EU:ssa iloitaan brittien vaalituloksen tuomasta selkeydestä

iltasanomat 01:56 13.12

EU on pitkään toivonut selkeyttä Britannian brexit-suunnitelmiin. Nyt sitä näyttäisi olevan luvassa konservatiivien varmalta näyttävän vaalivoiton myötä.


Miksei Suomi kotiuta orpolapsia? Miten Isis-äidit kotiutettaisiin? IS etsi vastauksia al-Holin suomalaisia koskeviin avoimiin kysymyksiin

iltasanomat 20:53 12.12

Valtiosääntöoikeuden professori Tuomas Ojanen: ”Emme voi käytännössä päästä siihen tilanteeseen, että vain lapset tuotaisiin”


Tuomas Virkkusen kommentti: Diego Simeone vedenjakajalla

MTV 22:11 11.12

Diego Simeone muutti koko Atletico Madridin seuraidentiteetin häviäjistä voittajiksi. Yksikään yksittäinen ihminen ei ole vaikuttanut madridilaisseuran historiaan niin vahvasti kuin Simeone. Silti tänään Simeonekin on uuden edessä, jos katastrofi toteutuu Mestarien liigassa, kirjoittaa C Moren selostaja Tuomas Virkkunen.


Wadan päätös voi olla suuri katastrofi Venäjän lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuolle – "Hän pääsi himoittuun pestiin ja nyt tuntuu, että moni asia romahtaa"

yle 19:35 11.12

Venäjän sulkeminen pois urheilun suurtapahtumista saattaa tulla Venäjän lentopallomaajoukkueen suomalaispäävalmentaja Tuomas Sammelvuon olympiahaaveen eteen.


Tuomas Virkkusen kommentti: Lukas Hradeckyn sankariteot sysäisivät seuraikonin synkkiin vesiin

MTV 13:23 11.12

Diego Simeone muutti koko Atletico Madridin seuraidentiteetin häviäjistä voittajiksi. Yksikään yksittäinen ihminen ei ole vaikuttanut madridilaisseuran historiaan niin vahvasti kuin Simeone. Silti tänään Simeonekin on uuden edessä, jos katastrofi toteutuu Lukas Hradeckyn edustamaa Bayer Leverkusenia vastaan, kirjoittaa C Moren selostaja Tuomas Virkkunen.


Lauantaina astuu voimaan laki, joka estää matkustajia tuomasta edes yhtä omenaa EU:n ulkopuolelta Suomeen

yle 06:35 11.12

Uudella kasvinterveyslainsäädännöllä pyritään estämään kasvintuhoojien leviäminen Euroopan unionin alueelle.


Halla-aho: Al-Holin leiriltä ollaan tuomassa pian charter-lennolla kotiin kaikki lähtöhalukkaat – ”Minulla ei ole syytä epäillä näitä tietoja”

iltasanomat 14:38 10.12

Korkea viranomaislähde vahvistaa Ylelle, että al-Holin leirillä olevien siirtäminen Suomeen charter-lennolle tällä viikolla on ollut yksi vaihtoehdoista. Hänen mukaansa vaihtoehto ei enää olisi ajankohtainen.


Halla-aho: Al-Holin leiriltä ollaan tuomassa jo tällä viikolla charter-lennolla kotiin kaikki lähtöhalukkaat – ”Minulla ei ole syytä epäillä näitä tietoja”

iltasanomat 14:38 10.12

Ulkoministeriö on kiistänyt tiedot. Myöskään ulkoasiainvaliokuntaa ei ole IS:n tietojen mukaan informoitu asiasta.


Viimeinen elossa oleva Mannerheim-ristin ritari Tuomas Gerdt ei saavu Linnan juhliin

iltalehti 21:45 05.12

Gerdt on 97-vuotias, mutta voi ikäänsä nähden hyvin. Mannerheim-ristin ritari Tuomas Gerdt ei saavu tänä vuonna Linnan juhliin. Asian Iltalehdelle vahvistaa Mannerheim-ristin ritarien säätiön pääsihteeri Pekka Kouri. –?Gerdt ei tänä vuonna jaksa saapua Linnan juhliin. Mitään akuuttia terveydellistä hänellä ei ole, mutta ikää on jo 97 vuotta.


Viimeinen Mannerheim-ristin ritari Tuomas Gerdt, 97, ei osallistu Linnan juhliin

iltasanomat 19:48 05.12

Viimeinen elossa oleva Mannerheim-ristin ritari kapteeni Tuomas Gerdt ei pääse tänä vuonna osallistumaan tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanottoon. Gerdt on Marskin ritari numero 95.


Ulkoasiainvaliokunta kuulee Haavistoa ”Isis-lapsien” palauttamisesta – Niikko: Miksi valiokunta on jätetty pimentoon?

iltasanomat 12:59 03.12

Ulkoasiainvaliokunta kuulee parhaillaan ulkoministeri Pekka Haavistoa ja oikeuskansleri Tuomas Pöystiä al-Holin suomalaisiin liittyvistä suunnitelmista ja ohjeista.


Kansanedustaja Tuomas Kettusen ensimmäistä työpäivää värittivät postin lakko ja täysistunto – "Kainuun puolesta on pidettävä ääntä"

yle 13:00 29.11

Uuden kansanedustajan piti hakea postin lakon takia valtakirjansa erikseen Oulusta.


Lukas Hradeckyn Leverkusen sai käsittämättömän joululahjan – Tuomas Virkkunen tykitti suunsa puhtaaksi venäläisseuran sähellyksestä

MTV 21:47 26.11

Suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen siirtyi jalkapallon Mestarien liigassa Lokomotiv Moskovaa vastaan 1–0-vierasjohtoon melkoisella onnenkantamoisella.


Tuomas Virkkusen kommentti: Sama vanha Rouva – voittoja kammottavilla esityksillä

MTV 14:38 26.11

Uudet tuulet puhalsivat viime kesänä Torinossa, kun Juventus sai hehkutetun Maurizio Sarrin käskyttäjäkseen. Max Allegrin aikakauden viimeiseksi jäänyt mestaruus tuli hänen aikaansa vertaillen surkeimmalla pelaamisella, mutta Serie A:ssa se riitti. Täksi kaudeksi odotettiin ennen kaikkea pelaamisen tason nousevan. Turhaan, Vanha Rouva on ollut yhtä mitätön ilmestys kuin viime kaudella, kirjoittaa C Moren jalkapalloselostaja Tuomas Virkkunen.


Kuhmolainen Tuomas Kettunen nousee eduskuntaan kansanedustaja Antti Rantakankaan paikalle – "Saappaat ovat isot"

yle 14:09 25.11

Kettunen työskentelee Kuhmon kaupungin maaseutusihteerinä. Hän on koulutukseltaan agrologi.


Tuomas Kettunen nousee eduskuntaan: ”Päällimmäisenä on suuri suru”

iltasanomat 17:52 24.11

Tieto puoluetoverin menehtymisestä tavoitti Kettusen sunnuntaina.


Viihdeohjelmista tietokirjan tehnyt toimittaja pitää vanhojen sarjojen läpikäymistä loputtomana suona: ”Epäkorrektia huumoria on tehty maailman sivu”

iltasanomat 22:00 22.11

Viihdeohjelmista tietokirjan tehneen Tuomas Marjamäen mukaan vanhat komediasarjat ovat loukkaavuuden näkökulmasta loputon suo.


luusyöpä ? joukkueen Mestis-kierroksella ulosajo TUTO-puolustaja paineiden valtavan sota­harjoituksen Euroopassa

Hot topics