Katso kuvakooste festareilta: Näin Turussa juhlittiin odotettuja Aura Festejä

iltalehti 09:42 02.08

Turun Kupittaanpuistossa juhlittiin festareita tavallista väljemmissä oloissa. Aura Festeillä juhlitaan tänä vuonna 31.7.–1.8.2020 Turun Kupittaanpuistossa hieman tavallisesta poikkeavissa oloissa, sillä koronaviruspandemian vuoksi muun muassa hygieniasta ja turvaväleistä pidetään erityistä huolta. Iltalehti oli mukana festarihumussa seuraamassa kesän kovasti odotettuja live-esiintymisiä ja aistimassa festaritunnelmaa. Koronasta paikan päällä muistuttivat kaikille festarivieraille järjestetyt istumapaikat sekä poikkeuksellinen väljyys.


Festarit pyörähtivät vihdoin käyntiin – tältä näyttää Aura Festeillä: ”Toivottavasti Sanna Marin ei sano Turun mokanneen”

iltalehti 21:32 01.08

Turun Aura Festeillä riittää tilaa nauttia live-musiikista. Koronapandemia ja sen myötä tulleet rajoitukset pistivät festivaalikesän uusiksi. Suurimmat festivaalit, kuten Ruisrock, Provinssi ja Flow peruttiin hyvissä ajoin keväällä. Kesän edetessä rajoitukset ovat lieventyneet ja niinpä massatapahtumia voi jälleen järjestää.


Festarit pyörähtivät vihdoin käyntiin – tältä näyttää Aurafesteillä: ”Toivottavasti Sanna Marin ei sano Turun mokanneen”

iltalehti 21:32 01.08

Turun Aurafesteillä riittää tilaa nauttia live-musiikista. Koronapandemia ja sen myötä tulleet rajoitukset pistivät festivaalikesän uusiksi. Suurimmat festivaalit, kuten Ruisrock, Provinssi ja Flow peruttiin hyvissä ajoin keväällä. Kesän edetessä rajoitukset ovat lieventyneet ja niinpä massatapahtumia voi jälleen järjestää.


Liikuttunut Anna Abreu paljasti kesken festarikeikan: ”Tämä on ollut mun elämäni paskin vuosi, monessa asiassa”

iltalehti 20:59 01.08

Anna Abreu sai Aurafestin yleisön tanssimaan ja laulamaan. Festivaalien odotus on ollut pitkä koronapandemiasta johtuen. Vauhtiin päästiin kuitenkin heti elokuun alussa, kun rajoituksia purettiin ja isojen yleisötapahtumien järjestäminen on jälleen mahdollista. Jos on yleisö odottanut keikkoja, niin ovat myös artisti. Elämänsä ensimmäisen festarikeikan vetänyt Behm itki lavalla eivätkä kyyneleet olleet Anna Abreultakaan kaukana Turun Kupittaanpuiston Aurafestien lavalla.


Behm purskahti vuolaaseen itkuun kesken festarikeikan: ”Anteeksi”

iltalehti 17:01 01.08

Yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista, Behm, purskahti itkuun kesken kaikkien aikojen ensimmäisen festarikeikkansa Turun Aurafesteillä. Pitkään sitä on odotettu ja nyt se vihdoin tapahtui, nimittäin festarikauden avaus. Koronavirus perui kaikki alkukesän festivaalit, mutta nyt elokuusta lähtien massatapahtumat ovat jälleen sallittuja, kunhan avin säädöksiä noudatetaan. Turun Kupittaanpuistossa järjestettävien Aurafesteillä ensimmäinen esiintyjä oli Hei rakas-kappaleellaan yhdeksi Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi noussut Behm.


Lapin Kansa: Uusi TPS-valmentaja Jonatan Johansson lentää Rovaniemelle koronakaranteenista huolimatta – pelaajayhdistys penää seuroilta vastuullista toimintaa: "Töihin saa mennä"

MTV 15:47 31.07

Jalkapalloliigan Turun Palloseuran päävalmentajaksi tällä viikolla nimetyn Jonatan Johanssonin toiminta koronakaranteenin aikana herättää ihmetystä Rovaniemellä, kertoi Lapin Kansa.


Kuolonkolari katkaisi 12-tien Nokialla useiksi tunneiksi

yle 12:16 31.07

Hälytys Turuntielle tuli perjantaina päivällä ennen kahtatoista.


12-tie ollut yli kaksi tuntia poikki molempiin suuntiin Nokialla – henkilöauton kuljettaja kuoli onnettomuudessa

yle 12:16 31.07

Hälytys Turuntielle tuli perjantaina päivällä ennen kahtatoista.


12-tie ollut yli kaksi tuntia poikki molempiin suuntiin Nokialla – onnettomuudessa mukana raskas ajoneuvo

yle 12:16 31.07

Hälytys Turuntielle tuli perjantaina päivällä ennen kahtatoista.


12-tie ollut yli tunnin poikki molempiin suuntiin Nokialla – onnettomuudessa mukana raskas ajoneuvo

yle 12:16 31.07

Hälytys Turuntielle tuli perjantaina päivällä ennen kahtatoista.


Turun ja Tampereen välistä junaliikennettä haitannut vika on korjattu

iltasanomat 06:25 30.07

Ukkosesta johtunut häiriötilanne raideliikenteessä Turun ja Tampereen välillä saatiin korjattua varhain torstaiaamuna, tiedottaa Finrailin rataliikennekeskus.


Junia korvataan busseilla Tampereen ja Turun välillä – ukkonen vaurioitti liikenteenohjausta

iltasanomat 16:58 29.07

Teknisen vian korjausaikataulu on vielä epäselvä.


Poliisi tutkii Turussa naista seurannutta karavaanaria – tapauksesta nousi somemyrsky

stara 13:20 29.07

Sosiaalisessa mediassa on ollut viime päivinä vilkasta keskustelua Turun keskustassa


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:20 29.07

Sosiaalisessa mediassa on ollut viime päivinä vilkasta keskustelua Turun keskustassa


Kahta miestä ja purjevenettä etsitään merialueelta Oulu–Hailuoto-välillä – useita yksiköitä paikalla, Turun meripelastuskeskus koordinoi

yle 10:40 28.07

Vihjeen perusteella venettä ja sen miehistöä etsitään parhaillaan Hailuodon Marjaniemestä.


Korona sotki monen eurooppalaisen lomasuunnitelmat – Belgiassa kaikille ei riitä paikkaan edes kotimaan uimarannoilta

yle 13:44 27.07

Arkea maailmalta: “Staycation” korvasi lomamatkailun, kirjoittaa EU-kirjeenvaihtaja Susanna Turunen.


Korona sotki monen eurooppalaisen lomasuunnitelmat – Belgiassa kaikille ei riitä paikkaa edes kotimaan uimarannoilta

yle 13:44 27.07

Arkea maailmalta: “Staycation” korvasi lomamatkailun, kirjoittaa EU-kirjeenvaihtaja Susanna Turunen.


Korona on lisännyt tauteihin ja sairauksiin liittyviä uhkaunia, olettaa tutkija – 300 ihmistä kirjasi 1500 korona-ajan unta Turun yliopistolle

yle 05:45 27.07

Unien saaminen tutkittavaksi koronan tapaisen pandemian ajalta on väitöskirjatutkija Ville Loukolan mukaan ainutlaatuista.


TPS-pomo paljastaa: Pelaajabudjetista pudotettu 600 000 euroa

iltalehti 14:32 26.07

SM-liigaseura Turun Palloseura on ollut viime viikot tapetilla uusien ulkomaalaisvahvistusten vuoksi. Turun Palloseura on hankkinut tulevalle kaudelle jo yhdeksän ulkomaalaispelaajaa. Entuudestaan heillä oli viime kaudelta ruotsalaispuolustaja Henrik Larsson, joten tulevalla kaudella turkulaisten riveissä nähdään parhaimmillaan peräti 10 ulkomaalaispelaajaa – ellei vielä lisää ole tulossa. Suuri ulkomaalaisten määrä on herättänyt jääkiekkoa seuraavassa kansassa paljon mielipiteitä, keskustelua ja kritiikkiä. TPS:aa on sanottu muukalaislegioonaksi ja on pohdittu, miten joukkue pystyy hitsaantumaan yhteen.


HJK nousi sarjakärkeen – valmentajanvaihdos ei auttanut TPS:ää

iltalehti 20:43 25.07

Veikkausliigassa pelattiin lauantai-iltana kaksi ottelua. Illan ensimmäisessä ottelussa vastikään päävalmentajaansa vaihtanut TPS ei onnistunut kääntämään kurssiaan voitokkaaksi. Uusi päävalmentaja Jonatan Johansson ei kuitenkaan valmentanut turkulaisia vielä lauantain ottelussa. FC Lahti oli Turun Kupittaalla tyly vieras, sillä se vei täyden pistepotin 3–1-lukemin. Vieraiden maaleista vastasivat Vahid Hambo, Pyry Lampinen sekä avauspuolikkaalla rangaistuspotkusta Jasin Assehnoun. Voitollaan Lahti kipusi sarjataulukossa kuudenneksi.


Hot topics