Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Cagliari voittoon vajaamiehisestä Atalantasta

yle 23:51 03.11

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Cagliari, Udinese, Hellas Verona ja Lazio. Sarjaa johtaa Juventus, joka on yhden pisteen Interiä edellä.


Inter liian kova pala Sassuololle, Martinez ja Lukaku pysäyttämättömiä – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

yle 23:43 20.10

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Inter, Cagliari, Udinese ja Parma. Sarjaa johtaa Juventus, joka on yhden pisteen Interiä edellä.


Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Napoli kaatoi Brescian maalin erolla

yle 23:46 29.09

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Napoli, Lazio, Roma, Udinese ja Fiorentina. Sarjaa johtaa Inter, joka on kaksi pistettä Juventusta edellä.


Väkevästi Serie A:ssa aloittanut Jesse Joronen kohtaa Juventuksen Cristiano Ronaldon: ”Hänellä on uskomaton kiihko tehdä maaleja”

iltalehti 22:27 23.09

Maajoukkuemaalivahti Jesse Jorosen edustama Brescia kohtaa tiistaina Juventuksen kotonaan Stadio Mario Rigamontilla. Nousijaseura Brescia on aloittanut Serie A:n väkevästi saaliinaan 1–0-vierasvoitot Cagliarista ja Udinesesta. Eugenio Corinin valmentana Brescia on hävinnyt Milanille ja Bolognalle.


Inter kaatoi vajaamiehisen Udinesen 1-0 – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 23:48 14.09

Serie A:ssa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Voittajia olivat Napoli ja Inter.


Brescia taisteli San Sirolla – Jesse Joronen häikäisi torjunnoillaan

iltalehti 20:57 31.08

Brescian Jesse Joronen kohtasi Milanin San Sirolla. Milan voitti 1–0. Kautensa tappiolla Udineselle avannut Milan meni johtoon 12. minuutilla. Hakan Calhanoglu puski maan kautta pallon verkkoon. Keskityksen tarjoili Suso. Täydellinen keskitys, täydellinen viimeistely.


Serie A:n Udinese hankki Brasilian maajoukkuepelaajan

iltasanomat 12:21 13.08

Italian Serie A -seura Udinese on hankkinut Brasilian maajoukkuejalkapalloilijan Walacen, 24.


Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Sampdoria nollasi Juventuksen

yle 23:37 26.05

Serie A:ssa pelattiin kahdeksan ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Torino, Sampdoria, Atalanta, Udinese, Inter, Roma ja AC Milan. Sarjaa johtaa Juventus, joka on yksitoista pistettä Napolia edellä.


Udinese ja Okaka Chuka liikaa SPALille – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 23:33 18.05

Serie A:ssa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Ainoana voittoon ylsi Udinese. Sarjaa johtaa Juventus, joka on kolmetoista pistettä Napolia edellä.


Roma jätti Juventuksen maaleitta – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

yle 23:25 12.05

Serie A:ssa pelattiin viisi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Torino, Udinese, Empoli, Napoli ja Roma. Sarjaa johtaa Juventus, joka on kolmetoista pistettä Napolia edellä.


ei kiinnostanut, nyt mielentilatutkimus valmistui – nyt jyrähtää Jere passitettiin pois taalaliigassa ei tuotua HTML5-soittimen myös ”Black Fridaysta”

Hot topics