Täysin suhteeton megadiili! Mykistävä sopimuspaperi nostaa jenkkitähden kerralla Kimi Räikkösen rinnalle

iltalehti 16:09 11.12

Gerrit Colen tulevaisuus on turvattu. Baseballin MLB-liigassa syöttäjänä pelaava Gerrit Cole on ollut oman pelipaikkansa vapaista agenteista ylivoimaisesti halutuin, mutta seurojen välinen kilpajuoksu on mitä ilmeisimmin nyt päättynyt. Voiton vei New York Yankees, jonka kerrotaan tehneen Colen kanssa suorastaan mammuttimaisen sopimuksen. Asiasta uutisoivat useat pohjoisamerikkalaiset uutissivustot.


Tero Pitkämäki vetäytyi julkisuudesta salassa pidetyn kirjaprojektin takia – kirjoittaja on tv:stä tuttu uutisankkuri

iltasanomat 14:24 10.12

Tero Pitkämäestä ilmestyy ensi syksynä kirja, josta useat kustantamot kilpailivat. Kirjoittaja on tunnettu tv:n uutisankkuri.


Mikko Koivu, George W. Bush, Justin Bieber... Yksi massiivisen suosion saaneen internethaasteen aloittajista on kuollut 34-vuotiaana

iltalehti 10:28 10.12

Muutama vuosi sitten jäävettä kaadettiin urakalla niskaan. Nyt haasteen aloittamisessa mukana ollut Peter Frates on kuollut. Vuonna 2014 sosiaalisessa mediassa levisi haaste, jossa ihmiset kaatoivat päällensä ämpärillisen jäävettä. Haaste levisi huimalla vauhdilla, ja siihen osallistuivat muiden muassa Yhdysvaltain entinen presidentti George W. Bush, poptähti Justin Bieber ja useat urheilutähdet, kuten suomalainen NHL-pelaaja Mikko Koivu. Haasteen aloittamisessa suurta roolia näytteli yhdysvaltalainen Peter Frates, entinen yliopistourheilija, joka sairasti ALS-tautia. Perhe tiedotti maanantaina, että Frates kuoli ALS-tautiin 34-vuotiaana. Frates oli yksi ensimmäisistä, joka kaatoi saavillisen jäävettä niskaansa ja hänellä oli suuri rooli siinä, että haaste levisi sosiaalisessa mediassa. Frates myös palkittiin työstään.


Tiesitkö? Yksi Hollywoodin onnellisimmista parisuhteista päättyi Frendit-tähden kuolemaan

iltalehti 23:52 08.12

Ron Leibman oli Emmy-palkittu näyttelijä. Ron Leibman on kuollut keuhkokuumeen aiheuttamiin komplikaatioihin. Asiasta kertovat useat yhdysvaltalaissivustot. Leibman oli naimisissa näyttelijä Jessica Walterin kanssa 36 vuotta. Liitto päättyi Leibmanin kuolemaan. Pari teki paljon töitä yhdessä. Walter myös houkutteli Leibmanin kokeilemaan ääninäyttelemistä. Walter kertoi asiasta Elle-lehdessä pari vuotta sitten.


Lillehammerin maailmancupin viesti lässähti – Iivo Niskaselta tiukka kommentti Ylellä: ”Ei millään lailla ole suotavaa”

iltasanomat 14:35 08.12

Useat mieshiihdon kärkinimet jättivät Lillehammerin maailmancupin viestin väliin sunnuntaina.


Useat ehdokkaat saivat laitonta tukea eduskuntavaaleissa – VTV:n tilintarkastaja kertoo, mitä siitä voi seurata

iltasanomat 12:03 05.12

Ehdokkaista osa oli saanut kampanjatukea sellaisilta tahoilta, joilta vaalirahoituslain mukaan ei saisi vastaanottaa tukea, kuten ulkomaisilta yrityksiltä.


Eduskunta­vaaleissa useat ehdokkaat ottivat vastaan laitonta tukea

iltasanomat 07:32 05.12

Ehdokkaista osa oli saanut kampanjatukea sellaisilta tahoilta, joilta vaalirahoituslain mukaan ei saisi vastaanottaa tukea.


Tampereella ja Jyväskylässä tutkitaan satoja netissä tapahtuneita huumerikoksia

yle 15:10 04.12

Useat poliisit Tampereella ja Jyväskylässä tutkivat epäiltyjä rikoksia.


Junaliikenne seisoo Keravalla: vaikuttaa lähi- ja kaukojuniin, useat kaukojunat myöhässä

yle 15:08 02.12

Vian korjausarviota ei tällä hetkellä ole. VR kehottaa matkustajia varautumaan merkittäviin myöhästymisiin.


Iso poliisioperaatio Kiimingissä: 29-vuotias mies otettu kiinni

iltasanomat 19:38 01.12

Useat poliisipartiot lähtivät hoitamaan hälytystehtävää sunnuntai-iltana Kiiminkiin. Tehtävän päätteeksi poliisi otti kiinni 29-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen.


Useat junat myöhässä lauantaina

iltasanomat 20:48 30.11

Useat pääradan junat myöhästyivät lauantaina sen jälkeen, kun mies jäi junan alle Tapanilan asemalla Helsingissä.


Sebastian Vettel selvittää Charles Leclercin aika-ajon pilaamista: ketjureaktio lähti liikkeelle jo paljon kauempaa

MTV 17:29 30.11

Ferrarin Sebastian Vettel näkee tallikaverinsa Charles Leclercin jääneen ilman viimeistä aikakierrosta lähinnä siksi, että useat edellä olleet autot ruuhkauttivat viimeisissä mutkissa tien.


Lontoon epäillyllä hyökkääjällä aiempi tuomio ja kytköksiä terroristiryhmiin

iltasanomat 01:10 30.11

Lontoon terrori-iskusta epäillyllä oli taustallaan aiempi rikostuomio ja kytköksiä terroristiryhmiin, kertovat useat kansainväliset mediat.


Mies tunkeutui kotiin – 82-vuotiaan mummon raivo löi ällikällä: ”Hän murtautui väärään taloon”

iltalehti 22:45 27.11

Willie Murphy, 82, sanoo taltuttaneensa hänen kotiinsa tunkeutuneen miehen. New Yorkin osavaltiossa Rochesterin kaupungissa asuva 82-vuotias Willie Murphy taltutti hänen kotiinsa tunkeutuneen miehen ja käsitteli tätä niin kovakouraisesti, että mies piti viedä sairaalaan, uutisoi muun muassa yhdysvaltalainen ABC News. Murphysta on tullut tapauksen jälkeen Yhdysvalloissa pienimuotoinen julkkis, sillä useat suuret yhdysvaltalaismediat ovat kertoneet tarinan viime päivinä.


"Vetäytyminen homolaivueesta tekee hyvää mielenterveydelle" – Guardian: Unkari jää pois Euroviisuista, ja syynä on kilpailun homomyönteisyys

yle 20:42 27.11

Useat hallituspuolueeseen sidoksissa olevat henkilöt ovat laukoneet homofobisia kommentteja, uutisoi The Guardian.


Venäjällä leviää vaarallinen nuuskailmiö – teini-ikäinen poika löytyi kuolleena

iltasanomat 09:35 27.11

Useat venäläisnuoret ovat saaneet nuuskamyrkytyksiä ympäri maata syksyn aikana. Yhden teinin epäillään kuolleen myrkytyksen seurauksena.


Alkoiko NHL:ssä oma metoo-liike? Vaienneet pelaajat repivät haavojaan auki – nyt tulee kovia paljastuksia Calgaryn päävalmentajasta

iltasanomat 23:42 26.11

Padot ovat auenneet NHL:ssä. Useat pelaajat tuovat nyt esiin, kuinka valmentajat ovat kohdelleet heitä karmivalla tavalla.


Prinssi Andrew joutuu isoveljensä prinssi Charlesin tiukkaan puhutteluun seksiskandaalista

iltalehti 14:13 26.11

Prinssi Charles palaa tänään tiistaina edustusmatkaltaan Lontooseen. Hovin lähteiden mukaan hän vaatii pikkuveljeltään selontekoa seksiskandaaliasiaan. Prinssi Charles, 71, on ollut yhdeksän päivän edustusmatkalla Uudessa-Seelannissa ja Salomoninsaarilla. Sillä välin brittihovissa on kuohunut, sillä hänen pikkuveljensä prinssi Andrew, 59, astui syrjään hovin työtehtävistä. Hän lopetti yhteistyön kaikissa hyväntekeväisyysjärjestöissään ja kaikki hänen edustustehtävänsä peruttiin. Andrew’n maine sai suuren kolauksen hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Yksi Epsteinin uhreista kertoo joutuneensa myös prinssi Andrew’n hyväksikäyttämäksi vasten tahtoaan. Prinssi antoi asiasta ympäripyöreitä vastauksia BBC:n televisioimassa haastattelussa. Sittemmin prinssi on kutsuttu Yhdysvaltoihin antamaan lausunto Epsteiniin liittyen.


Kuningatar Elisabet vei poikansa kohua pakoon – pojalla kypärä, äidillä pelkkä huppu

iltalehti 15:26 25.11

Kuningatar Elisabet vei prinssi Andrew’n Windsoriin miehen vetäydyttyä tehtävistään. Prinssi Andrew vetäytyi keskiviikkona julkisista tehtävistään hänen ja Jeffrey Epsteinin epämääräisen ystävyyden noustua puheenaiheeksi. Useat naiset syyttävät edesmennyttä Epsteinia ja hänen lähipiiriään raiskauksista. Vetäytymistä edelsi prinssin keskustelu kuningatar Elisabetin kanssa. Prinssi pyysi töppäilyjään äidiltään anteeksi. Vetäytymisilmoituksen jälkeen prinssi Andrew lähti äitinsä mukana Windsoriin. Kuningatar Elisabet ja prinssi Andrew kuvattiin jo perjantaina ratsastamassa yhdessä Windsorin linnan mailla. Molemmat pukeutuivat ratsastusretkeä varten pitkiin takkeihin. Kuningatar Elisabet täydensi asulla hupulla ja prinssi Andrew kypärällä.


Tennistähti menee naimisiin miljoonaomaisuuden tienanneen liikemiehen kanssa – häihin tulossa jopa tuhat vierasta

iltalehti 14:29 25.11

Simona Halep menee naimisiin ensi vuonna. Tennistähti Simona Halep ja miljonääripoikaystävä Toni Iuruc ovat menossa naimisiin, kertoo tennisworldusa.com -sivusto. Parin häät järjestetään ensi vuoden syyskuussa US Openin jälkeen. Useat lähteet kertovat Iurucin pyytäneen Halepin kättä tämän isältä. Lupa heltyi, ja molemmat perheet hyväksyivät kihlauksen. Tennis Tonicin mukaan isän ehtona oli, että häät järjestettäisiin vasta US Openin jälkeen.


90 000 euroa äiti sanoo HSlle Helsingin olympiakisojen harvinaisuus hyvä maku suuhun, on palautettu

Hot topics