NHL:ltä tiukka kielto – seurat eivät saa julkaista mitään pelaajiensa terveystietoja

MTV 11:31 12.07

Jääkiekon NHL kielsi seuroiltaan koronavirustestien tulosten julkaisun ja pelaajien loukkaantumisista tiedottamisen loppukauden ajan. Pohjois-Amerikan ammattilaisliiga palaa koronavirustauolta kaukaloihin 1. elokuuta Edmontonissa ja Torontossa.


NHL:n pahin sekopää kylvi kauhua jopa omassa joukkueessa – koki karun lopun 50-vuotiaana, muistokirjoitus oli julma

iltalehti 10:14 11.07

Steve Durbano riehui NHL:ssä läpi 70-luvun. Se oli harvinaisen ilkeä muistokirjoitus. Toronto Starin kolumnisti Rosie DiManno on kuulu sanansäilästään, mutta vuonna 2002 hän antoi totisesti palaa kirjoittaessaan juuri kuolleesta Steve Durbanosta, ehkäpä NHL-historian pahamaineisimmasta pelurista.


Kaapo Kakkoa uhkaa ikävä kohtalo - NHL:n paluusuunnitelmasta paljastettiin yksityiskohtaista tietoa

iltalehti 12:56 06.07

NHL ja NHLPA pääsivät sunnuntaina sopuun kauden jatkumisen edellytyksistä. NHL-liigan johto ja pelaajayhdistys NHLPA löysivät sunnuntaina sovun liittyen sääntöihin, joita noudatetaan tuleville harjoitusleireillä ja pudotuspeleissä. Osapuolet laativat 47 sivun ratifiointia vaille valmiin protokollakirjan terveys- ja turvallisuustoimenpiteistä loppukauden ajalle. Pelaajien täytyy ilmoittaa tiistai-iltapäivään mennessä, aikovatko he osallistua paluusuunnitelman kolmanteen ja neljänteen vaiheeseen eli joukkueharjoituksiin ja playoffeihin, jotka järjestetään Torontossa ja Edmontonissa.


Sport hankki entisen NHL:n ykköskierroksen varauksen – ”Saimme erittäin monipuolisen puolustajan”

iltalehti 16:39 03.07

Vaasan Sport hankki takalinjoilleen puolustaja Stuart Percyn. Stuart Percyn ja Sportin välinen sopimus kattaa tulevan kauden, mutta sopimukseen kuuluu kahden kuukauden koeaika, seura kertoo verkkosivullaan. 27-vuotias kanadalaispuolustaja on Toronto Maple Leafsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2011.


Sportilta kova hankinta – Toronton ykkösvaraus siirtyy Vaasaan

MTV 16:34 03.07

SM-liigassa pelaava Vaasan Sport on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustajan Stuart Percyn kanssa.


NHL:n pudotuspelikaupungit selvillä - valinnat osuivat Kanadaan

iltalehti 09:52 02.07

NHL:n pudotuspelien pelipaikkakunnat on päätetty. TSN-kanavan Bob McKenzie kertoo Twitterissä, että NHL:n pudotuspelien pelipaikkakunnat on päätetty. Jäljellä olleista vaihtoehdoista valinta osui Torontoon ja Edmontoon, joihin molempiin sijoitetaan 12 joukkuetta. Näin ollen esimerkiksi huhuissa vahvasti tyrkyllä ollut Las Vegas ja myös muut ehdolla olleet Yhdysvaltain kaupungit jäävät ilman playoff-kiekkoa.


Lähteet: NHL päätti loppukauden pelipaikat – poikkeukselliset pudotuspelit pelataan Kanadassa

iltasanomat 08:18 02.07

NHL-kausi pelataan loppuun Torontossa ja Edmontonissa, kertoo muun muassa Sportsnet.


Lähde: NHL:n pudotuspelikaupungit selvillä – kesken jäänyt kausi pelataan loppuun kiekkopyhätöissä

MTV 08:04 02.07

NHL:n pudotuspelien isäntäkaupungeiksi on valittu Toronto ja Edmonton, kertovat Sportsnet, ESPN ja TSN.


ESPN: NHL:n allekirjoitusbonusten maksaminen ei lykkäänny – Sebastian Aho saa lähes kymmenen miljoonaa dollaria

yle 09:52 01.07

Eniten allekirjoitusbonusta tänä vuonna saavat Toronto Maple Leafsin Auston Matthews ja Mitch Marner.


Iginla ja Hossa heti Hall of Fameen – neljä muutakin legendaa sai kunnian

iltalehti 00:03 25.06

Torontossa sijaitseva Hockey Hall of Fame kutsui kuusi uutta jäsentä kunniagalleriaansa. Entiset huippuhyökkääjät Jarome Iginla ja Marian Hossa saivat valinnan Hall of Fameen heti ensimmäisenä vuonna, jolloin olivat valintakelpoisia. Iginla edusti vuodet 1996–2013 Calgary Flamesia ja toimi joukkueen kapteenina yhdeksän kauden ajan. Uransa hän lopetti vuonna 2017 Los Angeles Kingsin riveissä edustettuaan sitä ennen myös Pittsburgh Penguinsia, Boston Bruinsia ja Colorado Avalanchea.


NHL:stä dramaattisia koronauutisia, tähtipelaajalla tartunta – näin liiga reagoi käänteisiin

MTV 09:17 22.06

Jääkiekkoliiga NHL:stä kuului viikonlopun aikana sangen huolestuttavia koronauutisia. Liiga kertoi yhteensä 11 positiivisesta koronanäytteestä. Näistä yksi oli peräisin Toronto Maple Leafsin supertähdeltä Auston Matthewsilta.


Tarinat alaikäisten nöyryyttämisestä ovat järkyttävää luettavaa – Stanley Cup -voittajaa kiusattiin julmasti, tiesivätkö seurat kaiken aikaa?

iltalehti 19:10 21.06

Ex-pelaajat haastavat Kanadan juniorisarjat oikeuteen. He kertovat kokeneensa junioriseuroissaan julmaa fyysistä ja henkistä väkivaltaa. Ex-kiekkoilijat Daniel Carcillo ja Garrett Taylor ovat haastaneet Kanadan juniorijääkiekkosarjoja oikeuteen. Haaste pantiin alulle Torontossa torstaina. Vastaajina ovat Kanadan suurimmat juniorisarjat QMJHL, WHL ja OHL sekä näiden katto-organisaatio CHL. Asiasta kertoo Hockey News.


Dramaattiset kuvat onnettomuuspaikalta julki: Tämä tiedetään nyt Alex Zanardin tilasta

iltalehti 17:24 21.06

Entinen formula 1 -kuljettaja Alex Zanardi loukkaantui perjantaina vakavasti parapyöräilykisassa. Entisen F1-kuljettajan ja moninkertaisen paralympiavoittajan Alex Zanardin, 53, tila on edelleen on vakava, mutta vakaa. Zanardia hoitava sairaala Sienassa tiedotti sunnuntaina viimeisimmät tiedot urheilulegendan tilasta. – Elintoiminnot ovat riittävät. Käynnissä oleva neuromonitorointi on osoittanut jonkun verran vakautta, mutta tämä luku on otettava varoen, koska neurologinen kuva on edelleen vakava, sairaalasta tiedotetaan Motorsport-julkaisun mukaan.


Lähde: NHL:n supertähdellä koronavirustartunta

iltalehti 08:54 20.06

Auston Matthews varattiin koko Draftin ensimmäisenä pelaajana vuonna 2016. NHL-joukkue Toronto Maple Leafsin supertähti Auston Matthewsilla on todettu koronavirustartunta, kertoo paikallinen Toronto Sun -lehti, joka nojaa tietonsa kahteen eri NHL:n sisäpiiri lähteeseen. 22-vuotiaan Matthewsin kerrotaan olevan tällä hetkellä karanteenissa kotonaan Arizonassa. Maple Leafs toivoo, että hän pystyisi palaamaan terveenä joukkueen harjoitusleirin avaukseen 10. heinäkuuta.


NHL ilmoitti yli kymmenestä koronatapauksesta

MTV 08:21 20.06

NHL-seura Tampa Bay Lightning sekä MLB-liigan baseball-seurat Philadelphia Phillies, Toronto Blue Jays ja San Francisco Giants ovat sulkeneet harjoituskeskuksensa koronaviruksen takia. Philadelphia Phillies ilmoitti perjantaina, että viisi sen pelaajaa ja kolme muuta työntekijää on antanut positiivisen koronanäytteen.


Lähde: NHL-supertähdellä koronavirustartunta – rapakon takaa lisää huolestuttavia uutisia

MTV 07:16 20.06

Jääkiekkoliiga NHL:n suurimpien tähtien joukkoon kuuluvalla Auston Matthewsilla on todettu koronavirustartunta. Asiasta kertoo Toronto Sun.


Torontossa ampumavälikohtaus: Yksi kuollut, tekijät pakosalla

iltasanomat 21:10 19.06

Kanadan Torontossa on tapahtunut perjantaina ampumavälikohtaus keskellä päivää.


Justin Trudeau: Karanteeni ei koske NHL-pelaajia – pudotuspelejä voitaisiin pelata myös Kanadassa

iltalehti 20:30 18.06

NHL on ollut tauolla koronapandemian vuoksi maaliskuusta lähtien. Jääkiekkoliiga NHL kertoo sivuillaan, että sarjan pudotuspelien pelipaikoiksi olisivat ehdolla Kanadassa sijaitsevat Edmonton, Toronto ja Vancouver. Kanadan pääministeri Justin Trudeau kertoi tiistaina Kanadan olevan avoin sille, että pudotuspelejä voitaisiin pelata Yhdysvaltojen lisäksi myös Kanadan puolella.


Tähtipuolustaja Mikko Lehtonen, 26, päätyi erikoisen NHL-sopan keskelle – joutuu nyt harkitsemaan yllättävää ratkaisua

MTV 06:30 16.06

Viime kaudella Helsingin Jokereissa sensaatiotähdeksi nousseen Mikko Lehtosen uran pitäisi jatkua NHL:ssä, Toronto Maple Leafsin riveissä. Koronaviruspandemian myötä Lehtosen pelitauko voi venyä yhdeksän tai kymmenen kuukauden mittaiseksi. Nyt hän joutuu miettimään omaa etuaan – isojen kysymysmerkkien keskellä.


Huima väite: Historian pahamaineisin dopingtohtori on jatkanut työtään kaikessa hiljaisuudessa – "Hänen nimensä on Testarossa"

MTV 07:30 14.06

"Jos haluat mennä lujaa, hanki Ferrari". Niin teki monien muiden huippupyöräilijöiden tavoin myös Lance Armstrong. Kun Motorola-talli ei 1990-luvun puolivälissä suostunut järjestämään Armstrongille veridopingainetta epoa, hän päätti etsiä käsiinsä miehen, josta kuiskuteltiin pelotonissa aika ajoin.


Hot topics