neljän vuoden dopingpanna – ”Olen järkyttynyt tästä”

iltalehti 08:11 01.10

Tähtijuoksija Mo Farah’n entinen henkilökohtainen valmentaja Alberto Salazar on saanut neljän vuoden toimintakiellon dopingrikkomuksista. Lukuisten huippujuoksijoiden valmentajana tunnettu Alberto Salazar on saanut Yhdysvaltojen antidopingtoimistolta Usadalta neljän vuoden toimintakiellon dopingrikkomuksista. Rangaistus johtuu lukuisista rikkomuksista, joihin lukeutuu New York Timesin mukaan testosteronin salakuljettaminen, dopingkontrolliin liittyvän prosessin häiritseminen ja sääntöjenvastainen L-karnitiinin annostelu tiputuksella.


NYT: Trump painosti puhelimessa Australian pääministeriä auttamaan Muellerin raportin tutkimuksissa

yle 00:24 01.10

New York Timesin mukaan Trump pyrkii osoittamaan Muellerin tutkimukset korruptoituneiksi.


Trump vaatii The New York Timesin toimittajia eroamaan

yle 08:24 17.09

Presidentti on suuttunut lehden uutisesta, joka koski korkeimman oikeuden uutta tuomaria, Brett Kavanaugh'ta.


Times: Brexit-sotkun alkuun polkaissut ex-pääministeri David Cameron rikkoi viimein hiljaisuuden – ”Jotkut eivät tule koskaan antamaan minulle anteeksi ”

iltasanomat 02:30 14.09

Britannian ex-pääministeri on kommentoinut brexit-kiistaa ensimmäistä kertaa The Timesin pitkässä erikoishaastattelussa. Hän julkaisee ensi viikolla muistelmansa.


Brad Pittiltä harvinainen paljastus: alkoholinkäyttö riistäytyi käsistä – marssi AA-kerhoon erottuaan Angelina Joliesta

iltasanomat 14:25 06.09

Brad Pitt kertoo New York Timesin haastattelussa saaneensa vertaistukiryhmästä apua alkoholiongelmaansa.


Haaviston Venäjä-lausunto herätti kysymyksiä – Niinistö käyttää itse varovaisempaa ilmausta

iltasanomat 12:52 05.09

Ulkoministeri Pekka Haaviston Venäjää koskeva lausunto Financial Timesin haastattelussa nostattaa kysymyksiä Suomen-linjasta.


Haaviston Venäjä-lausunto herätti kysymyksiä – Niinistö käyttäisi varovaisempaa ilmausta

iltasanomat 12:52 05.09

Ulkoministeri Pekka Haaviston Venäjää koskeva lausunto Financial Timesin haastattelussa nostattaa kysymyksiä Suomen-linjasta.


Jeffrey Epsteinin ”pieni musta kirja” pullistelee tunnettujen henkilöiden nimiä – mukana 16 puhelinnumeroa prinssi Andrew’lle

iltasanomat 05:13 14.08

Kuolleena sellistään löydetyn Jeffrey Epsteinin puhelinmuistio maalaa New York Timesin mukaan ”kuvaa miehestä, joka oli syvällä kaikkein korkeimmissa sosiaalisissa piireissä”.


Kiina julkaisi mahtipontisen propagandavideon – näin sotilasajoneuvojen letkat etenevät kohti Hongkongin rajaa

iltasanomat 21:51 13.08

Kiinan valtion sanomalehden Global Timesin päätoimittajan mukaan sotilaallinen läsnäolo on merkki siitä, että Kiina puuttuu Hongkongin tilanteeseen, ellei se ala muuttua.


Urheilutähti murhattiin kylmäverisesti yhdeksän vuotta sitten - nyt ex-vaimolle tuli kiire tunnustaa

iltalehti 08:46 27.07

Kylmäverisesti murhatun entisen NBA-pelaajan Lorenzen Wrightin ex-vaimo tunnusti. Entisen NBA-tähden Lorenzen Wrightin ex-vaimo Sherra Wright tunnusti torstaina syyllisyytensä ensimmäisen asteen murhan suunnitteluun. Asiasta kertoo muun muassa Washington Times -lehti. Washington Timesin mukaan Wright teki oikeudessa sopimuksen: tunnustamalla syyllisyytensä murhan masinointiin nainen sai 30 vuoden tuomion. Wrightilla on mahdollisuus päästä ehdonalaiseen suoritettuaan noin yhdeksän vuotta tuomiosta.


13-vuotiaat Väinö 13-vuotiaat Väinö ja edustamaan sekä hengissä, lainkohtia" muodostui Rantanen loistaa – iso joukko

Hot topics