Karita Mattila avoimena avioerostaan – on nyt uuden edessä: ”Älysimme lopettaa, kun liitto ei enää toiminut”

iltasanomat 09:11 06.12

Sopraano Karita Mattila esitteli vanhoja esiintymisasujaan ja kertoi IS:lle alkuvuodesta tapahtuneesta erostaan.


”Päihittää uudemmat versiot” – suomalaisten kaapit pursuavat vanhoja ja uskollisia kodinkoneita, jotka kestävät ja kestävät ja kestävät ja kestävät ja kes...

iltasanomat 08:25 05.12

IS keräsi lukijoilta kuvia ja tarinoita jopa vuosikymmeniä palvelleista kodinkoneista. Kuvia ja tarinoita tulvi viikon aikana toista sataa kappaletta. Tässä jutussa julkaisemme yhteensä 50 kuvaa ja tarinaa.


Saku Koivu palasi Montrealiin – jätti mestarikapteenit täysin varjoonsa: ”Tämä on uskomaton paikka”

iltasanomat 07:51 04.12

Montreal Canadiens kunnioitti vanhoja kapteeneitaan. Yleisön suurin suosikki ei jäänyt epäselväksi.


HIFK-tähti Teemu Turunen kuritti vanhoja kavereitaan: ”Kiva vääntää kulmissa”

iltalehti 22:08 03.12

HPK:lle kävi Helsingissä klassiset, kun oma koira puri ja pisteet jäivät HIFK:lle maalein 3–2. Kevään sensaatiomestaruuden jälkeen HPK menetti odotetusti lukuisia avainpelaajiaan. Niin käy SM-liigan mestarille käytännössä aina, ja kun Kerhon tapauksessa puhutaan vielä pienempien resurssien seurasta, sen oli vaikea vastata muualta tulleeseen kysyntään.


Satoja suomalaisia elokuvia voi nyt katsoa netissä ilmaiseksi - mukana vanhoja mainoksia ja sensuroituja sisältöjä

iltalehti 07:35 03.12

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) omistamat pitkät elokuvat tulevat internetiin vapaasti katseltaviksi. KAVIn uudistunut Elonet-tietokanta on liittynyt osaksi Suomen museoiden, kirjastojen ja arkistojen Finna-verkkopalvelua. Tänään 3. joulukuuta alkaen Elonet-palvelussa voi katsella satoja suomalaisia elokuvia. Tarjolla on nyt yli 200 kotimaista pitkää elokuvaa. Arkistokokoelma kuitenkin karttuu, sillä elokuvia digitoidaan jatkuvasti. Lähivuosina palveluun julkaistaan kaikki KAVIn omistamat kokoillan elokuvat. Suuri osa elokuvista on saatavilla jopa 4K Ultra HD -tarkkuudella.


Linnan juhlien asuihin putkahti mukaan trendi, joka valtaa lisää tilaa vuosi vuodelta – tältä näyttää 21 vanhasta mopista valmistettu takki

iltasanomat 09:10 01.12

Linnan juhlissa on nähty viime vuosina useita ekologisia asuja, joissa on hyödynnetty vanhoja materiaaleja tai aiempia asuja. Tänä vuonna nähdään jopa siivousvälineistä valmistettu asu.


Vanhoja Selviytyjät-kilpailijoita kosiskeltiin uudelle kaudelle: Kaikki eivät syttyneet

iltalehti 08:21 30.11

Meillä käynnistyy tänään jenkkirealityn 34. kausi, jolle ei kelpuutettu ketä tahansa mukaan. Ensi vuonna juhlitaan Selviytyjät-jenkkirealityn 20-vuotista taivalta. Sen kunniaksi USA:ssa saadaan helmikuussa ruutuun jo sarjan 40. tuotantokausi. Suomessa tullaan jonkin verran jälkijunassa, sillä meillä käynnistyy tänään vasta 34. kausi, jossa on kyllä siinäkin syytä juhlaan. Koko komeuden avaa nimittäin järjestyksessään 500. jakso. Siinä Fidžille, jälleen kerran, saapuu aiemmilta kausilta tuttuja kilpailijoita. Aivan ketä tahansa ei ole huolittu mukaan, sillä kaikilla mukaan kutsutuilla on täytynyt olla vahvoja näyttöjä vaikuttavista peliliikkeistä.


Historiallisen tehtaan tuho on ollut päivistä kiinni: Vantaan viilatehdasta ovat uhanneet tulvat, tuhopoltto ja purkuvimma

iltasanomat 08:13 29.11

Vantaankosken rannalla sijaitseva viilatehdas on Vantaan harvoja säilyneitä vanhoja teollisuusrakennuksia. 1980-luvulla oli lähellä, ettei tätäkin rakennusta menetetty.


Fingerporin luonut Pertti Jarla ihmettelee Peteliuksen anteeksipyynnöstä noussutta ”hirveää kitinää” – pyysi itse anteeksi natsistrippiä

iltalehti 13:02 24.11

Pertti Jarla ihmettelee, miksi Pirkka-Pekka Petelius tai joku muu taiteilija ei saisi pyytää anteeksi vanhoja vitsejään. Vihreiden kansanedustaja Pirkka-Pekka Petelius pyysi torstaina anteeksi vanhoja saamelaissketsejään. Petelius teki 1980–1990-luvuilla Aake Kallialan kanssa lukuisia sketsejä humalaisista saamelaisista. Kalliala ja Petelius esittivät Naima-Aslak- ja Soikiapää-nimisiä hahmoja Hymyhuulet-, Pulttibois- ja Manitbois-televisiosarjoissa.


Vanhoista tv-sarjoista on tehty poliisille neljä tutkintapyyntöä

iltasanomat 13:36 22.11

Helsingin poliisille on tehty useita sellaisia tutkintapyyntöjä, jotka koskevat julkaisuajankohdaltaan vanhoja tv-sarjoja.


Vanhoista tv-sarjoista on tehty poliisille useita tutkintapyyntöjä

iltasanomat 13:15 22.11

Helsingin poliisille on tehty useita sellaisia tutkintapyyntöjä, jotka koskevat julkaisuajankohdaltaan vanhoja tv-sarjoja.


Helsingin poliisille tehty useita tutkintapyyntöjä vanhoista tv-sarjoista – pyydetään tutkimaan kiihottamista kansanryhmää vastaan

yle 11:51 22.11

Valtakunnansyyttäjä Toiviainen avasi marraskuun alussa tutkinnan Päivi Räsäsen vanhasta kirjoituksesta, ja Pirkka-Pekka Petelius pyysi anteeksi vanhoja sketsejään.


Taylor Swift sovintoon – saa sittenkin esittää vanhoja kappaleitaan

stara 22:00 19.11

Taylor Swift ja hänen vanhan levy-yhtiön johdossa olevat Scooter Braun


Taylor Swiftiä kiellettiin esittämästä vanhoja kappaleita

stara 17:20 15.11

Poptähti Taylor Swiftin ja musiikkimanageri Scooter Braunin välinen kiista jatkuu.


Itä-Afrikan kadu halpissopimustaan ”Haluan kulttuurineuvos Veijo Baltzarin Kysymys Therese Johaugista muuttui makeaksi nauruksi ”Jopa helpotti,

Hot topics