Sveitsi järjesti uskomattoman nousun ja eteni MM-finaaliin – Suomen salibandynaiset kohtaavat pronssiottelussa Tshekin

yle 21:14 14.12

Sveitsi voitti Tshekin MM-salibandyn toisessa välierässä, josta kehkeytyi hurja näytelmä.


Tällaista palautetta BB-Ville on saanut ohjelman loputtua: "Olen monet itkut itkenyt"

mtv 21:10 14.12

Uskovaisena tunnettu Ville sai erikoisia kommentteja Big Brtotherin jälkeen. 


Ruotsin pelaaminen yllätti asiantuntijan – Suomi paikkasi huippuhyökkääjän poissaolon erinomaisesti: "Ei näkynyt niin paljon kuin olisi voinut uskoa"

yle 19:05 14.12

Parempi viimeistely oli Ruotsin puolella Suomen salibandynaisia vastaan.


SM-liigassa hirmutaklauksen alle jäänyt Patrik Puistola sai lääkäriltä rohkaisevan viestin – ”Roimasti uskoa”

iltalehti 16:44 14.12

Ilves-hyökkääjä Panu Miehon jyräämäksi joulukuun alussa jäänyt Patrik Puistola näyttää selviävän hurjasta tällistä säikähdyksellä. Nuorten leijonien mediatilaisuudessa nähtiin lauantaina helpottuneen oloinen nuori taituri, joka pystyy katsomaan tulevaisuuteen valoisammalla mielellä. Mikä on tämänhetkinen vointisi?


Uskomaton video huoltoasemalta: Nainen täytti ostoskasseja bensalla

stara 13:20 14.12

Kuten useimmat tietävät, pumpataan bensiini tyypillisesti huoltoasemilla suoraan autoon tai


Kuolemanlaakson kirjoittanut Jenny Rostain ihmettelee Liigan toimia taklauskohuissa – ”Miten kauan voi jatkaa?”

iltalehti 13:08 14.12

Jenny Rostain sanoo, että Liiga korostaa taklaavan vastuuta pelikieltojen yhteydessä. – Myös Liigan itse pitäisi kantaa vastuu päähän kohdistuneista taklauksista. Mutta niin kauan kun kielletään ongelman olemassaolo, ei tarvitse sitä vastuuta kantaa. Miten kauan näin isoja toimija voi jatkaa samalla tavalla modernissa yhteiskunnassa? – Liigan markkinointia tehdään monesti sotatermein, mutta pelaajat eivät ole taistelijoita tai sotilaita vaan tavallisia ihmisiä, jotka tekevät työtään. Se on lyhyt ura, jonka jälkeenkin pitäisi päästä työelämään. Vakava päävamma voi kuitenkin tarkoittaa sitä, että jatkoa on luvassa vain kuntoutuskeskuksessa.


Fysiikanopettajasta viraalitähti – näillä tunneilla ei ole koskaan tylsää

stara 12:40 14.12

Taitavat opettajat osaavat pitää nuorten huomion puolellaan hauskoilla ja kiinnostavilla


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:40 14.12

Taitavat opettajat osaavat pitää nuorten huomion puolellaan hauskoilla ja kiinnostavilla


Boris Johnsonin konservatiivit mursivat Englannin punaisen muurin – ”Ihmiset uskoivat asioiden korjaantuvan taianomaisesti”

iltasanomat 11:23 14.12

Kyllästyminen brexit-vatulointiin sinetöi työväenpuolueen ja James Corbynin historiallisen tappion Stokessa Englannin sydänmailla.


Uskomatonta! Leijonien maalivahti Frans Tuohimaa teki maalin

iltalehti 10:42 14.12

Suomi kaatoi Ruotsin 5–1. Suomen ja Ruotsin välisessä EHT-ottelussa nähtiin lauantaina historiallinen temppu, kun Leijonien maalivahti Frans Tuohimaa teki maalin. Ensimmäistä A-maaotteluaan pelannut Tuohimaa, 28, kiskaisi kiekon tyhjään maaliin, kun Ruotsi haki lopussa kavennusta. Maali syntyi ajassa 58.42 ja sinetöi Suomen 5–1-voiton.


IL seuraa: Uskomatonta! Leijonien maalivahti Frans Tuohimaa teki maalin!

iltalehti 10:42 14.12

Frans Tuohimaa pelaa ensimmäisen A-maaottelunsa. Leijonat kohtaa lauantaiaamupäivän EHT-ottelussa Ruotsin. Moskovassa pelattava ottelu alkoi Suomen aikaa jo kello 10. Avauserän jälkeen peli oli 0–0.


Päivän ravivihje: Toto75, Rovaniemi 14.12.

iltalehti 09:37 14.12

Toto75-sirkus siirtyy napapiirille. Toto75-1: Viikon Toto75-kierros järjestetään Rovaniemen Mäntyvaaran radalla. Osallistujat ovat pääosin kilpailleet Pohjois-Suomen ja Pohjois-Ruotsin radoilla, mikä tekee ainakin etelän pelaajille tehtävän haasteelliseksi. Avauskohteen suosikkina matkaan lähtee T.Rex, mutta muutama varmistus on paikallaan. Toto75-2: Toisen kohteen suosikiksi nostetaan Pikku-Ryti, joka saa rattailleen yhdysvaltalaisen yli 11 000 voittoa ajaneen Tim Tetrickin. 38-vuotias ohjastajavirtuoosi vierailee Suomessa ensimmäistä kertaa.


Kokenut kettu näytti kaapin paikan – Kimi Räikkönen kyykytti epäuskoista tallikaveriaan hulvattomalla tavalla

MTV 08:02 14.12

Alfa Romeon Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi ottivat myös osaa F1:n julkaisemaan Grill the Grid -ohjelmasarjaan. Kaksikon osuus julkaistiin perjantaina.


Hiihtolegenda Siiri Rantanen täytti 95 vuotta! ”Äiteen” rautainen kunto hämmästyttää – katso kuvakooste

iltalehti 07:43 14.12

”Äitee” Rantanen villitsi koko Lahden MM-kisayleisön vuonna 2017. Maastohiihdon legenda Siiri Rantanen täytti lauantaina 95 vuotta. Äitee-lempinimellä muistettu Rantanen on ollut vielä viime vuosinakin uskomattoman hyvässä kunnossa. Vuonna 2017 Iltalehti kertoi, että Rantanen pyöräilee ja lenkkeilee edelleen päivittäin.


Tanskan kuuluisat joulukuuset kärsivät paljaista olkapäistä

yle 07:00 14.12

Tutkimus uskoo löytäneensä syyn Euroopan johtavan joulukuusimaan viljelmille iskeneeseen tautiin. Toisessa tutkimuksessa puolestaan testattiin muun muassa hiuslakan ja oluen tehoa joulupuun neulasten säilyttäjinä.


Lentoemäntä ja stuertti julistettiin sankariksi – auttoivat matkustajia pois onnettomuuskoneesta

stara 23:00 13.12

Venäjältä todistettiin viime keväänä tuhoisaa lento-onnettomuutta Aeroflotin matkustajakoneen sytyttyä palamaan


ankara rangaistus MM-kisojen ilmasto­neuvottelujen piti päättyä Johnsonille – hoitajaksi kärkiseurojen kauhu – kiinnostunut tähtihyökkääjästä olympiasoihtu huutokaupattiin oppositio ihmettelee ”Ohjeistetaan todennäköisesti pelaa nuorten vuotta, tulevaisuudessa

Hot topics