Porilaisen pokka pitää, vaikka Dingo soi – kokeile, pystytkö katsomaan videota ilman, että laulattaa tai jalka vipattaa

yle 18:18 06.07

Radio Suomen arki-iltojen musiikkidraaman aiheena on Suomen 1980-luvulla villinnyt porilaisyhtye Dingo.


Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez ostivat miljoonamökin Los Angelesista

iltalehti 15:48 06.07

Kokoa uudella talolla on vaatimattomat 670 neliötä. Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez on ostanut baseball-pelaajakihlattunsa Alex Rodriguezin kanssa mökin Encinon alueelta Los Angelesista. Alueen suosio on kovassa nousussa lähiöelämää kaipaavien julkisuuden henkilöiden keskuudessa. Uudella torpalla on kokoa 670 neliömetriä ja hintaa 1,24 miljoonaa euroa. Parin muihin taloihin verrattuna vaatimattoman kokoisessa asumuksessa on kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Vaikka suosikkipariskunta aktiivisesti suunnitteleekin jo häitään, on kauppapapereissa Varietyn tietojen mukaan ainoastaan Lopezin nimi.


Mika Salo latoo suorat sanat Kimi Räikkösen Alfa Romeon tilanteesta – antaa noottia Lewis Hamiltonille

MTV 13:23 06.07

Ferrarin moottorilla varustetut autot olivat vaikeuksissa F1-kauden ensimmäisenä kisaviikonloppuna Itävallassa, vaikka Ferrarin Charles Leclerc osin onnellakin taisteli itsensä toiseksi. C Moren asiantuntija Mika Salo ei kaihda sanoissaan kommentoidessaan myös Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon tilannetta.


Mansikanpoimijoilta passit pois, alipalkkausta, kelvoton majoitus – Avin tarkastaja: Työnantajalla on monta mahdollisuutta hyväksikäyttöön

yle 12:30 06.07

Marjatiloilla työskentelevien ulkomaalaisten työsyrjintäjuttuja on vaikea saada oikeuteen saakka, vaikka epäkohtia löytyy usein.


Laulaja Kai Lind muistelee koskettavasti edesmennyttä vaimoaan Arja Tuomarilaa: ”Aina tervehdin, vaikka tiedän, ettei kukaan vastaa”

iltalehti 11:17 06.07

Televisiokuuluttaja Arja Tuomarila kuoli lauantaina 27. kesäkuuta. Mainos-TV:n kuuluttajana ja iskelmälaulajana muistettu sekä lentoemäntänä pitkään työskennellyt Arja Tuomarila, 78, menehtyi kotonaan lauantaina 27. kesäkuuta. Tuomarilan puoliso laulaja Kai Lind kertoo suru-uutisesta Iltalehdelle. – Luulin, ettei tällainen päivä koskaan tulisi. Jälkiselvittelyt ovat rankkoja, perunkirjoitukset ja hautajaisten järjestäminen. Mutta viis siitä, tämä suru on kamalin, Lind kommentoi Iltalehdelle.


Kokenut Emmi Jokipelto ei yllättynyt harjoitusvastustajan kovasta tasosta

jatkoaika.com 08:30 06.07

Naisten pääsarjatasolla kaksi mestaruutta voittanut 33-vuotias Emmi Jokipelto ei yllättynyt harjoitusottelussa vastaan asettuneen TPS:n tasosta. KOOVEEta edustava Jokipelto on luottavaisin mielin joukkueen mahdollisuuksista tulevalla kaudella, vaikka joukkueen rakentaminen hankaloitui koronaviruksen takia asetettujen rajoitusten takia.


Kun Arja Tuomarila ja Kai Lind menivät salaa naimisiin ruokatunnilla, eivät kaikki uskoneet avioliiton kestävän – vain Olavi Virta onnitteli tuoretta avioparia

iltasanomat 04:33 06.07

Kun Arja Tuomarila ja Kai Lind menivät salaa naimisiin ruokatunnilla. Pari oli naimisissa 56 vuotta, vaikka kaikki eivät liittoon aluksi uskoneetkaan.


Poliisin viesti kaikui kuuroille korville – fanijoukko odotti Liverpoolia Anfieldillä

iltasanomat 23:27 05.07

Pieni joukko faneja otti sankarit vastaan Anfieldin edessä, vaikka tiukka kehotus oli jäädä kotiin. Mestaruutensa jo varmistanut Liverpool otti jälleen kotivoiton.


Charles Leclerc ylsi heikolla Ferrarilla suureen urotekoon – "Tämä oli valtava yllätys"

MTV 19:04 05.07

Ferrarin nuori tähtikuljettaja Charles Leclerc ajoi F1-kauden avausosakilpailussa monien vaiheiden jälkeen toiseksi, vaikka Ferrarin iskukyky ei viikonlopun aikana ollutkaan kärkitasoa.


Sami Hedberg viettää kesää Luokkakokous 3 -elokuvan merkeissä – korona-aika toi koomikolle yllättävän harrastuksen

iltalehti 18:22 05.07

Sami Hedberg työskentelee parhaillaan Luokkakokous 3 -elokuvan parissa. Koomikko ja näyttelijä Sami Hedberg viettää parhaillaan kesää Luokkakokous 3 -elokuvan parissa. Elokuva on jatkoa suosituille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville. Vaikka kuvaukset ovat vasta alussa, on Hedbergillä hyvä kutina tulevasta.


Tutkija Trumpin itsenäisyys­päivän puheesta: suosion lasku ja paineet näkyivät

iltasanomat 17:57 05.07

Trump suuntasi itsenäisyyspäivän puheensa ydinkannattajilleen, vaikka perinteisesti niillä on pyritty yhdistämään kansaa, tutkija arvioi.


Meghan ja Harry lakkauttivat järjestönsä, jonka nimestä Elisabeth älähti – suuntaavat elokuva-alalle

iltalehti 15:41 05.07

Herttuaparin lanseeraamaa Archewell-tavaramerkkiä haetaan televisio-ohjelmiin ja elokuviin. Prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan ilmoittivat helmikuussa, että he lopettavat royal- eli kuninkaallinen-sanan käytön omien bisnestensä tai järjestöjensä toiminnan edistämisessä. Päätöksen takana on kuningatar Elisabet, joka kielsi kuninkaallisuudella ratsastamisen sen jälkeen, kun Harry ja Meghan ilmoittivat vetäytyvänsä kuninkaallisista edustustehtävistä. Taustalla on ollut pelko siitä, että pariskunta käyttää kuninkaallista asemaansa hyväksi edistääkseen omia liiketoimiaan. Se ei olisi Britannian hallituksen eikä kuningatar Elisabetin mukaan soveliasta. Käytännössä herttuapari ei voisi siis tulevaisuudessa käyttää Sussex Royal -brändiään. Täysin he eivät ole vielä nimestä kuitenkaan luopuneet. Parin Instagram-tili kulkee edelleen nimellä sussexroyal. Myös verkkosivun osoitteessa nimi on edelleen tallella, vaikka osoitteen varsinainen nimi onkin muutettu muotoon Sussexin herttuan ja herttuattaren virallinen sivusto.


Alkavatko katsojat jo toivoa Mersun tappiota? Lewis Hamilton on vedonlyöjien ylivoimainen suosikki mestariksi

iltalehti 14:59 05.07

Ikuisuudelta tuntuneen tauon jälkeen myös formulasirkus pääsee kuluvana viikonloppuna liikenteeseen Itävallan Spielbergissä. Vedonlyönnin kannalta formula ykköset on kiehtova kohde, vaikka itse vedonlyöntimarkkina ei kovin suuri olekaan. Tiedolla ja taidolla pääsee pitkälle, kuten haastattelemani kaksikko, Jere Saastamoinen ja Juho Tapani kohta kertovat. Näistä ensimmäinen keskittyy pääasiassa tapahtumanaikaiseen eli live-vedonlyöntiin, siinä missä Tapani tuntee myös pre-vedonlyönnin metkut. Kumpikin on tehnyt voitollista tulosta jo useamman kauden ajan F1-vedoillaan, mistä todisteena löytyy kummaltakin julkinen seuranta. Mutta mistä F1-vedonlyönnissä on kyse, mitä asioista pitää painottaa ja miltä näyttää vedonlyöjän silmin kauden 2020 mestaruustaistelu – pureudutaan näihin kysymyksiin seuraavaksi tarkemmin.


Vain 28 kuolemaa: Koronan pahimmin runtelemalta mantereelta löytyy maa, joka on pitkälti onnistunut väistämään pandemian

iltasanomat 09:37 05.07

Uruguay ja Kuuba ovat onnistuneet koronaviruksen torjumisessa, vaikka koronavirustilanne on huolestuttava Amerikan mantereella.


"Leikkaan tässä vain vähän ruohoa" – Valtteri Bottaksen mahtavasta tiimiradiokeskustelusta tuli välitön klassikko

MTV 09:10 05.07

Valtteri Bottas tykitti vakuuttavasti paalupaikalle Itävallan GP:hen. Suomalainen onnistui tempussa, vaikka hänen viimeinen vetonsa meni pieleen, kun hän ajoi hiekalle.


Valtteri Bottas vitsaili hulvattomasti, vaikka ei edes tiennyt paalupaikastaan – suomalaisen voittotaistossa piilee tänään ulkopuolinen uhka

yle 08:00 05.07

Valtteri Bottas heitti ruohonleikkurivitsejä dramaattisella hetkellä F1-kauden ensimmäisissä aika-ajoissa.


Kautensa avannut Kristiina Mäkelä loikki kärkituloksen karussa säässä – "Avain voittoon tässä kilpailussa oli, että juoksin kunnolla loppuun asti"

MTV 18:55 04.07

Kolmiloikkaaja Kriistina Mäkelä ja kilpakumppani Senni Salminen pistivät pystyyn hienon kilpailun Koskella, vaikka sää ei hellinnyt urheilijoita.


IL seurasi: Valtteri Bottas tykitti upeasti paalupaikalle! Aika-ajossa hurjaa draamaa

iltalehti 15:01 04.07

F1-kauden ensimmäinen aika-ajo on käynnissä Itävallassa. Koronapandemian typistämä F1-kausi käynnistyy vihdoin yli kolme kuukautta alkuperäistä aikataulua myöhemmin Itävallan Spielbergissä. Ennakkokaavailussa Red Bull Ringin on laskettu suosivan sen nimikkotallia, vaikka mustaksi muuttuneet Hopeanuolet ovat hallinneet harjoituksia. Kimi Räikkösen treenivauhti ei ole vakuuttanut, mutta Valtteri Bottas lähtee kauden ensimmäiseen aika-ajoon tavoitteena paalupaikka sunnuntain avauskisaan.


IL seuraa: Valtteri Bottakselta hirviökierros! Nyt on paalupaikka lähellä

iltalehti 15:01 04.07

F1-kauden ensimmäinen aika-ajo on käynnissä Itävallassa. Koronapandemian typistämä F1-kausi käynnistyy vihdoin yli kolme kuukautta alkuperäistä aikataulua myöhemmin Itävallan Spielbergissä. Ennakkokaavailussa Red Bull Ringin on laskettu suosivan sen nimikkotallia, vaikka mustaksi muuttuneet Hopeanuolet ovat hallinneet harjoituksia. Kimi Räikkösen treenivauhti ei ole vakuuttanut, mutta Valtteri Bottas lähtee kauden ensimmäiseen aika-ajoon tavoitteena paalupaikka sunnuntain avauskisaan.


Hot topics