Jontte Valosaaren yksinäinen joulu raksalla - ex-vaimo ja lapset viettävät joulun toisaalla: ”Erottu ollaan, ja niin se asia tulee pysymään”

iltalehti 10:50 21.12

Uusi koti valmistuu maaliskuuksi 300 metrin päähän ex-vaimosta. Laulaja Jontte Valosaari erosi helmikuussa Fitnesspäiväkirjoista tutusta vaimostaan Mari Valosaaresta. Hän kertoi kesällä rakennuttavansa Nummelaan ison hirsitalon 300 metrin päähän ex-vaimostaan. Nyt talon rakennusprojekti on edennyt jo mallikkaasti.


Mari Valosaari asuu edelleen yhdessä ex-miehensä Jontte Valosaaren kanssa: "kun kaksi ihmistä ei sovi yhteen, niin silloin ero on parempi vaihtoehto"

mtv 17:02 13.08

Bloggaaja Mari Valosaari asuu edelleen yhdessä ex-miehensä muusikko Jontte Valosaaren kanssa.


Jontte Valosaari rakentaa hulppean hirsitalon 300 metrin päähän ex-vaimon Mari Valosaaren talosta - avautuu raskaasta erostaan: ”Meidän väliltä on puuttunut liikaa”

iltalehti 05:59 11.07

Laulaja-palomies Jontte Valosaari, 39, rakentaa uuden talon itselleen hänen ja ex-vaimo Mari Valosaaren omistamalle tontille. Se oli vuosi 2012, kun Jontte Valosaaren, 39, näköpiiriin osui täydellinen nainen. Urheilullista Maria, 36, katsoessaan Jontte teki päätöksen, että tuossa on hänen naisensa. Hän teki asian selväksi myös kaunottarelle ja vakuutti tämän sinnikkyydellään. Edelleen Jonten kasvot syttyvät iloon suhteen alkuaikaa muistellessa. Ensimmäiset neljä vuotta elettiin ihanissa rakkaushuuruissa. Vuonna 2013 avioiduttiin perheen ja ystävien läsnä ollessa. Yhteiselossa edettiin täysillä: tuli kaksi lasta, maatila, hevoset ja muut kotieläimet.


Jontte Valosaaren tunteikas kuva lapsistaan liikuttaa: "Päivääkään en vaihtaisi pois"

mtv 12:09 29.06

Jontte Valosaaren sosiaalisessa mediassa julkaisema kuva lapsistaan herättää ihastusta.


Jontte Valosaaren paluu saa jatkoa – uusi single kertoo erosta: ”Yksin, mutten yksinäinen”

stara 07:00 15.05

Helmikuussa paluun tehnyt Jontte Valosaari julkaisee uutta materiaalia. Nyt julkaistava


ryvettynyt Esperi sai koottua Dream

Hot topics