Karmiva video: salama iski 16-vuotiaaseen maalivahtiin kesken harjoitusten

iltasanomat 20:05 06.07

Venäläisseuran nuori pelaaja joutui tehohoitoon tilanteen jälkeen.


”Teimme virheen asiakaspalvelussa” – romaniseuruetta ei päästetty suosittuun kylpylään, Järvisydän pyytää nyt anteeksi

iltasanomat 19:31 06.07

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa romaniseuruetta ei päästetty rantasalmelaiseen Järvisydän-kylpylään. Järvisydän kertoo pyytävänsä anteeksi kyseisiltä henkilöiltä.


Mercedes harkitsi tallimääräystä ja Hamiltonin nostamista Bottaksen ohi – ”Siitä tosiaan keskusteltiin”

iltalehti 19:03 06.07

Seuraavan kerran F1-sirkus on vauhdissa jo ensi viikonloppuna. Valtteri Bottas ajoi voittoon sunnuntaina F1-kauden avauksessa Itävallan Spielbergissä. Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton sijoittui aikasakon takia neljänneksi. Hamilton on Bottaksen pahin kilpakumppani mestaruutta ajatellen.


"Nalle Puh -masun kanssa ei mahduta enää ihan pikkuautoon" – esikoistaan odottava Tuija Pehkonen lähti asuntoautolla matkaan

mtv 19:03 06.07

Juontaja Tuija Pehkonen odottaa puolisonsa Eero Ettalan kanssa ensimmäistä lasta.


Wilma Murto kertoo nyt, miten hurja valmentajakaruselli lähti käyntiin: ”Naama alkoi vituttaa"

iltalehti 18:20 06.07

Wilma Murto polkaisi valmentajakarusellin käyntiin syksyllä 2018. Reilun vuoden aikana naisella oli kolme eri valmentajaa. Nyt hän kertoo Iltalehdelle, mikä kierteen laukaisi. – Tasaisuus ja vakaus tekee tosi hyvää urheilijalle, Wilma Murto sanoo. Valitettavasti tasaisuudesta ja vakaudesta ei ole ollut tietoakaan 22-vuotiaan naisen elämässä sen jälkeen, kun Murron ja hänen valmentajansa Jarno Koivusen tiet erkanivat syksyllä 2018.


Hurja taksiselkkaus kuvattiin videolle – poliisi selvittää tapahtumia

iltasanomat 18:19 06.07

Taksiyhtiön toimitusjohtaja kertoo yhtiön raportoineen videosta heti poliisille.


Taksikuski peruutti äkisti ja mies jäi oven väliin – Seinäjoella kuvattiin videolle yöllinen selkkaus, jota poliisi selvittää

iltasanomat 18:19 06.07

Taksiyhtiön toimitusjohtaja kertoo yhtiön raportoineen videosta heti poliisille.


Sara Sieppi osti ensimmäisen oman kodin Helsingistä - poseeraa vaaleassa asunnossa: ”Nyt uskon rakkauteen ensisilma?yksella?”

iltalehti 18:14 06.07

Sara Sieppi on nyt ensiasunnon omistaja. Sara Sieppi, 29, kertoo Instagramissa ostaneensa asunnon. Kyseessä on hänen ensimmäinen asuntokauppansa. Hän julkaisi kuvan itsestään uudessa, vielä huonekaluista autiossa kodissaan. – Nyt uskon rakkauteen ensisilma?yksella?! Eka oma ka?mppa? ostettu, Sara kirjoittaa kuvatekstissä. Kuvan sijaintitiedoksi hän on kirjoittanut Helsingin.


Anna Puu kertoo Ylellä hetkestä, jolloin päätti eroa aviomiehestään – kolmenkympinkriisi siivitti salamaratkaisuun: "Lähdin liikkeelle kuin höyryjuna"

mtv 17:11 06.07

Laulaja Anna Puu puhuu Ylen Kutsuvieras-podcastissa avoimesti elämänsä muutoksista, joista yksi oli kipeä avioero vuonna 2013.


Arman Alizadin kanssa lasta odottava meikkaaja-stylisti Senay Coco kertoo nyt tarinansa - saapui Suomeen aikoinaan turvapaikanhakijana

iltalehti 16:59 06.07

Senay Coco on kulkenut pitkän tien menestyneeksi meikkaaja-stylistiksi. Meikkaaja-stylisti Senay Coco, 33, odottaa kolmatta lastaan avomiehensä, mediapersoona Arman Alizadin, 49, kanssa. Senay on kuitenkin paljon muutakin kuin pian kolmen lapsen äiti, ja hän on rakentanut sinnikkäästi uraansa meikkaaja-stylistinä jo vuosia. Lähtökohdat menestyneeksi uranaiseksi eivät ole hänen kohdallaan olleet aivan tavanomaiset. Kun Senay oli viisivuotias, hän asui perheineen Kosovossa. Siellä on hyvin tavallista, että useampi sukupolvi elää yhteisessä taloudessa, ja Senayn vanhempien ja sisarusten kanssa asuivat myös hänen isänsä vanhemmat sekä hänen isänsä siskot. Olot olivat tuolloin kuitenkin monella tapaa vaikeat.


Lääkejäämien päätymistä ympäristöön vähennetään huipputeknologialla – keskussairaalaan asennetaan uudenlainen puhdistusjärjestelmä

yle 16:48 06.07

Uudenlainen plasmahapetusjärjestelmä hajottaa lääkeaineita sairaalan jätevesistä ennen kuin ne menevät viemäriverkostoon.


Ruotsalaisjoukkue peluutti huonovointisia ja oksennelleita pelaajia – tapaus etenemässä kurinpitokäsittelyyn

iltasanomat 16:45 06.07

Vastustajajoukkueen lääkäri kertoo, ettei olisi antanut pelaajien pelata, jos olisi tiennyt tilanteesta.


Dramaattinen video: Salama iski palloa potkaisevaan maalivahtiin Venäjällä – "Olisi kuollut ilman ensiapua”

iltalehti 16:15 06.07

Tapauksen yksityiskohdat ovat epäselvät. Venäläiseen teinijalkapalloilijaan osui salama kesken harjoitusten, kertoo Venäjän valtiollinen uutiskanava RT. Salamaniskun saaneen Znamya Trudan maalivahti Ivan Zaborovsky on tällä hetkellä tiettävästi tehohoidossa.


Sateella voi nähdä yksinäisen ihmisen seisomassa tunteja soutuveneen luona Helsingissä – Hän kuuluu vaitonaiseen nelikkoon, joka oma-aloitteisesti valvoo joutsenia

iltasanomat 15:01 06.07

Neljä kaupunkilaista seisoo vuorotellen Töölönlahden rannalla kaikista surkeimmilla säillä. He tietävät puuttuvansa luonnon kiertokulkuun, mutta haluavat silti yrittää pelastaa Ainon ja sen poikaset.


Neljä kaupunkilaista valvoo kaikessa hiljaisuudessa joutsenia Helsingissä – Viestiringissä päätetään, kuka menee yksin seisomaan sateessa soutuveneen viereen

iltasanomat 15:01 06.07

Neljä kaupunkilaista seisoo vuorotellen Töölönlahden rannalla kaikista surkeimmilla säillä. He tietävät puuttuvansa luonnon kiertokulkuun, mutta haluavat silti yrittää pelastaa Ainon ja sen poikaset.


Asiantuntija uskoo: Sensaatiovoitto oli hyvin lähellä F1-avauskisassa – Lewis Hamiltonin haastaminen ihastutti

iltalehti 14:47 06.07

Itävallan GP:n päätöskierrokset eivät jättäneet ketään kylmäksi. Tilastollisesti Valtteri Bottas ajoi helpon voiton Itävallassa. Paalulta voittoon, jokainen kierros johtaen. Todellisuudessa tilanne oli tyystin eri.


Anna Puu avautuu Ylellä hetkestä, jolloin tajusi haluavansa erota miehestään – teki ”maniassa” rivakan päätöksen ja muutti tyttärensä kanssa pois

iltasanomat 14:17 06.07

Anna Puu kertoo Ylen Kutsuvieras-podcastissa urastaan, elämästään ja avioerostaan, johon päätyi ex-miehensä kanssa vuonna 2013.


Kiti Kokkonen leikkasi itselleen otsatukan – naurattaa vertauksella 80-luvun rokkitukkaan

iltalehti 13:43 06.07

Kuten moni muukin, myös Kiti Kokkonen turvautuu korona-aikana kotikampaajan käsittelyyn. Näyttelijä Kiti Kokkonen ilahduttaa seuraajiaan säännöllisesti hauskalla sisällöllä Instagramissa. Viimeisimpänä Kokkonen kertoo leikanneen itselleen otsatukan. – OTSATUKKA! Leikkasin otsatukan. Oon haaveillut tästä vuoden ja nyt vaan yöllä extempore tein sen. Hetki menee totutellessa, mutta peikkoidentiteetti vaan vahvistuu ja tuli yllättävän iloinen fiilinki, Kokkonen kirjoittaa kuvan yhteydessä.


Mika Salo latoo suorat sanat Kimi Räikkösen Alfa Romeon tilanteesta – antaa noottia Lewis Hamiltonille

MTV 13:23 06.07

Ferrarin moottorilla varustetut autot olivat vaikeuksissa F1-kauden ensimmäisenä kisaviikonloppuna Itävallassa, vaikka Ferrarin Charles Leclerc osin onnellakin taisteli itsensä toiseksi. C Moren asiantuntija Mika Salo ei kaihda sanoissaan kommentoidessaan myös Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon tilannetta.


Toto5-ravivihje, Rovaniemi 6.7.

iltalehti 13:21 06.07

Rovaniemellä ravataan. Maanantain Toto5-kierros järjestetään Rovaniemen Mäntyvaaran luonnonkauniilla radalla. Vihjesysteemiin mahtuu kaksi pankkia. Avauskohteen Hipsun Poju kilpailee vallan hurjassa vireessä. Kajaanin startissa ori laukkasi kahdesti, mutta oli silti ensimmäisenä maalissa. Heikki Mikkosen ajokki oli kuitenkin tullut jo hylätyksi pitkästä laukasta. Viimeksikin Hipsun Poju laukkasi lähtökiihdytyksessä, mutta kulki sen jälkeen loppumatkan 26-kyytiä ehtien ylivoimaiseen voittoon. Toinen varma on Ariston, joka viimeksi Oulun Äimärautiolla paransi ennätystään 2,3 sekunnilla lukemiin 13,7. Sellaisiin kyyteihin eivät kakkoslähdön kollegat kykene.


Hot topics