Norwich-luotsi uskoo Teemu Pukin ja muiden avainpelaajien jäävän putoajajoukkueeseen – "Olen aika luottavainen"

MTV 15:52 12.07

Sarjaporrasta alemmas kauden päätteeksi putoavan Norwichin päävalmentaja Daniel Farke uskoo, että joukkueen avainpelaajat jatkavat seurassa myös ensi kaudella.


Cristiano Ronaldo herkutteli rankkaripilkulta – Atalantan valmentaja raivosi: ”Pitäisikö pelaajilta leikata kädet irti?”

iltasanomat 10:09 12.07

Atalantan päävalmentaja kritisoi käsivirheistä vihellettyjä rankkareita: "Italiassa sääntöjä tulkitaan eri tavalla kuin muualla".


Ronaldon rankkarimaalit auttoivat Juventuksen mestaruuden kynnykselle – Atalantan päävalmentaja kritisoi rangaistuspotkuja värikkäästi

yle 09:04 12.07

Atalantan päävalmentaja kritisoi käsivirheistä vihellettyjä rankkareita.


Juventus ja Ronaldo saivat kaksi rankkaria käsivirheistä – vastustajan valmentaja höyrysi pelin jälkeen: "Pitääkö pelaajilta leikata kädet irti?"

MTV 09:01 12.07

Cristiano Ronaldon rankkarimaalit nostivat Juventuksen lähelle torinolaisseuran yhdeksättä peräkkäistä jalkapallon Serie A -titteliä. Juventus pelasi myöhään lauantaina 2–2-tasapelin Atalantaa vastaan, kun se nousi kaksi kertaa tappiolta tasoihin.


Norwich-luotsilta karun rehellinen lausunto tylystä kaudesta – "Välillä näytti kuin miehet olisivat pelanneet poikia vastaan"

MTV 18:31 11.07

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke oli karun rehellinen putoamisen varmistaneen 0-4-tappion jälkeen.


Jalkapallolegenda Jack Charlton on kuollut

iltalehti 11:30 11.07

Englantilainen jalkapallopelaaja ja -valmentaja Jack Charlton on kuollut. Jack Charlton kuoli pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Asiasta uutisoi brittimedia. – Jack menehtyi rauhallisesti perjantaina 10. heinäkuuta 85 vuoden iässä. Hän oli kotonaan Northumberlandissa perhe vierellään, tiedotteessa kerrotaan.


Usain Bolt voisi harkita paluuta, jos hänen entinen valmentajansa pyytäisi sitä – kommentoi Varietylle: "Soittakaa Glen Millsille, niin minä palaan"

yle 10:46 11.07

Lontoon MM-kisojen 100 metrin pronssimitaliin uransa päättänyt Usain Bolt ei ole enää käynyt juoksuradoilla.


Kuntovalmentaja paljasti: näin näyttävässä ympäristössä Kimi Räikkönen majoittuu Itävallassa

MTV 07:15 11.07

Kimi Räikkösen kuntovalmentaja Mark Arnall on päästänyt fanit kulissien taakse esittelemällä, kuinka suomalaiskuski on majoittunut Itävallassa.


Liettuassa viritellään jymypaukkua – Tuomas Iisalo on ehdolla eurooppalaisen huippujoukkueen päävalmentajaksi

iltasanomat 23:02 10.07

Liettualaismedian mukaan Saksassa viisi vuotta valmentanut Tuomas Iisalo on vahva ehdokas Zalgiris Kaunasin uudeksi päävalmentajaksi.


Valmentajavelho odottaa tuoreen suojatin kehittyvän kultadivisioonatasolle saakka

iltasanomat 16:31 10.07

Dickson Shadow on mielenkiintoinen nimi seurattavaksi Suomen kaviourilla.


8.46 – Thierry Henrylta tunteikas teko jalkapallo-ottelussa George Floydin muistoksi

MTV 08:58 10.07

Montreal Impactin päävalmentaja Thierry Henry kunnoitti kuollutta George Floydia tunteikkaasti New England Revolutionia vastaan pelatun jalkapallon MLS-ottelun alussa.


Lindy Ruff ottaa valmennusvastuun New Jersey Devilsissä

iltasanomat 20:27 09.07

Edelliset kolme kautta Ruff oli New York Rangersin apuvalmentajana.


NHL-seura New Jersey Devils nimitti Lindy Ruffin seuran uudeksi päävalmentajaksi

MTV 20:23 09.07

Jääkiekkoliiga NHL:ssä pelaava New Jersey Devils nimesi konkarivalmentaja Lindy Ruffin uudeksi päävalmentajakseen. Ruff on toiminut päävalmentajana Buffalo Sabresissa vuodet 1997–2013 ja Dallas Starsissa 2013–17. Edelliset kolme kautta Ruff oli New York Rangersin apuvalmentajana.


Konkarivalmentaja Lindy Ruff siirtyy New Jersey Devilsiin

yle 20:18 09.07

Ruff vei Buffalon kerran liigan finaaleihin ja kolmesti lohkofinaaleihin.


Lindy Ruffista New Jersey Devilsin päävalmentaja

iltalehti 20:10 09.07

Ruff on toiminut NHL:ssä päävalmentajana jo kaudesta 1997–98. NHL-joukkue New Jersey Devils on nimennyt 60-vuotiaan Lindy Ruffin uudeksi päävalmentajaksi. Ruff seuraa työssään Alain Nasreddinea, joka ehti käskyttää Devilsiä joulukuusta lähtien. Nasreddine itse korvasi tuolloin John Hynesin.


Lindy Ruffista Devilsin uusi päävalmentaja – Tom Fitzgerald nyt joukkueen vakituinen GM

jatkoaika.com 19:32 09.07

Lindy Ruff on New Jersey Devilsin uusi päävalmentaja. Devils ilmoitti myös, että viime kaudella väliaikaisesti GM:n tehtäviä hoitanut Tom Fitzgerald on nimetty organisaation vakituiseksi GM:ksi.


Lindy Ruffista Devilsin uusi päävalmentaja - Tom Fitzgerald nyt joukkueen vakituinen GM

jatkoaika.com 19:32 09.07

Lindy Ruff on New Jersey Devilsin uusi päävalmentaja. Devils ilmoitti myös, että viime kaudella väliaikaisesti GM:n tehtäviä hoitanut Tom Fitzgerald on nimetty organisaation vakituiseksi GM:ksi.


Komeettavalmentajan tallista kaksi suurta Toto65-suosikkia: ”Kummankin pitäisi olla aika lähellä voittoa”

iltasanomat 08:29 08.07

Christa Packalenin tallista saapuu Vermon keskiviikkoiltaan kaksi vahvaa pelisuosikkia.


Mitä Teemu Pukki tekee, kun Norwich putoaa Valioliigasta? Asiantuntija herkuttelee siirrolla valmentajalegendan alaisuuteen – "Olisihan se mahtava nähdä"

MTV 06:35 08.07

Valioliigan jumbosijalla lepäävä Norwich on putoamassa takaisin Mestaruussarjaan, ja joukkueen tähtihyökkääjä Teemu Pukki on ollut tämän vuoden puolella kuin varjo omasta itsestään. C Moren asiantuntijat Mika Väyrynen ja Antti Niemi jakoivat mietteensä suomalaispelaajan nykytilanteesta ja tulevaisuudesta Norwichin paidassa.


Barcelona joutui pettymään – Xavi teki jatkosopimuksen Al-Saddin kanssa

iltalehti 20:42 07.07

Xavi edusti Barcelonaa lähes koko peliuransa. Barcelona-legenda Xavista ei tule ainakaan vielä katalonialaisseuran valmentajaa. 40-vuotias Xavi teki vuoden jatkosopimuksen qatarilaisen Al-Saddin kanssa. Xavin nimeä ollaan liitetty viimeisten päivien aikana Barcelonan penkin päähän, sillä tulokset nykyisen valmentajan, Quique Setiénin alaisuudessa ovat jääneet laihoiksi viime aikoina.


Hot topics