Kaamosmasennus jallitti eronneen Love Island -Veeran: ”Joku päivä yhtä hymyä, seuraavana en pääse ylös sängystä”

iltalehti 08:52 27.11

Love Islandista kullan löytänyt ja sittemmin hänestä eronnut Veera kertoo somessa kuluneen syksyn olleen hyvin rankka. Love Islandin ensimmäinen kausi nähtiin Subilla syksyllä 2018. Ohjelmassa toisensa löysivät Veera ja Janne, jotka jatkoivat suhdettaan kaukosuhteena siviilissä. Veera asuu Tampereella ja Janne Espoossa. Ero tuli tänä syksynä.


Tiesitkö? Love Islandin sekoittanut komistus on ensimmäisellä kaudella ihastuttaneen Veeran läheinen ystävä: "Tiedän, että hän on oikeasti tuommoinen"

mtv 15:20 06.09

Love Island Suomen villaan vastikään saapunut Aku on läheinen ystävä ensimmäisellä kaudella mukana olleen Veera Virran kanssa. 


Wellnessmalli-finalisti Veeran, 20, kaverit haukkuivat ”somepelleksi” ja katkaisivat välit – teki tunteistaan kappaleen: ”Ajattelin, että f*ck it”

iltasanomat 12:16 06.09

Veera Könönen teki tunteistaan biisin.


Love Island Suomen paluu lähestyy – juontaja Shirly Karvinen paljastaa suosikkihetkensä vaiheikkaalta ensimmäiseltä kaudelta: "Hän kiteytti sen, mistä on kyse"

mtv 16:22 14.08

Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä kaudella juontaja Shirly Karviseen teki vaikutuksen erityisesti Veeran rohkeus. 


Veera Selänteen, 11, lajivalinta yllättää – hurmaa viheriöllä

iltalehti 12:07 29.05

Vaikka jääkiekko on Selänteiden perheen ykköslaji, kuopus Veera näyttää innostuneen kokonaan toisesta lajista. Teemu ja Sirpa Selänteen kuopus, 11-vuotias Veera viihtyy jalkapallon parissa. Sirpa Selänne on julkaissut kuvan Veerasta, jossa hän on juuri potkaisemassa palloa. Veeran otteet näyttävät varsin päteviltä, ja voisi kuvitella että hän on harrastanut lajia jo jonkin aikaa.


23-vuotiaan NHL-pelaajaan Haavistolta yksityiskohtainen selvitys ilmastokokouksen ilmastokokouksen neuvottelut Kaisa Mäkäräistä kauas ovela huijaus ei selvitys hallituspuolueille Video Varamiespalvelu Mikko

Hot topics