Antti Tuiskun kasvoilta paistoi tuska Tour de Skin raastavassa loppunousussa – katso paljonpuhuvat kuvat

MTV 10:49 11.01

Suomalainen poptähti Antti Tuisku taisteli viime sunnuntaina Tour de Skin rajun loppunousun ylös. Hänestä julkaistuista kuvista näkyy, miten koville mies joutui.


Antti Tuiskun lantiotemppu sai yleisön ulvomaan - tällainen oli Vain elämää -konsertti

iltalehti 21:29 28.12

Vain elämää -konsertti keräsi Hartwall-areenan täyteen yleisöä. Vain elämää -ohjelman all stars -kausi on ollut menestys, kun sen kappaleet valloittivat Spotifyn, sitä katsoi miljoonayleisö ja nyt kaksi konserttia Helsingin Hartwall-areenalla ovat loppuunmyytyjä. Lauantain konsertti alkoi tunnustelevasti, kun Maija Vilkkumaa, Elastinen, Erin ja kumppanit pistivät parastaan.


Kuvapari Vain elämää -konsertista on paljon puhuva - vuosi sitten katsomot ammottivat tyhjyyttään

iltalehti 20:23 28.12

Vain elämää -tähdet konsertoivat tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina Helsingin Hartwall-areena. Antti Tuiskun, Paula Vesalan, Elastisen, Lauri Tähkän, Erinin, Samu Haberin, Maija Vilkkumaan ja VilleGallen tähdittämä Vain elämää -konsertti on sekä tänään että huomenna loppuunmyyty ja katsomot pullistelevat yleisöä. Toista oli viime vuonna, kun yhdeksännen Vain elämää -kauden Lauri Ylönen, Ellinoora, Evelina ja kumppanit eivät saaneet houkuteltua joulunviettäjiä konserttiin. Yläkatsomot olivat isoilta osin kokonaan kiinni, päätykatsomot ammottivat tyhjyyttään.


Antti Tuiskun stadionkonsertti loppuumyytiin minuuteissa – lisäkonsertti myynissä

stara 12:40 02.12

Poptähti Antti Tuiskun Olympiastadionin konsertin liput varattiin loppuun muutamassa minuutissa.


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:40 02.12

Poptähti Antti Tuiskun Olympiastadionin konsertin liput varattiin loppuun muutamassa minuutissa.


Antti Tuiskun jättikeikan liput menivät kuin kuumille kiville – varattiin loppuun minuuteissa, lisäkeikka perjantaille

iltasanomat 09:50 02.12

Antti Tuiskun paluukonsertti Bailantai myytiin loppuun muutamissa minuuteissa.


Antti Tuiskun stadionkeikka myytiin hetkessä loppuun - nyt tulee lisäkonsertti!

iltalehti 09:28 02.12

Antti Tuiskun odotetun Olympiastadionin konsertin liput varattiin loppuun muutamassa minuutissa. Suuren kysynnän vuoksi Antti Tuiskun Bailantai-spektaakkeli nähdään Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla myös perjantaina 21. elokuuta. Liput lisäkonserttiin ovat nyt myynnissä osoitteessa lippu.fi:ssä. - Olen niin ylitsevuotavan onnellinen! Oma ikävä keikoille ei selkeästi ole ollut yksipuolista ja se jos mikä tekee nöyräksi ja onnelliseksi. Kaksi keikkaa Helsingin Olympiastadionilla on jotain sellaista mistä en ole osannut edes haaveilla. Tiedän, että elokuussa tehdään historiaa ja jokainen yleisössä saa kokea jotain todella ainutlaatuista. En malta odottaa, Antti Tuisku fiilistelee.


Antti Tuiskun jymy-yllätys: Konsertti Helsingin Olympiastadionilla!

stara 16:00 28.11

Uutta musiikkiaan pitkän tauon jälkeen julkaiseva Antti Tuisku on ilmoittanut


Antti Tuisku yllättää: Järjestää keikan Olympiastadionilla – ”Tulee olemaan elämäni suurin ja hienoin kokemus”

iltasanomat 07:00 28.11

Poptähti Antti Tuisku konsertoi ensi kesänä Helsingin Olympiastadionilla. Tuiskun Bailantai-konsertti järjestetään lauantaina elokuun 22. päivänä.


TTK: Christoffer Strandbergin ja Jutta Heleniuksen sambassa twerkattiin - pisteet romahtivat ja tuomarit tylyttivät

iltalehti 20:16 24.11

Viime viikolla Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa täydet pisteet haalineet Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius eivät kyenneet samaan tällä viikolla. Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius tanssivat semifinaalissa sambaa Antti Tuiskun, entinen TTK-voittaja, Rahan takii -kappaleen tahdissa. Vauhdikkaassa esityksessä nähtiin jopa twerkkausta, kun Strandberg vemputti takamustaan. Ei auttanut, pisteet jäivät vaatimattomiksi, kun tuomarit antoivat yhteensä vain 22 pistettä.


TTK: Christoffer Strandberg ja Jutta Heleniuksen sambassa twerkattiin - pisteet romahtivat ja tuomarit tylyttivät

iltalehti 20:16 24.11

Viime viikolla Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa täydet pisteet haalineet Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius eivät kyenneet samaan tällä viikolla. Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius tanssivat semifinaalissa sambaa Antti Tuiskun, entinen TTK-voittaja, Rahan takii -kappaleen tahdissa. Vauhdikkaassa esityksessä nähtiin jopa twerkkausta, kun Strandberg vemputti takamustaan. Ei auttanut, pisteet jäivät vaatimattomiksi, kun tuomarit antoivat yhteensä vain 22 pistettä.


Vesala veti perjantaina keikan täydelle Hartwall-areenalle – samana iltana Mira Luodilla keikka puolityhjälle yökerholle

iltalehti 09:45 26.10

PMMP:stä tuttu kaksikko nähtiin perjantaina esiintymässä hyvin eri tyylisissä keikkapaikoissa. Vesala esiintyi perjantaina loppuunmyydyllä keikalla Hartwall-areenassa. Vesalan keikalla nähtiin vierailemassa muun muassa uusimmalta Vain elämää -kaudelta tuttu kollega Maija Vilkkumaa ja tanssijoita. Lisäksi keikan aikana kuultiin Vain elämää -kappaleista muun muassa Antti Tuiskun päivänä esitetty Nyt kommentoin -kappale. Perjantaina Vesalan PMMP-aikojen kollega Mira Luoti nähtiin esiintymässä hyvin eri tyylisessä keikkapaikassa.


Antti Tuisku saa herkällä laulullaan kyyneleet virtaamaan: ”Tuossa kuului läheisriippuvainen Antti”

iltalehti 22:09 25.10

Antti Tuiskun tulkinta Maija Vilkkumaan kappaleesta Kaivopuiston jää itkettää. Vain elämää -ohjelmassa on tänään Maija Vilkkumaan päivä. Moni artisti on valinnut vauhdikkaan kappaleen, mutta Antti Tuisku laulaa rauhallisen Kaivopuiston jää -kappaleen. –Tämä ohjelma on ihana, kun täällä saa rönsyillä. Mutta sun tuotannossa on yksi kappale, johon en ole koskenut yhtään. Se on täydellinen laulu, ja sen nimi on Kaivopuiston jää, Tuisku sanoo.


Antti Tuiskun koskettava tarina suomalaisuudesta sai somekansan herkistymään – rohkea kappalevalinta kerää ylistystä: ”Osui sieluun”

iltasanomat 21:10 27.09

Antti Tuisku esitti Lauri Tähkän päivänä oman versionsa Minun Suomeni -kappaleesta.


Antti Tuisku vetää riipaisevan version PMMP:n hitistä – tulkinta vetää Paula Vesalan hiljaiseksi

iltalehti 14:03 10.09

VARO JUONIPALJASTUKSIA! Antti Tuiskun tulkinta PMMP:n hitistä tarjoaa kurkistuksen perjantaiseen Vain elämää -jaksoon. Perjantain Vain elämää -jaksossa vietetään Paula Vesalan päivää, ja kukin artisti vuorollaan esittää Vesalan hittejä sekä hänen soolotuotannostaan että PMMP:n ajoilta. Omista parisuhdeväkivaltakokemuksistaan kertonut Antti Tuisku tarttuu rohkeasti Joku raja -hittiin.


Mykistävät katsojaluvut – yli miljoonaa suomalaista kiinnosti Antti Tuiskun Vain elämää -päivä

iltalehti 10:28 09.09

Koko jakson katsoi 654?000 suomalaista, ja Antti Tuiskun päivää edes vilkaisi 1,054 miljoonaa suomalaista. Alkaako jatkuva Satulinnassa ramppaaminen jo kyllästyttää? Vain elämää -ohjelman avauspäivän perusteella sitä ei uskoisi. Antti Tuiskun Vain elämää -päivää seurasi nimittäin vähintään kolmen minuutin ajan 1,054 miljoonaa suomalaista ja keskimäärin noin 654?000 suomalaista.


Antti Tuiskun jättihitti nyt swinginä – tihkuu tyylikkyyttä

stara 10:00 09.09

Antti Tuiskun hitti Peto on irti muuttuu popista rennoksi jatsiksi


Mika Myllylän traaginen kohtalo sai Antti Tuiskun romahdusitkuun: ”Norjassa jää urheilija kiinni dopingista ja hänet palkitaan valtion korkeimmalta tasolta”

iltalehti 22:34 06.09

Antti Tuisku taustoitti Hiihdän-kappaleensa syntyä Vain elämää -ohjelmassa. Perjantaina Vain elämää -ohjelmassa vietettiin Antti Tuiskun päivää. Illan viimeisenä esiintyjänä Erin valitsi versioitavaksi kappaleekseen Tuiskun Mä hiihdän -kappaleen. Kappale julkaistiin vuoden 2017 Lahden MM-hiihtojen alla. Tuisku tulkitsi sen myös samana vuonna Urheilugaalassa.


Mika Myllylän traaginen kohtalo murtaa Antti Tuiskun holtittomaan itkuun – ”Kun Norjassa jää ihminen kiinni dopingista...”

iltasanomat 21:50 06.09

Hiihtoa fanittava poptähti kertoo, että Mä hiihdän -hittikappaleen sanoitukset herättävät hänessä yhä suuria tunteita.


-GM Kyle heitän suoraan roskiin” ja poimii kaikki, eikä kaupunki nuorista F1-tähdistä otettava ottelutapahtumissa tavaksi synkkenee –

Hot topics