Turusta löytyi mies, joka oli asunut metsässä 1990-luvulta lähtien – otti kirjaimellisesti hänelle lausutut sanat ja erakoitui

iltasanomat 16:32 17.01

Noin 60-vuotias mies on ollut koditon siitä asti, kun hän menetti työpaikkansa ja asuntonsa.


Kahviloissa tehdään etätöitä jo niin paljon, että osa yrittäjistä kieltää tietokoneet – toiset taas yllyttävät etätyöhön tiloissaan

yle 10:25 17.01

Työolotutkimuksen mukaan kuudesosa palkansaajista tekee töitä julkisissa tiloissa päätyöpaikkansa lisäksi.


Pomo paljastaa: Kimi Räikkösen tallikaveri oli lähellä menettää työpaikkansa – noloa virhettä seurasi tiukka keskustelu

MTV 10:59 03.01

Alfa Romeon F1-tallin pomo Frederic Vasseur paljasti, että italialaiskuljettaja Antonio Giovinazzi oli hyvin lähellä menettää työpaikkansa Belgian GP:ssä sattuneen ulosajon seurauksena.


Potkut uhkaavat Sami Kapasta Sveitsissä – kaksi ottelua aikaa pelastaa työpaikka

iltasanomat 21:23 02.12

Sami Kapasella on sveitsiläismedian mukaan kaksi ottelua aikaa pelastaa työpaikkansa.


Lähde: Nöyryytetty Arsenal painaa jo tänään paniikkinappulaa - Teemu Pukki kohtaa jo uuden managerin

iltalehti 11:45 29.11

Arsenal-manageri Unai Emery on vaarassa menettää työpaikkansa. Arsenalin kriisi syveni torstaina, kun Eintracht Frankfurt kävi hakemassa 2-1-vierasvoiton Emiratesilta. Tykkimiehet on seilannut nyt peräti seitsemän peräkkäistä matsia ilman voittoa, ja seuran johtokunta pohtii vaihtoehtoja kuumeisesti. Lupaavasti Lontoossa aloittanut baskikoutsi Unai Emery on menettänyt otteensa joukkueeseen. Torstaina Eintracht nousi hengettömän Arsenalin ohi toisen jakson esityksellään,


Entinen opettaja Sirkka, 70, on polttanut pilveä jo 50 vuotta

iltalehti 08:24 29.11

Eläkkeellä oleva Sirkka kuvailee itseään kannabiksen viihdekäyttäjäksi. 70-vuotias Sirkka Linder on käyttänyt kannabista puoli vuosisataa. 50 vuoden aikana on ollut taukojakin, eikä pössyttely ole missään vaiheessa ollut jokapäiväistä. Itse asiassa, jos mahdollista, entinen opettaja jättää pilven polttelun vähemmälle ja sivelee vaikka leipänsä päälle kannabisvoita. Sirkka kertoo viihdekäytöstään, kuten hän itse asian muotoilee, Roosa Maskosen Perjantai-dokkarissa. Hän on aiemmin puhunut samasta asiasta myös Iltalehdelle. Vuonna 2014 Sirkka osallistui kohuttuun kannabisiltaan, jossa hän halusi lieventää ennakkoluuloja ainetta kohtaan. Samalla hän riskeerasi tietoisesti silloisen työpaikkansa maahanmuuttajien suomen kielen tuntiopettajana.


Kohun syövereihin joutunut NHL-valmentaja myönsi rasistisen käytöksensä - tarinassa huomiota herättävä ristiriita

iltalehti 12:52 28.11

Calgary Flamesin päävalmentaja Bill Peters yrittää pelastaa työpaikkansa anteeksipyyntökirjeellä. Viime päivien aikana Petersin epäasiallisesta käytöksestä on kuultu useita väitteitä. Ensimmäinen ulostulo kuului Akim Aliulle, nigerialaistaustaiselle ex-kiekkoilijalle, joka syytti Petersin käyttäneen rasistista kieltä pukukopissa vuonna 2009.


Työpaikkansa menettänyt Esapekka Lappi tiivistää karmean rallivuoden: "sitten räjähti koko paska"

iltalehti 11:24 21.11

Esapekka Lapin ura WRC-auton ratissa uhkaa jäädä vain reilun kahden vuoden mittaiseksi. Pieksämäkeläiseltä lähti työpaikka alta, kun Citroën ilmoitti keskiviikkona, että se poistuu MM-sarjasta. Lapin ura alkoi rallin ykkösluokassa vuonna 2017 Toyotalla, jonka leivistä mies siirtyi täksi vuodeksi ranskalaistiimiin. Jälkikäteen voisi ajatella, että paras vaihtoehto olisi ollut jatkaa Tommi Mäkisen johtamassa Toyotan tallissa, mutta Lapin mukaan jossittelu on turhaa.


UPM sulkee pysyvästi paperikoneen Raumalla – 179 ihmistä menettää työpaikkansa

yle 10:20 05.11

Yhden paperikoneen sulkemisella UPM sanoo turvaavansa Rauman tehtaan tulevaisuuden kilpailukyvyn.


UPM sulkee paperikoneen Raumalla – 179 ihmistä menettää työpaikkansa

yle 10:20 05.11

Paperikoneen sulkemisella UPM sanoo turvaavansa Rauman tehtaan tulevaisuuden kilpailukyvyn.


Romahtaneen Antti Ruuskasen valmentaja ruoskii rajusti itseään – pelkää työpaikkansa puolesta: ”Meikäläisen moka, vituttaa”

iltalehti 17:36 05.10

Jyrki Blom otti Antti Ruuskasen epäonnistumisen piikkiinsä. –?Huh, huh. Valmentajan moka. Kevennettiin liika harjoitusta tälle viikolle. Liian vähän kovia ja teräviä harjoituksia. Jalat olivat ihan pehmeät. Se oli selkeä meikäläisen moka. Vituttaa. Näin ankarasti ruoski itseään Antti Ruuskasen valmentaja Jyrki Blom.


Alkuvuoden toiveikkuus hiipui äkkiä: Nyt odotetaan suomalaisfirmojen tulosvaroituksia ja yt-aaltoa

yle 07:00 05.10

Kauppasota heikentää teollisuuden kysyntää ja sen odotetaan johtavan kulutuksen hiipumiseen, kun kuluttajat joutuvan pelkäämään työpaikkansa puolesta.


Ex-ministeri sai tiedon potkuista tekstiviestillä – tässä ovat 21 ”kapinallista”, jotka kääntyivät Boris Johnsonia vastaan

iltasanomat 07:58 05.09

Haukkuja ja kiitoksia satoi Britannian konservatiiviedustajille, jotka uhrasivat mieluummin työpaikkansa kuin hyväksyivät sopimuksettoman brexitin.


Hunajapurkit veivät jamaikalaismiehen liki kolmeksi kuukaudeksi selliin Yhdysvalloissa

iltasanomat 22:02 23.08

Mies menetti pidätysaikanaan työpaikkansa.


"Autoalan markkinatilanne heikentynyt olennaisesti" – K-ryhmän autoliike aloittaa yt-neuvottelut, henkilöstö ei yllättynyt uutisesta

yle 15:11 13.08

Työpaikkansa voi menettää jopa 190 henkilöä.


"Autoalan markkinatilanne heikentynyt olennaisesti" – K-ryhmän autoliike aloittaa yt-neuvottelut

yle 15:11 13.08

Työpaikkansa voi menettää jopa 190 henkilöä.


Miten alle 45-vuotias säilyttää työpaikkansa – Kannattaa miettiä omaa osaamistaan ja liikkuvuuttaan

yle 17:26 31.07

Suomen elinkeinoelämä näkee suhdannetilanteen vielä kohtalaisena, mutta maailmantalouden epävarmuus heijastuu suhdanneodotuksiin.


Asta Lepän kolumni: ”Hankalat tyypit” ovat kuolemassa sukupuuttoon

yle 06:45 26.06

Kun liki jokainen pelkää työpaikkansa ja maineensa menetystä, ihmisen pitää riisua osa inhimillisyydestään ja olla edustava kaiken aikaa, kirjoittaa tietokirjailija Asta Leppä.


Maisa Torpan uudella työpaikalla hulppeat maisemat – julkaisi vaikuttavan kuvan

mtv 20:10 24.06

Seurapiirijulkkis Maisa Torppa julkaisi Instagram-tilillään kuvan uuden työpaikkansa maisemista.


Tämän takia Sara Parikka jätti Salatut elämät: "Elämä on järkevöitynyt ja vapautunut"

iltalehti 09:09 19.05

Näyttelijä Sara Parikka jätti Salatut elämät talvella. Nyt on enemmän aikaa lapsille ja harrastuksille. Näyttelijä, yrittäjä Sara Parikan, 28, elämä muuttui tammikuussa. Tuolloin hän kuvasi viimeisen jaksonsa Salatut elämät -sarjassa ja jätti työpaikkansa 12 vuoden jälkeen. Kahden lapsen äitinä hän oli jäänyt kahdesti äitiyslomalle, mutta nyt lähteminen oli pysyvää. Roolihahmo Peppi Puolakka poistui sarjasta yhdessä ex-miehensä ja lapsensa kanssa vappupäivänä esitetyssä jaksossa.


Automaalaamo paloi Oulussa Bryantin kuolema Niirasen ole sanoja

Hot topics