Conor McGregorin palkkio julki! Tyrmäyskone tienasi poskettoman summan sekunneissa

iltalehti 11:57 19.01

Irlantilaisen tilipäivä koitti Las Vegasissa. Conor McGregorin ja Donald Cerronen välinen pääottelu UFC 246 -illassa ehti kestää vain 40 sekuntia. Irlannin supertähti McGregor palasi häkkiin ottamalla teknisellä tyrmäyksellä voiton amerikkalaisesta välisarjan mittelössä.


Krista Kosonen ja Laura Birn ovat ystäviä, vaikka kilpailevat usein samoista rooleista: ”Olisi vaikeaa iloita Lauran puolesta, jos hän olisi p*ska näyttelijä”

iltasanomat 11:17 19.01

Krista Kosonen ja Laura Birn ovat tottuneet kilpailemaan samoista rooleista, mutta se on vain vahvistanut heidän ystävyyttään. Äitiys toi naisten väleihin uuden syvemmän ulottuvuuden.


Äitiys & ura yhdistävät

iltasanomat 11:17 19.01

Krista Kosonen ja Laura Birn ovat tottuneet kilpailemaan samoista rooleista, mutta se on vain vahvistanut heidän ystävyyttään. Äitiys toi naisten väleihin uuden syvemmän ulottuvuuden.


Kommentti: Nyt pitää onnistua, Joel Pohjanpalo! Mykistävä tilasto osoittaa suomalaiskärjen tehokkuuden – harvinaiseen sopimukseen ei ole syytä tyytyä

yle 10:33 19.01

Joel Pohjanpaloa uhkaa kuntoutumisestaan huolimatta juuttuminen Leverkusenin penkille, kirjoittaa Yle Urheilun Jussi Vainikka.


”Snowmageddon” iski kanadalaiskaupunkiin: Lumikaaos tiivistyy yhteen kuvaan – tästä ovesta ei ulos niin vain kävelläkään

iltasanomat 10:12 19.01

Kanadalainen St. John’sin kaupunki sijaitsee samalla leveyspiirillä kuin Helsinki. Maisema kaupungeissa on hyvin erilainen.


”Snowmageddon” iski Kanadaan: Lumikaaos tiivistyy yhteen kuvaan – tästä ovesta ei ulos niin vain kävelläkään

iltasanomat 10:12 19.01

Kanadalainen St. John’sin kaupunki sijaitsee samalla leveyspiirillä kuin Helsinki. Maisema kaupungeissa on hyvin erilainen.


Saara Arvaa etsitään vieläkin – henkirikosta tutkiva poliisi pyytää havaintoja Audista

stara 09:20 19.01

Poliisi etsii vuonna 1984 syntynyttä helsinkiläistä Saara Arvaa, joka on


Tshernobylin varjossa kasvanut urheilutähti painoi 8-vuotiaana vain 16 kiloa – yksi mustavalkoinen valokuva muutti kovia kokeneen tytön elämän

MTV 09:15 19.01

USA:n väreissä kilpailevan Oksana Mastersin elämään on liittynyt suunnatonta iloa ja lohdutonta surua. 30-vuotiaan paraurheilijan tarina on osoitus siitä, mihin sitkeys ja periksiantamattomuus voivat parhaimmillaan johtaa.


Conor McGregor hoiteli "lehmipojan" pikavauhtia – heitti kovaa kommenttia voitonhuumassaan

MTV 08:11 19.01

Conor McGregor tarvitsi vain 40 sekuntia Donald "Cowboy" Cerronen lyömiseen UFC 246 -illassa Las Vegasissa. 


Conor McGregor rikkoi huiman ennätyksen UFC:ssä! Uskomaton paluu huipulle tiivistyy tähän tyrmäävään kuvaan

iltalehti 08:07 19.01

Conor McGregor ei aikaillut sekuntiakaan. UFC 246 -tapahtuma päättyi huimaan pääotteluun Las Vegasissa. Irlantilainen Conor McGregor palasi 15 kuukauden tauon jälkeen häkkiin ja otti salamavoiton Donald Cerronesta. Välisarjan painoluokassa oteltu kamppailu päättyi, kun ensimmäistä erää oli takana vain 40 sekuntia. McGregor haki jo ensimmäisestä lyönnistään alkaen tyrmäystä.


Lähes 30 vuotta vanhaa ennätystä jahtaava Maria Huntington käsitteli syksyn pettymystä pitkään psykologin kanssa – "En juurikaan itkenyt, oli vain turta olo"

MTV 07:15 19.01

Yleisurheiluvuoden 2019 suurimpiin onnistujiin lukeutuneen Maria Huntingtonin erinomainen kausi huomioitiin hienolla tavalla Urheilugaalassa. 22-vuotias seitsenottelija oli ehdolla Vuoden läpimurroksi.


Japanissa ei pian ole työntekijöitä, mutta ulkomaalaiset kelpaavat usein vain hikipajaan – Populisti väestökadosta: "Tämä alkoi Pohjoismaista"

yle 07:05 19.01

Lue kirjeenvaihtaja Jenny Matikaisen erikoisartikkeli.


Kristian Kuusela Tapparan alkutyrmäyksestä: "Ei mitään taikatemppuja"

MTV 21:38 18.01

Tapparan kapteeni Kristian Kuusela oli syystäkin tyytyväinen lauantain HIFK-Tappara-ottelun jälkeen. Tappara kampesi Helsingistä viikon kolmannen voittonsa Liigassa 3–4-lukemin.


Tappara-kapteeni Kristian Kuusela kolmen voiton viikon jälkeen: "On paljon parannettavaa"

MTV 21:38 18.01

Tapparan kapteeni Kristian Kuusela oli syystäkin tyytyväinen lauantain HIFK-Tappara-ottelun jälkeen. Tappara kampesi Helsingistä viikon kolmannen voittonsa Liigassa 3–4-lukemin.


TPS oli lähellä, mutta vain lähellä - KooKoon voittoputki sai jatkoa

jatkoaika.com 20:49 18.01

TPS:n lupaava nousukiito katkesi, kun sen kotiluolaan saapui kuntopuntarin ykkönen KooKoo. TPS:llä oli mahdollisuus ratkaista ottelu itselleen toisessa erässä, mutta KooKoo klaarasi paremmin rikkinäisen kolmannen erän.


Tapparan kilpikonnataktiikka tehosi – HIFK joutui pettymään täpötäyden kotiyleisön edessä

jatkoaika.com 18:30 18.01

Tapparan salama-alku riitti kaatamaan HIFK:n lauantai-iltapäivän ottelussa. Vain yhdeksän kertaa HIFK-maalille laukoneet kirvesrinnat onnistuivat yrityksissään peräti neljästi. 4–3-voitto irtosi lopulta äärimmäisen kurinalaisella esityksellä.


Kun Thomas Cook meni konkurssiin, EU sai tarpeekseen – pelkän lentolipun ostanut ei saa taaskaan korvauksia, ja siihen halutaan nyt muutos

yle 16:01 18.01

Matkanjärjestäjä Thomas Cookin konkurssissa korvauksia ovat saaneet vain valmismatkan ostaneet. Esimerkiksi hotellit odottavat konkurssipesältä saatavia.


Iivo Niskanen iloinen historiallisesta hiihdostaan – pohti maalissa mutkakohtia

iltasanomat 15:37 18.01

Niskanen oli tyytyväinen hiihtoonsa ja uran ensimmäiseen vapaan hiihtotavan podiumsijoitukseen


Gretsky karkasi kotoa ikkunan kautta harjoituksiin, isä päätti pelipaikan, seura määräsi pelinumeron 99

iltalehti 14:41 18.01

Elämä ei aina ole yksinkertaista, jos kantaa yhtä urheilumaailman tunnetuimmista sukunimistä. Tämän on saanut huomata KHL-seura Dinamo Minskin 23-vuotias hyökkääjä Vjatsheslav Gretsky, joka ei koskaan pääse eroon maailman tunnetuimman jääkiekkoilijan Wayne Gretzkyn varjosta. Gretsky ei ole tullut tunnetuksi jääkiekkoilullisilla taidoillaan vaan sukunimensä takia: takana on vain 14 KHL-ottelua ja niissä 0+2 tehopistettä. Gretsky ei ole kuin 2 855 tehopisteen päässä Gretzkyn NHL:n runkosarjan pistemäärästä.


Iloinen suomalaisyllättäjä paljasti Ylelle – kisa oli tuhoutua välinerikkoon, apu tuli yllättävältä taholta: ”Aivan sama menikö sijoitus”

iltalehti 14:07 18.01

Perttu Hyvärinen teki uransa parhaan suorituksen lauantaina Nove Mestossa. Perttu Hyvärinen hiihti kuudenneksi Nove Meston maailmancup-koitoksessa. 15 kilometrin matka taitettiin väliaikalähtönä ja vapaalla hiihtotavalla. Tulos on Hyvärisen maailmancup-uran selvästi paras henkilökohtaisissa kilpailuissa. 28-vuotias hiihtäjä oli syystäkin tyytyväinen kisan jälkeen.


GS75 Boden henkilöauton moottori kannalta murhaava on minuutti elinaikaa” on romahtanut otettava ottelutapahtumissa Paitsiossa Vierasjoukkueen esitteleminen ruven” – äiti

Hot topics