Itkuvaroitus! E.T. ja Elliot tapasivat toisensa lähes 40 vuoden jälkeen - koskettava ”jatko-osa” jatkaa elokuvan tarinaa

iltalehti 23:33 29.11

Steven Spielbergin kasariklassikkoelokuva E.T. on saanut tunnelmallisen jatko-osan joulumainoksen muodossa. 1980-luvun tieteiselokuva E.T. kertoi maapallolle jumiin jääneen avaruusolion ja Elliot-pojan ystävyydestä. Elokuva päättyi kaksikon tunteikkaisiin jäähyväisiin, kun E.T. pääsi matkustamaan takaisin kotiplaneetalleen. Nyt tarina on saanut yllättävän ”jatko-osan”. Yhdysvaltalainen kaapeli-tv-palveluita sekä netti- ja puhelinpalveluita tarjoava Xfinity-firma on tehnyt E.T.:n hengessä tunnelmallisen joulumainoksen. Firma on samaa konsernia kuin Universal Pictures, joten oikeudet elokuvan tarinan ja musiikin hyödyntämiseen lienee ollut helppo hankkia. Myös Steven Spielbergin kerrotaan olleen myötämielinen mainokselle sen vuoksi, että se kunnioittaa alkuperäistarinaa kauniisti.


Laulaja Jesse Kaikuranta, 37, väsyi kesken suurinta suosiotaan – nyt akut on ladattu: ”Nautin jokaisesta hetkestä”

iltalehti 06:58 01.11

Seitsemän vuotta sitten Jesse Kaikurannan esikoisalbumi myi platinaa jo ennen julkaisua, mutta suosionsa huipulla artisti voi koko ajan huonommin. Kun Jesse Kaikuranta vuonna 2012 pääsi The Voice of Finland -ohjelman finaaliin, hän täytti 30 vuotta. Vaikka Jesselle ei tullut voittoa, hän sai levytyssopimuksen Universal Musicilta ja pian alkoi ennen näkemätön pyöritys. Ainutlaatuinen ääni hurmasi muutkin kuin hänen mentorinsa Paula Koivuniemen.


Tunnistaisitko? TVOF-kilpailija Jesse Kaikuranta katosi julkisuudesta: Laihtui ja vaihtoi tukan väriä

iltalehti 06:34 25.10

Jesse Kaikuranta hurmasi The Voice of Finland -ohjelmassa vuonna 2012. Jesse Kaikuranta osallistui vuonna 2012 The Voice of Finland -kisaan. Hän ei voittanut kilpailua, mutta ylsi finaalin asti. Heti kilpailun jälkeen Jesse teki hienon uran. Hän sai levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa ja radiossa soitettiin jatkuvasti hänen hittejään, kuten Vie mut kotiin, Järjetön rakkaus ja Näytän sulle rannan.


Itse ilkimys -hahmoksi pukeutunut huvipuistotyöntekijä poseerasi harmittomalta vaikuttaneessa yhteiskuvassa, mutta saikin potkut

iltasanomat 20:19 10.10

Orlandon Universal Studio päätyi irtisanomaan työntekijän, joka teki sormillaan kyseenalaisen merkin poseeratessaan pienen huvipuistovieraan rinnalla.


Yle: Isac Elliot solmi kansainvälisen levytyssopimuksen

iltalehti 09:56 13.08

Laulaja Isac Elliot on kaikessa hiljaisuudessa solminut kansainvälisen levytyssopimuksen. Asiasta kertoo Yle. Laulaja Isac Elliot niittää mainetta myös kansainvälisesti. Mies on solminut levytyssopimuksen Saksan Universal Musicin kanssa. Asiasta kertoo Yle. Levytyssopimuksen lisäksi Isac Elliot solmi myös managerisopimuksen brittiläisen First Access -yrityksen kanssa. Isac Elliotin asioiden lisäksi manageriyritys hoitaa myös Rita Oran ja Young Thugin asioita. Keikkamyyjää ei vielä ole lyöty lukkoon.


Isac Elliot on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen

iltasanomat 08:50 13.08

Saksan Universal Music kiinnitti Elliotin.


Yle: Isac Elliot on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen

iltasanomat 08:50 13.08

Saksan Universal Music kiinnitti Elliotin.


Joukkoampumiset johtivat Hollywood-elokuvan ensi-illan perumiseen – The Huntissa liberaalien metsästäjien saaliina ovat Trumpin kannattajat

yle 18:45 11.08

Universal Picturesin mukaan nyt ei ole sopiva hetki julkaista kyseinen elokuva.


Oletko haaveillut Jurassic Parkiin pääsemisestä? Nyt se on mahdollista

iltalehti 01:37 27.07

Los Angelesissa on avattu uusi huvipuiston osa Jurassic Park -faneille. Jurassic Park on huippusuosittu yhdysvaltalainen elokuvasarja. Ensimmäinen Jurassic Park -elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1993. Elokuvassa pelätään kloonaamalla henkiin herätettyjä dinosauruksia. Nyt Los Angelesin Universal Studios on avannut dinosauruselokuville oman osion suosittuun huvipuistoon. Jurassic Parkin avajaiset olivat tämän viikon maanantaina. Teemapuistoon on tuotu myös Jurassic Park -elokuvista tuttuja lavasteita ja rakennettu dinosauruksista pitäville teemaan sopiva vuoristorata.


Harry Potter -tähdet harvinaisessa yhteiskuvassa - tältä Ronin, Fredin, Georgen ja Malfoyn näyttelijät näyttävät nyt

iltalehti 01:33 16.06

Tom Felton on jakanut Instagram-sivullaan nostalgisen valokuvan. Tom Felton näytteli Draco Malfoyta vuodet 2001-2011. Tällä viikolla Felton jakoi Harry Potter -fanien iloksi yhteiskuvan kolmen Weasley-veljeksen kanssa. Kuvassa hymyilevät Ronia näytellyt Ruper Grint, Frediä näytellyt James Phelps ja Georgea näytellyt Oliver Phelps. Näet kuvan halutessasi myös täältä. Näyttelijät kokoontuivat yhteen juhlistaakseen uutta Harry Potter -laitetta Universal Orlandossa. Universalin studioilla voi halutessaan kokeilla jatkossa uutta Hagridin vuoristorataa. Vuoristoradan kerrotaan olevan Floridan kaikkien aikojen pisin, Oprah Magazine tietää kertoa.


Tulipalo tuhosi satoja tuhansia huippumuusikoiden harvinaisia nauhoituksia – joukossa Nirvanaa, Elton Johnia ja Tupacia

mtv 16:14 15.06

Vuonna 2008 Universalin studioilla riehunut tulipalo vei mukanaan arvokkaita nauhoituksia.


Youtube-tähti Deata luo uraa artistina: ”Suurin unelma olisi päästä vetämään iso keikka”

iltalehti 23:39 25.05

Deatana tunnettu tubettaja Mikael Hertell julkaisee muutaman viikon päästä uuden singlen. Suosikkitubettaja Deata eli Mikael Hertell on yksi Suomen suosituimmista tubettajista. 23-vuotiaalla Deatalla on yli 300 000 seuraajaa Youtubessa. Hertell tunnettiin aluksi pelivideoistaan, mutta nykyisin hän tekee sisältöä laajasti eri aiheista ja julkaisee myös videoblogeja. Musiikin tekeminen oli Hertellille pitkäaikainen haave. Vuonna 2017 Mikael Hertell solmi levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä ”Ne haluu Deetä” viime vuoden helmikuussa artistinimellä Deata.


ennen koulun

Hot topics