Pääsevätkö dopingrikkurit hyödyntämään porsaanreikää? Olympialaisten siirto tarjoaa huijareille huolestuttavia mahdollisuuksia

iltalehti 23:00 24.03

Päätös kisojen siirtämisestä on suuressa kuvassa oikea, mutta sillä on myös varjopuolensa. Tokion kesäolympialaisten siirto ensi vuoteen voi avata takaportin dopingista kiinnijääneiden urheilijoiden pääsemisestä mukaan kisoihin, pelkää USA:n antidopingjärjestön USADA:n johtaja Travid Tygart. Olympialaisten siirto vuodella eteenpäin tuo ajallisesti hyvää dopingista kärynneille urheilijoille, jotka saattavat jopa vapautua kilpailukiellosta uuden järjestämisajankohdan myötä.


Miten näin voi käydä? UFC-ottelija loukkasi kätensä hyvin kummallisella tavalla: ”Kusitesti pitäisi tehdä ottelun jälkeen”

iltalehti 16:15 14.01

UFC-ottelija Anthony Pettis syyttää USA:n antidopingjärjestöä siitä, että hän hävisi Nate Diazille. Entinen kevytsarjan UFC-mestari Anthony Pettis hävisi Nate Diazille 17.8.2019 tuomariäänin. Pettisin mukaan tappio oli USADA:n vika, sillä hän sai viillon oikeaan käteensä antaessaan virtsanäytettä ennen matsia. Vamma olisi kuulemma vaatinut tikkejä ja esti lämmittelyn, minkä vuoksi Pettis joutui omien sanojensa mukaan ”ottelemaan kuin amatööri”.


Hot topics