Kosovo boikotoi Tukholman Nobel-seremoniaa – palkittu kirjailija tuki serbejä

iltasanomat 18:17 07.12

Itävaltalaisen Peter Handken palkitseminen on herättänyt runsaasti arvostelua, koska hän antoi tukensa serbeille Jugoslavian hajoamissodissa.


Victoria edusti suomalaisbrändin asussa - vaate on jo loppuunmyyty

iltalehti 09:42 04.12

Kruununprinsessa Victoria osallistui seminaariin Andiatan housuasussa. Kruununprinsessa Victoria osallistui maanantaina Tukholman Suomi-instituutin järjestämään seminaariin. Seminaarin aiheena oli kestävä tulevaisuus ja yhä lisääntyvä muovin määrä.


Pahoinpitelystä tuomittu Asap Rocky esiintyy ensi viikolla Tukholmassa - haluaa takaisin vankilaan

iltalehti 20:38 03.12

Kuukauden Ruotsissa telkien takana istunut räppäri Asap Rocky esiintyy ensi viikolla Tukholmassa. Asap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers tuomittiin kesäkuisesta pahoinpitelystä ehdolliseen vankeuteen ja vahingonkorvauksiin. Uhrina oli 19-vuotias mies, jota Asap Rocky pahoinpiteli kahden henkivartijansa kanssa keskellä katua. Asap Rocky ehti viettää kuukauden telkien takana tuomiota odottaessaan. Mitä ilmeisimmin Asap Rockyllä ei jäänyt mitään hampaankoloon Ruotsia kohtaan, ja niinpä hän esiintyy ensi viikoilla Tukholman Globenissa.


Prinsessa Madeleine matkustaa yksin Ruotsiin Nobel-gaalaan - lapset jäävät Chris-isän vastuulle

iltalehti 13:38 01.12

Floridassa asuva Ruotsin prinsessa Madeleine osallistuu muutamiin edustustehtäviin Tukholmassa joulukuussa. Ruotsin hovista kerrotaan, että Yhdysvalloissa asuva prinsessa Madeleine osallistuu tänä vuonna Nobel-palkintogaalaan. Sitä vietetään 10. joulukuuta. Vuosittainen Nobel-banketti pidetään Tukholman kaupungintalon sinisessä hallissa. Tyylilleen uskollinen Madeleine on juhlinut siellä mitä upeimmissa iltapuvuissa. Viime vuonna häntä ei karkeloissa kuitenkaan nähty. – Prinsessa Madeleine tulee Tukholmaan joulukuun alussa. Hän on mukana Childhood-palkinnonjaossa maanantaina 9. joulukuuta. Hän jää Nobel-juhlallisuuksiin ja Lucia-juhlallisuuksiin. Mutta sitten hän palaa kotiin Floridaan, hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren summasi Svensk Damtidning -lehdelle.


Sportin Mika Järvinen siirtyy AIK:n maalinsuulle

jatkoaika.com 13:04 01.12

Ruotsin toiseksi ylimmällä sarjatasolla pelaava Tukholman AIK on hankkinut maalivahti Mika Järvisen Sportista. Lainasopimus on loppukauden mittainen, mutta siinä on kahden viikon koeaika.


Kiinan Tukholman-suurlähettiläs uhkaili ruotsalaisia kovin sanoin – pääministeri Löfveniltä ytimekäs vastaus

iltasanomat 16:10 15.11

Kiista alkoi sananvapauspalkinnon myöntämisestä vangitulle kiinalaiselle.


Kruununprinsessa Victoria häikäisi upeassa iltapuvussa - prinsessa Sofia repäisi pantterikuosilla juhlapäivällisillä

iltalehti 09:35 13.11

Tukholman kuninkaanlinnassa nähtiin tiistaina upeaa pukuloistoa, kun kuningas kutsui väkeä koolle juhlapäivällisille. Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa isännöi tiistaina kuninkaanlinnassa hyvin fiinejä päivällisiä. Kutsuvieraita oli kaikkiaan 150. Mukana oli diplomaattiväkeä, Ruotsin valtiopäivien väkeä, poliitikkoja, urheilijoita, kulttuuriväkeä, tiedekansaa, liikemiehiä sekä ihmisiä, joita kuningas on tavannut ulkomaanmatkoillaan. Kuningas ja kuningatar Silvia ottivat vieraat vastaan yhdessä lastensa kanssa linnan Vita havet -tanssiaissalissa. Kruununprinsessa Victoria edusti miehensä prinssi Danielin kanssa. Prinssi Carl Philip edusti vaimonsa prinsessa Sofian kanssa.


Keihästähti retosteli valtavalla sylivälillään – Juha Mieto laittoi miehelle jauhot suuhun lentoasemalla: ”Katsoi, että mikäs mies”

iltalehti 06:10 11.11

Kurikan jätin syliväli on suurempi kuin 217 senttiä. ”Mietaa” kertoo kohtaamisestaan Petteri Piirosen ex-suojatin Ihab Abdelrahmanin kanssa Tukholman lentoasemalla. Juha Mieto luki vuonna 2014 Iltalehdestä jutun, jossa tuolloin keihäänheiton maailman huipulla ollut egyptiläinen Ihab Abdelrahman kehaisi sylivälinsä olevan 217 senttiä. Myöhemmin Mieto kohtasi Tukholman lentoasemalla Abdelrahmanin ja tämän valmentajana toimineen Petteri Piirosen. ”Mietaa” pysäytti keihäskaksikon ja suoritti mittauksen: 197-senttisen Kurikan jätin syliväli oli suurempi kuin 194-senttisen egyptiläisen.


Prime Time: NHL-sirkus otti Tukholman haltuunsa ? “Ei tätä turhaan pelaajien kesken kutsuta tarunhohtoiseksi”

jatkoaika.com 14:06 10.11

NHL toi oman sirkuksensa viikonlopuksi Tukholmaan, kun Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres kohtasivat kahdesti Ericsson Globe -areenalla. Viasatin NHL-asiantuntijat keskustelivat viikonlopun studiossa “Global Series” -tapahtumasarjasta ja sen tulevaisuudesta.


Prime Time: NHL-sirkus otti Tukholman haltuunsa - “Ei tätä turhaan pelaajien kesken kutsuta tarunhohtoiseksi”

jatkoaika.com 14:06 10.11

NHL toi oman sirkuksensa viikonlopuksi Tukholmaan, kun Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres kohtasivat kahdesti Ericsson Globe -areenalla. Viasatin NHL-asiantuntijat keskustelivat viikonlopun studiossa “Global Series” -tapahtumasarjasta ja sen tulevaisuudesta.


Prime Time: NHL-sirkus otti Tukholman haltuunsa - “Ei tätä turhaa pelaajien kesken kutsuta tarunhohtoiseksi”

jatkoaika.com 14:06 10.11

NHL toi oman sirkuksensa viikonlopuksi Tukholmaan, kun Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres kohtasivat kahdesti Ericsson Globe -areenalla. Viasatin NHL-asiantuntijat keskustelivat viikonlopun studiossa “Global Series” -tapahtumasarjasta ja sen tulevaisuudesta.


Salama iski kahdesti samaan paikkaan – Lightning kaatoi Sabresin toistamiseen Tukholmassa

jatkoaika.com 07:54 10.11

Tampa Bay Lightning nappasi Tukholman NHL Global Series -tapahtuman toisenkin ottelun voiton, tällä kertaa Buffalo Sabres kaatui 5–3-lukemin. Tampan ratkaisijat löytyivät hieman normaalista poikkeavasta suunnasta, kun neloskentän Pat Maroon iski maalin edestä kaksi viidestä Lightning-maalista.


Kolme sukupolvea ruotsalaista NHL-puolustajalaatua

jatkoaika.com 07:43 10.11

Tukholman NHL Global Series -tapahtuman jälkimmäisen ottelun seremoniallisen aloituskiekon pudotuksen tuli suorittamaan viime kauteen pitkän ja menestyksekkään NHL-uransa lopettanut ruotsalainen puolustajalegenda Niklas Kronwall. Globenin keskiympyrässä kohtasikin käytännössä kolme sukupolvea ruotsalaista NHL-puolustajalaatua, kun Lightningin puolelta aloitusympyrään luisteli Victor Hedman ja Sabresiltä Rasmus Dahlin.


Tulikuuma Aleksander Barkov osui taas – Tampa Bay Tukholman herra

iltasanomat 23:11 09.11

Barkov venytti maaliputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi.


Lightning-pelaajat ylistävät Tukholman-matkan peliä ja joukkuekemiaa parantavaa vaikutusta: "Olemme saaneet hiottua pelin kuntoon"

jatkoaika.com 19:29 09.11

Alkukauden alisuorittaneelle Tampa Bay Lightningille Global Series ja matka Tukholmaan tuli juuri oikeaan hetkeen. Keskusteluiden ja videoiden kautta he ovat saaneet viilattua pelisysteeminsä toimivammaksi, ja yhdessä vietetty aika on hitsannut joukkueen paremmin yhtenäiseksi yksiköksi.


Runsaasti nokkapokkaa sisältänyt ottelu sopi Sam Reinhartille: "Tiesimme kyllä, mitä tuleman pitää"

jatkoaika.com 08:30 09.11

Tukholman ensimmäisen Global Series -ottelun tunnelataus ei päässyt yllättämään Sam Reinhartia, joka iski taiston tuoksinassa kaksi maalia. Hän kuitenkin peräänkuuluuttaa tasaisuutta joukkueensa otteisiin.


Tukholmassa ukkosta ilmassa – Lightning kaatoi Sabresin Globenissa

jatkoaika.com 08:00 09.11

Kaksiosaisen Tukholman NHL Global Series -tapahtuman ensimmäisen, välillä yllättävän lämpimäksikin muuttuneen, ottelun voiton otti Tampa Bay Lightning, joka kaatoi illan kotijoukkueena esiintyneen Buffalo Sabresin lukemin 3–2. Joukkueet kohtaavat Globenissa uudelleen heti tänään lauantaina, klo 20 Suomen aikaa.


Buffalon suomalaispuolustajat loistivat Tukholman illassa – pistetehtailu jäi laihaksi lohduksi

MTV 23:56 08.11

Buffalo Sabresin suomalaispuolustajat Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju olivat hyvässä vireessä, kun Buffalo koki 2-3-tappion Tampa Bay Lightningille Tukholmassa pelatussa ottelussa.


Prime Time: Tukholman tuplaherkku on Tampan tilaisuus kurssin kääntämiseen

jatkoaika.com 09:30 08.11

Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres kohtaavat perjantaina ja lauantaina Tukholmassa parhaaseen katseluaikaan. Viime kaudella historiallisella tavalla runkosarjassa dominoineen Lightningin alkukausi on toistaiseksi jäänyt kauas odotuksista.


Kutšerov, Eichel, Stamkos, Dahlin, Vasilevski, Hedman – NHL-tähtiloistoa Tukholmassa

jatkoaika.com 08:00 08.11

Perjantaina ja lauantaina pelattaviin NHL Global Series -otteluihin valmistautuvat Buffalo Sabres ja Tampa Bay Lightning järjestivät kiekkojännäreille avoimet harjoitukset torstaina Tukholman Globenissa. Kentällä vilisi toinen toistaan nimekkäämpiä menneitä, nykyisiä ja tulevia NHL-supertähtiä.


Delhissä tehdaspalossa miten Corbynin työväenpuolue

Hot topics