"Näkövammaisenkin pitää saada tietää, mitä teatterissa tapahtuu". Katso video, miten kuvailutulkki muuttaa ilmeet ja eleet puheeksi

yle 09:12 11.12

Myös näkövammaiset haluavat teatterielämyksiä. Kun näytelmässä on hiljainen hetki, ääneen pääsee kuvailutulkki


Jukka Rautakorvelta rohkea kannanotto SM-liigan taklauskeskusteluun – vihjailee radikaalilla ratkaisulla

MTV 15:06 10.12

Päähän kohdistunut taklaus, aivovamma. Päätälli, aivovamma. Mihin osui ensin? Taklaajan vai taklattavan vastuu? Liigan ympärillä pyörii jälleen kerran sama levy. Miten keskustelusta päästäisiin tekoihin?


Kehitysvammaisten raha-asioita hoitanut toimistosihteeri kavalsi yli 65 000 euroa peleihin

iltasanomat 12:03 10.12

Pohjoissuomalainen nainen käytti kunnalta, ammattiyhdistykseltä ja omalta äidiltä kavaltamansa rahat pelaamiseen.


NHL:ssä loistaneen Erik Haulan vammatilanteesta lisätietoa

MTV 06:17 10.12

Erik Haulan sairausloma kestää vielä ainakin Carolina Hurricanesin vieraskiertueen ajan, Carolina Hurricanesin päävalmentaja Rob Brind'Amour on vahvistanut. 


Savukoskella Suomen surkein tilanne, poliisi tulee apuun 71 minuutissa – "Maaseuduille paremmat palvelut 53 miljoonalla"

yle 07:22 09.12

Poliisin mukaan toimintaympäristö muuttuu koko ajan vaativammaksi.


Savukoskella Suomen surkein tilanne, poliisi tulee apuun 71 minuutissa – "Maaseuduille paremmat palvelut 53 miljoonalla", Yle seuraa

yle 07:22 09.12

Poliisin mukaan toimintaympäristö muuttuu koko ajan vaativammaksi.


Poliisi lupaa 50 suositusta valvonnan ja hälytystehtävien varmistamiseksi – säilyvätkö kaikki poliisiasemat? Yle seuraa

yle 07:22 09.12

Poliisin mukaan toimintaympäristö muuttuu koko ajan vaativammaksi.


Taklattavan vastuu versus taklaajan vastuu: Nieminen, Liivik, Suhonen, Tyrväinen – Katso lista, kummassako rivissä jääkiekon mielipidevaikuttajat kulttuurisodassa seisovat

jatkoaika.com 07:00 09.12

Päävammat ovat tämän ajan jääkiekon suurin ongelma. Ja puolestaan keskustelu keinoista päävammojen ehkäisemiseksi on suurin jääkiekon sisäinen kulttuurisota tällä hetkellä. Julkinen keskustelu on laajaa ja se vaikuttaa monen mielipiteeseen ongelmallisesta ilmiöstä. Kuten kulttuurisodissa yleensä, tähänkin keskusteluun on muodostunut kaksi vastakkaista rintamaa.


Patrik Laineen kaveri haastoi 24 kiloa painavamman vastustajan tappeluun, lopputulos ei yllättänyt

iltalehti 00:40 09.12

Winnipeg Jets kukisti Anaheim Ducksin 3–2. Iltapäiväpelin rohkein mies oli Jetsin tanskalaishyökkääjä. Jetsin Patrik Laine lähti otteluun joukkueensa parhaana pistemiehenä ja parhaana syöttäjänä kerättyään 27 ottelussa 28 (8+20) tehopistettä. Ducksia vastaan Laine jäi tehopisteittä, ja iltapäivän avausosumasta ja loppulukemista vastannut Jetsin ykkössentteri Mark Scheifele nousi Laineen ohi. Kaksi peliä Lainetta enemmän pelanneella Scheifelellä on 29 (13+16) tehopistettä.


Niklas Moisander palasi pitkän tauon jälkeen peleihin – Werder Bremenille karu tappio

iltasanomat 22:33 08.12

Pohjevammasta kärsinyt Moisander pelasi edellisen kerran syyskuun alussa.


Kolmen päävammoista kärsineen ex-tappelijan puolisot kertovat omat tarinansa: ”Yhtenä päivänä meillä oli surullinen Todd, toisena hullu Todd ja kolmantena vihainen Todd”

jatkoaika.com 11:00 08.12

Jääkiekkoilijan päävammat ja niiden jälkioireet tekevät myös puolisoiden ja koko perheen elämästä raskasta.


Jesperi Kotkaniemi sai rajusta tilanteesta lievän aivovamman ? Wild-kapteeni Mikko Koivu myös sivussa

jatkoaika.com 14:00 07.12

Jesperi Kotkaniemi ja Mikko Koivu ovat tällä hetkellä sivussa joukkueidensa kokoonpanosta loukkaantumisen takia.


Arvostettu kiekkolääkäri haluaa alentaa vammariskiä – heittää pallon juniorivalmennukseen: "Jossain vaiheessa se tilanne voi tulla eteen"

MTV 06:03 07.12

SM-liigan kohutaklaukset ovat nostaneet pintaan tunteet ja keskustelun lajin vaarallisuudesta. Jääkiekkovammoihin erikoistunut lääkäri Markku Tuominen kertoo MTV Urheilulle omat keinonsa siitä, miten lajista saataisiin entistä turvallisempi. 


Minnesota Wildilta ikävä ilmoitus Mikko Koivun tilasta

MTV 22:36 06.12

Jääkiekon NHL:ssä pelaava Minnesota Wild tiedottaa, että alavartalovammasta kärsivä kapteeni Mikko Koivu on asetettu loukkaantuneiden listalle.


Vieraan pikkulapsen museon kattoterassilta alas heittäneen nuorukaisen motiivi: Halusi päästä televisioon

yle 19:20 06.12

Kuusivuotias ranskalaispoika vammautui vakavasti kesällä Lontoon Tate Modern -museossa sattuneessa väkivallanteossa.


Jesperi Kotkaniemi sai aivovamman, taklaajalle ei tule rangaistusta

iltalehti 18:58 06.12

Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä löi päänsä jäähän ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Canadiensin Jesperi Kotkaniemi meni Avalanchen puolustusalueen kulmaan ja syötti kiekon ketjukaverilleen Artturi Lehkoselle samalla hetkellä, kun Avalanchen puolustaja Nikita Zadorov taklasi häntä tehostaen tekoaan polven koukistamisella. Kotkaniemi lensi holtittomasti pää ja olkapää edellä jään pintaan ja jäi pitkäksi aikaa paikoilleen ennen kuin hänet autettiin pukukoppiin.


Vakavat vammat veivät kokonaisia kausia – superlahjakkuus ei luovuttanut ja nyt edessä on uran ensimmäinen aikuisten MM-turnaus: "Tämä on palkinto siitä, että kannattaa kuntouttaa"

yle 08:56 06.12

Salibandyliigaseura PSS:n ykkössentteri Ella Sundström, 21, pelaa Sveitsissä uransa ensimmäisissä aikuisten MM-kisoissa.


Kommentti: Verta, kohuja ja kummallisia ehdotuksia – jääkiekon vakavin ongelma nousi taas esiin, mutta yksi asia unohtui

yle 16:18 05.12

Päävammat ovat jääkiekon suurin huolenaihe, mutta ratkaisu ongelmaan ei voi olla taklausten kieltäminen Suomessa, kirjoittaa toimittaja Jussi Paasi.


Mikko Rantanen avautui vammastaan: Vaikea kuukausi sisälsi myös helpotusta – "Onneksi ei tarvinnut nyt sitä miettiä"

MTV 10:17 05.12

Colorado Avalanche ei ottanut riskejä Mikko Rantasen paluun kanssa, jotta suomalaistähti olisi parhaassa mahdollisessa iskussa NHL-kauden ratkaisuvaiheessa. 


Millainen on taklattavan vastuu Liigassa? Erotuomarijohtajan mukaan sääntö on yksiselitteinen: "Taklaaja vastaa taklauksestaan"

yle 19:39 04.12

Pelaajayhdistyksen tilastojen mukaan aivovammat Liigassa ovat kääntyneet laskuun.


jättikoura kääntää katseet kesken koulupäivän lähteä lähtee johdossa Ylelle Pekka Haaviston

Hot topics