Poikittainen maila niskaan toi Tapparan Charles Bertrandille pitkän pelikiellon

yle 11:41 26.11

Liigan kurinpitodelegaatio asetti myös Lukon Miska Kukkosen kolmen ottelun pelikieltoon.


Tappara-tähden sikailu vietiin eteenpäin – myös toinen tilanne päätyi Liigan kurinpitoon

MTV 13:16 25.11

Tapparan tähtihyökkääjän Charles Bertrandin törkeä tempaus on edennyt Liigan kurinpidon tarkisteluun. Sama koskee Lukko-puolustajan Miska Kukkosen viikonlopun kyseenalaista taklausta.


Tappara-tähteä uhkaa pelikielto lauantain sikailusta – myös toinen tilanne päätyi Liigan kurinpitoon

MTV 13:16 25.11

Tapparan tähtihyökkääjän Charles Bertrandin törkeä tempaus on edennyt Liigan kurinpidon tarkisteluun. Sama koskee Lukko-puolustajan Miska Kukkosen viikonlopun kyseenalaista taklausta.


Tornipöllö koki ukkosen ensikerran – poikanen peloissaan pesän nurkassa

stara 20:00 16.11

Robert E Fueller on brittiläinen taiteilija ja luontokuvaaja, joka on


Kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen taivalta Porin johdossa ovat varjostaneet syytökset pelokkaan työilmapiirin luomisesta

yle 12:57 14.11

Vuonna 2004 Porin johtoon noussutta Aino-Maija Luukkosta on kulisseissa syytetty Porin kaupungintalon ilmapiirin tulehduttamisesta. Viimeisin kohu keväällä johti tänään julkistetun johtamis- ja organisaatioarvionnin tekemiseen.


Jesse Puljujärveltä häikäisevä esityö – Kärpät-konkari Lasse Kukkonen täräytti kauden avausmaalinsa

MTV 20:14 30.10

Kärppien Jesse Puljujärvi teki upean esityön Lasse Kukkosen kauden ensimmäiseen SM-liigaosumaan.


Porin kaupunginjohtaja kiistää lehtiväitteen 300 euron lentolipusta: "Liian aikaista laskea yhden lipun tukea"

yle 07:56 11.10

Helsingin Sanomien väite siitä, että kaupunki tukee jokaista yksittäistä lentolippua 300 eurolla, on kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen mukaan tuulesta temmattu.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 18.9.

iltalehti 07:26 18.09

Toto64-1: Vermon tämän viikon Toto64-kierroksen suurimmat suosikit ovat Loveya Fashion ja Lewis Ale, mutta molemmat varmistetan suuremman potin toivossa. Avauskohteesta sen sijaan haetaan sopivan vähän (23%) pelattu pankki. Sultan Journey kilpailee vallan hurjassa iskussa. Viimeksi se erkani kuolemanpaikaltakin ylivoimaiseen voittoon. Toto64-2: Kakkoskohde on pelillisesti kinkkisen oloinen. Perusmerkiksi nostetaan takarivin Ukkosen Jymy, joka viimeksi Vermossa kulki päätöskierroksen 25,6-lukemiin. Mahdollien yllättäjä on vasta 5-vuotias Tohtori, joka on viime aikoina kilpaillut kovissa ikäluokkalähdöissä.


Lotta havahtui yöllä ukkosen ryminään, aamun valjettua paljastui tragedia: Salama iski Helmi-hevosen läpi

iltasanomat 19:59 11.09

Ukkonen oli pysäyttänyt kertalaakista hevosen sydämen.


Kärppien Lasse Kukkonen kuittaa Pelicansin Juhamatti Aaltoselta saamansa ärsyttäjätittelin: ”Yritetään pitää siitä kunniasta kiinni”

iltalehti 19:09 11.09

Lasse Kukkonen on palannut Kärppien kapteeniksi vuoden tauon jälkeen. Pelicans-tähti Juhamatti Aaltonen vastasi Telia TV:n SM-liigakautta ennakoivassa ohjelmassa kysymykseen sarjan ärsyttävimmästä pelaajasta nimeämällä sellaiseksi Lasse Kukkosen. – On kyllä iso kunnia, jos Juhis on niin sanonut, Kukkonen kuittasi liigakauden avaustilaisuudessa Helsingissä keskiviikkona.


Kärppien Jussi Jokinen koki kovia – vastustajan temppu suututti Lasse Kukkosen

MTV 18:52 07.09

SC Bern johtaa 1-0-lukemin Oulun Kärppiä vastaan ensimmäisen erän jälkeen CHL-ottelussa Sveitsissä.


Lapualaisooppera kohahduttaa teatterisyksyä Pohjanmaalla – "Fasismi ei ole mihinkään kuollut, vaikka lapuanliike kenties onkin"

yle 18:30 06.09

Juha Luukkosen uusi sovitus Lapualaisoopperasta etsii syitä väkivallan syntyyn. Näytelmän ensi-ilta on Seinäjoen kaupunginteatterissa lauantaina.


Halvaantunut Jari Mönkkönen paljastaa uutuuskirjassa: ”Heikoimpina hetkinä olen ajatellut, miten saisin itseltäni hengen pois”

iltasanomat 12:36 31.08

Ex-voimistelija Jari Mönkkönen kertoo Mika Saukkosen kirjoittamassa uutuuskirjassa avoimesti arjestaan.


”Helvetinkone” piti Suomen huippuvoimistelijan hengissä onnettomuuden jälkeen – halusi pahimpina hetkinä päättää elämänsä: ”Se on vaikeaa tehdä ilman käsiä”

iltalehti 21:00 29.08

Entinen suomalainen huippuvoimistelija Jari Mönkkönen kertoo uutuuskirjassaan, miten vuonna 2016 hän epäonnistui kaksoisvoltissa ja neliraajahalvaantui pysyvästi. EM-hopeaa vuonna 1998 voittanut ex-huippuvoimistelija Jari Mönkkönen kertoo Mika Saukkosen kirjoittamassa kirjassa Viimeinen voltti (Docendo) tarkasti, miten hän joutui pyörätuoliin ja 455 päiväksi sairaalaan. Sairaalapäivistä Mönkkönen vietti 97 teho-osastolla. Vuoden 2016 heinäkuun 20. päivänä Mönkkönen oli suunnannut työkaverinsa kanssa treenaamaan Helsingin Telakkakadun taitoliikuntakeskukseen. Uransa vuonna 2006 lopettanut entinen huippuvoimistelija treenasi edelleen kovaa ja jatkoi voimistelua vapaa-ajalla paloesimiehen töistä.


Juho Tolppola yhdistettiin uutuuskirjassa villiin juhlatarinaan – ex-nyrkkeilijä kiistää väitteen jyrkästi: ”Haluan, että tämä väärä tieto paikataan”

iltalehti 18:09 29.08

Mika Saukkosen kirjoittamassa kirjassa Jari Mönkkösestä mainittiin ex-nyrkkeilijä Juho Tolppola. Entisen huippuvoimistelijan Jari Mönkkösen tarinan kertova kirja julkaistiin elokuun lopussa. Urheilutoimittaja Mika Saukkosen kirjoittamassa ja kustannusyhtiö Docendon julkaisemassa Viimeinen voltti – Jari Mönkkösen tarina -kirjassa kerrotaan muun muassa vuoden 1999 Vuoden urheilija -risteilystä. Juhlailta oli Mönkköselle vauhdikas.


Tony Halme biletti laivalla huippuvoimistelijan kanssa – nyrkkeilijän ”voimapillerit” tekivät pahaa jälkeä: ”Mitään muuta ei suusta tullut kuin örinää”

iltalehti 15:04 29.08

Suomalainen voimistelijasuuruus Jari Mönkkönen kertoo uudessa kirjassaan tapauksesta, jossa mukana viiletti myös Tony Halme. Vuonna 2016 neliraajahalvaantunut voimistelijasuuruus Jari Mönkkönen kertoo toimittaja Mika Saukkosen kirjoittamassa kirjassaan Viimeinen voltti (Docendo) tapauksesta, joka sattui ennen vuosituhannen vaihdetta. Tuolloin Mönkkönen voimisteli uransa huippuvuosia. Mönkkösen kausi 1999 oli mennyt hyvin. Hän oli MM-kisoissa ottelussa parhaana suomalaisena 74. ja maailmancupin osakilpailussa Glasgow’ssa Mönkkönen otti mainion viidennen sijan nojapuilla.


Kirjaprojektin karmea alku: Neliraajahalvaantunut Jari Mönkkönen oli tukehtua kirjailija Mika Saukkosen berliininmunkkiin – ”Vasta kolmannella kunnon iskulla pala irtosi”

iltalehti 13:01 29.08

Urheilutoimittaja Mika Saukkosen kirjaprojekti entisen huippuvoimistelijan Jari Mönkkösen kanssa oli alkaa kohtalokkaasti. Jyväskyläläislähtöinen Jari Mönkkönen on yksi menestyneimmistä suomalaisista huippuvoimistelijoista. Mönkkösen uran kohokohta oli EM-hopeamitali, jonka hän voitti Pietarissa 1998 rekillä. Mönkkönen neliraajahalvaantui huippu-uransa jälkeen vuonna 2016. Tuolloin 42-vuotias Mönkkönen epäonnistui kaksoisvoltissaan ja laskeutui niskoilleen.


”Tää oli tässä” – Jari Mönkkösen Sanna-vaimo kertoo uutuuskirjassa miehensä lohduttomat sanat heti onnettomuuden jälkeen

iltasanomat 13:00 29.08

Ex-voimistelija Jari Mönkkönen kertoo Mika Saukkosen uutuuskirjassa omin sanoin neliraajahalvaukseen johtaneesta kaksoisvoltista ja sitä seuranneesta kurimuksesta.


”Hän oli todella erityinen”– lapsitähti Anna-Leena Uotilan kuolema pysäytti näyttelijäkollegan

iltalehti 22:31 28.08

Tv-sarjoista ja Sisko tahtoisin jäädä -elokuvasta muistettu nuori näyttelijä Anna-Leena Uotila on kuollut 20-vuotiaana. Tv-sarjoista ja Sisko tahtoisin jäädä -elokuvasta muistettu nuori näyttelijä Anna-Leena Uotila on kuollut 20-vuotiaana. Uotilan isä Pekka Uotila kertoi Facebook-sivuillaan, että tytär taisteli aivokasvainta vastaan neljä vuotta. Uotila näytteli Sisko tahtoisin jäädä -elokuvassa Ada Kukkosen näyttelemän Emilian pikkusiskoa. Elokuvassa Siiriä näytellyt Sara Melleri järkyttyi Uotilan kuolemasta. Hän tapasi Uotilan viimeksi elokuvan merkeissä vuosia sitten, kun Uotila oli vielä lapsi.


”Hän oli todella erityinen” – lapsitähden kuolema pysäytti näyttelijäkollega Sara Mellerin

iltalehti 22:31 28.08

Tv-sarjoista ja Sisko tahtoisin jäädä -elokuvasta muistettu nuori näyttelijä Anna-Leena Uotila on kuollut 20-vuotiaana. Tv-sarjoista ja Sisko tahtoisin jäädä -elokuvasta muistettu nuori näyttelijä Anna-Leena Uotila on kuollut 20-vuotiaana. Uotilan isä Pekka Uotila kertoi Facebook-sivuillaan, että tytär taisteli aivokasvainta vastaan neljä vuotta. Uotila näytteli Sisko tahtoisin jäädä -elokuvassa Ada Kukkosen näyttelemän Emilian pikkusiskoa. Elokuvassa Siiriä näytellyt Sara Melleri järkyttyi Uotilan kuolemasta. Hän tapasi Uotilan viimeksi elokuvan merkeissä vuosia sitten, kun Uotila oli vielä lapsi.


42, että lähiaikoina meillä katsomoon Huuhkajien Kuukan alakertaansa - NHL-huippujen kanssa NHL-tuomarin sairaalaan NHLssä alkoi oikeus­perustaa, että al-Holin oli sisällä jumissa

Hot topics