NHL:n kirkkain tähti Connor McDavid suitsuttaa isoa ratkaisuaan – "Vain muutamat lääkärit ovat leikanneet sen"

MTV 10:06 26.01

Tyynenmeren divisioonan joukkue nujersi Atlantin divisioonan joukkueen 5–4 ja vei nimiinsä NHL:n tähdistöotteluturnauksen St. Louisissa. Voittajajoukkueen kapteeni Connor McDavid kertoi tähdistöottelun yhteydessä, että koko kuluva kausi olisi jäänyt häneltä väliin, jos hän olisi valinnut leikkaushoidon viime kaudella saamaansa polvivammaan.


Sotaveteraanit katsovat Trumpin vähätelleen amerikkalaissotilaiden aivovammoja ja vaativat presidentiltä anteeksipyyntöä

yle 01:17 26.01

Presidentti Trumpin mukaan amerikkalaissotilaiden kärsimät vammat Iranin ilmaiskuissa eivät olleet kovin vakavia. "Kuulin, että heillä oli päänsärkyä", totesi presidentti toimittajille.


Lauri Markkasen sairausloma enteilee sopimusneuvottelujen vaikeutumista – ”Se maito on jo kaatunut”

iltasanomat 09:53 25.01

Lantion rasitusvamma pitää suomalaisen sivussa peleistä.


Pitkälle sairauslomalle joutunut Lauri Markkanen kertoo, miten vamma sai alkunsa: "Muutamassa viime pelissä se tuntui tavanomaiselta arkuudelta"

yle 09:33 25.01

Lantion rasitusvamma pitää suomalaisen sivussa neljästä kuuteen viikkoa.


Pitkälle sairauslomalle joutunut Lauri Markkanen kertoo nyt, miten vamma sai alkunsa: "Muutamassa viime pelissä se tuntui tavanomaiselta arkuudelta"

yle 09:33 25.01

Lantion rasitusvamma pitää suomalaisen sivussa neljästä kuuteen viikkoa.


Lauri Markkanen avautui takaiskustaan – "Tämä voisi pahentua"

MTV 09:31 25.01

Lauri Markkasen tavoite pelata kolmannella NBA-kaudellaan runkosarjan kaikki 82 ottelua ei toteutunut. Chicago Bulls tiedotti magneettikuvauksen paljastaneen varhaisen rasitusvamman suomalaispelaajan lantion oikealla puolella, mikä pitää Markkasen sivussa kentiltä neljästä kuuteen viikkoa.


Lauri Markkanen sivuun 4-6 viikoksi – lantiosta löytyi rasitusvamma

yle 23:54 24.01

Koripallon NBA-seura Chicago Bulls kertoi verkkosivuillaan, että Lauri Markkanen on lantiovamman takia sivussa peleistä arviolta 4–6 viikkoa.


Lauri Markkanen yli kuukauden sairauslomalle – magneettikuva paljasti vamman

iltalehti 23:02 24.01

Lauri Markkanen on sivussa arviolta 4–6 viikkoa. Koripallon NBA-seura Chicago Bulls ilmoitti, että Lauri Markkanen on lantion rasitusvamman vuoksi sivussa 4–6 viikkoa. Markkanen kävi torstaina magneettikuvauksessa, mikä paljasti alkuvaiheessa olevan rasitusvamman.


Lauri Markkanen pitkään poissa Chicago Bullsin vahvuudesta

MTV 22:54 24.01

NBA-koripalloilija Lauri Markkanen on vähintään kuukauden sivussa Chicago Bullsin kokoonpanosta lannevamman takia. Seura kertoo asiasta Twitter-tilillään.


Naisleijonien kärkihyökkääjä törmäsi rajusti päin laitaa ennen joulua – vamma pysyi mysteerinä kolme viikkoa: "Henkisesti se ei ollut helpointa aikaa"

yle 20:46 24.01

Ruotsin pääsarjassa Luulajassa pelaava Noora Tulus uskoo, että hän kuntoutuu maalis-huhtikuussa pelattaviin MM-kisoihin mennessä.


Kehitysvammaiset pyörittivät Kamu-ravintolaa menestyksellä vuosikaudet – nyt se joutui pistämään pillit pussiin: "Aika surulliselta tuntuu"

yle 19:23 23.01

Lounasasiakkaista käydään Suomessa kovaa kilpailua. Ravintola Kamu kärsi asiakasmäärien suurista päiväkohtaisista vaihteluista.


Suomalainen sensaatiovahti sai tietää NHL:n tähdistövalinnastaan sairaalassa, loukkaantuminen estää ikimuistoisen tapahtuman – "Se on syvältä"

MTV 17:16 23.01

Upean alkukauden pelannut Columbus Blue Jacketsin suomalaisvahti Joonas Korpisalo valittiin NHL:n tähdistötapahtumaan, mutta ikävä polvivamma estää osallistumisen. Korpisalo sai tietää valinnastaan heti leikkauksensa jälkeen.


Suomalainen sensaatiovahti sai tietää NHL:n tähdistövalinnastaan sairaalassa, loukkaantuminen estää ikumuistoisen tapahtuman – "Se on syvältä"

MTV 17:16 23.01

Upean alkukauden pelannut Columbus Blue Jacketsin suomalaisvahti Joonas Korpisalo valittiin NHL:n tähdistötapahtumaan, mutta ikävä polvivamma estää osallistumisen. Korpisalo sai tietää valinnastaan heti leikkauksensa jälkeen.


Tampereella Sammon koulussa väkivaltainen teko – Aamulehti: yhdelle oppilaalle lievät vammat

iltasanomat 08:48 23.01

Poliisin mukaan tilanne on ohi.


Kommentti: Raju julkisuuspaine pakotti SM-liigan paniikkiratkaisuun – pr-temppu paljastui nyt: ”Pelisilmä hukkui täysin”

iltasanomat 16:56 22.01

Jokainen pääosuma ja -vamma on liikaa, mutta jokainen pääosuma ei ole törkeä kohutaklaus, josta pitää älähtää, kirjoittaa jääkiekkotoimittaja Sami Hoffrén.


Puolustusvoimien kaksi ajokkia törmäsi kolmanteen Suomussalmella – kahdelle varusmiehelle lievät vammat

iltasanomat 14:12 22.01

Kaksi varusmiestä loukkaantui lievästi, kun Puolustusvoimien kolme kuorma-autoa kolaroi Viitostiellä Suomussalmella keskiviikkona ennen puoltapäivää.


Alle 19-vuotiaiden naisten salibandymaajoukkueelle paha takaisku – Naisten MM-kisajoukkueessa debytoineen 16-vuotiaan superlahjakkuuden kausi ohi

yle 19:34 21.01

Suvi Hämäläinen kärsii eturistisidevammasta.


Käpylässä höntsännyt Sauli Niinistö herätti huomiota – alan veteraani ja nykyliikunnanopettaja yksimielisiä: ”Farkut jalassa ei urheilla!”

iltasanomat 17:12 21.01

Liikunnanopettajat ovat yksimielisiä siitä, että liikkuminen on mukavampaa, kun jalassa ovat farkkuja joustavammat vaatteet.


Anssi Salmelan kasvovamma korjataan leikkauksella – seura löysi suomalaiskorvaajan pikavauhtia

MTV 16:15 21.01

Puolustaja Anssi Salmela on neljä viikkoa sivussa kasvojen leikkausoperaation takia, kertoo sveitsiläisseura EHC Biel nettisivuillaan.


Neurokirurgi: Näin Michael Schumacher on muuttunut – ”Erilainen henkilö, jonka muistamme”

iltasanomat 11:15 21.01

Aivovammasta kärsivän F1-maailmanmestarin tilasta tiedetään julkisesti hyvin vähän.


big airin finaalissa joka kertoo kaiken Mäkisen tallin kaksoisjohto

Hot topics