Näkökulma: Tämä näkykö todella aiheutti Big Brother -asukkaan avioeron?

iltalehti 21:34 14.09

Sinin häipyminen BB-talosta herättää kysymyksiä, kirjoittaa toimittaja Mari Pudas. Big Brother -tositelevisio-ohjelma pyörähti käyntiin viikko sitten sunnuntaina kun 16 asukasta asteli taloon ja mökkiin. Nyt asukkaita on 14, kun Tiia tipahti häätöäänestyksessä ja Sini poistui maanantaina täysin yllättäen talosta. Talosta poistumisen syy on avioero, Sinin mies kun jätti perjantaina avioerohakemuksen Satakunnan käräjäoikeuteen. Sinin kohdalla on hämmentävää se, miten nopeasti kaikki on tapahtunut. Vain viikossa Sini menetti paikkansa Big Brotherissa, hän on vaarassa menettää avioliittonsa, rakkautensa ja työpaikkansa, eli aika monta elämän peruspilaria.


Sebastian Vettelille työpaikkansa menettänyt Sergio Pérez väitti tallin pitäneen hänet pimennossa – tallipäällikkö kertoi, miten asia eteni: "Hän tiesi kyllä"

MTV 15:00 11.09

Racing Pointin tallipäällikön Otmar Szafnauerin mukaan Sergio Pérez oli tietoinen tallin aikeista hankkia Sebastian Vettel Lance Strollin rinnalle ensi kaudeksi. Pérez itse antoi asiaan liittyen ristiriitaisia lausuntoja.


"Monikaan työporukastamme ei osannut ajatella, että koko tehdas suljettaisiin" – työpaikkansa menettävä Marko Ahonen on huolissaan enemmän työkavereistaan kuin omasta tulevaisuudestaan

yle 16:12 26.08

Tehtaan automaatiopuolella työskentelevän Ahosen mukaan kahvipöytäkeskusteluissa pohdittiin mahdollisuutta, että yksi konelinja kolmesta putoaisi pois.


Koronavirus pahentaa Los Angelesin asunnottomuutta – telttaleirit paisuvat ja hätämajoitusta löytyy vain osalle riskiryhmästä

yle 06:39 18.08

Monet ovat menettäneet työpaikkansa ja kotinsa viruksen leviämisen ja karanteenitoimien takia.


Vantaalaisen keittiönpöydän ääressä syntyi verkkoalusta, joka hyökkää Suomessa asuvien ulkomaalaisten työttömyyttä vastaan – korona-ajan työttömyyskäyrät hämmentävät

yle 20:20 30.07

Suomessa oleskeluluvalla olevat ihmiset ovat korona-aikana tähän mennessä säilyttäneet työpaikkansa paremmin kuin muu Suomen väestö.


UPM Plywood sulkee Jyväskylän vaneritehtaansa – 147 menettää työpaikkansa

yle 12:09 21.07

UPM Plywood on saanut Jyväskylän vaneritehtaan yt-neuvottelut päätökseen. Tehdas suljetaan heinäkuun lopussa.


Tehdas toi leivän Jarno Kemiläisen ja 166 muun pöytään, tänään työnantaja ilmoitti töiden loppumisesta: "Suusta ei tule selkeää ajatusta"

yle 15:27 02.06

UPM:n Säynatsalon tehtaan pääluottamusmies Jarno Kemiläinen vaatii yhtiöltä kauniiden sanojen sijaan vastuunottoa työpaikkansa menettävistä.


Formulakuski sai tylyt potkut huijauksen takia – suomalainen ex-tallikaveri: ”Käsittämätöntä, että pleikkarin peluulla voi menettää työpaikkansa”

iltasanomat 11:06 28.05

Daniel Abtin entinen tallikaveri Aaro Vainio ymmärtää Audin ratkaisua, mutta ihmettelee maailmaa, jossa huijaus virtuaaliradoilla maksaa työpaikan oikeissa kisoissa.


Musertunut formulakuski selitti kohua herättänyttä tempaustaan, joka maksoi hänelle työpaikan – sanoo tulleensa ymmärretyksi väärin

MTV 20:17 26.05

Kolme vuotta Audin tehdastallissa Formula E -sarjassa ajanut Daniel Abt menetti tiistaina työpaikkansa. Audi päätti työsuhteen lauantain virtuaalikilpailussa nähtyjen tapahtumien johdosta.


Anna Englund joutui irtisanomaan 42 työkaveriaan, ja menetti myös itse työpaikkansa – koronarajoitukset ovat viimeinen niitti monelle yritykselle

yle 14:00 28.04

Suomen Pankin arvion mukaan lähikuukausien taloustilanne ei olennaisesti korjaannu.


”Mies työnsi kätensä naisen housuihin” – NHL-seuraa vastaan nostettiin lakikanne

iltalehti 18:58 26.04

NHL-seura Tampa Bay Lightningia vastaan on nostettu lakikanne. 23-vuotias nainen väittää menettäneensä työpaikkansa Tampa Bayn joukkueessa sen jälkeen, kun hän kertoi seuran henkilöstöosastolle erään organisaation jäsenen pakottaneen hänet seksuaaliseen kanssakäymiseen työmatkalla. Nainen toimi Tampan juniorivalmentajana 2016–18. Nyt nainen on nostanut seuraa vastaan lakikanteen, josta uutisoi Tampa Bay Times. Nainen vaatii seuralta potkujen jälkeen saamatta jääneitä palkkojaan sekä korvauksia traumaperäisestä stressihäiriöstä. Nainen haluaa myös saada työnsä takaisin.


23-vuotias nainen nosti lakikanteen NHL-seuraa vastaan – väittää joutuneensa pakotetuksi seksuaaliseen tekoon

iltasanomat 17:10 26.04

Tampa Bay Lightningin erottama 23-vuotias tyttöjoukkueen valmentaja hakee vahingonkorvauksia ja haluaa työpaikkansa takaisin.


Hallitseva Miss Englanti palaa työhönsä lääkärinä – huolestuneet yhteydenotot keskeyttivät kuukausien pituisen ulkomaanmatkan

iltasanomat 16:10 07.04

Miss Englanti Bhasha Mukherjee alkoi saada yhteydenottoja entisen työpaikkansa lääkäreiltä. Hän päätti palata takaisin kotimaahansa ja mennä eturintamalle taistelemaan koronaviruspandemiaa vastaan.


Jahti-ohjelman kilpailija mokasi, paljasti ammattinsa ja todennäköisesti samalla menetti työpaikkansa

iltalehti 11:00 29.03

Sandy, 54, kertoi ammattinsa televisiossa sunnuntaina. The Chase-ohjelmassa eli Jahdissa oli erikoinen tilanne viikonloppuna, kun eräs osallistuja kertoi työnkuvansa ITV1:n ohjelmassa. Ohjelmaa juontaa Bradley Walsh. Monien katsojien mielestä Sandy, 54, saattoi laittaa uransa vaakalaudalle paljastaessaan työpaikkansa televisiossa.


Koronavirus osui englantilaisjoukkueeseen: seuralta vaikuttava kädenojennus henkilökunnalle

MTV 16:43 26.03

Jalkapalloseura Leedsin pelaajat, valmentajat ja ylin seurajohto suostuvat lykkäämään palkkojaan, jotta seuran muu henkilökunta voi säilyttää työpaikkansa ja saada palkkansa.


Näin korona vaikuttaa radiojuontajien työhön - Kimmo Vehviläinen avaa työpaikkansa supertarkkoja sääntöjä: Tapaa vain juontopariaan, paikkoja desinfioidaan jatkuvasti...

iltalehti 07:54 26.03

Koronaviruksen vuoksi radiojuontaja Kimmo Vehviläisen työpaikalla on käytössä äärimmäisen tarkat säännöt. Radiojuontaja Kimmo Vehviläinen juontaa Aito Iskelmä -kanavan aamulähetyksiä Suvi Hartlinin kanssa. Kun aamutiimiin kuuluu kaksi henkilöä, on työtä mahdoton tehdä kotoa käsin, mutta arki työpaikalla on muuttunut. Poikkeustilanteessa juontajakaksikko on luonut uudet, tiukat rutiinit. Kun Vehviläinen tulee töihin, suuntaa hän suoraan pesemään kätensä huolellisesti. Studiossa Hartlin tavallisesti jo odottaa häntä.


Lewis Hamiltonin häkellyttävä temppu uran ensimmäisessä F1-testissä löi konkarikuskin ällikällä – "Silloin tajusin, että meillä on valtava ongelma"

MTV 07:00 20.03

Pedro de la Rosa menetti työpaikkansa McLarenilla Lewis Hamiltonille. Pitkän ja ansiokkaan F1-uran brittitallissa tehnyt espanjalainen on kuitenkin kaikkea muuta kuin katkera; olisihan hän itse tehnyt tallipäällikkönä saman päätöksen – etenkin erään syyskuussa 2006 ajetun testipäivän jälkeen.


Bernie Ecclestone kehottaa Lewis Hamiltonia valitsemaan työpaikkansa fiksusti – tylyä tekstiä Ferrarista: "Se on kaikkien italialaisten ongelma"

MTV 11:33 15.03

Entinen F1-moguli Bernie Ecclestone on vakaasti sitä mieltä, että Lewis Hamiltonin kannattaa jatkaa uraansa Mercedeksellä.


Pitkä työura samassa tehtävässä on harvinainen – Hannele Hansson on oman työpaikkansa rokkitähti eikä aio lopettaa 46 vuoden jälkeenkään

yle 08:00 14.03

Ravintolapäällikkö: “Muistan tapauksen, että ensimmäisen päivän jälkeen on esiliina laitettu naulaan”


MV-sivusto julkaisi raiskauksesta tuomitun nimen ja kuvan, hovioikeus kuitenkin kumosi tuomion – nyt syyttäjä vaatii rangaistusta epäillylle kirjoittajalle

iltasanomat 12:20 09.03

Kirjoituksen kohteena ollut mies menetti syyttäjän mukaan työpaikkansa asian saaman julkisuuden takia.


Hot topics