Valioliigassa edessä kihelmöivä Manchesterin derby – Unitedilla saumat jopa jättiyllätykseen

iltalehti 11:17 07.12

Lauantai-illan ehdoton urheilullinen kliimaksi on Valioliigan Manchesterin derby City–United. Mielikuva Manchesterin viime vuosien Valioliiga-derbyistä on se, että City on vienyt ja United vikissyt. Tässä mieli ja muisti tekevät kuitenkin tepposet, sillä kymmenen viimeisimmän keskinäisen kohtaamisen saldo on 4–2–4. Maalit ovat toki Citylle 14–11. Tähänkin otteluun lähdetään niistä voimasuhdearvioista, että Cityä pidetään etukäteen täysin ylivoimaisena voittajakandidaattina. Esimerkiksi Veikkauksen kertoimet otteluun ovat Manchester City 1,27, tasapeli 5,8 ja Manchester United 9,50.


Juha Metsolakin vain hidaste Jokereille – heikkovireinen Ufa horjutettavissa Brian O'Neillin tehoilla

iltalehti 15:29 02.12

Päivän pelipoiminta on KHL:n Salavat Ufa-Jokerit-ottelu. Tässä Jokereilla on paikka iskeä Salavatin heikkoon hetkeen. Näen Jokereilla illan ottelussa Salavat Ufaa vastaan Veikkauksen arvioita suuremmat yllätysmahdollisuudet. Vaikka Jokerit viimeksi Sibirille kotonaan 1-4 hävisivätkin, ei pelaaminen ollut huonoa. Samaa hyvää peliä on tarjolla jo edellisessä 4-1-kotivoittoon päättyneessä Amur-kamppailussa. Osansa vireen nousuun on ollut pelaajien kuntoutumisilla loukkaantumisten jälkeen. Vaikka Oliver Lauridsenin, Saku Mäenalasen ja Nicklas Jensenin poissaolot vähän miinusta aiheuttavatkin, on Jokerit tällä hetkellä iskukykyinen. Samaa ei voi välttämättä sanoa Salavat Ufasta. Kolme alla olevaa peräkkäistä tappiota vaikuttavat varmasti nyt vähän itseluottamustasoon. Kun tähän yhdistetään vielä minivieraskiertueelta paluun negatiiviset vaikutukset, voi Salavat tänään olla hieman ns. telineissä.


Veikkauksen tukimiljoonat hiipuvat: Huippu-urheilulta ei leikata, mutta uusia kulttuurihankkeita pannaan jäihin – Ministeri: "Ensi vuosi näin"

yle 15:58 28.11

Pelihaittoja koskevan kohun keskelle joutuneen Veikkauksen tukemien toimijoiden rahoitusta leikataan jo ensi vuonna 5,5 miljoonaa euroa.


TPS:n peli parantunut Marko Virtasen alaisuudessa - Ässiä vastaan runsasmaalisuudessa vetoideaa

iltalehti 13:20 28.11

Päivän pelivalinta löytyy Liigasta. Ennakoin peliään parantaneen TPS:n ja Ässien kohtaamisesta runsasmaalista. Vaikka TPS:n saldo uuden päävalmentajan (Marko Virtanen korvasi Kalle Kaskisen 1.11.) Marko Virtasen alaisuudessa ei sen parempi olekaan kuin 2-0-5, niin pelillisesti joukkue on selvästi eheytynyt Kalle Kaskisen ajoista. Osan TPS:n Virtasen ajan tuloksellisesti heikosta menosta selittyy sillä, että joukkue on Virtasen aikana kohdannut koko sarjan kärkiviisikon. Helpommat ottelunsa KalPaa ja Sportia vastaan turkulaiset ovat hoitaneen yhteislukemin 7-2. Myös tappio-oteluissaan kovia vastustajia vastaan TPS on ollut maaliodottamilla mitattuna selvästi tuloksiaan parempi. Nyt vastaan tuleva Ässät sopii tästä vinkkelistä TPS:lle tällä hetkellä vastustajana oikein hyvin. Ässien puolustuspeli ei viime aikoina ole vakuuttanut lainkaan. Sen otteluissa runsaiden maalimäärien ohella myös maalipaikoista lasketut maaliodottamat ovat olleet huomattavan korkeita. Ennakoinkin tämän illan ottelusta maalimäärällisesti Veikkauksen arvioita runsasmaalisempaa. Paras pitkävetovalinta on kohteen 5984 yli 4,5 maalia kertoimella 1,75.


Lehdet: Veikkauksen työntekijä varasti yli 100 000 euroa – tuomittiin 1,5 vuoden ehdolliseen vankeuteen

yle 19:57 20.11

Parikymppinen mies vei rahat vajaa vuosi sitten Veikkauksen kassakaapista ja matkusti Tallinnaan.


Veikkauksen kassakaapin tyhjentänyt nuorimies tuomittiin – tunnustus ei lieventänyt rangaistusta

iltasanomat 13:36 20.11

Ehdollisen vankeuden lisäksi miehen maksettavaksi tulee yli 37?000 euron vahingonkorvauksen.


Tapparalla tekemistä JYPin hirmuvireen kanssa – Julius Nättinen aivan uskomattomassa iskussa

iltalehti 11:57 16.11

Lauantain pelipoiminta tulee Liigasta. Voittoputkessa oleva JYP on Tapparaa vastaan Veikkauksen arvioita suurempi suosikki. JYP on voittanut Liigassa neljä viimeisintä otteluaan maalierolla 22–5! Kymmenestä viime pelistään se on hävinnyt vain kaksi. Hurja vire onkin nostanut JYPin sarjataulukossa jo kolmanneksi. Kotona jyväskyläläisten saldo on murskaava 7-0-1-1 maalit 37-21; Hippoksen hurmos on palannut. Ennen kautta JYPiltä ei odotettu läheskään näin kovaa tason nostoa viime kauteen verrattuna. Uusi valmentaja Pekka Tirkkonen on selvästikin onnistunut tehtävässään.


Veikkaus ihmeissään: Yksi Siilinjärven Eurojackpot-miljonääreistä ei ole lunastanut voittoaan, ei vastaa yhteydenottoihin – ”Alkaa muodostua mysteeriksi”

iltasanomat 10:37 12.11

Voitto pitää lunastaa henkilökohtaisesti Veikkauksen pääkonttorilta.


Kuvat näyttävät: Näin Veikkauksen kassakaapin tyhjentänyt 19-vuotias poltti rahaa Tallinnan-pakomatkallaan

iltasanomat 20:22 08.11

Vantaan käräjäoikeus päättää miehen tuomiosta lähiaikoina.


Varoitustekstit mainoksiin ja pelikoneiden ruuduille, arvat piiloon kassoilta – näin asiantuntija suitsisi Veikkauksen markkinointia

yle 13:00 08.11

KKV:n johtavan asiantuntijan mukaan Veikkaukselle olisi nyt hyvä hetki parantaa vapaaehtoisesti mainontansa vastuullisuutta.


Kilpailu- ja kuluttajavirasto: Veikkaus lipsuu rahapelien vastuullisesta markkinoinnista

iltasanomat 10:52 08.11

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) vaatii Veikkauksen rahapelien markkinoinnin sääntelyn uudistamista niin, että se nykyistä paremmin ehkäisee ja vähentää rahapelihaittoja.


KKV:ltä rankat pyyhkeet: Veikkauksen markkinointi ei noudata omia vastuullisuusperiaatteitaan – kannustaa pelaamaan

yle 10:09 08.11

Markkinoinnissa on käytetty runsaasti kannustavia ja kehottavia ilmaisuja, sanoo Kilpailu- ja kuluttajavirasto.


KKV: Veikkauksen markkinointi ei noudata omia vastuullisuusperiaatteitaan

yle 10:09 08.11

Veikkauksen on mainostettava pelaamisen hallinnan välineitä nykyistä monipuolisemmin, toteaa Kilpailu- ja kuluttajavirasto.


Ministeri pohti Veikkauksen raha-automaattipelien tuottojen korvaamista nettipelaamisella – asiantuntijan mukaan vain siirtäisi ja pahentaisi ongelmaa

iltasanomat 17:49 06.11

"Netissä pelaavilla taloudelliset ongelmat ovat vielä kivijalkapelaamista syvemmät"


Nuori mies tyhjensi Veikkauksen peliautomaatteja noin kuukauden ajan – tyhjensi kassakaapin tajutessaan jäätyään kiinni

iltasanomat 16:08 06.11

Veikkauksen kassakaapin tyhjentänyt nuori mies myönsi syytteet käräjäoikeudessa.


Nuori mies tyhjensi Veikkauksen peliautomaatteja noin kuukauden ajan – tyhjensi kassakaapin tajutessaan jääneensä kiinni

iltasanomat 16:08 06.11

Veikkauksen kassakaapin tyhjentänyt nuori mies myönsi syytteet käräjäoikeudessa.


Legendaarinen roudari Paavo ”Puosu” Liesinen on kuollut – Rane Raitsikka muistelee ystäväänsä: ”Oli monelle isähahmo”

iltalehti 14:24 06.11

Useat musiikkialan ammattilaiset ovat julkaisseet muistokirjoituksia muun muassa Pelle Miljoonan roudarina tunnetun Puosun kuoleman johdosta. Suomen tunnetuimpiin roudareihin kuuluva Paavo ”Puosu” Liesinen on kuollut. Puosu muistetaan muun muassa Pelle Miljoonan roudarina. Puosu kertoi Veikkauksen Inhimillisiä uutisia -sarjassa, kuinka hänen roudarin uransa alkoi Rolling Stonesin keikalla syyskuussa 1970.


Ravivihje: Pitkäveto Vermo 6.11.2019

iltasanomat 14:02 06.11

Veikkauksen kerroinlaskija on ollut varsin hövelillä tuulella.


hiihtolegendan arvion ylivoimastaan huolimatta hoitajamitoitus neuvottelut jatkuvat yhä tässä menee vielä turhautti ruotsalaisasiantuntijaa – Uutta Liigan ja ”Venäjällä kaikki on

Hot topics