Kimi Räikkösen tahdittama huippusuoritus hurmasi F1-tiimipomon – "Ei rajoittavaa tekijää"

MTV 13:29 19.11

Alfa Romeon neljän kilpailun pisteetön putki F1-sarjassa päättyi loisteliaalla tavalla Brasiliassa, mikä sai tiimipomo Frederic Vasseurin myhäilemään. 


Alfa Romeo -pomo poistaa epäilyt Kimi Räikkösen ja tallikaverin yltä – ”Meillä on erilaisia ongelmia”

MTV 08:30 17.11

Suomalaiskuski Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Vahva alku on kuin muisto menneestä. Loppukausi on ollut melkoista taaperrusta. Alfa Romeon tallipäällikön Frederic Vasseurin mukaan syyttävä sormi ei osoita Räikkösen tai tämän tallikaverin Antonio Giovinazzin suuntaan.


Kimi Räikkösen pomo paljasti tunteja kestäneet keskustelut suomalaisen kanssa - ”Olimme todella avoimia”

iltalehti 13:48 27.08

Alfa Romeon tallipäällikön Frederic Vasseurin mukaan Kimi Räikkönen on täysin sitoutunut työhönsä. Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur puhui suomalaiskuljettajastaan Kimi Räikkösestä Motorsport-sivuston haastattelussa Belgian osakilpailun alla. Kun kauden 21:sta osakilpailusta on ajettu 12, on jo selvää, että Räikkönen on ollut tallilleen elintärkeä palanen. Jäämies on kerännyt 31 MM-pistettä, kun tallitoveri Antonio Giovinazzi on saavuttanut yhden pisteen.


Kimi Räikkösen taistelu Valtteri Bottasta vastaan sytytti Alfa-pomon – suomalaiskuski ylitti täysin tiimin tekemät laskelmat

MTV 14:39 14.08

Kimi Räikkösen suoritus Unkarin GP:ssä yllätti jopa paljon heikompaan lopputulokseen valmistautuneen Alfa Romeo -pomo Frederic Vasseurin.


Kimi Räikkösen tallikaveri huokaisi C Morelle voitetusta vedosta – seuraavaksi tallipomo jahtasi Antonio Giovinazzia sakset kädessä tiimin tiloissa

MTV 19:18 30.06

F1-uransa ensimmäisen MM-pisteen Itävallan GP:ssä saavuttanut Antonio Giovinazzi luuli jo välttäneensä Alfa Romeon tallipomon Frederic Vasseurin parturoinnin, mutta italialaista odottikin ikävä yllätys kisan jälkeen.


Alfa-pomo jyrähti – Kimi Räikkönen: "Kun niitä vähennetään, niin kaikki helpottuu"

MTV 10:37 21.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Fred Vasseur linjasi tuoreeltaan, että tiimin täytyy tehdä vähemmän virheitä. Tallin F1-kuski Kimi Räikkönen tarkensi Vasseurin lausuntoa C Morelle.


Alfa-pomo jyrähti – Kimi Räikkönen: "Kun niitä väännetään, niin kaikki helpottuu"

MTV 10:37 21.06

Alfa Romeon tallipäällikkö Fred Vasseur linjasi tuoreeltaan, että tiimin täytyy tehdä vähemmän virheitä. Tallin F1-kuski Kimi Räikkönen tarkensi Vasseurin lausuntoa C Morelle.


Kimi Räikkösellä floppikisa, Alfa-pomo haluaa kunnon toimenpiteitä syyn selvittämiseksi - ”me sössimme”

iltalehti 12:45 29.05

Tallipäällikkö Frédéric Vasseurin mukaan Alfa Romeon kisaviikonloppu lässähti jo lauantaina. Vasseur sanoo, että aika-ajoissa kaikki sujui alkuun hyvin, mutta yhtäkkiä ilmaantunut ongelma pilasi Kimi Räikkösen ja Antonio Giovinazzin menestysmahdollisuudet myös sunnuntaita ajatellen. – Sitten Q1:n ja Q2:n välissä menetimme jotain. Olimme toisessa osiossa hitaampia kuin ensimmäisessä. Kun otetaan huomioon radan paraneminen, se oli epärealistista. Siinä me sössimme tämän viikonlopun, Vasseur manasi Motorsport.com-sivuston mukaan.


Kimi Räikkösen hylkäys aiheutti toimenpiteitä Alfa Romeolla: ”Teimme virheen”

MTV 17:15 10.05

Alfa Romeon tallipomo Frederic Vasseurin mukaan tiimi reagoi Kimi Räikkösen aika-ajon hylkäämiseen sillä ajatuksella, ettei sama toistu uudelleen.


palestiinalaishallinnon vaatii maailmanlaajuista – kuvaaja kaatui

Hot topics