Venäjä on vahvoilla Ukraina-huippukokouksessa – ”Voimme vain toivoa, ettei kokouksessa saavutettaisi mitään”

iltasanomat 01:57 06.12

Ulkopoliittisen instituutin Ryhor Nizhnikau arvioi, että Vladimir Putinilla on mahdollisuus manipuloida Ukrainan kokematonta presidenttiä.


Yllätysveto! Lappeenrannan SaiPa mukaan salibandyyn – taustalla fuusio

iltalehti 15:44 04.12

Lappeenrannan NST ja PoNoVo fuusioituvat. Salibandyn puolelta kuultiin mielenkiintoinen fuusiouutinen keskiviikkona. Legendaarinen lappeenrantalaisseura NST fuusioituu Pontuksen Nousevan Voiman (PoNoVo) kanssa. Lopputuloksena on täysin uusi seura – SaiPa Salibandy.


Victoria edusti suomalaisbrändin asussa - vaate on jo loppuunmyyty

iltalehti 09:42 04.12

Kruununprinsessa Victoria osallistui seminaariin Andiatan housuasussa. Kruununprinsessa Victoria osallistui maanantaina Tukholman Suomi-instituutin järjestämään seminaariin. Seminaarin aiheena oli kestävä tulevaisuus ja yhä lisääntyvä muovin määrä.


Internetin kissajulkkis Lil Bub on kuollut

stara 09:20 04.12

Sosiaalisen median eläintähtien ystäviä on kohdannut suru-uutinen. Internetin kuuluisimpiin kissoihin


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 04.12

Sosiaalisen median eläintähtien ystäviä on kohdannut suru-uutinen. Internetin kuuluisimpiin kissoihin


Taavi Vartiainen pyysi välittömästi Tuukka Mäntylältä anteeksi kovaa taklaustaan

jatkoaika.com 21:02 03.12

Tapparan ja Pelicansin ottelun alku sai ikävän alun, kun puolentoista minuutin kohdalla peli keskeytettiin Tuukka Mäntylän maatessa paikoillaa jäässä. Taavi Vartiaisen raju taklaus säikäytti Hakametsän yleisön.


Karmea taklaus! Kuvat ja video: Tapparan Tuukka Mäntylä lähti kaukalosta paareilla ja niskatuen kanssa – telojakin kauhistui

iltalehti 18:50 03.12

Pelicansin Taavi Vartiainen taklasi Tapparan Tuukka Mäntylän. Konkari vietiin jäältä paareilla. Pelicansin laitahyökkääjä Taavi Vartiainen, 25, niittasi Tapparan konkarin Tuukka Mäntylän häjysti laitaan tiistaina Tampereella SM-liigan ottelussa reilun puolentoista minuutin pelin jälkeen. Mäntylä, 38, jäi minuuteiksi jäähän makaamaan. Hän pystyi liikuttamaan ainakin toista jalkaansa. Mäntylää oli hoivaamassa viisi henkilöä. Puolustaja kuljetettiin paareilla kaukalosta.


Dramaattinen niitti! Tapparan pelaaja tuupertui – telojakin kauhistui

iltalehti 18:50 03.12

Pelicansin Taavi Vartiainen taklasi Tapparan Tuukka Mäntylän. Konkari vietiin jäältä paareilla. Pelicansin laitahyökkääjä Taavi Vartiainen, 25, niittasi Tapparan konkarin Tuukka Mäntylän häjysti laitaan tiistaina Tampereella SM-liigan ottelussa reilun puolentoista minuutin pelin jälkeen. Mäntylä, 38, jäi minuuteiksi jäähän makaamaan. Hän pystyi liikuttamaan ainakin toista jalkaansa. Mäntylää oli hoivaamassa viisi henkilöä. Puolustaja kuljetettiin paareilla kaukalosta.


Venäjä ”avoin ajatukselle Nato-yhteistyöstä”, Ranskan Macron tahtoo ”strategista dialogia silmät auki”

iltasanomat 18:27 03.12

Putinin mukaan Venäjän on pakko arvioida Naton laajeneminen lähelle Venäjän rajoja potentiaaliseksi turvallisuusuhaksi.


Satoja suomalaisia elokuvia voi nyt katsoa netissä ilmaiseksi - mukana vanhoja mainoksia ja sensuroituja sisältöjä

iltalehti 07:35 03.12

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) omistamat pitkät elokuvat tulevat internetiin vapaasti katseltaviksi. KAVIn uudistunut Elonet-tietokanta on liittynyt osaksi Suomen museoiden, kirjastojen ja arkistojen Finna-verkkopalvelua. Tänään 3. joulukuuta alkaen Elonet-palvelussa voi katsella satoja suomalaisia elokuvia. Tarjolla on nyt yli 200 kotimaista pitkää elokuvaa. Arkistokokoelma kuitenkin karttuu, sillä elokuvia digitoidaan jatkuvasti. Lähivuosina palveluun julkaistaan kaikki KAVIn omistamat kokoillan elokuvat. Suuri osa elokuvista on saatavilla jopa 4K Ultra HD -tarkkuudella.


Putin hyväksyi lain: ulkomailta tuloja saavat toimittajat ovat ulkomaisia agentteja

yle 06:59 03.12

Sananvapautta ajavat järjestöt arvioivat lain haittaavan itsenäisen median toimintaa.


Daruden lauantai-ilta sai painajaismaisen käänteen vaimon lyötyä päänsä lattiaan – kiittää nyt hoitohenkilökuntaa: ”Hyvin pelottava tilanne”

iltalehti 22:54 02.12

Daruden vaimo löi päänsä pahasti lattiaan viime lauantaina. Dj Darude kertoo Instagramissa viikonloppuna tapahtuneesta onnettomuudesta. Perhe oli ollut saunomassa tavalliseen tapaansa, kun hänen vaimonsa Michelle oli yllättäen liukastunut ja lyönyt päänsä ”aika pahasti” lattiaan. – Nopea soitto 112:een ja ambulanssi saapui muutaman minuutin kuluttua, Darude kirjoittaa.


Varusmies loukkaantui taisteluharjoituksessa – palovammat käteen ja kasvoihin

iltasanomat 21:05 02.12

Maavoimien tiedotteen mukaan Utin jääkärirykmentin varusmies on loukkaantunut taisteluharjoituksessa, joka oli osa isoa Kaakko 19 -harjoitusta.


Sunrise Avenuen lopettamisuutinen hämmensi saksalaisfanit : "Ei voi olla totta!"

yle 15:06 02.12

Yhtyeen lopettamisuutinen on aiheuttanut saksalaisten keskuudessa sosiaalisessa mediassa vilkasta kommentointia. Joillekin Sunrise Avenuen lopettamisuutinen on ollut myös iloinen asia.


Stefanie ja Katja lensivät Saksasta yhdeksi päiväksi Helsinkiin vain kuulemaan Sunrise Avenuen uutiset: shokkiyllätys mursi vuolaaseen itkuun

iltasanomat 14:27 02.12

Sunrise Avenuen fanit saapuivat ympäri Eurooppaa kuulemaan, mitä yhtyeen yllätysuutinen pitää sisällään. Innostus vaihtui shokkiin Samu Haberin paljastaessa lopettamispäätöksen.


29-vuotias mies murhasi Porissa naisen erityisen raa’alla ja julmalla tavalla – elinkautinen

iltasanomat 14:06 02.12

Satakunnan käräjäoikeus on antanut tuomionsa Porin Itäpuiston syyskuisesta henkirikoksesta. Oikeus tuomitsi 29-vuotiaan miehen murhasta elinkautiseen vankeuteen.


Lontoon veitsihyökkääjän tausta puhuttaa Britanniassa – 28-vuotias mies oli päästetty koevapauteen terrorismituomion jälkeen

yle 12:17 30.11

Hyökkääjän taltuttaneet ohikulkijat käyttivät apunaan palosammutinta jopa sarvivalaan hammasta.


Yhdistetyn suomalaisille paha pettymys mäessä – Eero Hirvonen aikoi jättää sunnuntain kisan väliin

iltalehti 10:45 30.11

Mäkiosuuden parhaasta suomalaishypystä vastasi Leevi Mutru. Rukan maailmancupin yhdistetty starttasi lauantaina mäkiosuudella. Suomalaisittain aamupäivä oli pettymys. Parhaiten hyppäsi Leevi Mutru, joka sijoittui 28:ksi. Hän starttaa hiihto-osuudelle 3 minuutin ja 14 sekunnin takamatkalta.


Hävytöntä tekstiä suomeksi laukonut Sebastian Vettel halusi jättää F1-kisan väliin – taustalla upea uutinen

MTV 10:44 30.11

Ferrarin saksalaiskuski Sebastian Vettel rykäisi erikoisemman tempun perjantaina Abu Dhabissa, kun hän tykitti suomeksi hyvin hävyttömän kiroilusarjan. Vettel myöntää, että hän olisi halunnut jättää kisaviikonlopun väliin, tuoreen perheuutisen myötä.


Video: Näin silmin­näkijät taltuttivat Lontoon veitsi­hyökkääjän – aseina vaahto­sammutin ja valaan sarvi

iltasanomat 09:22 30.11

Hyökkääjä osallistui vankien kuntoutusta käsitelleeseen tapahtumaan ennen iskua.


56 jääkarhua – oikeus, vaan – Pohjois-Korea suuttui

Hot topics