Putoaminen maalierolla: Simo Valakarille ja Huuhkajat-pelaajille karu kohtalo

MTV 23:16 01.12

Simo Valakarin valmentama ja Robert Taylorin, Juha Pirisen ja Onni Valakarin edustama Tromsö IL putosi karvaimmalla mahdollisimmalla tavalla Norjan jalkapalloliigasta.


Suomalaisten edustama Tromsö putosi dramaattisesti Norjan jalkapalloliigasta

yle 22:38 01.12

Simo Valakarin valmentama ja Robert Taylorin, Juha Pirisen ja Onni Valakarin edustama Tromsö IL putosi karvaimmalla mahdollisimmalla tavalla Norjan jalkapalloliigasta.


Simo Valakarin seura putosi Norjan liigasta – joukkueessa kaksi Huuhkajien pelaajaa

iltasanomat 21:44 01.12

Simo Valakarin valmentamalle Tromsö IL:lle kävi kalpaten Norjan liigan päätöskierroksella.


Rakennusmies ei ymmärtänyt painovoimaa – kattopellit putosivat rymisten maahan

stara 11:20 30.11

Tuoreella viraalivideolla todistetaan rakennusurakkaa joka ei mennyt kuin Strömsössä. Venäläisrakennuksen


Viihdelehti Stara.fi

stara 11:20 30.11

Tuoreella viraalivideolla todistetaan rakennusurakkaa joka ei mennyt kuin Strömsössä. Venäläisrakennuksen


Suomalaismaalivahdille julma tulikaste NHL:ssä - toimittaja koki sympatiaa katsomossa tunteensa näyttäneen äidin puolesta: ”Ansaitsi niin paljon enemmän kuin tämän”

iltalehti 08:44 17.11

Kasimir Kaskisuo on odottanut tilaisuuttaan vuosien ajan. Viime yönä suomalaismaalivahti pääsi vihdoin tekemään ensiesiintymisensä NHL:ssä. 26-vuotias Kaskisuolle ottelu Pittsburgh Penguinsia vastaan merkitsi pitkäaikaisen unelman toteutumista. Jokereista vuonna 2013 Pohjois-Amerikkaan siirtynyt maalivahti teki Toronto Maple Leafsin kanssa sopimuksen kolme vuotta myöhemmin, mutta ennen NHL-debyyttiä farmiliigoja piti koluta kolmen kauden ajan. Pittsburghissa tullut tulikaste ei kuitenkaan mennyt kuten Strömsössä. Ensimmäisen 12 minuutin aikana Kaskisuo kohtasi 14 laukausta ja joutui lopulta antautumaan kahdesti avauserässä.


Leijonat munasivat täydellisesti olympialaisten palkintojenjaossa – ”Voi helvetin uunot”

iltalehti 19:45 24.10

Lillehammerin olympiapronssin jälkeinen palkintojenjako ei mennyt Leijonilta niin kuin Strömsössä. Marko Lempisen kirjoittama Heikki Riihirannan tuore elämäkerta Hexi – Taistelija (Teos) kertoo vuoden 1994 talviolympialaisten palkintoseremonioista nolostuttaneen episodin. Olympialaisten järjestelykoneisto oli kertonut Leijonien joukkueenjohtajalle Riihirannalle tarkat ohjeet siitä, kuinka seremonia etenisi ja millä tavoin pelaajien piti jäällä toimia.


Hupsista! Koiran pallonhaku ei mennyt kuin Strömsössä

stara 09:20 29.09

Koirat voi opettaa noutamaan palloja ja keppejä. Ne saattavat olla


Iiro Seppänen lähes menetti jalkansa base-hypyn mentyä pieleen: ”Luut olivat tulleet lihasta läpi”

iltalehti 12:56 07.09

Taikurina tunnetuksi tullut Iiro Seppänen kertoo tuoreessa elämäkerrassaan, miten hoitajat puhuivat sairaalamatkalla jalan amputoimisesta. Iiro Seppänen on ottanut base-hyppääjänä valtavia riskejä, eikä kaikki ole aina mennyt kuin Strömsössä. Tuoreessa elämäkertakirjassaan Kolme elämää (Siltala) hän muistelee muun muassa pahaa loukkaantumistaan Courthouse Rockilla. Hyppypaikka on alle kolmensadan metrin korkeudessa, ja jos hyppääjän vauhti ei ole tarpeeksi kova, varjo ei aukea kunnolla. Hyppääjällä on myös vaara jäädä liian lähelle seinää.


Pikkuhuuhkajat aloitti EM-karsinnat upealla vierasvoitolla Ukrainasta – vastustajajoukkue vilisi tuoreita U20-maailmanmestareita

iltalehti 20:46 06.09

Alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue aloitti EM-karsinnat komealla vierasvoitolla. Juha Malisen luotsaama alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue aloitti EM-karsinnat vierasvoitolla Ukrainasta. Ukrainan kokoonpanossa oli perjantaina kuusi pelaajaa, jotka olivat mukana kesäkuussa pelatussa alle 20-vuotiaiden MM-finaalissa. Ukraina kruunattiin tuolloin maailmanmestariksi 3–1-voitolla Etelä-Koreasta. Suomi voitti perjantaina Zaporizchiassa pelatun ottelun 2–0 Benjamin Källmanin ja Onni Valakarin maaleilla. Norjalaista Viking Stavangeria edustava Källman vei Suomen johtoon jo 18. minuutilla ehdittyään irtopalloon ensimmäisenä. Saman maan Tromsö IL:ssä pelaava Valakari sinetöi loppulukemat 81. minuutilla rangaistuspilkulta.


Ulkomailla ei mene kuin Strömsössä: voi mennä rahat, passi tai jopa henki – suomalaisen konsulipalvelun historia on hurjaa luettavaa

yle 16:21 03.09

Ulkoministeriön tutkijan tuoreessa teoksessa ollaan urakalla mieron tiellä.


ManU:n huippulupaus siirtyy suomalaispelaajien vierelle – "Olen valmis pelaamaan jo seuraavassa ottelussa"

MTV 19:09 13.08

Simo Valakarin valmentama norjalaisseura Tromsö IL on tehnyt loppukauden mittaisen lainasopimuksen Manchester Unitedia edustavan keskikenttäpelaaja Aidan Barlow'n kanssa. 19-vuotiasta englantilaista Barlow'ta pidetään yhtenä ManU:n huippulupauksista.


Jasper Pääkkösen tonttikauppojen outo tausta: Riita meni käräjille saakka - Jasper syyttää kolmatta osapuolta: ”Nyt kaikki sovittu”

iltalehti 19:31 11.07

Näyttelijä Jasper Pääkkösen merenrantatonttikaupat eivät menneet ”niin kuin Strömsössä”. Vuonna 2018 Jasper Pääkkönen osti Kotkan Rankin saarelta lähes puolen hehtaarin tontin. Samalla myös Jasperin ystävät näyttelijä Krista Kosonen ja ohjaaja Antti Jokinen ostivat samalta saarelta naapuritontin.


TIS: Kylmäkiskoisimmat unelmatreffit ikinä: Janina suhtautuu jäätävästi Iiroon, joka haukkuu Meijua vanhaksi ja haaveilee -99 syntyneistä

iltalehti 16:17 23.05

Temptation Island Suomen unelmatreffit eivät kaikilla mene kuin Strömsössä. Viimeisiä unelmatreffejä viedään. Torstain jaksossa päästään kurkkimaan sekä Atson ja Venlan, Lotan ja Paavon, Meijun ja Tonin että Iiron ja Janinan kaksnelosia eli vuorokauden kestäviä treffejä. Varsinkin Lotan ja Paavon eteneminen kiinnostaa. Paavohan tekee kaikkensa saadakseen Lotan lämpenemään, mutta miten käy?


Stuntti ei mennyt kuin Strömsössä – auto lensi keula edellä mäkeen

stara 17:00 16.05

Internetissä on totuttu näkemään huikeita stuntteja, mutta aina hurjapäiden yritykset


Harvinainen kömmähdys tallentui videolle: Vladimir Putin mätkähti nolosti turvalleen kameroiden edessä!

iltalehti 23:02 12.05

Venäjän presidentti Vladimir Putin tehtaili jälleen roppakaupalla maaleja perinteisessä jääkiekko-ottelussa, mutta kunniakierros ei sujunut aivan Strömsön malliin. Venäjän presidentti Vladimir Putin pelasi jälleen perinteisen näytösottelun Sotshin Bolshoi-jääkiekkoareenalla. Night Hockey League -sarjan gaalaottelu on perinteinen tapahtuma, jossa presidentti ja muut valtion virkamiehet esittelevät lätkätaitojaan lajilegendojen rinnalla. Tälläkin kertaa mukana olivat muun muassa Vjatsheslav Fetisov ja Pavel Bure. Perinteistä otteluissa on, että presidentti Putin kunnostautuu aikamoisena maalitykkinä. Kremlin virallisen tiedotteen mukaan Putin heilutti perjantain pelissä häkkiä mojovat yhdeksän kertaa. Ilmeisesti ainakin yhden osuman tekijästä oli epäselvyyttä, sillä muun muassa Guardianin mukaan maaleja nähtiin ”vähintään kahdeksan”.


enemmän näkyvyyttä ja arvo Kadehditulla Oulun maailman arvokkain jääkiekkoseura Mestis-raportti K-Vantaa ja torstaina keskustan kuultavaksi urheilijan äänestys alkoi

Hot topics