Kodylla, 51, on neljä vaimoa ja 18 lasta – paljastaa Iltalehdelle, miksi halusi kuvata elämästään tosi-tv:tä

iltalehti 06:31 19.01

Suomessakin näkyvän Sisarvaimot-sarjan päähenkilö Kody Brown uskoo, että tv-sarja auttaa ymmärtämään hänen erilaista elämäntyyliään. Syksyllä 2009 kuvausryhmä halusi tehdä tosi-tv-ohjelman Utahissa asuvan Kody Brownin perheen elämästä. Nelikymppinen Brown ei ollut tavallinen yhdysvaltalaismies. Hänellä oli kolme vaimoa. Se oli epätavallista. Tuolloin polyamoriasta ei juuri puhuttu.


Mitä serkumpi sen herkumpi – sukulaiset rakastuivat ja menivät naimisiin

stara 16:00 17.01

Suomessa on sallittua avioitua oman serkun kanssa. Yhdysvaltojen Utahissa se


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 17.01

Suomessa on sallittua avioitua oman serkun kanssa. Yhdysvaltojen Utahissa se


Nainen säilytti aviomiehensä ruumista 11 vuotta pakastimessa

stara 15:00 26.12

Yhdysvaltojen Utahissa asuvan naisen kotiin hälytettyjä poliiseja odotti karmiva löytö.


Iäkäs nainen kuoli luonnollisesti kotonaan Utahissa – pakastimesta löytyi 10 vuotta sitten kuolleen aviomiehen ruumis

iltasanomat 19:57 20.12

Kuolleen pariskunnan kodista löytyi myös aviomiehen kirjoittama kirje, jossa hän ilmoitti, ettei vaimo ole vastuussa hänen kuolemastaan.


Yhdysvaltalaiskissa vastusti muuttoa ja lähti omille teilleen - palasi kotiin viisi vuotta myöhemmin

iltalehti 00:37 14.09

Kissa tunnisti heti omistajansa. Yhdysvaltalaiskissa palasi kotiin viisi vuotta karkumatkansa alkamisen jälkeen. Asiasta kertoo Utahissa asuva Cindi B. Twitterissä sekä blogissaan. – Siskoni sai soiton löytöeläinkodista tänään. Hänen kissansa Tom-Tom oli tunnistettu. Tom-Tom oli omilla teillään melkein viisi vuotta.


Mikael Jantunen uskoo pääsevänsä heti pelaamaan Utahissa – "Päävalmentaja on pelannut NBA:ssa ja tietää mitä tekee"

yle 18:13 13.08

Elias Valtosen lisäksi Mikael Jantusella on edessään ratkaisevan tärkeä kausi Yhdysvalloissa.


Kansallispuisto sytytettiin palamaan – metsäpaloa tutkittiin kontrolloidusti

stara 12:00 13.08

Fishlaken kansallispuistossa, Yhdysvaltojen Utahissa, on sytytetty tahallinen metsäpalo tutkimusmielessä. Yhdysvalloissa


Supertähti kohun keskellä: Hallitsevaa Mr. Olympiaa syytetään valmennettavansa raiskauksesta

iltalehti 09:09 14.07

Hallitsevaa Mr. Olympiaa Shawn Rhodenia syytetään raiskauksesta Yhdysvaltojen Utahissa. 44-vuotias kehonrakentaja sai 11. heinäkuuta syytteet ensimmäisen asteen rikoksina katsottavista raiskauksesta ja esineellä tehdystä raiskauksesta sekä toisen asteen rikokseksi katsottavasta väkivaltaisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Yhdysvaltalaismedia KSL:n mukaan syyteasiakirjat kertovat Rhodenin uhrin olevan kilpakehonrakennuksessa kilpaileva nainen, jota hän on mentoroinut lajissa. Rikokset ovat tapahtuneet Salt Lake Cityn metropolialueella, hotellissa Sandyn kaupungissa.


Hanno Möttölä suitsuttaa Susijengin superlupausta: ”Puhutaan seuraavasta potentiaalisesta NBA-pelaajasta”

iltalehti 08:12 05.06

Hanno Möttölän mukaan 19-vuotiaassa Mikael Jantusessa on ainesta tulevaksi NBA-pelaajaksi ja Susijengin tähdeksi. Susijengin kesän harjoitusryhmään kuuluu yhteensä 29 pelaajaa, ja ikähaarukka vaihtelee kaksikymppisistä lupauksista 38-vuotiaaseen Tuukka Kottiin. Yksi maajoukkueen tulevista tähdistä on 19-vuotias Mikael Jantunen. Vuonna 2000 syntynyt lupaus ei ollut tiistaina mukana, kun Susijengi harjoitteli Helsingissä yhdessä, sillä hän siirtyy Yhdysvaltain yliopistosarja NCAA:han ja on ollut useita viikkoja valmennusleirillä Utahissa.


Susijengin suurlupaus treenaa lakkiaispäivänään Utahissa: ”NBA on muuttunut tavoitteeksi”

iltalehti 08:53 31.05

Maajoukkuekoripalloilija Mikael Jantunen kirjoitti urheilun rinnalla ylioppilaaksi ja siirtyi Utahin yliopistoon. Mikael Jantunen tavoittelee koripallourallaan Euroopan huipputasoa ja jopa Pohjois-Amerikan tarunhohtoista NBA:ta – eikä hänen kohdallaan kysymys ole haihattelusta. –?Haluan päästä mahdollisimman korkealle tasolle pelaamaan. Tässähän nyt yliopistoura alkaa, ja seuraavat vuodet ovat aika tärkeitä oman uran kannalta. Korkealla se tavoite on, Jantunen sanoo.


ajanoton Shareef O’Neal katuu, Toimeentulotukea saavilla nuorilla

Hot topics