Ile Uusivuorelta hellyttävä paljastus Kokkisota-ohjelmassa: "Teen joka päivä aamiaisen koko perheelle"

mtv 16:33 28.11

Radio- ja tv-juontaja Ile Uusivuori nähdään Kokkisodan neljännen kauden avausjaksossa. Kiireinen kolmen lapsen isä kertoo hellyttävästä periaatteestaan, josta pitää kiinni joka aamu. 


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori avautuvat perhearjestaan: "Ollaan riidelty viikon verran"

mtv 09:10 19.11

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori avautuvat perhearjestaan. Pariskunta myöntää, että ovat riidelleet viikon verran. 


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori paljastivat karun totuuden ruuhkavuosista – rehellinen kirjoitus kerää ylistystä vanhemmilta

iltalehti 17:43 18.11

Vaikka Marja Hintikka on ylistänyt useaan otteeseen perheonneaan, nainen muistuttaa myös, miten rankkaa perhe-elämä kolmen pienen lapsen kanssa on. Tuskin YleX:n juontaja Marja Hintikka arvasi syksyllä 2005, millaista elämä on 14 vuotta myöhemmin, kun Pasilan studioon asteli muuan Ilkka ”Ile” Uusivuori. Pariskunta on kertonut useissa haastatteluissa, miten työkavereista tuli pariskunta. Aluksi pariskunta oli vain työkavereita. Jossain vaiheessa kaksikko kuitenkin huomasi, kuinka oli mennyt ”työn merkeissä” elokuviin yhdessä.


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ryöpsäyttivät julki totuuden lapsiarjestaan – takana kaksi viikkoa riitelyä: ”Menee ihan päin prinkkalaa”

iltasanomat 15:25 18.11

Aina lapsiperhearki ei ole helppoa. Ei edes, vaikka se somen välityksellä vaikuttaisi siltä.


Ile Uusivuori julkaisi hauskan yhteiskuvan Uutisvuodon kolmikosta: "184 cm ja silti lyhyin"

mtv 16:02 14.08

Ile Uusivuori teki hupaisan havainnon Uutisvuodon vakiokasvojen yhteiskuvasta. 


Uutisvuoto jatkuu – Stan Saanila palaa kapteeniksi

iltalehti 09:17 14.08

Ohjelma saa uuden esityspaikan tiistai-illasta. Paneelishow Uutisvuoto palaa MTV3-kanavan ohjelmistoon syyskuussa. Viihteellinen kilvoittelu uutisotsikoiden ja -aiheiden parissa jatkuu tutun ylituomarin Peter Nymanin johdolla. Julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa kisaavat vakiokapteenit Ile Uusivuori sekä Stan Saanila.


Kahdeksan vuotta naimisissa – Marja Hintikka ja Ile Uusivuori juhlivat hääpäiväänsä: "Onnellinen ja ylpeä meistä"

mtv 15:40 02.07

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat olleet naimisissa kahdeksan vuotta.


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori juhlivat pronssihäitään – julki ennennäkemätön kuva parin häistä: ”Olen järjettömän onnellinen meistä”

iltasanomat 15:16 02.07

Marja Hintikka ja Ilkka ”Ile” Uusivuoren häistä on kahdeksan vuotta. Nyt koko perhe lompsii seitsemän viikon lomalle.


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori juhlivat pronssihäitään – julki ennennäkemätön kuva parin häistä: ”Olen järettömän onnellinen meistä”

iltasanomat 15:16 02.07

Marja Hintikka ja Ilkka ”Ile” Uusivuoren häistä on kahdeksan vuotta. Nyt koko perhe lompsii seitsemän viikon lomalle.


Marja Hintikalta herkkä päivitys pronssihääpäivänä: ”Oon niin onnellinen ja ylpeä meistä”

iltalehti 14:26 02.07

Juontajat Marja Hintikka ja Ile Uusivuori viettävät tänään kahdeksatta hääpäiväänsä. Marja Hintikka, 40, tunnelmoi sosiaalisessa mediassa pariskunnan hääpäivää. Hän on julkaissut kuvan kahdeksan vuoden takaa. – Oho! Meidän avioliitto on päässyt jo siihen vaiheeseen, että voidaan juhlia jalometalleja. 8-vuotishääpäivä on nimittäin PRONSSIHÄÄT! Hintikka kirjoittaa kuvansa ohessa.


Marja Hintikkaa odotti yllätys - ylistää mökillä hihat heilumaan laittanutta miestään: ”Sitoutuneet, ahkerat, oikeat kunnon miehet ovat hoteimpia”

iltalehti 22:28 20.06

Marja Hintikka hehkuttaa puolisonsa Ile Uusivuoren huhkimista mökillä. Mökkeily voi joskus tuntua työleiriltä, kun pihapiirissä on vaikka ja mitä laittamista. Marja Hintikkaa odotti kuitenkin kesämökillä yllätys, sillä hänen miehensä Ile Uusivuori oli pistänyt tuulemaan ennen Marjan mökille saapumista. Hintikka kertoo tapauksesta somessa. – Tulin mökille. Hän oli riehunut koko päivän laituriasentajien kanssa ja uusi, ihana auringonottopaikka möllötti valmiina rantavedessä. Pihanurmet oli leikattu vimosen päälle ja muutenkin tunnelma kohdillaan. Arvostan. Sitoutuneet, ahkerat, oikeat kunnon miehet. Ne on hoteimpia, Hintikka hehkuttaa somessa.


Aviopari Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ylistävät toisiaan: "Siihen minä hänessä rakastuin"

mtv 11:46 20.06

Juontajapariskunta Marja Hintikka ja Ile Uusivuori viettivät treffi-iltaa yhdessä samppanjatapahtumassa.


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori hehkuvat rakkautta tuoreessa kuvassa: "Kerran kesässä"

mtv 13:12 15.06

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori pääsivät nauttimaan harvinaisesta vapaaillasta.


Ile Uusivuori joutui hävyttömän kritiikin kohteeksi - puoliso Marja Hintikalta lohdullisia sanoja

iltalehti 09:03 06.06

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat molemmat tottuneet rankkaan kritiikkiin. Ile Uusivuori siirtyi viime vuoden puolella Cmoren Champions Leaguen studioisännäksi. Uusivuori oli aiemmin luotsannut Ylellä olympiastudioita, mutta oli silti eri asia isännöidä jalkapallostudiota. Palaute oli varsinkin UCL-taipaleen alussa ajoittain todella rankkaa, mutta Uusivuori vaikuttaa siltä, että iso osa kritiikistä oli ansaittua.


"Psykiatrin" piinapenkki oli liikaa – Tuomas Virkkunen romahti täysin koomisella videolla

MTV 16:10 01.06

Hurjia käänteitä sisältänyt jalkapallon Mestarien liigan kausi on lauantaista loppuottelua vaille valmis, mikä sai Ile Uusivuoren laittamaan C Moren asiantuntijat ja selostaja Tuomas Virkkusen piinapenkkiinsä. Studioisäntänä tällä sesongilla toiminut Uusivuori otti humoristisella videolla harteilleen psykiatrin roolia.


Helsingin mielenosoitusten jälkeen lakkokaaos – Odin -kulkueessa

Hot topics