Hovin sisäpiirissä heräsi huoli herttuatar Catherinesta – joutuu nyt siivoamaan Meghanin aiheuttaman sotkun: ”Todella itsekästä”

iltasanomat 17:31 12.01

Sussexin herttuaparin tuoreiden suunnitelmien pelätään kasvattavan entisestään Catherinen ja Williamin harteilla lepäävää suurta taakkaa.


Hovin sisäpiirissä heräsi äärimmäinen huoli herttuatar Catherinesta – joutuu nyt siivoamaan Meghanin aiheuttaman sotkun: ”Todella itsekästä”

iltasanomat 17:31 12.01

Sussexin herttuaparin tuoreiden suunnitelmien pelätään kasvattavan entisestään Catherinen ja Williamin harteilla lepäävää suurta taakkaa.


Lisätietoa hirveän osuman saaneesta Tuukka Mäntylästä: Teloja pyysi anteeksi – toimitsijakin koki kovia

iltalehti 19:43 03.12

Taavi Vartiainen kävi pahoittelemassa taklaustaan Tuukka Mäntylälle. Mäntylä oli tajuissaan. Toimitsija sai kovan osuman erän loppupuolella. Rajun iskun ylävartaloon, ilmeisesti päähän, saanut Tapparan puolustaja Tuukka Mäntylä vietiin jäältä pukuhuoneeseen tajuissaan. Tuoreiden tietojen mukaan Mäntylällä ei ole hengenvaaraa. Tapparan pukukoppikäytävältä tulleiden tietojen mukaan Mäntylä on pystynyt liikuttamaan raajojaan. Kokenut tamperelaispuolustaja loukkaantui Pelicansin Taavi Vartiaisen taklauksesta tiistain SM-liigamatsissa Tampereella. Vartiainen sai niitistään 5+20 minuuttia.


Huuhkajien entinen kapteeni Niklas Moisander väläyttelee paluuta maajoukkueeseen – ”Tietenkin haluaisin olla mukana”

iltasanomat 18:46 26.11

Niklas Moisander on tuoreiden kommenttiensa perusteella valmis palaamaan maajoukkueeseen.


Nättinen johti JYPin murskavoittoon ? Lukon vahvistukset olivat vaisuja

jatkoaika.com 20:51 13.11

JYP palasi maajoukkuetauolta huomattavasti Lukkoa terävämmin. Lukon tuoreiden vahvistuksien tuoma hyöty jäi mitättömäksi.


Pian tulee kylmä – Etelä-Suomi on välttämässä loskakaaoksen

iltasanomat 19:51 02.11

Tuoreiden ennusteiden mukaan sää on viilenemässä entisestään.


Lewis Hamilton pois F1:stä? Tähtikuskilta napakka kuitti: ”Ei minua kiinnosta se yhtään”

MTV 22:31 24.10

F1:n MM-sarjaa johtava Lewis Hamilton on ollut otsikoissa muun muassa hänen tuoreiden kommenttien myötä. Hamiltonista on levinnyt ilmoille myös spekulaatio ja pyörittely siitä, että jättäisikö hän F1-sarjan, ympäristösyihin vedoten.


Eroilmoituksesta vain neljä päivää: Nyt Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala keilasivat ja kippistelivät yhdessä!

iltalehti 20:33 18.10

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala näyttävät olevan sulassa sovussa vaikka parisuhde päättyikin. Siitä ei ole kuin neljä päivää, kun tositv-tähti Maisa Torppa vahvisti eronneensa rallikuljettaja Jari-Matti Latvalasta. Torppa ilmoitti asiasta Instagramissa, ja päivityksen toiseksi allekirjoittajaksi oli laitettu Latvala. Muutamaa päivää aiemmin Latvala oli kertonut heidän häidensä peruuntuneen. Torppa kirjoitti heidän jatkavan eloaan erillään, mutta ystävinä. Tuoreiden Instagram-päivitysten perusteella tässä on myös onnistuttu. Torppa ja Latvala nimittäin keilasivat tänään perjantaina yhdessä.


Tämän vuoksi Barcelonassa mellakoidaan – Katalonia vaatii yhä itsenäisyyttä

iltasanomat 10:48 15.10

Barcelonan tuoreiden mielenosoitusten takana on Espanjan tyrmäämä Katalonian itsenäistymishanke.


Tältä näyttää hulvaton odottavien naisten jumppa Love Island -tyyliin: "Haarat auki ja venytä lonkat"

mtv 18:35 10.10

Love Island Suomi -Jenni päättää maustaa tuoreiden leikkivanhempien elämää vauvajumpalla. 


Millaisessa jamassa Suomen talous oikein on tuoreiden ennusteiden valossa? 4 kysymystä ja vastausta

yle 15:56 07.10

Yksityistalouden ekonomisti Olli Kärkkäinen arvioi, että hallituksen tavoitteet tärkeästä työllisyyden kasvusta eivät näytä tuoreiden lukujen valossa toteutuvan. Maailmatalouden epävarmuus nakertaa jo kotitalouksienkin luottamusta.


IL-selvitti: Juho on Maajussille morsian -ohjelman tulokuningas – miljoonan euron tienestit vajaassa vuosikymmenessä

iltalehti 05:54 28.09

Iltalehti selvitti uusimman Maajussille morsian -kauden maajussien tulotiedot sekä heidän saamansa maataloustuet. Jos oli Jouko tuoreiden maajussien kirjekuningas, selkeä tulokuningas on ollut jo vuosia haapamäkeläinen Juho. Iltalehti selvitti Maajussille morsian -ohjelman Maajussien tulotiedot viime vuosilta sekä heidän saamansa maataloustuet viime vuodelta.


IL-analyysi: Yksi Ensitreffit alttarilla -pareista epäilyttää heti kättelyssä – ”Heidiä käy kyllä sääliksi”

iltalehti 09:03 04.09

Iltalehden asiantuntijaraati ruotii uudet Ensitreffit alttarilla -parit heti tuoreeltaan. Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudes kausi käynnistyi tiistaina tuoreiden parien esittelyllä. Iltalehden asiantuntijaraati analysoi oitis tämänkertaiset sokkona avioitujat.


Joni Vesalainen hävisi Eremenko-vetonsa – joutuu nyt rehkimään kunnon urakan: "Hoidan sen ja niin sanotusti piste"

MTV 16:55 16.08

SJK Akatemian kaupallinen johtaja Joni Vesalainen löi viime vuonna Alexei Eremenkosta ja SJK:sta kehiin avoimen vedon. Eremenkon tuoreiden potkujen myötä Vesalainen on hävinnyt vetonsa ja joutuu sen myötä pyöräilemään Seinäjoelta Pietarsaareen.


Joni Vesalainen hävisi Eremenko-vetonsa – joutuu nyt rehkimään Pietarsaareen: "Hoidan sen ja niin sanotusti piste"

MTV 16:50 16.08

SJK Akatemian kaupallinen johtaja Joni Vesalainen löi viime vuonna Alexei Eremenkosta ja SJK:sta kehiin avoimen vedon. Eremenkon tuoreiden potkujen myötä Vesalainen on hävinnyt vetonsa ja joutuu sen myötä pyöräilemään Seinäjoelta Pietarsaareen.


Norjalaishiihtäjä sai sydänkohtauksen auton ratissa: Uudet tiedot kertovat, kuinka täpärällä hengissä selviytyminen oli

iltalehti 13:34 14.08

Norjalaishiihtäjä Sondre Turvoll Fosslin maanantaiaamuinen sairaskohtaus oli todellinen lähellä piti -tilanne. Fosslin sydän pysähtyi hänen ajaessaan autoa Oslossa maanantaiaamuna. Alkuun tapauksesta tiedettiin se, että Oslon yliopistollisessa keskussairaalassa annettu hätäensiapu oli kriittistä hengissä selviämisen kannalta. Tuoreiden tietojen perusteella jo sairaalaan saakka selviäminen oli monen mutkan takana.


Maple Leafs yhteisymmärrykseen tuoreiden hankintojensa kanssa – Cody Cecille ja Alexander Kerfootille sopimukset

jatkoaika.com 17:20 04.07

Toronto Maple Leafs hankki viime viikolla Cody Cecin neuvotteluoikeudet Ottawa Senatorsista ja Alexander Kerfootin neuvotteluoikeudet Colorado Avalanchesta.


Mercedes-pomo viittasi Valtteri Bottakseen – puolusti Lewis Hamiltonia rajusti: "Sinä päivänä, kun hän lopettaa..."

MTV 10:54 23.06

Viisinkertainen F1-maailmanmestari Lewis Hamilton herättää voimakkaita mielipiteitä puolesta ja vastaan. Nyt Mercedeksen brittikuskia on rientänyt tuoreiden kohujen jäljiltä puolustamaan hopeanuolten urheilujohtaja Toto Wolff.


Herttuatar Meghanin synnytyksen jälkeinen kuntokuuri ihastuttaa – tästä kannattaa muidenkin tuoreiden äitien ottaa mallia

mtv 11:44 16.06

Herttuatar Meghanin synnytyksen jälkeinen kuntokuuri on ihastuttavan maltillinen. 


dramaattisen näkymän Gloria-myrskyn johti teini-ikäisen katosta vuotanut muutosesitykset esimerkiksi uutisia Suomesta ja Venäläinen tennispelaaja raivosi – pakkovenytykset ”Ottaisin mielelläni

Hot topics