Näkökulma: SM-liigan hirmutaklaukset tuomiolla – kurinpidon perusteluissa näkyy iso kulttuurin muutos

iltalehti 16:02 05.12

SM-liigan määräämissä pelikielloissa alkaa näkyä uusi aikakausi. Paljon riittää silti vielä tehtävää, kirjoittaa Vesa Parviainen. Pelicansin Taavi Vartiaisen viiden ottelun ja Ilveksen Panu Miehon neljän ottelun mittaiset sanktiot ovat jotakuinkin linjassa, jos tarkastellaan tällä kaudella aiemmin päähän kohdistuneista taklauksista annettuja pelikieltoja. Niitä on jaettu kymmenestä päätällistä. Rangaistusten perusteella lista näyttää seuraavalta (suluissa mahdollinen kurinpitohistorian tuoma lisäpelikielto):


IS:n lukijat äänestivät – hän on Linnan juhlien kaikkien aikojen kuningatar!

iltasanomat 10:13 05.12

Ilta-Sanoman lukijat äänestivät Jenni Vartiaisen jälleen Linnan juhlien kaikkien aikojen kuningattareksi.


IL: Pelicansin Juhamatti Aaltonen tuomitsee joukkuetoverinsa törkytaklauksen ? "En ikinä haluaisi nähdä tuollaisia"

jatkoaika.com 18:18 04.12

Iltalehden haastattelussa Pelicansin tähtipelaaja Juhamatti Aaltonen ruoti kovin sanankääntein hänen joukkuekaverinsa Taavi Vartiaisen taklausta Tuukka Mäntylään. "Ei tässä tarvitse ketään tappaa", Aaltonen sanoi jutussa.


Juhamatti Aaltoselta ankaria sanoja joukkuekaverinsa kammotaklauksesta: ”Ei tässä tarvitse ketään tappaa”

iltalehti 16:22 04.12

Pelicans-tähti ei halua nähdä Taavi Vartiaisen Tuukka Mäntylään kohdistuneen taklauksen kaltaisia tilanteita. Pelicansin tunnetuin pelaaja Juhamatti Aaltonen puhui ankaraan sävyyn joukkuekaverinsa Taavi Vartiaisen tempusta tiistai-iltana Tampereella. Vartiainen taklasi Tapparan Tuukka Mäntylän tajuttomaksi.


Tappara tukki rajusta taklauksesta loukkaantuneen Tuukka Mäntylän suun

MTV 11:06 04.12

Tuukka Mäntylä loukkaantui tiistain SM-liigan kierroksella Pelicansin Taavi Vartiaisen kovasta niitistä. 


Molemmat tiistain kierroksen törkyniitit tutkitaan ? Liigan kurinpito selvittää Panu Miehon ja Taavi Vartiaisen mahdollisia pelikieltoja

jatkoaika.com 10:52 04.12

Liigan kurinpitodelegaatio käsittelee sekä Panu Miehon että Taavi Vartiaisen taklaukset mahdollisten pelikieltojen kannalta.


Liiga vahvistaa: rajut taklaukset kurinpidon käsittelyyn – taju kankaalle ja paareilla kaukalosta

MTV 09:59 04.12

Jääkiekon SM-liigan kurinpitodelegaatio on ottanut sekä Pelicansin Taavi Vartiaisen että Ilveksen Panu Miehon taklaustapaukset käsittelyynsä. Liigan kilpailujohtaja Arto I. Järvelä vahvistaa asian MTV Urheilulle.


Pelicansin luotsi roikkuu löysässä hirressä – haluaa vakituisesti päävalmentajaksi

iltalehti 07:26 04.12

Jesse Welling on valmis vetämään lahtelaisia loppukauden ajan. Hän arvioi, ettei Taavi Vartiaisen taklaus Tuukka Mäntylään ollut tahallinen vahingoittamisyritys. Pelicansin päävalmentajaksi viikonloppuna nimetty Jesse Welling roikkuu löysässä hirressä. –?Tilanne auki, toistaiseksi olen päävalmentaja. Organisaatiossa jatkan tällä tietoa koko kauden, Welling sanoi tiistai-iltana Tampereella.


Tappara vei tragikoomisen ottelun – surkeasti puolustaneen Pelicansin kriisi paisuu

iltalehti 21:05 03.12

Tampereella nähtiin hyvin erikoinen jääkiekko-ottelu. Kotijoukkue Tappara voitti Pelicansin 6–3. Tampereella nähtiin tiistaina tragikoominen jääkiekko-ottelu, jonka kotijoukkue Tappara voitti maalein 6–3. Tuukka Mäntylä loukkaantui Taavi Vartiaisen tylystä taklauksesta, toimitsija sai työtapaturmasta iskun päähänsä, Pelicansin kapteeni Hannes Björninen sukelsi jäähyn, maaleja tarkistettiin videolta...


Taavi Vartiainen pyysi välittömästi Tuukka Mäntylältä anteeksi kovaa taklaustaan

jatkoaika.com 21:02 03.12

Tapparan ja Pelicansin ottelun alku sai ikävän alun, kun puolentoista minuutin kohdalla peli keskeytettiin Tuukka Mäntylän maatessa paikoillaa jäässä. Taavi Vartiaisen raju taklaus säikäytti Hakametsän yleisön.


Lisätietoa hirveän osuman saaneesta Tuukka Mäntylästä: Teloja pyysi anteeksi – toimitsijakin koki kovia

iltalehti 19:43 03.12

Taavi Vartiainen kävi pahoittelemassa taklaustaan Tuukka Mäntylälle. Mäntylä oli tajuissaan. Toimitsija sai kovan osuman erän loppupuolella. Rajun iskun ylävartaloon, ilmeisesti päähän, saanut Tapparan puolustaja Tuukka Mäntylä vietiin jäältä pukuhuoneeseen tajuissaan. Tuoreiden tietojen mukaan Mäntylällä ei ole hengenvaaraa. Tapparan pukukoppikäytävältä tulleiden tietojen mukaan Mäntylä on pystynyt liikuttamaan raajojaan. Kokenut tamperelaispuolustaja loukkaantui Pelicansin Taavi Vartiaisen taklauksesta tiistain SM-liigamatsissa Tampereella. Vartiainen sai niitistään 5+20 minuuttia.


Pelottava niitti! Pelicansin voimahyökkääjä jyräsi Tappara-puolustajan hämärän rajamaille – konkaripakki vietiin paareilla kaukalosta

MTV 18:51 03.12

Pelicansin Taavi Vartiaisen ottelu Tapparaa vastaan päättyi jo toisella peliminuutilla, kun hän taklasi Tapparan Tuukka Mäntylää.


Mikael Gabrielin, Cheekin ja Jenni Vartiaisen luottokuvaaja Nana Simelius: "Rankka lapsuus opetti rakastamaan kauneutta"

yle 08:00 01.12

Kulttuurivieras on myös palkittu musiikkivideoiden tekijä, joka aloittaa kuvauspäivänsä rukoushetkellä.


Mihin katosi Jenni Vartiaisen uutuuskappale?

iltalehti 17:01 18.11

Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten uutuussinkun, mutta ainakaan ensimmäisten viikkojen aikana se ei yltänyt hänen aiempien hittibiisiensä tasolle. Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten Ihmisten edessä 2007-2019 kokoelmalevynsä. Levyn yhteydessä Jenni julkaisi pitkästä aikaa myös uutta musiikkia, Labyrintti-nimisen sinkun. Jostain syystä sinkku ei löytänyt vielä yleisöään. Se on kerännyt Spotifyssä vain 300 170 kuuntelukertaa, ja esimerkiksi samaan aikaan julkaistun Pyhimyksen v!@%#mikko-biisi on kerännyt 1 475 726 kuuntelukertaa.


Yleisö hylkäsi Jenni Vartiaisen uutuussinkun - biisi jäi nopeasti unholaan

iltalehti 17:01 18.11

Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten uutuussinkun, mutta se ei yltänyt hänen aiempien hittibiisiensä tasolle. Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten Ihmisten edessä 2007-2019 kokoelmalevynsä. Levyn yhteydessä Jenni julkaisi pitkästä aikaa myös uutta musiikkia, Labyrintti-nimisen sinkun. Jostain syystä sinkku ei löytänyt yleisöä. Se on kerännyt Spotifyssä vain 300 170 kuuntelukertaa, ja esimerkiksi samaan aikaan julkaistun Pyhimyksen v!@%#mikko-biisi on kerännyt 1 475 726 kuuntelukertaa.


Tuore äiti Jenni Vartiainen herkistyi kiittämään perhettään: Tässä on uusi Labyrintti-video!

iltalehti 09:00 01.11

Jenni Vartiaiselta ilmestyi uusi Labyrintti-kappale kokoelmalevyn kunniaksi. Jenni Vartiaiselta ilmestyi tänään kokoelmalevyn lisäksi täysin uusi kappale Labyrintti. Kappaleen musiikkivideo on läpileikkaus Vartiaisen 12 vuotta kestäneestä menestyksekkäästä urasta. Itse kappale on silkkaa Jenni Vartiaista. Kokoelmalevyn mukana on Vartiaisen kirjoittama pitkä kiitosteksti, jossa hän kertoo, miten halusi koota kappaleet samoihin kansiin ja tehdä välitilinpäätöksen.


Suomen parhaisiin kuuluva muusikko kurkisti Spotifyhin ja järkyttyi: ”Olenko edes olemassa?”

iltalehti 20:07 14.10

50-vuotispäivän lähestyessä Knipi Stierncreutz alkoi miettiä, millaisen jäljen hän on jättämässä maailmaan. Pohdinta johti uran ensimmäiseen soololevyyn. Zachris Stierncreutz eli Knipi tunnetaan Egotrippi-yhtyeen perustajajäsenenä ja maan parhaisiin kuuluvana biisintekijänä. Egotripin hittien lisäksi Knipin kynästä ovat syntyneet monet muiden artistien tunnetuimmat hitit, sillä esimerkiksi Irinan ja Samu Haberin tunnetuksi tekemä Hiljaisuus, Jenni Vartiaisen Tunnoton ja Anna Puun Linnuton puu ovat Knipin sävellyksiä. Hänen ylivoimaisesti tunnetuin teoksensa lienee Mestaripiirros, josta oman versionsa ovat tehneet ainakin Anna Puu, Chisu ja Egotrippi. Ylen Jukka Haarma valitsi Mestaripiirroksen koko 2000-luvun upeimmaksi kotimaiseksi kappaleeksi. Vaikka Egotrippi juhlisti viime vuonna jo yli neljännesvuosisadan kestänyttä taivaltaan, oli Knipi alkanut miettiä, mitä hän oikein on yksilönä.


Anna Puun puoliso on Jenni Vartiaisen ex-rakas – uutuuskirja paljastaa totuuden huhutusta kolmiodraamasta: ”Aivan kenen tahansa itsetunto ei kestäisi...”

iltasanomat 06:50 10.10

Anna Puu kertoo kirjassaan, miten avioero on vaikuttanut häneen ihmisenä ja kuinka ystävyys tuottaja Jukka Immosen kanssa syveni rakkaudeksi.


Veikö Anna Puu Jenni Vartiaiselta miehen? Avautuu asiasta uutuuskirjassa: ”Emme ole ylimpiä ystävyksiä”

iltalehti 00:01 10.10

Anna Puu asuu avoliitossa tuottajansa Jukka Immosen kanssa, joka on Jenni Vartiaisen ex-puoliso. Suhteen alkua taustoitetaan uutuuskirjassa. Outokummusta musiikkitaivaalle Idolsin kautta ponnistanut Anna Puu julkaisee tänään torstaina 10-vuotista artistiuraansa valottavan kirjan. Mari Koppisen ja Anna Puun kirjoittama Minä olen Anna Puu (WSOY 2019) taustoittaa myös Anna Puun nykyisen parisuhteen alkua. Anna Puu erosi lapsensa isästä vuonna 2013. Ex-avioparilla on vuonna 2010 syntyneen tyttärensä yhteishuoltajuus.


Jenni Vartiaisen vauva syntyi - julkaisi herkän kuvan: ”Hän on täällä terveenä ja täydellisenä”

iltalehti 21:04 06.10

Laulaja Jenni Vartiainen on saanut esikoisensa. Laulaja Jenni Vartiainen, 36, kertoo Instagramissa, että on saanut esikoislapsensa. Vartiainen julkaisi sunnuntai-iltana mustavalkoisen kuvan, jossa pitelee kädessään pientä vauvan jalkaa.


julkisen liikenteen rampauttaneet kova luotto stadionottelussa - Slepyšev – useita tärkeitä

Hot topics