Maria Veitola ihmettelee, miksi Pyhimyksen paljastuksesta ei noussut sen suurempaa keskustelua: "Isot setelipinkat liikkuu"

mtv 10:10 26.01

Toimittaja Maria Veitola vieraili viime syksynä räppäri Pyhimyksen, eli Mikko Kuoppalan kotona Yökylässä Maria Veitola -ohjelmansa tiimoilta.


Neljännen Venlansa napannut Maria Veitola riemastutti lavalla isolla laukullaan - piilotti tyllihelmoihin

iltalehti 20:58 17.01

Veitola esitteli laukkuaan Venla-pystin lisäksi Iltalehden videolle. Yökylässä Maria Veitola voitti jälleen kerran Kultaisen Venlan parhaan keskusteluohjelman kategoriassa. – En kestä, miten siistiä! Maria Veitola hihkui lavalla.


Yökylässä Maria Veitolalle jo neljäs peräkkäinen Kultainen Venla -pysti!

mtv 20:25 17.01

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma palkittiin jo neljättä kertaa peräkkäin Kultaisella Venlalla.


Maria Veitola poseeraa hillittömissä kuvissa kuin Kardashianit konsanaan – lähettää yllättävän viestin Hollywoodin seurapiirikaunottarille

mtv 13:15 28.12

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaansa luotsaava juontaja, toimittaja Maria Veitola lähettää Kardashianin perheelle yllättävän viestin. 


Maria Veitola muistelee saamaansa julmaa palautetta: "Eräs katsoja kertoi hävenneensä minua silmät päästään"

iltalehti 19:02 26.12

Maria Veitola julkaisi Instagram-tilillään hulvattomia kuvia, joiden ohessa hän kertoo saaneensa taannoin ikävää palautetta pukeutumisestaan. Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaa tähdittävä juontaja ja toimittaja Maria Veitola muistelee Instagramissa saaneensa taannoin palautetta siitä, kuinka hän oli pukeutunut jaksossa, jossa hän vieraili Sirpa Selänteen luona. Veitola on tunnettu rohkeasta ja näyttävästä tyylistään, ja hän on kertonut olevansa suuri muodin ystävä. – Muistan, kun olin yökylässä Sirpa Selänteen luona ja eräs katsoja kertoi hävenneensä minua silmät päästään. Pukeuduin kuulemma kuin maalaistollo, Veitola muistelee.


Suhdeuutisia, kipeitä muistoja ja järkyttäviä paljastuksia – muistatko nämä Yökylässä Maria Veitola -kauden kohokohdat?

mtv 18:02 05.12

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa nähtiin suuria tunteita ja syvällisiä keskusteluja.


Sofi Oksanen paljastaa tv:ssä mieskirjailijoiden sikamaisen käytöksen: ”Ovat kohdelleet todella ikävästi kustantamoiden naistyöntekijöitä”

iltasanomat 09:40 05.12

Viidennen Yökylässä Maria Veitola -kauden päätösjaksossa Veitola tapaa kirjailija Sofi Oksasen.


Sofi Oksanen avautuu alkuajoistaan miesvaltaisissa kirjailijapiireissä: "Katsottiin, että tämä runotyttö kuuluu fyysiseen omaisuuteen"

mtv 11:11 30.11

Kirjailija Sofi Oksanen kertoo Yökylässä Maria Veitola ohjelmassa kirjailijapiireistä ja naisten asemasta niissä. 


Muistatko Sofi Oksasen kohauttaneen linnanjuhlapuvun? Paljastaa tv:ssä, miten koko asu meni uusiksi viime metreillä – presidentillä näppinsä pelissä

iltasanomat 17:50 28.11

Sofi Oksanen kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, kuinka presidentiltä saatu tunnustus aiheutti yllättävän asukriisin vuoden 2012 Linnan juhlien kynnyksellä.


Sofi Oksaselta paljastus – pitää muovikuusta esillä ympäri vuoden: "Kun päästään joulukuuhun, saa laittaa oikean kuusen"

mtv 17:15 28.11

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman päätösjaksossa vieraillaan kirjailija Sofi Oksasen luona. Kirjailija tunnustaa olevan täysi jouluhöperö. 


Anne Kukkohovi avautuu railakkaasta sinkkuelämästään tv:ssä – paljastaa, millaisia miehiä hän tapailee

iltasanomat 15:45 25.11

Anne Kukkohovi kertoo Maria Veitolalle avoimesti elämästään sinkkuna ja kertoo, millaisia miehiä hän tapailee.


Maria Veitola Afterwork-podcastissa avoimena somen julmasta puolesta - ei uskalla enää liikkua myöhään ulkona: ”Musta on tullut pelokas”

iltalehti 11:56 24.11

Juontaja Maria Veitola puhuu podcastissa somekiusaamisesta. Maria Veitola vieraili Petra Soikkelin, Jenni Rotosen ja Meri Milashin Afterwork-podcastissa tällä viikolla. Keskustelun otsikkona oli Somekohun keskellä. Veitola kertoi podcastissa kokemuksistaan sosiaalisessa mediassa. Hän kertoi esimerkiksi vähentäneensä huomattavasti Twitterin käyttöään saatuaan siellä lokaa ja naisvihaa niskaansa. Ihmiset ovat myös uhanneet häntä väkivallalla. Nimettömiä uhkauksia syntyy jatkuvasti lisää. – Mun mielestä Twitter on somealustana eniten täynnä naisvihaa, Veitola kertoi jaksossa.


Yökylässä: Joni Kukkohovi avautuu Maria Veitolalle ex-vaimoaan Annea vikitelleistä miehistä: ”Ihan todella sikamaista”

iltalehti 16:54 22.11

Ex-puoliso Joni Kukkohovi avautuu Maria Veitolalle Yökylässä-ohjelmassa perheenisistä, jotka tulivat aiemmin kertomaan hänelle iskevänsä Annen. Tv-juontaja ja yrittäjä Anne Kukkohovi, 49, avaa sinkkuboksinsa ovet toimittaja Maria Veitolalle yökyläilyyn. Päivän aikana ääneen pääsee myös ex-puoliso Joni Kukkohovi, jonka kanssa Anne käy edustamassa Yhdysvaltain suurlähetystön juhlissa.


Anne Kukkohovin ex-mies tilittää tv:ssä siitä, miten tunnettu ohjaaja ahdisteli sitkeästi Annea – sitten miehellä paloi lopulta hermo

iltasanomat 16:01 22.11

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Anne Kukkohovi kertoo tulleensa erään suomalaisen elokuvaohjaajan ahdistelemaksi.


Anne Kukkohovi paljastaa tv:ssä, että hänestä on kuvattu intiimi video – asia paljastui ex-huippumallille vasta, kun partneri otti yhteyttä

iltasanomat 07:59 22.11

Anne Kukkohovi paljasti Maria Veitolalle kesken televisio-ohjelman kuvausten, että hänestä on olemassa arkaluontoista videomateriaalia.


Leo-Pekka Tähti avautuu tv:ssä avioeronsa taustoista – yhtäkkiä koko perhe voi pahoin: ”Ei se ole mikään selitys, mutta...”

iltasanomat 17:11 18.11

Leo-Pekka Tähti kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa avioerostaan.


Leo-Pekka Tähti avautuu Maria Veitolalle elämänsä varjopuolista – naiset ovat torjuneet pyörätuolin takia: ”Se satuttaa tosi paljon”

iltasanomat 18:35 14.11

Moninkertainen paralympiavoittaja Leo-Pekka Tähti kertoo Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, kuinka naiset ovat torjuneet hänet hänen vammansa vuoksi.


Leo-Pekka Tähti: naiset ovat torjuneet pyörätuolin takia - ”Se satuttaa tosi paljon"

iltalehti 18:08 14.11

Leo-Pekka Tähti taustoittaa taannoisia seurustelukuvioitaan Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa vieraillaan ensi viikolla televisioitavassa jaksossa pyörätuolikelaaja Leo-Pekka Tähden kotona Porissa. Tähti on maailman nopein ratakelaaja ja moninkertainen paralympiakultamitalisti. Hänet valittiin Vuoden urheilijaksi vuonna 2016. Tähdellä on synnynnäinen selkäydinvamma, jonka takia hän on istunut koko elämänsä pyörätuolissa.


”Järkytyin äidin kuolemasta niin paljon, että sain sydärin” – Sikke Sumari kertoo tv:ssä pelottavasta tilanteesta äitinsä hautajaisissa

iltasanomat 20:43 11.11

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa yökyläillään Sikke Sumarin luona Muhun saarella Virossa.


Maria Veitola julkaisi kauniin kiitostekstin miehelleen: "Olet pitänyt sanasi"

mtv 17:06 10.11

Toimittaja-juontaja kertoo olevansa kiitollinen tasa-arvoisesta vanhemmuudesta. 


avoin turnaus Muut vievät sprinttikilpailu Saksassa – kaikilla oli

Hot topics